Skoči na vsebino

Razlaga zakona privlačnosti

sokol123

Recommended Posts

Ultra-Mega-Meta Secret... ali: Easy Way to Become Billionare in Just 2 Days.[/size]

x:Dx x:px

red hot chili secret! x:Dx

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

dayo tudi o tem sem že razmišljal.

edina logična stvar se mi zdi loto,sem poskusil pa nič :)

Denar hočem predvsem zato da se odklopim od tega pokvarjenega sistema v katerem živim,da delam to kar hočem,da obdarim ljudi ki nimajo niti za kruh,da jim pomagam.

In na koncu ko dam " je enako " pridem do zakjučka da za to rabim denar,veliko denarja!!!!!!!!!!!!!!

In vesolje je neskončno,je vsega neomejeno...................

-Predstavljaj si da želeno že imaš,občuti to kot da že imaš...............

-Prosi in dobil boš.......................

-Kako naj prosim za nekaj kar si želim,obenem pa naj si to predstavljam da to že imam,torej če nekaj prosim tega še Nimam in temu posvečam pozornost-ampak ker tega še nimam moram za to prosit????????????

- In še to da naj si predstavljam in občutim da nekaj že imam in naj se potem zato še zahvalim,da že imam.

-Kako naj občutim da imam 100 miljončkov,če jih še nisem imel?

Kdo in kako preživi brez denarja? Poznaš koga osebno?

Od zraka živijo samo vulkanizerji,ker računajo zrak http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

Ok Brezo iz katerega planeta si ti da praviš da se da živeti brez denarja?

Denar si želim na pošten način,recimo tako da mi pade pred noge,kar sam od sebe pa take fore.

Zakaj bi ga dobil na škodo sebe,kot praviš nesreča pa zavarovalnica pa to?

Vse te znanosti ki sem jih naštudiral pravijo da je vsega v izobilju,torej je za vesolje mala malca teh 100 miljončkov zame.

Če bi malo gledal Discovery channel bi videl da določena ljudstva še zmeraj živijo brez denarja...kar pa ne pomeni da ne poznajo blagovne menjave...Recimo indijančki ob Amazonki...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

V betonski džungli so pa to lahko kakšne nonce, ki se na denar sploh ne spoznajo, niso nikoli delal in so odvisne od domačih...Na primorskem imaš tudi take primere...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Kaj pa brezdomci, klošarji, ipd...dobivajo pomoč v materialnih stvareh, če pa kdo še kaj zasluži ali nafehtar pa naj ima tisti tringlt...zaradi mene tudi za litrco če mu paše...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

In preberi si malo o tem da v evropi obstaja celo menjava dobrina za dobrino ali storitev...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Zakaj zavarovalnica...zato ker je eden izmed banalnih primerov, da se človek zamisli...in denar bi dobil na pošten način seveda, če bi bil zavarovan...Če se že igraš take magije potem mora biti točno definiran kako denar kao pride...če ne kozmos to malo po svoje pretumači...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Zgoraj trdiš da je težko pošteno zaslužit denar...da je najbolje biti politik in pokrast...tukaj pa trdiš da bi kao pošteno zaslužil...Že tukaj se kažejo nasprotja...in kozmos kao pošlje denar potem ga pa prekliče...vse v skladu s tvojo miselnostjo...Ko boš začel trditi da se da tudi s poštenim delom zaslužiti veliko denarja ti bo pa kozmos mogoče poslal kakšno darilce...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

In če je taka zbrka v zavestnem stanju, kaj je potem šele v podzavesti...skratka začni pri čistih osnovah kar se "duhovnosti" tiče...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Brezo ti praviš da se da živet brez denarja-primer:klošar nažica za litrco - ampak klošar žica DENAR da si kupi litrco :)

A ti mogoče živiš brez denarja? Kako ti to uspeva?

Tudi če si klošar,potem žicaš denar in spet smo pri denarju :)

Potem omenjaš neka ljudstva pa amazonko pa te fore............ jaz živim v Sloveniji in tukaj v SLOVENIJI rabim ta denar.

