Skoči na vsebino

Beckov Protokol

Recommended Posts

Spodaj je na kratko opisan Beckov Protokol, s katerim lahko skoraj vsak na enostaven način zaživi zdravo in polno življenje. Ni vse odvisno od samega protokola, za polovico zdravja boste morali poskrbeti sami z zdravim življenskih slogom, za ostalo pa lahko poskrbi protokol, seveda če imate voljo, da ga uporabite. Protokol je narejen tako, da v večini pomaga telesu, da telo lahko pomaga samemu sebi. Naše telo ima sposobnost samozdravljenja, samo spodbuditi ga je treba. S tem protokolom boste telo očistili vseh nečistoč, poleg tega pa uravnava naš naravni elektromagnetni pol ter nas nahrani z varno stopnjo elektrike.

Več o samem protokolu si preberite v priloženi povezavi, v originalnem protokolu boste našli prav vse informacije, od same tehnologije, preizkusov, testov, rezultatov, razlag posamičnih korakov, prav tako pa so opisani vsi načrti za naprave, tako da si jih lahko sami izdelate doma (če imate kaj znanja o elektrotehniki, drugače pa jih lahko ugodno kupite). Bob Beck je ta čudovit protokol zaščitil tako, da tudi farmacija ne more prepovedati njegove uporabe in ga nesebično ponudil vsem ljudem. Hvala, Bob!

Beckov Protokol

Dr. Robert C. Beck (1925-2002) je razvil protokol, s katerim telo prečistimo vseh virusov, bakterij, parazitov, glivic in ostalih patogenov. Ker prav ti mikroorganizmi povzročajo bolezni, ravno s popolnim prečiščenjem telesa poskrbimo, da ne zbolimo. Če smo že bolni, pa ozdravimo:) Protokol sestoji iz štirih tretmajev, ki skupaj učinkovito ozdravijo večino bolezni, tudi "neozdravljivih".

Štirje koraki Beckovega Protokola

1. Mikropulziranje/elektrifikacija krvi: Dokazano je, da električni mikrotokovi iz krvi eliminirajo vse viruse, bakterije, parazite, glivice in ostale patogene, pri tem pa ohranijo kri zdravo in vitalno. Prečiščevanje krvi je najpomembnejši korak do zdravja. Prečiščena "nesmrtna" kri je ključnega pomena za doseganje zdravja. Mikropulziranje je potrebno izvajati po najmanj dve uri na dan od 4 do 12 tednov.

2. Pulziranje magnetnih polj z magnetnim pulzerjem: Zunanja aplikacija magnetnih pulzov nevtralizira vse patogene v limfnem sistemu, tkivih, vranici, jetrih in ledvicah. Magnetni pulz se v tkvivih spremeni v električni mikrotok, ki dokazano onemogoči vse patogene (viruse, bakterije, parazite,...), ter tako prepreči nadalnje širjenje okužb in ponovnih infekcij v prečiščeno kri. Aplikacija permanentnih magnetnih polj, pa če so še tako močni, ne bo in ne more očistiti telesa, kot to naredijo pulzirana magnetna polja.

3. Ionsko-koloidno srebro: Naravni antiseptik ščiti telo pred oportunističnimi infekcijami in deluje kot "sekundarni imunski sistem", raztopino pa kombiniramo z ostalimi tremi koraki protokola.

4. Voda z ozonom: Ozonirana voda omogoča hitro, varno in povsem naravno oksidacijo celic brez poškodb zaradi prostih radikalov. Z oksidacijo "odpadkov" (mrtvih in nevtraliziranih patogenov) telo univerzalno prečistimo in razstrupimo.

Stranski učinki prečiščevanja in uporabe naprav: Zaradi detoksifikacije se v prvih tednih uporabe tretmaja lahko pojavijo manjše bolečine v predelu jeter in ledvic, kar pa kasneje, ko se prečistimo enostavno mine. Zelo redki so pojavi elektroporacije, zaradi tega (in tudi ker sam protokol poveča absorbcijo vseh snovi) ne smemo med protokolom uživati nobenih drog (farmacevtskih niti rekreativnih). Med elektrifikacijo se ob nepravilni uporabi lahko opečemo, to se zgodi samo v primeru, kadar se bombažna žepka, v katere vstavimo elektrodi posušita. Pri uporabi ionsko koloidnega srebra je edini znan stranski učinek argirija, ki se pojavi samo zaradi nepravilne priprave in uporabe raztopine. Ozon pa ima stranski učinek samo, če ga direktno vdihavamo v pljuča, zato ga vedno pripravljamo pri odprtem oknu ali pod kuhinjsko napo.

