ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Pa tale nova punca čisto v skladu današnjih dni.... Pojasnilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Znova ,ti si umetna,nouš me prepričala v Znova.Žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Pokowc ti pa do zdaj nisi napisal se nic smiselnega... Kako to, ko pa se imas za tako pametnega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ufaa,spreminjanje nikov,z novimi imeni,kako mora nova-stara oseba nateptat v enem dnevu toliko borbenih objav pa ,da se tak stabilno brani, točno veš, da ni iskren;NAJ raste humani iq, ne pa tempirat svoje blefe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 hehehehe...poko-WCpride nova gor, prebere par postou...pa te tkole pogrunta....ZNOVA 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 sam mirim trenje, vse je le nek povod režije, blefiranje; ahutk srečno pot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 No, se bo jutri videlo, ko pride Valentin Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 in kaj ste skombiniral? (*ce se se spomnis ) skratka, tole mamo tud (predno kdo leti nanovo odpirat)...ko smo ravno tud Vonje osvezil, pa sem hotla rect, da vonj kozhe (tistih ki jih imamo radi oz. se palimo nanje) lepo dishi in je tud eroticen (pa sem se spomnila na tole temco). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 meni še posebej erotično diši glava(lasišče) Njega, ki ga ljubim .Sicer ne spada sem, samo mi glave otrok tudi ful dišijo-predvsem dojenčkov, če niso umiti s kako niveo ipd... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 ko punco poljubljam po ušeskih in vratu in ko ona dobi potem tiste mravljince al kaj že postane strastna in prede od užitkov... to mi je hudo erotično... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Meni tudi vonj -še vedno rada potisnem nos pod pazduho..ok. sicer so za to tudi praktični razlogi - tam se najhitrej in najučinkovitejše lahko pogrejem nos me pozimi ful rado zebe vanj Ma ne vem...kaj je to..skupek vsega menda..me kar vleče k njemu. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Definitivno vrat in kisski na vrat pa tak uh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihihihi, smotka nataly, sam pa sm jst to tud nedavn mal probal..... Men pa.....velik tega. Sam zadnje kar me je pr kaki dečvi pogrel ornk je pa bil njen nasmeh in njene učke..... Pa glas...... Pa roke Pa vonj Pa ritka, itak Pa bluzim. Itak. Kaj si probal?? Greti nos Ja seveda...nasmeh..oči...smeh v očeh Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ufffff, pogled.... ko pove da te hoce, in tvoj pogled govori isto.... to je men ful eroticno. Vsec so mi tipi zgoraj brez (pa ne bilderji), ful so mi vsec moske roke....En bivsi je tko seksi kadil.... uau... ampak tko je znal samo on, nism vidla nobenga druzga, k bi kadil na seksi nacin.Aja, pa boksarce. Zelo zelo zazeljeno.Nekateri ljudje majo pa res seksi glas. Jz sm bla cist zacarana, k je ena oseba s takim glasom z mano govorila (pa nobene druge privlacnosti)... Drgac je pa seksi tut dotik, tak "namenoma slucajen" ...še vedno isto... pa sej mi je še dosti drugih stvari erotičnih.... pa vonj.... ....ful rada ovohavam mojega..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 pri moskem so meni eroticne roke,zmeraj gledam roke,prste in njihove geste.pri nekaterih tud spodnji del trebuha....pa dostikrat me privlece tak pozeljiv pogled. pri zenski mi je pa eroticno marsikej,sam odvisno....zmeraj kej druzga.. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Mene najbolj privlacijo osebe, ki so sarmantne. Res da najprej opazimo zunanjost, vendar mi je dusa, karakter in srce osebe, dosti bolj pomembno! Lahko recem iz lastnih izkusenj, da se mi je nekajkrat zgodilo, da so me "sarmirali" ljudje, ki so se drugim zdeli grdi, neprivlacni (zarad zunanjosti), pa ne govorim o zanemarjenosti. Je pa vse odvisno od tebe samega, kako sprejemas ljudi in ali jim dovolis, da te spoznajo, oz. da jih spoznas. Vcasih so ljudje odprti in zelijo, da jih spoznamo, kaksni so v resnici, pa smo mi tisti, ki smo zaprti.... Kar se pa tice eroticnosti, pa mislim da je veliko odvisno od (vsaj malo) kemije med dvema osebama. Kar se enemu zdi eroticno, se drugemu ne zdi in obratno... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Težko bi sam eno stvar izpostavla, ker če je med nama s tipom živalska privlačnost in huda kemija, pol me lohk sam gleda, pa sm mokra k pr norcih...je obstajal tak poba....ah....spomini, spomini...zdej pa sam še na Saško palim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Blazno eroticno je... piti shake in jesti pomfrit (XXX2). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 moška ritka......pa sp.del telesa.khm tisto kar je pod pasom sevede... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Blazno eroticno je... piti shake in jesti pomfrit (XXX2). hihihihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 POGLED, GLAS,ROKE, GIBANJE... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 japajade......ba bla.....hahahahaah Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 hahahaha veš kaj,nisem zato tako napisala,da mi zdej pihaš nekam ke v bluzco.... in neb mela nč proti,če bi mi ro rekel na 4 očke..bi blo lahk seksi......tak pa....ihhhhh ne rabm tak kar mej...jagerček..... ejejeje kaj zamujaš...)))))))) mater me križ boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,..kdo je izumu tele sobote za pospravljanje ??????.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>moška ritka......pa sp.del telesa.khm tisto kar je pod pasom sevede... :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo pravi, da moraš v soboto pospravlajti? Vsaj zjutraj ne, takrat je najboljša posteljna telovadba. hja...zakaj pa je pt teb drgač? To pa ni prav..heehehe pr me traja vse od jutra pa še zdejle..telovadba namre..sam drugačna....ha ha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.