Primavera 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz mam najrajs vrat. Marsa= Nosferatu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Energija, ki jo tip oddaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa= Nosferatu *sam slis se pa res - mam najrajs vrat! Saj najbrz sem ze kje izcrpneje () nalozila, pa sem s temle sam vskocila.Sicer tud jaz najbolj shizim na 'energijo', tisto nekaj, ki sploh neves kaj je zdaj to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Men pa je najbolj erotično to, da me začuti, da ne rabim nič govoriti, da vidim, da ve kaj se v meni dogaja. Ful mi je dobro tudi, da sama čutim, kaj se dogaja v njem. To me popolnoma prevzame, seveda samo, ko sva na istih valovnih. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Najvecji cloveski spolni organ je med usesi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 najvechji zhenski spolni organ je pri nekaterih karakter zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pri moški pa katarakta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 .....ful erotično.... ko me ljubkuje in me draži, pa me gleda z iskrami v očeh.... :onfire: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ko vidim objet par....pa ga ženska tako lepo fletno objame, da rokica počiva na njegovi ritki,pa s prstk mal raziskuje nagajivo okol-rob žepa kavbojk,pa v žep..... njegov seveda... (alelujaaaa.....) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ko je v teb in te gleda in vzdihuje zravn....ti da vedet, da uživa v tebi in s tabo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najvecji cloveski spolni organ je med usesi. Domisljija dela cudeze. Men je pa eroticno, da nekje na dolgocasnem kosilu stegnem nogo njemu med noge. Ko opazim ikrice in strast v oceh, se je pa potrebno nekam skrit in pos....., pa makar na WC ali v dvigalu. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 direkt s pod tuša...še ves moker..zavit sam v brisačko okol konkretne stvari...heeheheh wauuuuuuuuuuuuu Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ajeršpajz Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 hehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 dobro umešanim in pečenim jajcem smo včasih tako rekli..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 mmmmmm erotično........ko ga počasi a vedno boj odnaša v višave.......tist ubitačni pogled..k ga znamo izvest ženske........da rata še bolj hudo.....jaaaaaaaaoooooooo ja direk v učke,ko delamo..hihihihi Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> najvechji zhenski spolni organ je pri nekaterih karakter zlomk Ova ti je dobra prijatelju, prijatelju!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 pogled od strani,pomežik,nasmeh, način hoje.način kako moj lubi izgovori š.al pa k sam premakne svojo sexi rito Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Men je pa cist najhujs kaksen zlobno naklepen pogled, ko ves zdej pa bo hudo (v dobrem pomenu besede). Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 tisti del sence pa proti ličkam.če pogledate kogarkol starga al pa mladga,čist vsak ma lepo zaobljen tist del.res še nobenga nism vidla k mi ne bil všeč,ostal del obraza je druga zgodba Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To - kaj se vam zdi najbolj eroticno? Če te en za..be Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Najbolj erotičen se mi zdi največji človeški organ koža, ki se odziva na dotike, kadar seva, se pogovarja z mojimi prsteki, se odziva, najsi bo na gležnjih, ritki, vratu, čelu hrbtu, skratka KJERKOLI, še posebej pa tam, kjer je odzivna. Verjetno so mi prsi tozadevno najmanj odzivne, čeprav so očem še kako pomembne. Mogoče me prav zato ne vznemirjajo baloni in ne maram silikonov... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Piko dotik, še predno se zgodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piko dotik, še predno se zgodi Pri tebi to ni težko uganiti, ko Otožna v ikoni čaka, da jo bodo nežno božali po celem telesu. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hja če pa otožna ne more ven iz mene, se je čisto udomačila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.