Marsa 27. september 2011 Avtor Prijavi Deli 27. september 2011 Najboljši recept za naučit se pete nosit je doma v njih par dni delat in posrpavljat. Gor-dol, sem-tja, počep, prepogib.... ma se ulaufaš, da pol tud na cesti ni blema. Vsaj po mojem no. Sem že parim kolegicam predlagala in so se kar fino vpeljale.ja sej tko si tud jaz predstavljam, sam moja mat ne bi bla glih najbolj navdušena (mogoče tud jaz ne ). čist drugač morš v bistvu stopat.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 Najboljši recept za naučit se pete nosit je doma v njih par dni delat in posrpavljat. Gor-dol, sem-tja, počep, prepogib.... ma se ulaufaš, da pol tud na cesti ni blema. Vsaj po mojem no. Sem že parim kolegicam predlagala in so se kar fino vpeljale. super recepthttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2011 Avtor Prijavi Deli 27. september 2011 evo mam že druge barve. sem v črnem, imam pa spodaj roza majico! (edina roza majica, s kratkimi rokavi, prijeten material in lepa roza) sem hotla sinje kavbojke oblečt, vsa vesela, k jih končno lohk nosim, so mi pa kar prevelike in nekako smotana sem v njih...In sem kar spet v črnem.tista roza je pa fajn za zraven, lepa kombinacija. k mal ven gleda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 spran jeans, bela majčka...emmm umirjeno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Avtor Prijavi Deli 28. september 2011 jaz sem pa dons v bordo in roza barvi (ene majce) + svetlozelenih a la vojaških hlačah ... čist tenkih iz super materiala, totalno nad prevelikih, ampak mam pas in pol so glih prav dolge... od frendinega sina, totalnega razbacača, k sva se zadnjič hecali, da ima on okol roke več kot jaz okol noge. no in sta pol za štos zmerila in nima debelejše roke. in je pol frenda rekla da sem bajsa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 Lili Mai (26. september 2011, 20:03) pravi:Na Luno ali počutje in barve v tem stilu pa nisem bila nikoli pozorna. Mogoče bom od zdaj naprej. Tud ne, ali kombinacijo pa vedno ujamem, lahko da je trenutno raz. stanje, ali vedno uskladim da se počutim udobno, lagodno predvsem da sem si všeč v svojih oblačilih Sem za spremembe v načinu oblačenja, vse kar je predstavljeno je lahko izziv, ni pa nujno da bi dala na sebe.Pred kratkim sem odkrila v našem mestu(beri baje da je že leta) SHariko trgovino, meni v 0Kar odplavala sem v tistih tonih, kombinacijah asociacija na Bali (takoj bi odfrčala) na kratek oddih, da ne bo pomote Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Avtor Prijavi Deli 28. september 2011 Tigrota, men je tudi všeč tak stil, za pogledat in za nosit, ker so prijetni materiali, lahki, viskozica itd., samo mi pa žal ne paše preveč ta stil... razen enih dveh oblekic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 jaz sem pa dons v bordo in roza barvi (ene majce) + svetlozelenih a la vojaških hlačah ... čist tenkih iz super materiala, totalno nad prevelikih, ampak mam pas in pol so glih prav dolge... od frendinega sina, totalnega razbacača, k sva se zadnjič hecali, da ima on okol roke več kot jaz okol noge. no in sta pol za štos zmerila in nima debelejše roke. in je pol frenda rekla da sem bajsa. opa, čist huda kombinacije tole:palec:, men so vojaške barve tut čist zakon, ma kolegica eno hudo obleklo vojaške barve, pa sm ji kr foušx:Dxx:Dxx:Dx sj te skor nč ni, kako si pol lohk bajsax:Dxx:Dxx:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Avtor Prijavi Deli 28. september 2011 uu, jaz bi mela tud obleko vojaško! Mi kar paše tko ta farba kot stil... sploh nisem tolk suha v bistvu, ne bi nikol rekel nihče da mam tolk mal kil.v bistvu sem čist povprečna: 38, 38... aja včeraj sem dobila ene ful dobre allstarke, čist nove, še z nalepko, k so frendi prevelike. take tud mal na vojašk, vsaj po barvah, ful dobre. in so mi v nulo prav. najboljš se pa počutim kar lepo v kavbojkah ali minici, skratka jeansu, tud na jakne kar padam in mam dve jeans jakni: eno svetlo in eno temno. zraven pa barve ali črna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 js bi tut takoj mela tako vojaško oblekco, no ja, mogoč si jo kdaj sposodm od kolegicex:Dxx:Dxx:Dx js se tut full dobr počutm u kavbojkah, pa u minicah, u bistvu čist šižim na minicex:pxx:px Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Avtor Prijavi Deli 28. september 2011 no ja, mogoč si jo kdaj sposodm od