Skoči na vsebino

Kdaj je ženska zares prestara za otroka?

čebelica01

Recommended Posts

... prej nisem o tem razmišljala... no pol sem pa gledala s strani Čebelice, pa sem mislila, da dejansko je morda v kakšnem takšnem primeru otroku nelagodno in nerodno.

In eni odgovori so zelo velikodušni in skoraj romantični, češ, kakor se ženska počuti, ampak v igri ni samo počutje te ženske, pač pa ful enih počutij (npr. najvažnejše počutje: otrokovo).

Zadela si moj point.Jaz ne gledam samo nase,da ko si pač želim otroka ga bom imela ampak gledam tudi na otroka in na njegovo počutje.

Npr ti dam čist en tak butast primer:meni je zelo všeč ime za deklico Jagoda pa čeprav mi sploh ni ampak recimo,da mi je.Zdele preden bom jaz dala takšno ime moji hčerki bom tudi pomislila na njo in da če ji bom dala tako ime se bodo pol norca delali iz nje in jo zajbavali,ker mulci znajo bit orenk nesramni.

Mislim da bi se moral kdo javiti, ki so ga vzgajali stari starši, vendar takih primerov ni veliko. Še.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Deli na socialnih omrežjih

ja, sej pravim, sej maš prav, na nek način.

samo po drugi strani vnaprej se obremenjevat s katerimi predsodki drugih se bo moral vse tamal obremenjevat...

kaj pa vem.

ja, otroci znajo pičit, samo sej pač, tako se pa tudi kalimo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kdaj je človek pravzaprav prestar za karkoli?

men je blo grozljivo, ko sem se vpisala nazaj v šolo po 3 letih pavziranja.

groza me je blo pridt med 3 leta mlajše sošolce. x:o)x

ko sem šla delat izpit (vozniški) pri 35-ih, mi je blo tud grozno, sej so 18-letniki z mano ga delali.

no ampak smo vse naredili in nikoli mi ni nihče dal vedet, da je to kej čudnega.

moja frenda je šolo dokončala pri 40-ih in se je tud s sošolci ful dobr razumela.

ok, to so drugačni primeri, ampak vseen.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mislim da bi se moral kdo javiti, ki so ga vzgajali stari starši, vendar takih primerov ni veliko. Še.

Evo. Jaz se javim. Ko sem prišla sem v slo, sem bila eno leto stara, moja stara mama je bila takrat 42, deda pa 14 let več. Je par let kasnje tud uradno postala moja skrbnica.

Sicer pa ona je zame bila vedno MAMA. Takšne se me tud najraje spominja, ko sem kot dve/tri letna spraševala kje je moja mama, pa je rekla da ne ve (je pogrešana oseba..), sem zamahnila z roko in rekla: "Eh, ti si moja mama :)." Lahko rečem to, da so bili kdaj pa kdaj (pre)veliki mostovi med nama. Predvsem mislim da zaradi tega spoštovanja, da ona le ni moja mama, jaz pa le ne njena hči.. Tako da o tej starosti se ne bi mogla izreči, ker sem vedno imela to za izgovor in ne vem kako bi bilo, če... Vem pa, da sem takšna kot sem prav zaradi tega. Je bolelo tudi zaradi te nebližine, ampak smo zarad tega tud kdaj modrejši in celo znamo biti srečni :). Sem pa zdaj ravno v njenih letih takrat. Otata pa je tud bil zlat. Mi je vedno prišla misel, ko sem že bila malo v "duhovnih" vodah, da pa z njim nimam nobene karme nekako. Mogoče pa tud sama posvojim koga, morda sebe.. ;) Mislim, da se itak sem že.

