sokol123 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Zdravotukaj iščem pomoč pri razlagi zakona privlačnosti.Če ga prav razumem je zadeva sledeča:1. Najprej si moramo željen predmet želeti in ga vizualizirati v mislih (si ustvariti v glavi čimboljšo sliko predmeta)2. Nato si moramo predstavljati da to ŽE imamo in zraven vklopiti še občutke.3. Ves čas moramo razmišljati pozitivno.4. Za željen predmet moramo tudi prositi ( IN DANO NAM BO ) recimo vesolje,Boga,višji jaz,karkoli.......5.Ne smemo si govoriti HOČEM TO in TO,ker s tem dajemo pozornost tistemu česar nimamo.6.Moje vprašanje pa je : Če za nekaj prosim,to pomeni da tega še nimam,se pravi da s tem posvečam svojo pozornost temu česar nimam,ampak s tem zopet posvečam pozornost temu česar nimam-tega ne razumem?Zanima me tudi kako se potem točno uporablja zakon privlačnosti,kako se z njim pride do denarja,komu je to že uspelo in koliko denarja je dobil?Predvsem kar se tiče denarja bi rad točne in jasne napotke,najrjae od tistega ki ga je že dobil na tak način.Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Zdravotukaj iščem pomoč pri razlagi zakona privlačnosti.Če ga prav razumem je zadeva sledeča:1. Najprej si moramo željen predmet želeti in ga vizualizirati v mislih (si ustvariti v glavi čimboljšo sliko predmeta)2. Nato si moramo predstavljati da to ŽE imamo in zraven vklopiti še občutke.3. Ves čas moramo razmišljati pozitivno.4. Za željen predmet moramo tudi prositi ( IN DANO NAM BO ) recimo vesolje,Boga,višji jaz,karkoli.......5.Ne smemo si govoriti HOČEM TO in TO,ker s tem dajemo pozornost tistemu česar nimamo.6.Moje vprašanje pa je : Če za nekaj prosim,to pomeni da tega še nimam,se pravi da s tem posvečam svojo pozornost temu česar nimam,ampak s tem zopet posvečam pozornost temu česar nimam-tega ne razumem?Zanima me tudi kako se potem točno uporablja zakon privlačnosti,kako se z njim pride do denarja,komu je to že uspelo in koliko denarja je dobil?Predvsem kar se tiče denarja bi rad točne in jasne napotke,najrjae od tistega ki ga je že dobil na tak način.Hvala Najboljša razlaga tem zakonom, boš sam sebi. Malo analiziraj nazaj svoje otroške sanje, na kakšen način si prišel do določene stvari in kako si takrat razmišljal.Vse je mogoče, le časa se tukaj ne da prehiteti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokol123 20. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2011 Mene zanima bolj konkreten odgovor v smislu 1+1=2Torej predstavljaj si ti in to in dobil boš toliko in toliko denarja ( v številkah ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 (popravljeno) Pri fenomenu "zakona privlačnosti" ne gre za nič skrivnostnega in za nič magičnega. Pojav je razložljiv s preprosto psihologijo: samoizpolnjujoča se prerokba. Tukaj prilagam primer, ki sicer govori o faktorju sreče (the luck factor), in ga lahko uporabimo tudi za pojasnilo zakona privlačnosti: PSYCHOLOGY OF LUCK Popravljeno 20. oktober 2011 -> Alan_New Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Mene zanima bolj konkreten odgovor v smislu 1+1=2Torej predstavljaj si ti in to in dobil boš toliko in toliko denarja ( v številkah ) V knjigah je vse preprosto napisano, bolj z namenom hitrejše prodaje. Tudi življenje je preprosto, samo na nekaj vedno pozabljamo, namrečpšenico, ko poseješ, ne zraste takoj v klas in je za to potreben čas. Semena je potrebno posejati, negovati, zalivati,....in po določenem času pride čas žetve. Žetev pa je odvisna od vse pozornosti in nege žita. Potem pa je tukaj še mlinar, ki bo žito zmlel, pa gospodinja, da bo spekla kruh. Ta kruh te bo potem tudi nasitil. Pri vsaki želji je popolnoma enak postopek, kot sem ti ga na dojemljiv način tudi opisal. Za vse je potreben čas.