Nekaj opozoril: Prvi dve točki protokola ne smejo uporabljati ljudje, ki imajo vgrajene kakršnekoli delujoče električne naprave (pacemaker), nosečnice in matere, ki dojijo. Ionsko koloidnega srebra pa naj ne uporabljajo tisti, ki so na srebro alergični (to lahko preverimo tako, da ga malo kapnemo na kožo in opazujemo nekaj minut, če kožo slučajno razdraži)

Seveda obstajajo tudi drugi tretmaji za učinkovito doseganje najvišje stopnje zdravja, tako da je potrebno premisliti, kaj je najbolje za vsakega posameznika in se tako tudi odločiti. Vsak od nas ima pravico do zdravja!

http://www.scribd.co...Back-Your-Power

• Lajkam 1
  • Buuuu 2
Deli na socialnih omrežjih

Da malo osvežim to temo:)

Kot je že napisano zgoraj, lahko s tem protokolom ozdravimo skoraj vse bolezni, tudi "neozdravljive" (vse vrste raka, kronična utrujenost, luskavica, alzheimerjeva bolezen, AIDS, avtoimune bolezni, kandida, hepatitis,....). Uspeh tega protokola je odvisen predvsem od posameznikovega življenskega sloga, torej, če telesa nikakor sami ne želimo pripraviti do tega, da ozdravi, potem tudi protokol ne bo veliko pomagal. Potrebna je predvsem želja in volja, da ozdravimo. Telo namreč ima sposobnost samozdravljenja, samo spodbuditi ga je treba.

Želim vas spodbuditi, da sami najdete najboljšo pot do zdravja, je pa ta protokol ena izmed lažjih in najučinkovitejših poti.

Priporočam, da si preberete originalni protokol, nato pa še knjigo Healing is Voltage by Jerry Tennant, kjer je točno opisano delovanje naprav in povezava med njimi in elektriko v našem telesu. Naše telo namreč deluje na osnovi elektrike, tako da je to izredno pomembno za naše telo.

Zakaj pa vam za ta protokol ne povedo zdravniki? Verjetno zato, ker jih večina sploh ne ve zanj, ker se v šoli tega pač ne učijo:) poleg tega pa je za njih in predvsem za farmacijo ozdravljen človek izgubljena stranka, tako da ni njihov namen, da vas ozdravijo, ampak da vas čimdlje časa zdravijo in nikoli dokončno ozdravijo.

Želim vam lep začetek tedna.

Nisem povsem prepričan, ali vas ta tema ne zanima, ali se vam zdi neverjetno, da obstaja način, kako ozdraviti marsikatero bolezen? Mogoče pa se vam le ne ljubi prebrat celotnega protokola, da bi se sami prepričali (no, seveda je treba zadevo probat, da se prepričaš. In jaz sem jo). Če se vam ne ljubi brati vsega, vam za pomoč prilagam dva videa, če rajši gledate:)

uvod v protokol

kako ga uporabljati

Se mi pa zdi primerno še omeniti, kje se da naprave za izvajanje protokola kupiti. Tule je link do spletne trgovine, direktno na ta komplet naprav.

http://www.omnino.si/izdelki/komplet-za-preciscevalni-protokol.html

"Odlično zdravje je mogoče, le pravo pot je treba najti" Bob Beck

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Kot je že napisano zgoraj, lahko s tem protokolom ozdravimo skoraj vse bolezni, tudi "neozdravljive" (vse vrste raka, kronična utrujenost, luskavica, alzheimerjeva bolezen, AIDS, avtoimune bolezni, kandida, hepatitis,....).

Kakšen dokaz?