kolegicex:Dxx:Dxx:Dx ... men je enkrat frenda posodla ful hudo starinsko obleko, zlato in zeleno, z rombi, tako 'vamp', od babice, k je bla na meni kot ulita.predtem jo je ona že nosila, no pol ko sem jo pa jaz in sem ji jo pol vrnila, so jo pa vsi spraševali če ma od marse obleko. drugač si pa js ne maram preveč sposojat oblek.jaz dam al pa vzamem, (s)posojat cote je tečno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 ma ja, sj si ni fajn sposojat cot, k se lohk še kj zgodi ( lohk se kj zapacaš, al se pa kj raztegne, pa take fore)....sam s to kolegico sva si že večkrat kj izmenjale, tko da ni take panike:palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Avtor Prijavi Deli 28. september 2011 ja midve imava tud z eno tak odnos, sam si praviloma kar dajeva...imam neverjetno srečo, ker ona je tud dost frfotava in zapravljiva, pa si včas kar kaj kupi, česar sploh ne proba, pa pol njej ni ravno super, men pa kot ulito npr. na ta račun sem nekaj dbest pisev dobila, tud čevlje (k ma mal večjo nogo). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 no evo, je fajn met eno tako kolegico....sj ta moja kolegica tut čist nora na cote, pol ja itk skoz neki kupuje... je pa ponavad tko da to kar mam js na seb je njej full ušeč, to kar ma pa ona na seb je pa men full ušeč...joj kok sva smotane s kolegico, res, k dve 15-letni punčkix:Dxx:Dxx:Dxx:o)xx:o)x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Avtor Prijavi Deli 29. september 2011 ... dons mam pa iste hlače vojaške (svetlozelene) in zgoraj črnobelo črtasto majico s kratkimi rokavi, čez pa jopico črne barve, ki pa ima črte V oblike samo zgoraj v beli in rdeči barvi. ker je bela najvišje (najbližje faci), zgleda ful bela jopica oz. svetla.tko da imam danes pravzaprav nenavadno kombinacijo zame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 opa Marsa, tole k si mela pa učer oblečen, je pa čist huda kombincijax;)x, lohk bi se kj fotknla, pa dala kako fotko, da te lajkamox:Dxx:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Avtor Prijavi Deli 30. september 2011 ne maram se slikat preveč.sem se pa hotla v LN majčki, sam sem bla vsa smotana pa taka.tale kombinacija pa ni bla nič posebnega in una majca je že stara in sprana, sam se dobr v njej počutim. dons sem pa še v modrem, ker sem še v pižami. (a ti ne delajo smeški spet oz. tud teb? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 modra barva je men tut full zakon, usi pravjo, da mi full paše, k mam modre oči (očitno mi ne delajo smeški ....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Avtor Prijavi Deli 30. september 2011 modra barva je men tut full zakon, usi pravjo, da mi full paše, k mam modre oči (očitno mi ne delajo smeški ....)ja zdej pa ti - razmaki ti niso delal al kaj (tko se včas katerim zgodi, 1x je imela cipci s tem težave... pol se kar samo uredi ) aja verjamem, no men pa tud paše modra, čeprav imam rjave oči. (valjda zarad polti in las) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 violično-črno. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Avtor Prijavi Deli 30. september 2011 Fajn. Všeč kombinacija (včas sem sam to nosila). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 men je taka kombinacija tut full ušeč, sam ne vem, če bi mi pasalaxrolleyesx:inocent: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 pri vsaki basrvi je tko da je važen odtenek in svetlost ali akko se temu reče.lahko je violična noro lepa ali grda za poi**itisto druge.npr pri zeleni sem tko občutljiva jaz. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Avtor Prijavi Deli 30. september 2011 aja, a nisi svetla tud? men pa ful paše, glih zadnjič je rekla frenda, k sem mela vijolčasto majco.mam zlo mal vijoličnega, ker sem se je v tistem obdobju prenažrla (v bistvu sem imela skor dobesedno polovico omare črne, polovico pa vijolčaste), sem čist šizila, sam to nosila. mene pa rjava tko ubije, čeprav mi paše.ne tolk da me postara (to tud najbrž), samo taka resna sem, pusta.mi pa paše čokoladna rjava, takamal na violo al pa bordo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ena ženska, stilistka mi je rekla, da mam porcelanasto barvo kože.jaz bi rekla da če me ne ujame sonce, res nimam fglih temne polti, če pa me, pa mam zlo temno. tko da sem porcelanasta recimo 3/4 leta. 1/4 pa cigo-cipci Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.