hulahopka 4. november 2011 Prijavi Deli 4. november 2011 Najbolj neverjetni pogoj, ki ga delodajalci navedejo ob ,,prostem delovnem mestu,, je, da naj ima kandidat LASTEN PREVOZ Kako naj ima oseba, ki išče zaposlitev in je torej nezaposlena in brez dohodkov- lasten avtomobil?:eek:(to se nanaša predvsem na zaposlitve kot je ,,delo na terenu,,- vsi vemo, kakšno delo je to....) A sem jaz neumna, al se oni delajo norca iz nas?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Saj ne piše, da moraš met avtomobil. Lahko te tud vlak pripelje, al pa helikopter Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 28. junij 2013 Prijavi Deli 28. junij 2013 ne vem kam ...bom kar tule posredovala ... Simon išče prevajalca, citiram: "Rabim pomoč! Rabil bi prevajalca/ko iz francoščine v ANG ali SLO jezik. Po možnosti iz MB za dolgoročno sodelovanje. Prevajale bi se dokumentacije in vsebine za mobilne aplikacije. Če je kdo zainteresiran ali kdo koga dobrega pozna mi prosim javi. Hvala." Kontakt: Telefon: +386 (0)82 001 792 GSM: +386 (0)41 804 632 Email: info@sanda.si Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. junij 2013 Prijavi Deli 28. junij 2013 hulahopka, ja, ta pogoj zna bit kar trn v peti. Verjetno računajo na tiste, ki so nezaposleni šele kratek čas, in iz svojih finančnih rezerv še lahko vzdržujejo svoj avtomobil...no, recimo jaz sem nezaposlen več kot eno leto, a vseeno mi uspeva vzdrževati svoj avtomobil. Se je treba včasih malo drugače znajt, če ni službe http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2013 Prijavi Deli 29. junij 2013 Najverjetneje pa sploh ne razmišljajo iz perspektive nezaposlenega iskalca zaposlitve, ampak iz perspektive delodajalca. Mislim, a ni to logično? A resno računate na to, da delodajalec najprej pomisli kaj vse bodočemu delavcu manjka in si ne more privoščit, potem pomisli kako bo dosegel, da bo bodočemu delavcu lahko dal dobro plačo, veliko dopusta, dobre odnose v službi ...In na koncu, če mu ostane čas, razmisli še malo o tem kaj on sploh rabi od bodočega delavca. Nihče se ne dela norca iz tebe, delodajalec pač išče profil delavca, ki mu bo za najbolj ugodno ceno prispeval max. dobička v firmo. In če tule zraven po delodajalčevo paše, da ima lastni prevoz, očitno tak profil delavca rabi. Tudi iskalci zaposlitve ne pomislijo najprej kaj vse lahko oni prispevajo k firmi, kako se lahko najbolj potrudijo, da bodo opravili delo kvalitetno in tako, da bo prinašalo dobiček, ampak najprej pomislijo na to kakšno plačo bodo dobili in koliko dopusta in če bo regres ... Iz svoje perspektive pač, logično ... 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
decko998 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 Najbolj neverjetni pogoj, ki ga delodajalci navedejo ob ,,prostem delovnem mestu,, je, da naj ima kandidat LASTEN PREVOZ Kako naj ima oseba, ki išče zaposlitev in je torej nezaposlena in brez dohodkov- lasten avtomobil? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif (to se nanaša predvsem na zaposlitev kot je ,,delo na terenu,,- vsi vemo, kakšno delo je to....) A sem jaz neumna, al se oni delajo norca iz nas?? Dandanes ti lahko vsak reče kar hoče, pravice delavcev so vsak dan manjše, zakaj? Zato ker nas toliko išče službo in se zato lahko dejansko delajo norca iz vseh. Citiraj Oleeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
decko998 13. avgust 2014 Prijavi Deli 13. avgust 2014 Za vse ki iščete prosta delovna mesta obiščite spletno stran najzaposlitev.si! Spletna stran je ena izmed novejših v Sloveniji in je povsem brezplačna! Se pravi brezplačna je objava CV, prostih delovnih mest neomejeno število... Citiraj Oleeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.