(popravljeno)

Da malo osvežim to temo:)

Kot je že napisano zgoraj, lahko s tem protokolom ozdravimo skoraj vse bolezni, tudi "neozdravljive" (vse vrste raka, kronična utrujenost, luskavica, alzheimerjeva bolezen, AIDS, avtoimune bolezni, kandida, hepatitis,....). Uspeh tega protokola je odvisen predvsem od posameznikovega življenskega sloga, torej, če telesa nikakor sami ne želimo pripraviti do tega, da ozdravi, potem tudi protokol ne bo veliko pomagal. Potrebna je predvsem želja in volja, da ozdravimo. Telo namreč ima sposobnost samozdravljenja, samo spodbuditi ga je treba.

Želim vas spodbuditi, da sami najdete najboljšo pot do zdravja, je pa ta protokol ena izmed lažjih in najučinkovitejših poti.

Priporočam, da si preberete originalni protokol, nato pa še knjigo Healing is Voltage by Jerry Tennant, kjer je točno opisano delovanje naprav in povezava med njimi in elektriko v našem telesu. Naše telo namreč deluje na osnovi elektrike, tako da je to izredno pomembno za naše telo.

Zakaj pa vam za ta protokol ne povedo zdravniki? Verjetno zato, ker jih večina sploh ne ve zanj, ker se v šoli tega pač ne učijo:) poleg tega pa je za njih in predvsem za farmacijo ozdravljen človek izgubljena stranka, tako da ni njihov namen, da vas ozdravijo, ampak da vas čimdlje časa zdravijo in nikoli dokončno ozdravijo.

Želim vam lep začetek tedna.

Pred kratkim je ena moja sorodnica po dolgotrajnem boju, številnih operacijah, iskanju vseh živih alternativ, umrla za rakom, znanec za ALS (huda pizdarija), en kolega pa se počasi iz športnika zaradi Alzheimerjeve bolezni spreminja v "kripla". In vsi so se (ali se še) na vse načine poskušali pozdraviti tudi z obiskovanjem raznih zdravilcev (pri ALS ko uradna medicina postavi diagnozo nima več kaj storiti - samo lajšajo muke - razni pripomočki, cevke za odvajanje urina, za direktno vbrizgavanje hrane v trebuh, itd., na koncu morfij, itd.) - zato so obleteli VSE kar je možno - od raznih čudežnih zdravilcev na Hrvaškem in pri nas, ker so nekateri kar premožni so bili pripravljeni iti tudi na Kitajsko - neke govorice da se ALS tam zdravi po neki metodi, a se je izkazalo, da vendarle ne, itd. PA NI NIČ POMAGALO!!!

Vzbujanje lažnega upanja z nekimi nepotrjenimi pripomočki je najpodlejši način prodajanja megle obupanim ljudem.

Ajde - razumem da obljubiš lajšanje, neko komplementarno pomoč, a da trdiš da ta napravica to pozdravi... to je tako hinavsko... TO BI BILA REVOLUCIJA - misliš da bi se resnični pacienti kaj ozirali na uradno medicino ali kogarkoli, ki jim kao laže, če bi to RES delovalo?? Misliš da ljudje s takimi terminalnimi diagnozami - ki nimajo več česa izgubiti - ne sprobajo VSEGA kar daje vsaj malo upanja?? Ne glede kaj pravi kakšna uradna verzija... Misliš da jim je to moč prikriti v njihovem boju za preživetje... Iz prve roke - kot priča takim boleznim - vem da sprobajo vse za kar slišijo, pa čeprav slutijo, da gre za prevaro - kaj pa imajo izgubiti - in na to ljudje ki prodajajo meglo tudi računajo!!! Da bom fair - mnogi tisti zdravilci niso obljubljali ozdravljenja - nekateri so celo malo pomagali pri kakih težavah, a ozdraviti teh bolezni niso mogli. A ti s tem hecom obljubljaš instant rešitev za VSE TO... Dejstvo da ne vidimo množice ozdravljenih teh smrtnih in v glavnem neozdravljivih bolezni (raka sicer dandanes že mnogi premagajo) pomeni, da te reči NE DELUJEJO! "Disclaimer" da je potrebno verjeti in vzpodbuditi telo k samozdravljenju je tako hinavsko - ker je RES - a to velja pri vseh metodah - to je del zdravljenja, nima veze z nekimi neuporabnimi heci, ki bi naj čudežno pozdravili... Ko ne uspe pa potem rečeš - "ja, niste dovolj verjeli, da vas bo to pozdravilo..." Banda prevarantska!!!