Če si želiš takoj denar, pojdi s sekiro na banko in si ga vzemi. Koliko pa ti bo ta denar teknil, ti bojo pa razlagali v arestu.Ja tako preprosto je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokol123 20. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2011 Ampak jaz govorim o denarju,ne pšenici pa take fore Denar me zanima,najprej,potem pa vse ostalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Ampak jaz govorim o denarju,ne pšenici pa take fore Denar me zanima,najprej,potem pa vse ostalo Ne preostane ti drugo, kot sekira........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Mene zanima bolj konkreten odgovor v smislu 1+1=2Torej predstavljaj si ti in to ... in dobil boš toliko in toliko denarja ( v številkah ) Hojla Sokol123, dobrodošel Sprašuješ po konkretnem odgovoru, ki si ga pa itak že sam skor napisal Mislm, da je srčika v unih treh pikcah, ki sem jih umestil v tvoj stavek. Če jih boš izpolnil, se bo tvoj stavek izpolnil garant. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Zdravotukaj iščem pomoč pri razlagi zakona privlačnosti.Če ga prav razumem je zadeva sledeča:1. Najprej si moramo željen predmet želeti in ga vizualizirati v mislih (si ustvariti v glavi čimboljšo sliko predmeta)2. Nato si moramo predstavljati da to ŽE imamo in zraven vklopiti še občutke.3. Ves čas moramo razmišljati pozitivno.4. Za željen predmet moramo tudi prositi ( IN DANO NAM BO ) recimo vesolje,Boga,višji jaz,karkoli.......5.Ne smemo si govoriti HOČEM TO in TO,ker s tem dajemo pozornost tistemu česar nimamo.6.Moje vprašanje pa je : Če za nekaj prosim,to pomeni da tega še nimam,se pravi da s tem posvečam svojo pozornost temu česar nimam,ampak s tem zopet posvečam pozornost temu česar nimam-tega ne razumem?Zanima me tudi kako se potem točno uporablja zakon privlačnosti,kako se z njim pride do denarja,komu je to že uspelo in koliko denarja je dobil?Predvsem kar se tiče denarja bi rad točne in jasne napotke,najrjae od tistega ki ga je že dobil na tak način.Hvala Ako sam dobro shvatila, mislim da se odgovor na tvoje prvo pitanje nalazi u točki 2. Jer, ako nije, u čemu se sastoji predstavljanje da nešto već imamo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Zanima me tudi kako se potem točno uporablja zakon privlačnosti,kako se z njim pride do denarja,komu je to že uspelo in koliko denarja je dobil?Predvsem kar se tiče denarja bi rad točne in jasne napotke,najrjae od tistega ki ga je že dobil na tak način. Govori si, denar priteka k meni in denar v predstavi ne jemlji kot snov - papir ampak energijo, ki se steka k tebi. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokol123 20. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2011 (popravljeno) Zdravotukaj iščem pomoč pri razlagi zakona privlačnosti.Če ga prav razumem je zadeva sledeča:1. Najprej si moramo željen predmet želeti in ga vizualizirati v mislih (si ustvariti v glavi čimboljšo sliko predmeta)2. Nato si moramo predstavljati da to ŽE imamo in zraven vklopiti še občutke.3. Ves čas moramo razmišljati pozitivno.4. Za željen predmet moramo tudi prositi ( IN DANO NAM BO ) recimo vesolje,Boga,višji jaz,karkoli.......5.Ne smemo si govoriti HOČEM TO in TO,ker s tem dajemo pozornost tistemu česar nimamo.6.Ni mi tudi čisto jasno to da naj se VESELIM če dobim položnico za plačat,ker to pomeni da bom nekje dobil še več denarja????????Moje vprašanje pa je : Če za nekaj PROSIM,to pomeni da tega še NIMAM,se pravi da s tem posvečam svojo pozornost temu česar nimam,ampak s tem zopet posvečam pozornost temu česar nimam-tega ne razumem?Zanima me tudi kako se potem točno uporablja zakon privlačnosti,kako se z njim pride do denarja,komu je to že uspelo in koliko denarja je dobil?Predvsem kar se tiče denarja bi rad točne in jasne napotke,najrjae od tistega ki ga je že dobil na tak način.Hvala Popravljeno 20. oktober 2011 -> sokol123 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Mislim da te daje 5 točka; 5.Ne smemo si govoriti HOČEM TO in TO,ker s tem dajemo pozornost tistemu česar nimamo. