Natasha 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Ko se nekdo dela neumnga..kadar je zalublen v koga.., oz. skriva..na tok smešn način da se takoj ugotovi kje zajc tiči Mene pogruntajo še preden vem sama, ha, ha!!!!!! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Doza prepovedanega, požegne še tisto najbolj zapriseženo morali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Ni pomembno, kaj si ženska obleče, ampak kako tisto SLEČE. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 hej, a ti bereš moje zapiske, huhu, dej, dej... zlo zanimivo to slišat, iz druge zbirateljske generacije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Moški ukrade prvi poljub, prosi za drugega, tretjega zahteva, četrtega si vzame, sprejme petega, vse, ki pa pridejo za tem pa prenaša. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 SPET. HAHJA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Če ne veste, kaj bi oblekli za določeno zabavo, je najbolje,da pridete prvi.Potem bodo imeli vsi ostali občutek, da so napačno oblečeni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 astra a si kaj takega mislila... vsi so tako pridni in romantični tu, kar malo douhcajt... grem iskat še contesiko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Zgaga... Hm...se mi zdi, da je še eden..Prednosti seksa..al nekaj podobnega... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 zanimivo res in gotovo imaš kakšno svojo PREDNOST astra,a je to divja strast ali je to nežnost, ki lahko seže do dna duše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Hm..kaj bi si pa ti želel...dr.(hm...z dr imam slabe izkušnje )...jaz sem lahko VSE to....in TO je moja največja prednost.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 želel bi si en dan vročo mačko v rdečem porscheju en dan maserko od vratu do poslednega mm na meni drugi dan le filozofiranje ob cigaretu in kavi do zore...in Vaše želje Madam...s čim bi tebi bilo ustreženo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Hm...vse bi šlo...sam rdeč porše... .. Moje želje.. ...aha, Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
INGA 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 MISLIM, DA JE TAKO TEŽKO GOVORIT O TEM , KAJ JE ZA KOGA EROTIČNO....PRIBLIŽNO TAKO, KOT KOMU JE KATERI TIP ALI ŽENSKA VŠEČ. STO LJUDI ...STO ČUDI...PA VSAKO TELE MA SVOJE VESELE.LEP POZDRAV ....PRVIČ NA FORUMU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 MISLIM, DA JE TAKO TEŽKO GOVORIT O TEM , KAJ JE ZA KOGA EROTIČNO....PRIBLIŽNO TAKO, KOT KOMU JE KATERI TIP ALI ŽENSKA VŠEČ. STO LJUDI ...STO ČUDI...PA VSAKO TELE MA SVOJE VESELE.LEP POZDRAV ....PRVIČ NA FORUMU.Pozdravljena Inga Dobrodošla med nami. Prvi vtisi ... ah, veliko je še vsebin in ljudi na forumu. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
INGA 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 TEŽKO JE DOLOČITI KAJ JE ZA KOGA EROTIČNO, SAJ IMA VSAK SVOJ OKUS IN BOG NE DAJ ,DA BI VSI IMELI ISTEGA. STO LJUDI ....STO ČUDI......SAJ IMA VSAKO TELE SVOJE VESELE..LEP POZDRAV ...PRVIČ NA FORUMU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 INGA, sam da ne boš 4x tole napisala, tako kot si meni poslala 4 enake mejle, ko si prvič dobila internet... Se spomniš? hehehe... (No, objavo lahko tudi zbrišeš, če klikneš na "zbriši". Sej te bom vse naučila! ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Sicer pa je mogoče kakemu tipu tudi to erotično, da ženska 2x... (Inga, brez zamere! Pa saj me poznaš... ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Hehe, Astrina zasluga... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Yupie, yee,..... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Sicer pa je mogoče kakemu tipu tudi to erotično, da ženska 2x... ......2x..... kaj ....če to kar si jaz mislim.......variant pa je več .......ne zna biti samo kakemu.......ampak večini tipov.....erotično, če ženska 2x ....končno ste se zopet malo bolj "razvedrilnih" tem lotili Mick, da 2x napiše enako besedilo! Ja kaj pa si ti mislil?! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 contesa, ti si pa zdaj opisala en tak...skorpijonski klise iz hroskopov iz 80-tih.... zanimivo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 kaj bi nashteval....vodnarji smo tko al tko fetishisti 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 ma ja....jaz sem ugotovila, da mi je vsakic kaj drugega vsec, tako, da.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 sem se z nekom pogovarjala o tem, pa je rekel, tole: http://milked.free.fr/animated/malaxage1.swf Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.