cosma 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Hm....le kako mi je uspelo to temo spregledati Mick, le kako ???? saj ne morem verjet. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Pa saj ste ze vse skoraj napisali.... meni je eroticen Um , predvsem to, ko iskrice kresejo ogenjcke in eroticen mi je glas...., to mi pove vse o cloveku.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Tudi jaz sem bolj take sorte, da ne padam tako zelo na design.... Če je v glavi vse tako kot mora biti, so mi všeč vse variacije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 al pa da dobiš sporočilce s seksi vsebinco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Mick,zdravo Si toliko napisal,pa še dobro po vrhu,da ni kaj dodati,ampak se zavedaš,da od sedaj naprej ne boš imel več mira pri ženskah x!x Sicer pa erotično v naslovu teme,že marsikaj pove res Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Uh.....borism .......če ta "ne imeti mir" pomeni.......prijetni nemir .........."od tvojih ust (rok ) v božja ušesa" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Ja to,Mick-prijetni nemir,pa saj boš sam zmogel,verjamem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Le zakaj me je pri branju te teme prešinil lep slovenski pregovor: Pes ki laja ne grize! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 El nino, ne vem zakaj si me citiral Ampak pejd mal nazaj pa preber kva je zame erotično in kva NI erotično Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 pes ki se pari, ne laja....(samo z ochmi zavija) 666 -ou......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Sanjalica,potem pa naj spet komentiram,da si imela spet slabe izkušnje.Daj prosim zmeraj primerjaj pozitivno in ne misli zmeraj na najslabše... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Saj si OK,ampak pohvale oz.tolažbe ne preneseš,oziroma si nekam nedostopna,pa saj je v redu....še tule lahko noč in misli na kaj erotičnega,ne pa na pse,ki ti še spati ne pustijo,ko lajajo tja v luno x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Najbolj erotična je ljubezen! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Bobnar, mu zavidaš? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 "Tale Nino je pa res zadet od lubezni... " Sej bi kaj ugovarjal ampak kar je res je res... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Spogledovanje v soju sveč.. ko se oči še posebej iskrijo in svetlikajo... Tko čarobno zgleda! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 al pa ob polni luni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 meni je všeč romantika v stilu telesi se ljubita DUŠI SE spajata... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 ob polni luni....na vrhu sedla monte rose....shotorchek....primus s chajchkom....dve topli spalni vrechi.....naslednji dan pa smucharija......(9,5 ur) 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 ostalo je za NADUZHIVANCIJO.... 666 naduzhitkarjeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ampak če bi bilo zelo erotično, bi kar v sp. vreči ostal pa smučarijo prestavil, a mam prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Spogledovanje v soju sveč.. ko se oči še posebej iskrijo in svetlikajo... Tko čarobno zgleda! čarobno Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 al pa ob polni luni ob jezeru, morju, reki... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ja, bo treba svečke spet kej prižgat doma! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.