Skoči na vsebino

Kaj je najbolj eroticno?

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ufaa,spreminjanje nikov,z novimi imeni,kako mora nova-stara oseba nateptat v enem dnevu toliko borbenih objav pa ,da se tak stabilno brani, točno veš, da ni iskren;NAJ raste humani iq, ne pa tempirat svoje blefe x:o)x
Deli na socialnih omrežjih

• 5 weeks later...
  • 1 year later...

in kaj ste skombiniral? x:o)x x;)x x:px

(*ce se se spomnis x:px)

skratka, tole mamo tud (predno kdo leti nanovo odpirat)...

ko smo ravno tud Vonje osvezil, pa sem hotla rect, da vonj kozhe (tistih ki jih imamo radi oz. se palimo nanje) lepo dishi in je tud eroticen (pa sem se spomnila na tole temco). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

meni še posebej erotično diši glava(lasišče) Njega, ki ga ljubim .

Sicer ne spada sem, samo mi glave otrok tudi ful dišijo-predvsem dojenčkov, če niso umiti s kako niveo ipd... :o|o: xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

ko punco poljubljam po ušeskih in vratu in ko ona dobi potem tiste mravljince al kaj že :inocent: postane strastna in prede od užitkov... to mi je hudo erotično... x:Ix
honor and respect

Meni tudi vonj -še vedno rada potisnem nos pod pazduho..ok. sicer so za to tudi praktični razlogi - tam se najhitrej in najučinkovitejše lahko pogrejem nos x:)x me pozimi ful rado zebe vanj x:Dx x:Dx

Ma ne vem...kaj je to..skupek vsega menda..me kar vleče k njemu. x:px x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Hihihihi, smotka nataly, sam pa sm jst to tud nedavn mal probal..... :inocent:  x:Ix

Men pa.....velik tega. Sam zadnje kar me je pr kaki dečvi pogrel ornk je pa bil njen nasmeh in njene učke..... x:px  x:px  x:px Pa glas...... x:px  Pa roke  x:px Pa vonj  x:px Pa ritka, itak  x:o)x  x:Dx Pa bluzim. Itak.  x8Dx  x:Dx

Kaj si probal?? Greti nos x:Dx x:Dx x:Dx

Ja seveda...nasmeh..oči...smeh v očeh x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>ufffff, pogled.... ko pove da te hoce, in tvoj pogled govori isto.... x:px  to je men ful eroticno. x:Ix Vsec so mi tipi zgoraj brez (pa ne bilderji), ful so mi vsec moske roke....

En bivsi je tko seksi kadil.... uau... ampak tko je znal samo on, nism vidla nobenga druzga, k bi kadil na seksi nacin.

Aja, pa boksarce. Zelo zelo zazeljeno.

Nekateri ljudje majo pa res seksi glas. Jz sm bla cist zacarana, k je ena oseba s takim glasom z mano govorila (pa nobene druge privlacnosti)... :eek:

Drgac je pa seksi tut dotik, tak "namenoma slucajen"  x:Dx  x:px  x:px  x:px

xDDx x^x ...še vedno isto... pa sej mi je še dosti drugih stvari erotičnih.... pa vonj.... x:px x:px x:px ....ful rada ovohavam mojega..... x:Ix

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

pri moskem so meni eroticne roke,zmeraj gledam roke,prste in njihove geste.

pri nekaterih tud spodnji del trebuha....pa dostikrat me privlece tak pozeljiv pogled. x:px

pri zenski mi je pa eroticno marsikej,sam odvisno....zmeraj kej druzga..

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Mene najbolj privlacijo osebe, ki so sarmantne. Res da najprej opazimo zunanjost, vendar mi je dusa, karakter in srce osebe, dosti bolj pomembno! Lahko recem iz lastnih izkusenj, da se mi je nekajkrat zgodilo, da so me "sarmirali" ljudje, ki so se drugim zdeli grdi, neprivlacni (zarad zunanjosti), pa ne govorim o zanemarjenosti. Je pa vse odvisno od tebe samega, kako sprejemas ljudi in ali jim dovolis, da te spoznajo, oz. da jih spoznas. Vcasih so ljudje odprti in zelijo, da jih spoznamo, kaksni so v resnici, pa smo mi tisti, ki smo zaprti....

Kar se pa tice eroticnosti, pa mislim da je veliko odvisno od (vsaj malo) kemije med dvema osebama. Kar se enemu zdi eroticno, se drugemu ne zdi in obratno...

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Težko bi sam eno stvar izpostavla, ker če je med nama s tipom živalska privlačnost in huda kemija, pol me lohk sam gleda, pa sm mokra k pr norcih...je obstajal tak poba....ah....spomini, spomini...zdej pa sam še na Saško palim! x:Dx x:Dx x:Dx

Blazno eroticno je... piti shake in jesti pomfrit (XXX2).

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

moška ritka......pa sp.del telesa.khm tisto kar je pod pasom sevede... x:Dx :vragec: x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

hahahaha veš kaj,nisem zato tako napisala,da mi zdej pihaš nekam ke v bluzco....

in neb mela nč proti,če bi mi ro rekel na 4 očke..bi blo lahk seksi......tak pa....ihhhhh ne rabm tak x:o)x x8Dx

kar mej...jagerček.....

ejejeje kaj zamujaš...)))))))) :vragec: x;)x x:px xDDx x:o)x x8Dx

mater me križ boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,..kdo je izumu tele sobote za pospravljanje ??????....

<{POST_SNAPBACK}>Kdo pravi, da moraš v soboto pospravlajti? Vsaj zjutraj ne, takrat je najboljša posteljna telovadba. x:Dx  x:px  :vragec:  x;)x

hja...zakaj pa je pt teb drgač? To pa ni prav..heehehe

pr me traja vse od jutra pa še zdejle..telovadba namre..sam drugačna....ha ha x;)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...