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Nikar ne bodi nestrpen. Na silo ne boš dosegel, Gold ti je lepo napisal in opisal s primerom... Pa tudi drugo možnost ti je ponudil... jaz ti še tretjo... Poišči zaposlitev in .... naslednjega 15. bo plača.... Kar se pa tiče izpolnjevanje želja pa tole.... Jaz sem petnajst let sanjala in fantazirala o obnovljeni kopalnici... Danes jo imam, točno tako kot sem jo sanjarila dolgo, dolgo... 2 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 6.Ni mi tudi čisto jasno to da naj se VESELIM če dobim položnico za plačat,ker to pomeni da bom nekje dobil še več denarja???????? Denar kroži in se priteka k tebi in tudi od tebe, če ga s težavo daš od sebe se blokiraš za nove pritoke. Ne pomeni zdaj to da z njim razsipavaš, ampak škrtariš pa tudi ne. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokol123 20. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2011 (popravljeno) ZdravoHvala za vaše odgovore,ampak mi ne pomagajo nič,jih ne razumem-sory.Ne razumem kako naj za nekaj prosim (ker s tem posvečam pozornost temu česar nimam) obenem pa si predstavljam da to že imam in na koncu naj se temu kar si predstavljam da to že imam še zahvalim za to?Denar bi rad držal v roki kot bankovce in ne kot kakšno energijo.In kako naj se veselim položnic,to mi tudi ni nič jasno. Pa kdo se veseli položnic?In kot pravi zalaya:" 15 let za novo kopalnico" ta mi je mal hudo predolga,rad bi denar,tako kot verjetno vsi in to čimprej,če bi ga dobil danes bi bilo že prepozno Zanima me predvsem kako ta zakon privlačnosti uporabim v praksi,tako da vidim rezultate,jih držim v roki,kakšni so točni postopki-konkretni?Kdo od vas je že prijel denar s pomočjo zakona privlačnosti,koliko denarja in kako točno je uporabljal zakon privlačnosti?Prosim samo za konkretne odgovore,ker se mi zdi nesmiselno da bi se šel tukaj neke besedne igre.Hvala Popravljeno 20. oktober 2011 -> sokol123 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 sokol123, mogoče pa si na poti spoznanja, da je zakon privlačnosti drek od bika. 1 2 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 sokol123, mogoče pa si na poti spoznanja, da je zakon privlačnosti drek od bika. Še posebej, če je izjava od teleta/potomca.Tudi tukaj je zakon privlačnosti x:Dx 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokol123 20. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2011 (popravljeno) Kot prvim se mi zdi nesmiselno da se gremo tukaj besedne igre in kdo bo koga bolj užalil.A ma kdo kakšen konkreten odgovor,takšen ki dejansko deluje v praksi?Takšen odgovor da dobiš denar , da ga držiš v roki,da ga z veseljem zapravljaš,da ga imaš neomejeno pa take fore?Kako točno se pride do denarja s pomočjo zakona privlačnosti? Hvala Popravljeno 20. oktober 2011 -> sokol123 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Kot prvim se mi zdi nesmiselno da se gremo tukaj besedne igre in kdo bo koga bolj užalil.A ma kdo kakšen konkreten odgovor,takšen ki dejansko deluje v praksi?Takšen odgovor da dobiš denar , da ga držiš v roki,da ga z veseljem zapravljaš,da ga imaš neomejeno pa take fore?Kako točno se pride do denarja s pomočjo zakona privlačnosti? HvalaTako kot je ta ideja o zakonu privlačnosti zastavljena, ne more delovati, zato imaš težave s tem neskladjem (razen če nas ne zajebavaš in z vprašanji ne misliš resno). Do denarja prideš z delom in nekaj sreče ali s krajo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokol123 20. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2011 (popravljeno) Se ne zajebavam,zadeva me resno zanima.Kot vidim pa se z poštenim delom ne pride nikamor,ponavadi ne dobiš dovolj denarja ( če ga sploh dobiš ) niti za preživetje.Zgleda da se je res najpametneje zaposliti v politiki in tam pošteno ukrasti veliko denarja,ampak mene zanima dobiti denar na pošten način,tako da nikogar ne oškoduješ.ker je vesolje neskončno in je vsega v izobilju,kako si potem iz tega KATALOGA vesolja izberem recimo 100 miljončkov evričev,saj to za vesolje ni nič ( je vsega v izobilju-neskončno ).Opažam pa tudi da je polno strani ki ti obljubljajo vse živo preko duhovnega sveta in vsi za to zahtevajo denar Popravljeno 20. oktober 2011 -> sokol123 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 E sokolček vzemi si par duhovnih bukvic in jih preštudiraj...Torej kaj imajo pojmi "karma" in "samskare" veze tukaj...Veliko, ker vključujejo podzavestne vzorce ki predstavljajo pri večini ljudi 90% vsega kar se jim dogaja v življenju...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Že iz fizike je znano da podobno privlači podobno...torej lahko si predstavljaš in vizualiziraš ne vem kaj vse, ampak to je samo zavedni del...10% proti 90%...ni treba biti genij da se ugotovi da to ne bo šlo...razen če človek ne poštima zadevic tudi v svoji kao podzavesti...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Več ko ima človek pošlihtanih teh stvari bolj je podoben "Budi"...in če pride na njegov nivo potem lahko samo pomisli ali reče nekaj in to se tudi uresniči... Skratka ta secret je pomankljiv zato ker ne razloži tega kar razlaga skoraj vsaka kolikor toliko pametna duhovna bukvica...In valjda stvari na mentalnem al pa astralnem nivoju se hitro manifestirajo...kdaj pa pride do realizacije na fizisu je pa drugo vprašanje...odvisno od "energijske prečiščenosti" osebka...ali bo to takoj, čez par dni, mesecev, let ali v naslednjih lifeih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif E sokolu kar se denarja tiče...mogoče boš pa kdaj v prihodnosti dobil 100. milijončkov evrov...mogoče takrat ko bo inflacija, zlom monetarnega sistema, devalvacija, ipd. scene kot v bivši YU...tam smo bili vsi milijonarji in milijarderji s tistimi dinarji z ne vem koliko ničlami...Samo da potem ne boš razočaran ko se ti bo želja izpolnila...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokol123 20. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2011 "Preštudiral" sem jaz knjigo master key , denar in zakon privlačnosti,meta skrivnost,opravil tudi tečaj hipnoze,tko da se mi kar malo bliska zakaj se gre,samo DENARJA pa od nikoder Pogledal sem tudi nekaj filmčkov: the secret,dokumentarce od Luise Hay, what the bleep do we know, abraham hitch in Rhamta...... vsi govorijo isto in spet denarja pa od nikoder,čeprav je v vesolju vsega neomejeno.Tko da kje so sedaj moji miljončki,sedaj v tem času s to vrednostjo?Brezo imaš ti kakšno idejo kako pošlihtam svojo podzavest da mi ustvari moje miljončke?Imaš sam pošlihtano svojo podzavest?Si že dobil kaj denarja od nje?Koliko? Kako?Povej vsem,da bomo vsi neomejeno bogati.Če mi zaupaš svojo skrivnost kako pridem do 100 miljončkov evrčkov ti jih z veseljem podarim 10 miljončkov,ali pa če mi to zaupa kdo drug,je nagrada ista. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 "Preštudiral" sem jaz knjigo master key , denar in zakon privlačnosti,meta skrivnost,opravil tudi tečaj hipnoze,tko da se mi kar malo bliska zakaj se gre,samo DENARJA pa od nikoder http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gifPogledal sem tudi nekaj filmčkov: the secret,dokumentarce od Luise Hay, what the bleep do we know, abraham hitch in Rhamta...... vsi govorijo isto in spet denarja pa od nikoder,čeprav je v vesolju vsega neomejeno.Tko da kje so sedaj moji miljončki,sedaj v tem času s to vrednostjo?Brezo imaš ti kakšno idejo kako pošlihtam svojo podzavest da mi ustvari moje miljončke?Imaš sam pošlihtano svojo podzavest?Si že dobil kaj denarja od nje?Koliko? Kako?Povej vsem,da bomo vsi neomejeno bogati.Če mi zaupaš svojo skrivnost kako pridem do 100 miljončkov evrčkov ti jih z veseljem podarim 10 miljončkov,ali pa če mi to zaupa kdo drug,je nagrada ista. A se hecaš...boš moral prebrati kaj bolj koristnega...koristnega za "dušo"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Vprašanje je zakaj hočeš denar...zakaj ne bi imel stvari za katero bi potrošil denar...in ne pozabit da se taprave ljubavi od ženske ali od ljudi ne da kupiti...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Ali misliš da je denar najpomembnejši na svetu...ali je mogoče to zdravje, dobri sosedski odnosi, itd...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Samo malo poglej svoje poste pa ti bo marsikaj jasno...zaradi take miselnosti je danes skoraj cel svet v q...spremeni miselnost in mogoče bo denar začel tudi pritekati...In ne pozabit da so nekaterim ljudem bolj pomembni dom, hrana, zdravje, družina kot pa denar. In da lahko preživijo tudi brez denarja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif In pazi kaj si želiš in na kakšen način...kaj pa če dobiš milijončke od neke zavarovalnice, zato ker te je zbil avto...Ostaneš tetraplegik in dobiš milijončke...A govorijo te knjigice tudi o teh detajlih...Jap, jebeni detajli zmeraj zajebejo celo zadevico...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokol123 20. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2011 (popravljeno) In ne pozabit da so nekaterim ljudem bolj pomembni dom, hrana, zdravje, družina kot pa denar. In da lahko preživijo tudi brez denarja...../../../public/style_emoticons/default/griny.gif Kdo in kako preživi brez denarja? Poznaš koga osebno?Od zraka živijo samo vulkanizerji,ker računajo zrak Ok Brezo iz katerega planeta si ti da praviš da se da živeti brez denarja?Denar si želim na pošten način,recimo tako da mi pade pred noge,kar sam od sebe pa take fore.Zakaj bi ga dobil na škodo sebe,kot praviš nesreča pa zavarovalnica pa to?Vse te znanosti ki sem jih naštudiral pravijo da je vsega v izobilju,torej je za vesolje mala malca teh 100 miljončkov zame. Popravljeno 20. oktober 2011 -> sokol123 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Kdo od vas je že prijel denar s pomočjo zakona privlačnostiPredvsem so ga prejeli avtorji knjig o zakonu privlačnosti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Kako točno se pride do denarja s pomočjo zakona privlačnosti?Tako da napišeš še kakšno novo knjigo na temo zakona privlačnosti, seveda s čimbolj bombastičnim naslovom... npr.: Ultra-Mega-Meta Secret... ali: Easy Way to Become Billionare in Just 2 Days. Tako kot je ta ideja o zakonu privlačnosti zastavljena, ne more delovati, zato imaš težave s tem neskladjemhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Do denarja prideš z delom in nekaj sreče ali s krajo.pa nekaj "bistroumnosti" in izvirnosti rabiš... pa neki poguma (da se v kej spustiš... npr. kakšen svoj biznis...) Hitre in lahke poti ni... razen če zadaneš na lotu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.