Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz mam najrajs vrat. ..ma sploh ne glih najrajs... kozha je v bistvu ta... hrbet... pa trebuh.... pa tko.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma sploh ne glih najrajs... kozha je v bistvu ta... hrbet... pa trebuh.... pa tko.. Ja,za polizat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 za not nos zakopat pa vse taksno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 muckanje... je eroticno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Veš de. Pa potvanje z jezikom po njeni koži,vdihvanje njenga vonja,z rahlim dotikom raziskat vse okrogline in vdolbine.... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Sam sam tiste k te dober spodnesejo so res nekaj posebnega v tvojem lajfu, mar ne? Ja,za take se splača marskej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si verjetn z eno tako bil v Parizu, ne? Bo držal! Beyba na mestu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe .....ti nekak zlahka verjamem Pismu, ne morm spat...grrrrrrrrr........ Hehehehe,ti kera ne da spat? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe.....ena zlo seksipilna Sam, blem zna bit, če se ti v lajfu istočasn prepletata 2 k te spodneseta Al ni? Maš kak predlog? To zna bit težk! Jz bi se odloču za bl svežo! Tak sm tud zdejšno spoznau, pa mi ni nč žou! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. In kolk časa si rabu, da si to ugotovil? Najprej sm biu čist u kurcu, sm mislu da čutm do obeh prbližn isto,pol sm pa vidu, da ni tak. Vse kr me je pr prvi motil, druga ni mela, zato mi je bla pa še tolk bl pa ve, kaj hoče, to mi je zmer pr ženski najbl rajcig, pa še kej druzga tud! Ene dva tedna sm rabu, pa sm si biu na jasnm, kaj hočm in kaj absolutn nočm več! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimive podobnosti. Sam jst sm mal čuden strelček, se mi zdi. Zlo previdn v takih stvareh, pa še neke druge stvari me je.ejo :xx!: .........najmanj ena izmed njih mi tako al tko otežuje vse odločitve v lajfu. Js sm sicr škrpjon,sam me mal tale luna u dvojčku nardi nepremišlenga,kao.Sam jz vem, da ni tak. Držim se filingov, te me nkol ne prevarajo. Možn da je to glupo, sam zaenkrat mi je zmer dobr nucal! A nis ti tud asc. Devica? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp, sem Heh.Mah kaj pa vem, jst se najprej zapalim tko da samo poka in seka vse okol , pol se počas skuliram mal v seb, šele ščasoma ugotovim kako stvari stoje.......pa ponavad pol bl trdn stoje Jah, u teh zadevah je treba kr z zgorno glavo mislt, čeprov bi včas bl pasal s spodno! Vrjetn se boš prov odloču! Js sm vedu da morm nardit korak naprej č nočm skoz na istem mestu stat! Sm pa zlo težk prmeru, sploh če vem,da bo tak tud ostal! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prepustil se bom toku........... Asc v devici pa bo poskrbu, da ne čist čist povsem, pa da ne bo spodna glavca prevladala.... Tak,ja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, pa to ne pomeni, da ni fajn met enega sexi tipa zraven sebe. Takšnega "fajn kosmatega"! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>No, pa to ne pomeni, da ni fajn met enega sexi tipa zraven sebe. Takšnega "fajn kosmatega"! :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje so te pa žgečkali toliko časa, da te ni bilo na spregled Zgeckajo me na sihtu (ja ja na siht hodim ) pa pes me zgecka.... pa rozice sem sadila , pa vcas moram se tardece premagat v ageu ... kdo ma cajt pol se kaj druzga pomigat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Vrat in ramena - sem spadajo poljubčki, to mam rada. Pa trebuh tudi, sploh spodnji del. Mmmm, če ti partner masira zapestja in roke, to je tudi sproščuječe in erotično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prepustil se bom toku........... Asc v devici pa bo poskrbu, da ne čist čist povsem, pa da ne bo spodna glavca prevladala.... hudooooooooo jao jao Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khabath 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Bistvenega pomena je povaja sama, človek - energija, ki jo čutiš in te pritegne al pa ne Citiraj jutri je nov dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Zivjo, dobrodosel! kaj je to 'povaja'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 pojava Tudi branje zatipkanih misli vcasih ni odvec Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pojava Vsa lepota je v arhitekturi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 men je pa ful erotičen tisti pogled......tak vlažen, poželjiv....mal zamegljen od strasti.........dobim kr mehka kolena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 haha, ja jasno! Ko sem odpirala tole temo zdajle (da pogledam, kaj ste kaj komentiral), se predno vidim kak komentar, postekam, aja, seveda, pojava!!!Prej me je zmedlo.... kaj jaz vem, kaj... sem mislila da je bilo vmes kaj govora o cem, pa da sem kaj izgubila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...češpljica, ne ti men "hudooooo jao jao" pa take, k te bom 1x okrog ščegija ..... Men je njen glas in način govora tko všeč....... ma priznam,to je pa težk......tja pridet mislim......a ti svojga bingeljčka vsaki pustiš? men erotično....hmmm tiste očke,ustnice....he he pa pgled tja dol pod pas...vidiš lahko marsikaj,pod gatkami,kolk je napeto in to.........hehehehe če domišljija radi...definitivno mi je pa sexi in najbolj erotična njegova ritka..ko jo primem z obema rokama....in........ hehehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.