Skoči na vsebino

Kaj je najbolj eroticno?

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 324
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehe.....ena zlo seksipilna  x:px  :vragec:

Sam, blem zna bit, če se ti v lajfu istočasn prepletata 2 k te spodneseta  x;)x  Al ni? Maš kak predlog?  x:px  xcivx  x:Dx

To zna bit težk! x;)x Jz bi se odloču za bl svežo! x;)x Tak sm tud zdejšno spoznau, pa mi ni nč žou! :palec: x^x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mhm. In kolk časa si rabu, da si to ugotovil?  :inocent:

Najprej sm biu čist u kurcu, sm mislu da čutm do obeh prbližn isto,pol sm pa vidu, da ni tak. Vse kr me je pr prvi motil, druga ni mela, zato mi je bla pa še tolk bl :2src: pa ve, kaj hoče, to mi je zmer pr ženski najbl rajcig, pa še kej druzga tud! x;)x x:Dx Ene dva tedna sm rabu, pa sm si biu na jasnm, kaj hočm in kaj absolutn nočm več! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Zanimive podobnosti.  x^x  x;)x Sam jst sm mal čuden strelček, se mi zdi.  x:o)x Zlo previdn v takih stvareh, pa še neke druge stvari me je.ejo :xx!: .........najmanj ena izmed njih mi tako al tko otežuje vse odločitve v lajfu.  :o|o:

Js sm sicr škrpjon,sam me mal tale luna u dvojčku nardi nepremišlenga,kao.Sam jz vem, da ni tak. Držim se filingov, te me nkol ne prevarajo. Možn da je to glupo, sam zaenkrat mi je zmer dobr nucal! :palec:

A nis ti tud asc. Devica?

<{POST_SNAPBACK}>Jp, sem  x^x Heh.Mah kaj pa vem, jst se najprej zapalim tko da samo poka in seka vse okol  x:o)x  x:px , pol se počas skuliram mal v seb, šele ščasoma ugotovim kako stvari stoje.......pa ponavad pol bl trdn stoje  :vragec:  x:Dx  :palec:

Jah, u teh zadevah je treba kr z zgorno glavo mislt, čeprov bi včas bl pasal s spodno! x:Dx Vrjetn se boš prov odloču! :palec: Js sm vedu da morm nardit korak naprej č nočm skoz na istem mestu stat! :o|o: Sm pa zlo težk prmeru, sploh če vem,da bo tak tud ostal! :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Kje so te pa žgečkali toliko časa, da te ni bilo na spregled :8):  :palec:

Zgeckajo me na sihtu (ja ja na siht hodim xrolleyesx ) pa pes me zgecka.... pa rozice sem sadila x:px , pa vcas moram se tardece premagat v ageu x^x ... kdo ma cajt pol se kaj druzga pomigat... xcivx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest mačona
Vrat in ramena - sem spadajo poljubčki, to mam rada. Pa trebuh tudi, sploh spodnji del. Mmmm, če ti partner masira zapestja in roke, to je tudi sproščuječe in erotično. :2src:

<{POST_SNAPBACK}>Prepustil se bom toku........... x;)x  Asc v devici pa bo poskrbu, da ne čist čist povsem, pa da ne bo spodna glavca prevladala.... x:o)x  :vragec:  x:Dx

hudooooooooo jao jao x:)x x:)x x:)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

men je pa ful erotičen tisti pogled......tak vlažen, poželjiv....mal zamegljen od strasti.........dobim kr mehka kolena :2src:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

haha, ja jasno! :P

Ko sem odpirala tole temo zdajle (da pogledam, kaj ste kaj komentiral), se predno vidim kak komentar, postekam, aja, seveda, pojava!!!

Prej me je zmedlo.... kaj jaz vem, kaj... sem mislila da je bilo vmes kaj govora o cem, pa da sem kaj izgubila...

x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:o|o: ...češpljica, ne ti men "hudooooo jao jao" pa take, k te bom 1x okrog ščegija ..... :vragec:  x:Dx

Men je njen glas in način govora tko všeč....... :inocent:  x:)x  xsrcx

ma priznam,to je pa težk......tja pridet mislim......

a ti svojga bingeljčka vsaki pustiš? x?x xDDx x8Dx

men erotično....hmmm tiste očke,ustnice....he he pa pgled tja dol pod pas...vidiš lahko marsikaj,pod gatkami,kolk je napeto in to.........hehehehe če domišljija radi...definitivno mi je pa sexi in najbolj erotična njegova ritka..ko jo primem z obema rokama....in........ x:px :onfire: :onfire: :onfire: xnckrivx hehehehehehe

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...