Se opravičujem za bolj razgret odgovor, ampak tako evidentno prodajanje megle me pa res razkuri - ker sem preveč od blizu doživel kaj take bolezni storijo človeku in kako nemočni in neuspešni so bili vsi po vrsti - s čudežnimi zdravilci vred - tudi tisti tip, ki kao na daljavo zvija ljudi, o katerem je včasih kak članek v Mladini ni mogel pri ALS storiti NIČ. In zdaj tu neka napravica zdravi kar vse po vrsti... DOKAZ??????? Kje je zdravstvena revolucija, tisoče uspešno ozdravljenih? Pohvale strokovne javnosti, nobelova nagrada??

Popravljeno -> PsicoMagico
  • Lajkam 1
  • Buuuu 1

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Nekaj dokazov je že v samem protokolu, priporočam, da si ga prebereš/te:)

Drugače pa boš našel veliko pričevanj, če v google vtipkaš "blood electrification testimonials" naprimer. Tudi na curezone-u se veliko pogovarjajo o tem. Verjamem pa, da je težko verjeti, dokler se ne prepričaš sam, tako je bilo tudi pri meni (sem rabil eno leto, da sem zbral dosti "dokazov" o delovanju in se odločil za nakup). Ker sam nisem imel resnejših zdravstvenih težav sem pri sebi opazil zgolj to, da imam ogromno več energije, včasih sem spal po 6-8 ur in bil čez dan dostikrat utrujen, sedaj pa kvalitetno spim 4-6 ur in sem cel dan aktiven, energije imam skoraj preveč:) Sem se pa prepričal, da stvar resnično "pobija" patogene tako, da sem z magnetic pulserjem pulziral plesen v kopalnici, ki se je nabrala v enem kotu pri tušu. Pulziral sem večkrat po 20 minut in naslednji dan plesni ni bilo, oziroma karkoli že je tista črna umazanija. Skratka, meni se je splošno psiho fizično stanje zelo izboljšalo, pa čeprav tudi prej ni bilo slabo.

Če boš malo raziskoval, ti bo v pomoč tale patent, iz katerega je Bob Beck naredil napravo Silver Pulser za domačo uporabo.

http://www.google.com/patents/about?id=k1YdAAAAEBAJ

Tu je opisano, kako mikrotokovi nevtralizirajo viruse, tako da se ne morejo več razmnoževati. Potem jih telo samo spravi ven, pravzaprav se telo samo zdravi, ta protokol samo pomaga. Bakterije pa ti mikrotokovi pobijejo.

Za magnetni pulzer pa je ideja stara čez 100 let. Nikola Tesla je po nekaterih dokumentih, ki jih zdaj žal ne najdem, na psu pozdravil tumor z magnetnimi pulzi že okrog leta 1890.

Skratka, ni težko najti ljudi, ki so zedevo preiskusili in ozdraveli, še vedno pa moraš zadevo probat sam, da si lahko 100% prepričan. Če slučajno kdo pozna koga, ki ima resne zdravstvene težave (npr. rak) in mu uradna medicina ne zna pomagati oz. mu pripisujejo le nekaj dni ali mesecev življenja, mu je vredno posredovati te napotke, ker je protokol resnično odlična rešitev pri čemer nimaš kaj izgubiti, lahko in zelo verjetno pa je, da boste ogromno pridobili. Mogoče boste s temi informacijami komu rešili življenje, za kar vam bo zagotovo hvaležen, poleg tega pa bomo imeli živ dokaz na forumu. Sam sem že predstavil zadevo trem rakavim bolnikom, ampak so se raje odločili za kemoterapijo, če pa ne bo delovalo, pa pravijo, da bodo morda vseeno poiskusili. Jaz jim pač ne smem vsiljevat ničesar, vsak se mora sam odločiti, kakšen način zdravljenja bo izbral. Je pa dobro čimveč ljudem povedati in jih ozavestiti o "alternativnih" načinih zdravljenja bolezni, da se lahko pametno in predvsem sami odločijo, kako se bodo zdravili.

“Those who have the privilege to know, have the duty to act.” A.E.

Prejšni post je bil odgovor Luki, sedaj pa še Psicu...