Zgoraj trdiš da je težko pošteno zaslužit denar...da je najbolje biti politik in pokrast...tukaj pa trdiš da bi kao pošteno zaslužil...Že tukaj se kažejo nasprotja...in kozmos kao pošlje denar potem ga pa prekliče...vse v skladu s tvojo miselnostjo...Ko boš začel trditi da se da tudi s poštenim delom zaslužiti veliko denarja ti bo pa kozmos mogoče poslal kakšno darilce...../../../public/style_emoticons/default/griny.gif

kozmos mi nakaže denar-KAM? in ga potem prekliče-A lahko vsaj vidim kje je nakazan in kako se potem zmenim s kozmosom da ga ne prekliče?

Je teb kozmos že kdaj kaj nakazal? koliko? Kam točno?

Lej človek tukaj ponujam tistemu ki mi pokaže pošteno in najlažjo pot do mojih 100 miljončkov celih 10 miljončkov v kešu,gotovini,na roko štekaš?

In za zdaj ga še ni junaka :)

Vem tudi da bi se večina prodala za nekaj tisoč evrčkov,ampak ne ve odgovora na moje vprašanje.

Prvič - pozabi na te šarlatane, ki bombastično in pretirano PRODAJAJO idejo, ki ima že dolgo brado. Odmisli natančna navodila in da je zadeva preprosta in da deluje točno tako - nekaj si zaželiš in se izpolni. Ne gre tako. Poglej na zadevo malo trezneje - v okviru spoznavnega - poznamo način delovanja motivacije - pregovori, kot "sreča spremlja pogumne" in podobni niso nastali naključno. V kar usmeriš pozornost in namen, se počasi začne tudi udejanjati. A ne samo od sebe - ti najprej idejno, nato pa z akcijami sprožiš tok dogodkov, da se neka reč zgodi. Včasih se sicer res zgodi kaj presenetljivega, a ne bi računal, da to zmeraj deluje - da če si boš recimo res močno želel, da boš zadel na lotu. Ne gre. Če rabiš denar "včeraj", potem to ni neka čudežna metoda, po kateri ti bo to uspelo. Odgovora ti ne more dati noben - ker zadeva enostavno tako NE DELUJE.

Pozabi na propagando in uporabi zdravo pamet - motiviraj se, usmeri pozornost in namen v določen cilj in ga postopoma udejanjaj, opažam pa, da je res tako, da ko je fokus dovolj močan se stvari "kar odpirajo". Ko si aktiven na nekem področju stvari včasih kar "same" začno teči... ni pa nujno, da bo tako zmeraj. Ne pričakuj uspeha (oz. naj te pričakovanja in neučakanost ne ovirajo pri tvojem fokusu in motivaciji), a se vseeno trudi. Spet paradoks, ne?

Sicer pa se pogosto dogajajo kakšna mini "naključja", ki bi koga prepričala da je res kaj na tem "Secretu" - recimo eno povsem materialistično - pred kakim letom sem gledal ene fensi čevlje, ki so imeli ceno okoli 160 EUR, kar se mi je zdelo absolutno preveč za obutev, a so mi bili zelo všeč in so se mi vtisnili v spomin, da bi pa te čevlje res imel, a ne po tej ceni - in tako sem pred nekaj tedni ponovno odšel v isto trgovino z idejo, da vidim ali imajo kakšne podobne čevlje kot pred letom dni; tokrat sem celo bil pripravljen odšteti toliko. Na moje veliko presenečenje so bili točno tisti čevlji, ki sem jih gledal pred enim letom na polici med zadnjimi pari - in to prav moja številka - znižani za 60%... in sem jih seveda nabavil. Pogosto se mi tudi dogaja (tako kot mnogim), da če na nekoga močno mislim in ga želim srečati, ga nato zelo pogosto res srečam v mestu, kar me zmeraj zelo preseneti in se res ne zdi zgolj naključje, a druge racionalne razlage zaenkrat ni... To so vse anekdotna poročila, najdeš jih veliko, ni denar, kar tebe zanima, a taki heci se dogajajo, če pa so zgolj naključja ali je zadaj celo res kak mehanizem, ki ga še ne poznamo, pa ne vem. Vem samo, da če si boš samo želel denar, ga ne boš dobil kar tako sam od sebe - če pa boš usmeril fokus v to in tudi sprožil v to smer kakšne akcije, pa ti tvoja naravnanost zna pomagati - pa naj je to "ezoterično" ali čisto običajna lastnost uma, da z voljo sproži fizične akcije - ki se pa NE dogajajo same od sebe, kot si ti predstavljaš. Pa prešparaj si denar in ne hodit na draga motivacijska predavanja teh pisunov... s tem samo pomagaš da "Skrivnost" deluje za pisce teh knjig in jim prenaša več denarja kot je vredno njihovo pisanje...

