Skoči na vsebino

Če bi kdo rad koga kaj vprašal

Aeval

Recommended Posts

1. Zakaj je čokolino dražji od čokolešnika?

2. Kje prodajajo pahljače? Ne tiste velike okrasne, pač pa male, za uporabljat.

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Deli na socialnih omrežjih

1. Zakaj je čokolino dražji od čokolešnika?

2. Kje prodajajo pahljače? Ne tiste velike okrasne, pač pa male, za uporabljat.

1. Čokolino je od Podravke, Čokolešnik pa od Kraša

2. Zihr boš res našla v kitajski trgovini za 2 evra, čeprav jaz sem eno enkrat kupila kar v neki trafiki.

jes bi tut neki uprašu.

a če rečem, da bi jamru, če bi jamranje kej pomagalo, a je to že jamranje?

Ne.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pa še meni naj nekdo pove, zakaj sem cel teden lenarila in si ga jemala u izi, zdaj se mi pa meša od dela?? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sorry.gif

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Vreme, pa filmi, pa lepi spomini, pa slabi spomini...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif

Dear Human,

Iz tvojih ust... <3 Konc z LN za ta vikend!

Dear Human,

Helou,

zanima me, če je bil kdo kdaj v Antalyi (Turčija) - Olympos npr.

Saj ne vem, če bo zneslo, ampak fajn bi pa bilo :)

Predvsem me zanima, če se da sproti oz. na kraju samem dobit prenočišče ali je potrebno prej rezervirati ...

... Say what you mean

And mean what you say ...

Ali pa Booking.com (pa še kar nekaj jih je - Venere.com, Hotels.com, Expedia.com).

Se pa zna zgoditi, da imajo naše agencije kakšno zadevo ceneje, če bi sicer šla z letalom.

Life begins at the end of your comfort zone.

anne, jst sm leta nazaj tja letela z agencijo.

resda so nas peljali pol direkt v alanyo...nisem bila zadovoljna v unih krajih.

prvič, da se mi je na kakem potovanju to zgodilo.

gužva full, vročina z miljon vlage, hoteli mal lopovski, vse zlagano na brošurah, v real je blo čist neki druzga...

zdej ne vem, jst sm bla 2004 in večina ljudi, ki je bila takrat so bili enakega mnenja.

plaže so ble čist nabite, plačat si moral dežnik, ležalnik, pa še kej...čeprav je bila plaža od hotela...

cene ble navite na ful, ljudje precej bli nesramni, tudi v hotelih...

sem se prav čudila, da kam sm prišla...sicer smo se nasmejali na vse skupaj, ker smo bolj economy hotel šli.

je pa bil folk z nami na letalu, ki so bli v all inclusive in je čist besnel, da so dali tolk dnarja,

pa klime pokvarjene, nesramna postrežba...

no, sej pravim, lahko da je zdej kej boljš.

sam jst v un del ziher ne več.

če bi, bi raje ker drug kraj.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Za Turčijo ne bi vedela, čisto možno. Sem pa večkrat iskala solo variante za grške otoke, pa je vedno prišlo ceneje z našo agencijo, ponavadi Last minute, resda sem pa gledala cenejše variante. Je pa res, da si s tem omejen na njihovo ponudbo - tu jih recimo kar šišajo nemške/avstrijske agencije, vendar je pa tisto ponavadi iz tujih letališč in že sam aranžma je v osnovi dražji, ker so načeloma boljši hotelihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png.

Je pa tako, da zvezdice niso dobro merilo, včasih se pa tudi na ocene na spletu ne moreš najbolj zanesti. Odvisno, kaj iščeš. Sem bila že prijetno presenečena nad poceni in preprostimi nastanitvami in skoraj razočarana nad drugo skrajnostjo.

Life begins at the end of your comfort zone.

Si zguglala hotele in pri njih vprašala?

To vse narediš po mailu v pol ure. Če misliš it v sezoni je pa itak boljše, da si prej rezerviraš (ker imaš s tem garant ceno, oz. veš vnaprej koliko bi dala), ker hoteli lahko glede na zasedenost, zadnje sobe oddajo po višji ceni.

Backpack, hostli so pa druga varianta, vendar ni nujno, da se ne bodo posluževali iste politike kot hoteli.

Hoj,

ma nekaj sem guglala, dobila hotele in neke hiške na drevesih (malo so obsedeni s tem) in mislim da en kamp.

Pa jaz ne bi šla v hotel http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/pevc.jpg

Jaz bi šla nekam za đabe, raje s komu privat,

v kamp ...

nekaj na easy no.

Ne na nek "ol inkluziv"http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon21.gif

V gužvihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Sicer jo doli - vsaj na plaži - lahko pričakujem,

glede na to, da je kao najbolj turistično ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon17.gif

Tako da me malo zanima, če je kdo že bil tam,

kako izgleda,

pa kaj se da na licu mesta zmutit.

Ali pa Booking.com (pa še kar nekaj jih je - Venere.com, Hotels.com, Expedia.com).

Se pa zna zgoditi, da imajo naše agencije kakšno zadevo ceneje, če bi sicer šla z letalom.