Glede tega pa, kdaj je ženska prestara, pa mam čist simpl mnenje - ja, ko več ne more zanosit, a ne. Mislim, da ne bi smelo biti omejitev, ker je vsako življenje sveto in se stvari najdejo. Vse je v ravnovesju nekako.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

:palec:

moja best frenda iz otroštva je bila tudi vzgajana s strani starih staršev. x:)x

In je pol njena babi (zlata ženska) hodila na sestanke itd., pa se ne spomnim da bi jo otroci kej zafrkaval zarad tega.

jaz pa se hecam, da sta me vzgajali 'dve mami'. xDDx

ker je moja sestra tolk starejša od mene...

sej moja mat je bla tud najstarejša od vseh, ker so pač drugi imeli otroke prej oz. če več njih, ne s tolikšno razliko v letih kot pri nas (13 let).

Picasso

Jaz vem,da meni kot 10-letnemu otroku bi mi bilo zelo nelagodno,da mi pride moja mama kot 75-letnica na sestanek v moj class pa me lahko imate še tako za zelo čudno.

Pa tut proti temu sem,da se tukaj vmešava medicina in znanost,da pač ženska zanosi,ko nima sploh več M.Nimam pa nič proti,da se paru pomaga imeti otroka dokler biološka ura to ženski dovoli.

ok sam pri 65-ih je pa to res najbrž zelo zelo redko (da je torej otrok star 10 in mama 75 xDDx)

ps: ja no saj z MS je to nekako že vse uštimano.

Picasso

Zdele,ko tko mal razmišljam tut ena moja zlo dobra frendica je odraščala s staro mamo pa s teto in je bilo čist uredu.Res pa je,da je ona imela mamo skoz poleg sam je imela bol malo od nje,ker je bila hudo bolna.

Pa poznam tut eno mojo znanko,ki je odraščala s staro mamo pa z dedom.Njo je mama pustila in odšla v Francijo.Oče si je pa svoj lajf ustvaru z drugo družino.Mislim pa,da je blo njej zlo,zlo težko...

hočem to imet/mi je všeč da je tako.

se mi zdi da je pogosto tako, da folk ima otroke (še katerega) pogosto kar zato, ker je kao tako. ali jih imajo iz nekakšne podzavestne potrebe, ponavljati teste...

Jaz imam enostavno otroke rada, to je vse in iz tega razloga si jih želim imeti več kot enega. V bistvu sem že od nekdaj govorila, da bom imela 3 in bi jih verjetno tudi že imela, če bi s prvim partnerjem ostala skupaj, tako pa vse do zdaj ni bil nihče tak, da bi imela še kakšno "remek " delo z njim x;)x . Hočem reči, ne razmišljam tako kot ti glede tega, kar pa, seveda, ne pomeni, da je eno prav in drugo narobe- pač različni smo si, kajne?

Po moje, me enostavno daje moja rakovska narava, kar se tiče frockov xsrcx .

Glede tega pa, kdaj je ženska prestara, pa mam čist simpl mnenje - ja, ko več ne more zanosit, a ne. Mislim, da ne bi smelo biti omejitev, ker je vsako življenje sveto in se stvari najdejo. Vse je v ravnovesju nekako.

:palec:

Jaz imam enostavno otroke rada, to je vse in iz tega razloga si jih želim imeti več kot enega. V bistvu sem že od nekdaj govorila, da bom imela 3 in bi jih verjetno tudi že imela, če bi s prvim partnerjem ostala skupaj, tako pa vse do zdaj ni bil nihče tak, da bi imela še kakšno "remek " delo z njim x;)x . Hočem reči, ne razmišljam tako kot ti glede tega, kar pa, seveda, ne pomeni, da je eno prav in drugo narobe- pač različni smo si, kajne?

Po moje, me enostavno daje moja rakovska narava, kar se tiče frockov xsrcx .

saj je lepo. :palec:

in štekam, eni ste pač taki, to je fajn, sej je pa tud fajn po eni strani velika družina in takšno.

Kaj pa vem... pač tko kot (za)čutiš.

Jaz se nisem nič odločala al pa kej. Pač je tko blo in sem mela rada to, uživala, vse dala od sebe.

...

Spoštujem vse: če ima en ful otrok, pa da hendla, vsa čast! :palec:

Moja dobra frenda ima 5 otrok! xokx z levo roko, džekica, carica!

par mojih frend jih pa sploh nima - so total džekice, carice....

pač vse kar je, modelov je iksilijon...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...