Misty 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To - kaj se vam zdi najbolj eroticno? Prikrita golota. Ne to da si popolnoma nag, ampak da imas na sebi lahko tudi samo prosojno bluzo, spalno srajcko..... Drugace pa je lahko eroticen nasmeh , pogled , poljub , dotik..... Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ja, prikrita golota Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 prid pridi bližje..... zaplešiva..stisni se k meni,da se dotakneva...ti si prepovedana,za drugega,z nasmehom pokaži,s poljubom dokaži,da je lepo....kko skupaj sva.... jodlajodla rihi.....hehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 matr sam da nam je fajn Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 mhm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 poljubi me v dežju,na mokre ustnice....naj dežuje kaj zato...nama bo lepoooooo...)))) pridi in poljubi me,sredi ulicee Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 erotično?..hm....športni tip moškega....recimo smučarska demo vrsta na strmini...ali orodni telovadec na bradlji ....skratka..ozki boki, ramena hmmmm in pamet v glavi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 pazi.....a si na pravo mislila? glavo mislim..ha? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pazi.....a si na pravo mislila? glavo mislim..ha? mislila sem na zgornjo......vsak osel zna misliti s .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 kwa ti veš ktero glavo ma ona v mislih Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prehladno, preracionalno povedano, enja. Aja? Jaz pa v to izpoved vložila ves pogum in strast :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 men še zmeri hudo sexi....da ga primem,zagrabim.....ha ha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakor želiš, mačona, kva ta sorry potreben ? Ne maram bejb k bebaste, sicer bolj za moške značilne izraze uporabljajo. Štepal, nategno, pofukal, pojebau, sprčo itd. Men pač niso všeč.......mi nekak omalovažujejo lepoto telesnega stika dveh. Še dober, da smo različni, ne Nič nimam sicer proti teb, prlečka, to tko veš.... Aja....vsekakor pa mi ti izrazi niso niti mal erotični..... NESME IMETI PREOZKIH BOKOV,LE KAKO BI POTEM PRODIRAL VAME,VSE GLOBJE IN GLOBJE....a sm vsaj mal zadela.....žbico na glavico? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 hudo oooooooooo mislim.......no coment Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, saj je vseeno. Pr bejbah mam rad nežnost pač, mi paše, da je vsaj na ven mal dama......veš ono srpsko, idealna ženska pa to.......dama u društvu, domačica u kuči, kurba u krevetu Hahaha, k sem se glih spomnu......mi pa pašejo lohk taki izrazi v seksu........mmmm.......sm se spomnu ene in njenih odzivov, besed med seksom.......fukiiiiii me, fuki meeee, jaaaaaaaaa...... Kul. Te vname, ornk Kak to misliš "stran od mene"? Ha ha...smo tut ze probaval... mene pa najbolj neznost s prsti... pa naj bo kjerkoli... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha ha...smo tut ze probaval... mene pa najbolj neznost s prsti... pa naj bo kjerkoli...Kje so te pa žgečkali toliko časa, da te ni bilo na spregled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Najboljeroticni so deli kjer je koza najtanjsa in se najbolj cuti srcni utrip, zapestje, notr. stran komolca, vrat, pod kolenom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>, idealna ženska pa to.......dama u društvu, domačica u kuči, kurba u krevetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Poznaš kakšno tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Na srečo res obstajajo. Bejži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Take te znajo dobr spodnest! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 jaz mam najrajs vrat. najleps mi disi pa vse, najbolj... *** kozha je tam... Pa se oni predel.. joj, ko bi se spomnila.. hm, v angleskem pacientu je tale cist shizil... bosporjev koticek?? nekaj tacga... no to mi je tud vsec...Pa predel med vratom pa ramo. Nihce mensezdi ni omenil gibanja.Gibanje mi je eroticno, sam ne, ce je cist spozirano - nenaravno, afektirano...ce je pa sprosceno, pa opazim... si nekak zapomnim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Sploh gibanje k cote letijo dol! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz mam najrajs vrat. Nihce mensezdi ni omenil gibanja.Gibanje mi je eroticno, sam ne, ce je cist spozirano - nenaravno, afektirano...ce je pa sprosceno, pa opazim... si nekak zapomnim... jAZ SEM GA OMENILA- AMPAK PRI TIPIH... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Na srečo res obstajajo. Brez skrbi, da res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.