Me ne preseneča tvoj odziv, tudi sam sem bil besen, ko sem spoznal človeka, ki mu je stvar pomagala in sem vseeno rabil eno leto, da sem se prepričal. Priznaj, da za ta protokol tudi ti še nisi slišal, to pa zato, ker se farmacija prekleto trudi, da se o tem ve čim manj, oziroma da za to ve čim manj ljudi, ker znanja o tem je ogromno, le skriva se ga. Kot primer, ko sta Dr. Kaali in Dr. Lyman to objavila (da mikrotokovi očistijo kri) 30. marca 1991 v Science News, je ta izvod takoj izginil iz prodaje in kasneje tudi iz vseh knjižnic, ki so ta izvod že imele. Bob Beck (on je med drugim izumil strobo) je ta patent malo priredil in ga naredil za vsakdanjo domačo rabo in ga zaščitil tako, da si naprave lahko celo vsak sam naredi doma, tako pa pač tega farmacija ne more preprečiti. Zato pri ponudnikih iz evrope in ZDA, Kanade, ne boš nikoli našel nikakršnih obljub o ozdravljenju, zato se je treba pač malo po forumih pogovarjat in informirat. In ne prodajam ti megle, vem kako je težko ljudem v zdravstveni stiski, tako da se resnično ne delam norca in to ni hec. Sumim, da ti sploh nisi prebral protokola in si kar iz prve napisal ta destruktiven in žaljiv post, ki bo morda koga odvrnil od tega, da bi se sam informiral in prepričal ter si pomagal.

Te spodbujam (kakor vse ostale), da se sam malo informiraš, verjetno boš spremenil svoje mnenje še preden boš zadevo preizkusil oziroma v živo videl dokaz.

Ni pa ta stvar v nobenem pogledu primerljiva z obljubami zdravilcev, celo na daljavo baje:) Zdravilci so sicer super, tisti ki znajo in obvladajo, se pa strinjam da je preeeveč nategovalcev, ki prodajajo upanje ljudem v stiski. Se strinjam, da je to podlo, ampak verjemi, nisem tak!

Pa še to, Britanski Imperij ima marsikaj v rokah in ljudje verjamejo ravno obratno kakor je v resnici! To, da ljudje ne vemo, in da oni držijo v rokah znanje na vseh področjih je njihova največja moč, ne denar ali zlato in podobno (orožje...).

Nobelovo nagrado pa je prejel Otto Warburg, poglej si malo njegova dognanja:)

Še nekaj bi dodal,

Najprej sožalje, PsicoMagico, in vsem ostalim, ki ste izgubili ljubljene osebe, katerim ni bilo moč oz. se ni znalo pomagati.

Poudarjam, da protokol ne pozdravi vseh bolezni, večino pa jih lahko, in nikjer nisem napisal, da to pozdravi tudi naprimer ALS. Sožalje vsem, ki za tem zbolijo, ampak se zdravljenja nevroloških bolezni s tem protokolom praviloma ne izvaja, razen po resnem in strokovnem pregledu/preiskavi pri nevrologu. Protokol ne pozdravi niti kaj podobnega kot je downov sindrom. Je pa, poudarjam, po natančnem pregledu in posvetu z nevrologom protokol priporočljiv za zdravljenje alzheimerjeve bolezni (nič ne obljubljam, zgolj po mojem mnenju dober nasvet za tvojega prijatelja), saj so znanstveniki odkrili, da imajo vsi alzheimerjevi bolniki v možganih eno in enako bakterijo, kar se uradno sicer ne govori kaj preveč. Predpostavka seveda je, ali bi brez te bakterije tudi imeli alzheimerjevo bolezen? Verjetno ne, kajne? Bakterije v možganu se znebiš predvsem z magnetnim pulzerjem in elektrifikacijo krvi.

Podobno je naprimer odkrila Hulda Clark pri rakavih bolnikih, odkrila je namreč, da imajo vsi bolniki eno skupno lastnost, parazit Fasciolopsis Buskii, kar se uradno tudi ne govori, ampak ljudje, ki se po kakršni koli poti znebijo tega parazita iz telesa, ozdravijo, in to za vedno, ker odpravijo vzrok in ne samo zdravijo simptome.

