Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Morje.barka...sonce počasi zahaja in se staplja z morsko gladino,njegov skok v vodo, par zamahov močnih rok njen pogled ga spremlja srcoci.jpgne spusti ga iz oči počasi obrne mišičasto telo nazaj proti barki,roke se oprimejo stopnic in počasi počasi se potegne nazaj na palubo Slane kapljice polzijo po močnem in zagorelem telesu....pramen temnih las mu pade nežno na čelo, ona ga poželjivo pogleda, njegove modre oči zadržijo pogled zelenorjavih oči......izraz na njegovem obrazu se ustali za trenutek, ko se skloni in iz usnjenega sedeža vzame sončna očala, rahlo skloni še glavo, vrže lase vznak in si jih z obema rokama namesti med lev in desni uhelj NAmesto brisače si na golo telo natakne kratke bele bombažne hlače, ki postanejo mokre in odkrivajo vso lepoto...............grrrrrrrrrrrrrrr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Najbolj erotično-moške roke -mokri lasje-metanje po snegu-plavanje v morju ali reki-brez vsega..-dišave cimeta na moškemu -nežna masaža stopal-sprehajanje po dežju,brez dežnikov-slina Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 poljub,vonj kože,dotik, pogled,mokro telo,mokri lasje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Erotičen je vsak moški ,ki ima pravo energijo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Najbolj erotično-moške roke checked...mam dve -mokri lasje - tud to znam narest...se skopam enkrat na mesec, pa če j etreba la pa ne -metanje po snegu - ni blema, v sneg vržem kogarkol-plavanje v morju ali reki-brez vsega.. - enkrat sm zgubu kopalke na morju... -dišave cimeta na moškemu - Po Cimetu pa že ne bom dišu, pa fuzbal mi sploh tok hudo ne sede -nežna masaža stopal - yes please -sprehajanje po dežju,brez dežnikov - pogosto me ujame dež ja-slina - slinavka Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 - slinavka Antoninus.. Kaj je narobe z slino??Zna bit fajn erotična-če je ni preveč...sj veš,kaj mislim.. Preveč sline je pa bljak... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Antoninus.. Kaj je narobe z slino??Zna bit fajn erotična-če je ni preveč...sj veš,kaj mislim.. Preveč sline je pa bljak... :xx!:No ja ...sej maš prav...pljuvanje je bljak...za ostalo pa mora bit Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 napeta zadnjica v sexy boksarcah Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Uuuu, zenske prsi, ustnice, ritnice, gibanje zenske postave...hmm tista skulptura ali kip? pred Atlantisom, maserka v Atlantisu , omamna zenska vonjava..... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Morje.barka...sonce počasi zahaja in se staplja z morsko gladino,njegov skok v vodo, par zamahov močnih rok njen pogled ga spremlja srcoci.jpgne spusti ga iz oči počasi obrne mišičasto telo nazaj proti barki,roke se oprimejo stopnic in počasi počasi se potegne nazaj na palubo Slane kapljice polzijo po močnem in zagorelem telesu....pramen temnih las mu pade nežno na čelo, ona ga poželjivo pogleda, njegove modre oči zadržijo pogled zelenorjavih oči......izraz na njegovem obrazu se ustali za trenutek, ko se skloni in iz usnjenega sedeža vzame sončna očala, rahlo skloni še glavo, vrže lase vznak in si jih z obema rokama namesti med lev in desni uhelj NAmesto brisače si na golo telo natakne kratke bele bombažne hlače, ki postanejo mokre in odkrivajo vso lepoto...............grrrrrrrrrrrrrrr domišljija dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 domišljija dela. ha ha ha draga........to je bilo pa čisto res midva to obvladava lohk ti pa sliko barke prpopam gor, če čš a ne bi blo bolj pametno da študiraš slovo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hotla sem rečt, da meni domišljija dela, ko kaj takega berem. ja kul, da obvladata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 vodakemijanavihanostjagodepredrznostpoljubdivjostnevarnostneznostenostnepredviden dotiksmehpoljub na kljucnico Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 a pri tebi mora bit tip še kemik po poklicu? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 a pri tebi mora bit tip še kemik po poklicu?Cashy, vsaka potrebuje malo parfuma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 eno lepo sporočilo za dobro jutroin potem se mi po glavi podi samo in samo .............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 sam najbolj deluje pa fizika... večina stvari pade Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 večina JA........vse pa NE Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 K mi reče: ''Ej, tamala...'' in se zravn tko zapeljivo zasmeji... ajajajajaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 a tako? ej tamala Bebo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 če ma tolk ploščato glavo, da lahko kriglo pira gor postavm. Ne samo da je erotično, prav seksi je...mmm Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 joj zdej sem se pa čist stopil kako je bil ta bebo erotično povedan Domišljavc. če ma tolk ploščato glavo, da lahko kriglo pira gor postavm. Ne samo da je erotično, prav seksi je...mmm Joj, butl, dej ne s takimi butastimi vn hodt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 če ma tolk ploščato glavo, da lahko kriglo pira gor postavm. Ne samo da je erotično, prav seksi je...mmm huh, a pol ti nonstop mizo nateguješ? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 huh, a pol ti nonstop mizo nateguješ? kakšno mizo neki....ŠANK Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 kakšno mizo neki....ŠANK Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.