• Lajkam 6
  • Buuuu 1

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Lej človek tukaj ponujam tistemu ki mi pokaže pošteno in najlažjo pot do mojih 100 miljončkov celih 10 miljončkov v kešu,gotovini,na roko štekaš?

Izmisli si nek nov "Google" ali vsaj "Facebook" - preprosto - ko zalaufaš prodaj idejo in platformo dalje nekomu za 100 milijonov, ker imajo oni itak idejo, da to spremenijo v milijardni posel. Preprosto. Čakam, da ti to rata, potem pa mi nakažeš 10 milijonov. Deal?

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

PsihoMagico ampak tudi za začeti odpreti kakšen svoj biznis zopet rabiš DENAR :)

Brez denarja danes ne moreš nič.

Sicer so se tukaj našli eni pacienti ki mi trdijo da se da živeti brez denarja v Amazonki recimo :)

Saj se tudi meni dogajajo kakšna podobna naklučja kot tebi,ki si jih lahko razlagam tudi tako kot ti,sam men to ni dovolj-da čakam na znižane čevlje eno leto.

In predvsem rabim denar in ne čevljev,imam čevlje,veliko čevljev.................

E sokolu nekateri klošarji nič ne žicajo in so zadovoljni s tem kar imajo...zastonj sobco, prehrano, pakete RK, kakšen priboljšek pri nunah, ipd...večina je pa takih ki tudi žica...dal sem jih pa kot primer za nekaj vmes med denarjem...

Malo se hipnoziraj pa boš videl kakšne kontra programčke imaš v svoji podzavesti...Pa upam da boš znal priti dovolj globoko...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif

In še osnove iz duhovnosti ki vidim da jih ne razumeš...v neki drugi realnosti že imaš denar (astral)...ni ga pa v fizični realnosti-ali se še ni manifestiralo ali pa je kaj drugega vzrok je pa drugo vprašanje...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Kaj pa če kozmos noče da dobiš denar, ker si ga že imel preveč v prejšnjem...In kaj če si v prejšnjem lifeu trdil isto kot zdaj in nakoncu padel na izpitu...Seveda če verjameš v prejšnje life...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

In jebe se meni za denar, jaz bi raje zdravje al pa nesmrtno življenje z mladostniškim videzom...in potem bi tudi jaz z veseljem podelil kakšne informacije kako živeti kakšnih par tisoč let...http://serve.mysmiley.net/happy/happy0022.gif

In ne vem zakaj tako težiš s tem denarjem, ko se borze sesuvajo...zakaj ne bi raje zlate al pa srebrne palice...je bolj stabilna valuta...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

PsihoMagico ampak tudi za začeti odpreti kakšen svoj biznis zopet rabiš DENAR :)

Brez denarja danes ne moreš nič.

Sicer so se tukaj našli eni pacienti ki mi trdijo da se da živeti brez denarja v Amazonki recimo :)

Saj se tudi meni dogajajo kakšna podobna naklučja kot tebi,ki si jih lahko razlagam tudi tako kot ti,sam men to ni dovolj-da čakam na znižane čevlje eno leto.

In predvsem rabim denar in ne čevljev,imam čevlje,veliko čevljev.................

