češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tista k je groba,ga itak ne zasluži.....a ne mislim zdej na tvojga..ampak na vse ...."cincinglce"........ Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Heh, kot da vedo, da so grobe, če bi vedle, neb več ble, ne Mi2 z mickenim se paliva na nežne.......amen! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 pismo sem ze radovedna,kaj je tolk mikenega v tebi..hehehe dej no glavo pokon,rit nazaj,trebuh ven..pa naprej!!!)) za vsakega se nade taprava špranca..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi2 z mickenim se paliva na nežne she stoji mu ne vech zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Kaj naj zdej? Tebe na pomoč kličem? Zate pa sm čul, da ti po pomoti še vstane, sam uporabljaš ga ne glih kaj prida..... mash prou una pr keri sm ga nazadnje uporabljal je bla NICHPRIDA :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi, da so po tvoje vse pr katerih si ga uporabil ničprida..... ampak samo tiste, ki jih TI poznash :xx!: :xx!: :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mujcek, jst se čist fajn oz. zlo fajn razumem z njimi, ti pa očitn ne.........Kaj se pol tolk sekiraš, ha? Je že prav tako..... bo zhe res che mash rad smrdechke pa klamidijke zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 A kle se tud kregata? Kaj če vama raj ring najamemo za cew dan, pa si bosta tm vse ''povedala''???? Pol lohk pa oba s plavimi uči okol hodta...jž že vem, za kerga bom navijala V kopalkah bom okol hodila s tablami : 1. runda....sej pol jih pa nov več....rund, mislm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hepan, saj ti jokcaš za njimi, ne jst..... ti bosh jokcou v vse drugachnih okolishchinah zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja in? Kva te muč aakhut, najprej se me lotiš, pol pa čez čas peniš in jokcaš........Poskrbi ti zase, jst bom pa zase, ja? Moj jok ti je že bil kdaj v veselje, nimam nič proti, sam jaz nkol ne jočem zarad takih k si ti.....in tudi ne bom. ooooooo.....bosh mile solze pretakal....in prosil ker tisto kar imam pa zate pripravljeno... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Just do it. Boš končn videl kako je, če ne maltretiraš sam žensk...... opala a pol ti she ni rekla de jo naspanki zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 kr u dveh temah se dajeta Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva pa to tebe briga? normaln de me....che kle insinuirash de maltretiram zhenske....kr tko....na spoloshnosamo une, k si to zhelijo zlomk ps: tebe...k si pa pichkica....bom pa na svojo iniciativo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, pa saj ti sam provociraš, očitno si nekje globok v seb želiš, da ti nbena neb več nasedla. Lepo od tebe.......mi je vsaj to všeč. Da si vsaj to želiš...... Ne, ti maltretiraš prav podlo......pa konec koncev to tud sam s svojimi posti, ki jih potem namenjaš bivšim, kažeš.... BIVSHIMAena je porochenadruga shiri spolne bolezniche ti ne morsh bit tih za mene....kako naj bom jaz za njiju zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pizdarija!umirita se! jst sm chist mirnrech hepanu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm veduv njegovi domorodshchini je treba povedatde razume :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 če reče mmmm mam tako suhe ustnice ...mi jih boš morala malo navlažiti s svojim jezičkom.......)))))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>če reče mmmm mam tako suhe ustnice ...mi jih boš morala malo navlažiti s svojim jezičkom.......)))))))) Bi jz tud tebe navlažu, po enih drugih ustncah! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tam pa ne rabiš vlažit....heheh tam se medi samo:)))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>če reče mmmm mam tako suhe ustnice ...mi jih boš morala malo navlažiti s svojim jezičkom.......)))))))) hihi to to to js dostkrat nucam tako vlaženje mmm najlepš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> tam pa ne rabiš vlažit....heheh tam se medi samo:)))))) Bolš preventiva kot kurativa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ti se raj posvet še čemu drugemu....hehe velik maš tega...... pa sam en...)))))))))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti se raj posvet še čemu drugemu....hehe velik maš tega...... pa sam en...)))))))))))) Nč bat, mam urnik, tud ti na vrsto pridš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.