El Nino 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 Letos imam okroglo obletnico. peti ljubljanski maraton ponovno 10k Bilo je legendarno. Sneg, plundra, mraz... prej cel teden prehlajen.. blah . Danes so me že nehala boleti kolena in bi prec spet tekel. Ima kdo kake fotke z maratona? Letos niso nič objavili na uradni strani . Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bor 14. november 2012 Prijavi Deli 14. november 2012 Letos imam okroglo obletnico. peti ljubljanski maraton ponovno 10k Bilo je legendarno. Sneg, plundra, mraz... prej cel teden prehlajen.. blah . Danes so me že nehala boleti kolena in bi prec spet tekel. Ima kdo kake fotke z maratona? Letos niso nič objavili na uradni strani .Poiskusi tule, sicer veliko iskanja, ampak slike so pa fenomenalne.. http://www.3sporta.com/i.php?d=2&id=742 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. november 2012 Prijavi Deli 21. november 2012 Hvala Bor, sem se našel! Škoda da imam na vseh treh slikah zaprte oči, se morem še veliko naučit pozirat. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.