aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 cooooooooool!!!!!!!!!!....... hehe....zhe forwarderu na jamarsko listo 666 zlobijeu....mogoche pa tale vikend ne bo chist u kurcu...(ba na joshkih ).....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ma sej sm vedla, da bodo odjemalci....dajte si duska...k je glih petek.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Hudo erotičen: hudo brihten, rahlo distanciran (dokler ga ne dobi prava v krempeljce), z lepimi očki in športno postavco. . MMmm, pa glas mi je tudi lahko zelo erotičen . Erotično mi je, ko kot za šalo reši kakšen xxysyz matematični problem ali pa razlaga kakšno fizikalno zanko. MucaMaca Mislim, če bi pa prišel v oprijetih usnjenih hlačah, bi... :o MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 glas, vonj, lasje am še kaj, ma itak imeti mora zastavico zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ma itak imeti mora zastavico zame ja, selene, to ful pomaga....!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Hudo erotičen: hudo brihten, rahlo distanciran (dokler ga ne dobi prava v krempeljce), z lepimi očki in športno postavco. . MMmm, pa glas mi je tudi lahko zelo erotičen . Erotično mi je, ko kot za šalo reši kakšen xxysyz matematični problem ali pa razlaga kakšno fizikalno zanko. Mislim, če bi pa prišel v oprijetih usnjenih hlačah, bi... :o MucaMacaMuca maca...hvala, da si mi trud pršparala...si že vse napisala.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Kako zdaj "vse"? Sem šele začela sestavljat seznam...nekakšen manifest, ma, da ja ne bom kaj pozabila! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Muca maca, vse kar si naštela, ampak mora tičati v usnjenih hlačah! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Ali pa biti......................................brez hlač Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 To pa tako in tako pride na vrsto, samo mora biti na toplem ker je zunaj zima, mi pa nismo Eskimi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Tičati al stati? Tič stati! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Dokler ima na sebi hlače, ne vem , če bi imel dovolj prostora za manevriranje! Stoji lahk na miru. Manevrira pa skoz odprt šlic, tko lohk usnje ostane na moškemu Pa kosmat mora biti - moški mislm, ne tič, hehe Usnje pa dlake gredo skup Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ...hm, za ene se je res cajt v 80-ih ustavil Boh požegnej os'md's'ta! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 To so besede Naky! Kar se tiče kosmatosti, pa raje ne preveč! :xx!:Topla, nežno kosmata prsa, kot medvedek k se stisneš k njemu, da ti ogreje dušo, zalaufa srce in zaščemi pod popkom....... Men je to tko kot bobnarjev podpis: Penis je kot delo, lohk stoji dva dni , hehe Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 AJA ................... NI KOT DELO................... NEEEEEEEEEEEEEE Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 DOBITEK - UŽITEK! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Jaz sem kosmat zelo, zelo. Ima da se kupi u Trstu instant dlačice, ima jih na metre. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Volkec... u Italiji ima svašta.... prodavaju i "ultrapichkohvatljive" odjele......sigurn so z usnja Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Jaz sem kosmat zelo, zelo. Ima da se kupi u Trstu instant dlačice, ima jih na metre. Nekdo drug je se dodal... i ljubavni tepih je gotov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 sem že zapisala danes med komplimente, način kako izgovori ali zašepeta moje ime, uh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 selene, a to čist potiho na ušesek Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 ni potrebno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Najbolj eroticne so ritnice mojega fanta. hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Cisto tako, MED NAMA, jaz sem najbolj zabavna punca kar jih poznas, ampak ne smem vsega takoj pokazat. Najprej se moram z ene par skregat, drugace ni zanimivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Pa tale nova punca čisto v skladu današnjih dni.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.