Ja, saj last minit je cenejši,

ampak jaz bi šla malo dalj kot za teden dni,

pa ne v hotelhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon17.gif

anne, jst sm leta nazaj tja letela z agencijo.

resda so nas peljali pol direkt v alanyo...nisem bila zadovoljna v unih krajih.

prvič, da se mi je na kakem potovanju to zgodilo.

gužva full, vročina z miljon vlage, hoteli mal lopovski, vse zlagano na brošurah, v real je blo čist neki druzga...

zdej ne vem, jst sm bla 2004 in večina ljudi, ki je bila takrat so bili enakega mnenja.

plaže so ble čist nabite, plačat si moral dežnik, ležalnik, pa še kej...čeprav je bila plaža od hotela...

cene ble navite na ful, ljudje precej bli nesramni, tudi v hotelih...

sem se prav čudila, da kam sm prišla...sicer smo se nasmejali na vse skupaj, ker smo bolj economy hotel šli.

je pa bil folk z nami na letalu, ki so bli v all inclusive in je čist besnel, da so dali tolk dnarja,

pa klime pokvarjene, nesramna postrežba...

no, sej pravim, lahko da je zdej kej boljš.

sam jst v un del ziher ne več.

če bi, bi raje ker drug kraj.

Hm,

upam, da je Olympos kaj drugačen od Alanye ....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon21.gif

... Say what you mean

mah, jst sm 'nehala z agencijami pred desetimi leti...probala x in končala kariero z agencijami, nema više !

definitivno svoj aranžma vsega !

zdej pa kokr kdo išče, hoče...zame to ni pač...

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Jaz še v življenju nisem šla z agencijo.

Vedno ali z avtom ali z ruzakom na ramenih.

Saj v Olmpos bi tudi šla tko. Sicer bolj lagano letos, ker preveč crk - večinoma ob morju, malo po okoliščih skalah ...

Samo nimam pojma, kako izgleda doli ...

... Say what you mean

• 2 weeks later...

Jaz bi še tu vas vprašala, kako je z odstranjevanjem znamenj,

namreč eno sem si našla in ga spraskala, ker me je srbelo, sicer je tako mal izbočeno, ampak me skrbi.

Kako hitro to odstranijo, ker jaz bi že danes, kje to odstranijo, a je to ambulantno itd.

a se potem lahko kopaš oz kako dolgo se rana celi.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Če se prav spomnim,

naj teh znamenj ne bi več odstranjevali v zdravstvenih domovih, temveč naj bi ga šel odrezat k dermatologu. Kot npr. v enih ordinacijah ne naredijo več kakšnega šiva, ampak moraš v bližnjo bolnišnico. Sem pa ravno zadnjič - glede znamenj - slišala tudi obratno.

Pa pokliči svojo/ega dr. v zdravstveni in vprašaj.

Se pa ne spomnim več, kako olgotrajno je bilo celjenje. Odvisno tudi kako velko je znamenje in kako hitro se celiš. Pa saj to ti približno tudi povejo npr. v zdravstvenem ...

Lepo reši!

... Say what you mean

bemtiš.

jasz sem mislila to danes rešit, ker grem na morje v soboto.

ampak če ni panike par tednov (ali npr do konca avgusta), potem tudi prav.

sej mogoče ni za odstranit?

drugač pa je moja dermatologinja dr. roglova, sem zel ozadovoljna z njo samo ne vem, če bi me tako na horuk vzela.

sej grem zdaj osebno zdravnico vprašat za mnenej.

hvala vam za napotke (rokica s špalcem gor bi morala tu stat)

Nekatera manjša znamenja si lahko odstraniš z ustno vodo- Kamisal. ( notri je več vrst eteričnih olj )

Znamenje si vsakodnevno malo namažeš z Kamisalom in po nekaj tednih znamenje samo izgine. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Znanec je imel na obrazu znamenje in je pri britju moral fajn pazit, da se ne poreže. Potem pa mu je neka gospa, ki dela v lekarni predlagala Kamisal. Zadeva mu je izginila v nekaj tednih.

Ma ni u ludilu se ne bi ustne vode mazala po ranjenem znamenju http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

baba rekla, kazala, čula...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

U got me http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

še vedno pa ne veva kako veliko znamenje ima Cipcy, a si je vsega stran spraskala, al samo ranila...

je pa dobro, da je (vsaj) naravna stvar tale Kamisal, ne pa kak klorheksidin al pa benzidamin priboljšek

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

hej, moje znamenje je bolj malo (to je relativno, sej vem), stalo je ven, mislim celo, da je rekla enkrat dermatologinja, da to ni "tiste" vrste znamenje, no zdaj sem si ga pri praskanju načela. Danes je boljše, ne srbi več, se je zacelilo, sem pa včeraj naletela na svakinjo, ki je laborantka in sem jo vprašala, če bi mi upala kar odrezat to, pa seveda je rekla, da ne, ampak da lkahko počakam do po počitnic... tko da si moram zdaj to dat iz glave, da ne bom mislial na to.

Ona m ije predlagala mazanej s šentjanževim oljem, ampak zveerč, ker n ifajn it na sonce namazan z njim.

Hvala za vse nasvete!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...