Glej, imaš ljudi, ki si neznansko želijo slave in jim je samo to fokus, a na napačen način - ne želijo si kompleksno in ničesar pametnega za to ne storijo, ampak iščejo bližnjice, na drugi strani imaš ljudi, ki ne razmišljajo, da bi bili slavni in bogati, ampak si recimo želijo biti dober igralec, dober menedžer, dober glasbenik, režiser, itd. in sprožijo akcije v to smer - slava je nato stranski produkt... Nekdo samo hlepi po denarju, pa mu nekako ne uspe, nekdo drug pa si želi narediti nek projekt, sproži akcije in denar je nato stranski produkt... za začet biznis pa rabiš najprej IDEJO, šele potem denar. Je pa res da "denar dela denar", a to je stopnja 2. ;)

William Blake

a že spet? :eek:

to je od danes namreč vidt?

to je pa že ful teh ropov v zelo kratkem času!

no zame to odpade. x:)x

bi bla lohk še tolk zamaskirana pa vse, bi me odkrili po glasu ali po hoji. x:o)x

loto tud ni zame.

zame je nekaj, kar še ne obstaja. x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo, sokol, tukaj imaš primer, kako hitro do denarja..........

http://www.radiokrka...D_clanka=157587

x:o)x

Ja, ali pa tole - tudi zelo hitro do velik denarja - no, kakšno leto truda je že treba vložit, pa dobit te ne smejo...

http://image.24ur.com/media/images/600xX/Sep2008/60191166.jpg

William Blake

eh,saj se mi je zdelo da bo tukaj kup praznih besed in nič konkretnega

stari... tale tvoj post je lep dokaz, da zakon privlačnosti deluje x:)x

pričakoval si prazne besede in nič konkretnega... in dobil si kar si pričakoval :palec: x:)x

(prebral sicer nisem nobenega posta v temi in tudi ne mislim... ampak po avtorjih kot je psihopatico, psihobrezico, psihogoldico... se komot s tabo strinjam okoli nakladanja tut brez da krkoli berem)

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

eh,saj se mi je zdelo da bo tukaj kup praznih besed in nič konkretnega

Saj si eden tistih, ki uleti s temo kao želi pomoč in nasvete, na koncu pa je sam najbolj pameten.

Nasvete si že dobil tudi dobre, več jih verjetno ne boš več, ker ni nihče neumen da bo pisal nasvete nekomu, ki jih ne ali razume ali sam namerno provicira in jih zato označi v svoji arogantnosti za prazne, konkretno denarja, ti pa tud ne bo nihče od tu nakazal.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Saj si eden tistih, ki uleti s temo kao želi pomoč in nasvete, na koncu pa je sam najbolj pameten.

Nasvete si že dobil tudi dobre, več jih verjetno ne boš več, ker ni nihče neumen da bo pisal nasvete nekomu, ki jih ne ali razume ali sam namerno provicira in jih zato označi v svoji arogantnosti za prazne, konkretno denarja, ti pa tud ne bo nihče od tu nakazal.

in kje so ti dobri konkretni nasveti?

:) :) :) :)

jaz kar nekaj časa nisem vedela za zakon privlačnosti...ko pa sem ga odkrila, sem videla da se mi je v življenju res vse izpolnilo, kar sem si neznansko želela, res pa je da je za vsako stvar preteklo kar nekaj let, vendar so stvari prišle... tudi jaz sem za uresničitev ene želje potrebovala 15 let in ko se obrnem naza, ne morem verjet, kako me je življenje peljalo po tej poti, da sem to stvar dobila.... pa še veliko drugih.

• 2 months later...

Zdravo

tukaj iščem pomoč pri razlagi zakona privlačnosti.

Če ga prav razumem je zadeva sledeča:

1. Najprej si moramo željen predmet želeti in ga vizualizirati v mislih (si ustvariti v glavi čimboljšo sliko predmeta)

2. Nato si moramo predstavljati da to ŽE imamo in zraven vklopiti še občutke.

3. Ves čas moramo razmišljati pozitivno.

4. Za željen predmet moramo tudi prositi ( IN DANO NAM BO ) recimo vesolje,Boga,višji jaz,karkoli.......

5.Ne smemo si govoriti HOČEM TO in TO,ker s tem dajemo pozornost tistemu česar nimamo.

6.

Moje vprašanje pa je : Če za nekaj prosim,to pomeni da tega še nimam,se pravi da s tem posvečam svojo pozornost temu česar nimam,ampak s tem zopet posvečam pozornost temu česar nimam-tega ne razumem?

Zanima me tudi kako se potem točno uporablja zakon privlačnosti,kako se z njim pride do denarja,komu je to že uspelo in koliko denarja je dobil?

Predvsem kar se tiče denarja bi rad točne in jasne napotke,najrjae od tistega ki ga je že dobil na tak način.

Hvala

Pozdravljen!

Sama prakticiram zakon privlačnosti okoli 2 leti sedaj in moram dejati, da leta in izkušnje obrodijo sadove. Vedno je potrebna pozitiva in upanje. Ne zgolj kot predpogoj za obstoj tega zakona, ampak tudi na splošno v življenju. Slednje je tako enkratna in neponovljiva stvar, da stres, jeza in žalost v njem nimajo prostora. Pa da se obrnem k tvojim vprašanjem. Zelo predvsem s strokovnega vidika bi ti pomagalo, če bi prebral kakšno knjigo od Louise L. Hay, ne ukvarja se zgolj z zakonom privlačnosti, ampak nasploh z ljudmi, dobrobitom, umirjenostjo, meditacijo in doseganjem tega kar želimo ter vnašanjem pozitivnega v naše življenje. Tudi knjiga ali dokumentarec The Secret, sta ena izmed priporočenih, dobi se jih v vsaki bolje založeni knjigarni.

1. Tako je. Očitno sam že dosti veš kako zakon privlačnosti deluje. Posveča se pozornost stvari, KI JE ŠE NIMAŠ, vendar si jo močno želiš. Gre za pojav ki semu reče VIZUALIZACIJA in vsebuje slikovno, čutno, besedno uprinazarjanje tega predmeta, stvari, osebe, ki jo želiš. Sama vizualizacija naj bi vedno potekala v stanju umirjenosti, zato je tudi najbolj učinkovita v stanju snu, tik pred tem ko dejansko zaspiš, saj imajo naši možgani tako čas da vse memorizirajo in uspešno dajo signale v vesolje. Stvar za katero prosiš je še ni, dalo pa jo bo vesolje. Najbolj super pri vizualizaciji je, da se ima JASEN CILJ.

S tem ko imaš jasen cilj, željo, motiv je potrebno slednjo začeti ŽIVETI.

Najbolj pomembno je, da enostavno si PREDSTAVLJAŠ v tvojem primeru, da DENAR že imaš, kako si zadel na loteriji. Staviš listek, in potem si v glavi pred spanjem vsako noč predstavljaš, da so bile izžrebane ravno tvoje številke, prav tako pa tvojo EVFORIJO pri tem, ko si za to izvedel. Postaviti se moraš v položaj, ko neko stvar že dobiš. Sanjariti moraš, si želeti...

Sama izkušenj z denarjem nimam. Imam jih pa na skoraj vsdeh drugih področjih. Po tem ko sem gledala recimo film My life in Ruines...sem si želala postati vodička: IN O TEM SEM SANJARILA, SI PREDSTAVJALA DA SEM JAZ NAMESTO NJE in glej ga zlomka: SEDAJ DELAM RAVNO TO, ŽE DRUGO LETO.

Podobno vedno uspešno v življenje privabljam določen tip pripradnikov nasprotnega spola.

Od nekdaj sem si želela potovati, sedaj potujem.

Želela sem delati v tujini, delam.

Izboljšati odnos s prijatelji, izboljšala...

Samo verjemi v cilje in želje. Sama imam pod posteljo tudi tako imenovano "wish box". Verjetno si jo videl že v dokumentarcu The Secret. V njej imam slike in podobe svoje sanjske hiše, svojega sanjskega moškega, sanjskih potovanj, družine in pa tudi želj napisanih na kosu papirja, ki jih ponavljam enkrat na teden. Dosti pomaga če si željo napišeš tudina list papirja ali si pa mogoče narišeš, sprintaš dobrino, ki bi si jo privočil potem ko bi imel dobljen denar.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. Lepo sanjaj in vizualiziraj še naprej.

V.

Zakona privlačnosti kot takega ni. Smo bitja, ki v vseh pojavih iščemo medsebojno povezavo, smisel in pomen. Naključne in nepovezane dogodke ter pojave si zamišljamo kot božjo previdnost, usodo, karmo, zakon privlačnosti in podobne skovanke.
Possible—but highly unlikely.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...