Seveda je za uspeh pri protokolu zelo pomemben življenski slog, je pa vedno priporočljivo izvesti še kakšno drugo prečiščevalno metodo, naprimer dieto Hulde Clark ali Johanne Budwig, priporočljivo je prečistiti jetra, zamenjati amalgamske plombe...

Za večino bolezni obstaja mnogo boljših in uspešnejših načinov zdravljenja kot pa jih priporoča uradna medicina in vsi so lažji, manj boleči za bolnika, cenejši, predvsem pa, v večini delujejo.....V anonimni anketi (ko jo spet najdem jo prilepim, zdaj je žal nekam zginla) je skoraj 90% od cca. 8000 anketiranih nemških zdravnikov odgovorilo, da nikoli nebi zdravili raka po njihovih metodah ( kemoterapija, obsevanje..), kakršne priporočajo svojim bolnikom, ampak bi poiskali alternativno možnost. Poleg tega jih večina teh tudi uživa koloidno srebro ter vodo z ozonom, ampak tega pač ne smejo predpisovat. V nemčiji in avstriji imate, mimogrede ogromno zdravilišč, kjer prav z ozonom izvajajo terapije, tako da učinke vsaj tega tam dobro poznajo. Jih tudi uradna medicina priznava, ampak ne svetujejo tega kaj dostikrat.

V zvezi z rakom in zdravljenjem le tega, pa je poleg zgoraj omenjenega protokola in dveh diet zelo učinkovito tudi konopljino olje (ne iz semen, tisto iz vršičkov) ter tudi obisk klinike Dr. Burzynskija, kjer bo sicer malo dražje, ampak deluje. Kemoterapija v nasprotnem primeru, skoraj več ljudi ubije kot pa pozdravi.

Res pišem dobronamerno in upam, da boste to znali in uspeli prepoznati.

meni se zdi pa fajn tema in me zelo zanima, predvsem ker se mi sliši logično (pa tudi imam pozitivne izkušnje - npr. z magnetnim pulzerjem, meni je ta izkušnja bila zakon in sem ful čutila spremembo... oz. kar z vsemi prvimi tremi točkami...).

No normalno pa je da je tudi kakšen odziv in prav je, da se poudari, da seveda se ne more ničesar obljubljat (ali govorit v superlativih oz. posploševat, recimo da je za vse dobro ipd.).

Ampak saj - informacije, potem pa kar komu potegne.

Zase vem, da če me že takole logično ne prepriča, da potem bo seveda tudi manj interesa da probam kaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

E PsicoMagico vidim da ima ta polna luna kar malo vpliva na tebe...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

O zdravilcih ne bom izgubljal besed...ker predpostavljam da veš kako delujejo zadevce...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Sem malo vprašal "sekico" naj prečekira SLO sceno in koliko grejo naši bioterapevti kaj na vzroke...Ajde rečmo da je 5% bioterapevtov (tisti ki zdravijo z bioenergijo...ni isto kot pojem zdravilec) res takih ki si zaslužijo ta naziv tudi po mojih kriterijih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ja luna, najlažje se izgovorim na njo, hehee... čeprav ne verjamem. Se opravičujem za izpad, a to se me dotakne - na oboje sem alergičen - na zlorabe v "duhovnosti" in na zlorabe "zdravilcev" - ker tu gre za vprašanja in dileme, ki se nas najbolj dotikajo - odgovore in rešitve ki jih najbolj iščemo in kjer smo najbolj ranljivi in ko vidim kakšno zlorabo ali potencialno zlorabo mi dvigne tlak - moram "delat" na tem... Zato se tudi najbolj zapičim v razne butaste guruje in njihove manipulacije in po drugi strani v kakršnekoli zlorabe okoli zdravja ljudi in poskusa služiti na človeški "mizeriji"...

Sem izbrisal najtežjo besedo, ki sem jo zgoraj zapisal, ker si je "Vsezazdravje" ni zaslužil. Glede ostalega ostajam enako skeptičen. Predvsem me moti, da skušate tako demonizirati zdravstvo. Res je, da vsi veliki sistemi trpijo zaradi nepreglednosti in rigidnosti, tako da včasih res nadaljujejo kakšne zmote oz. kakšne ugodne novosti ne pridejo dovolj hitro v veljavo - v imenu preverjanja - kar je sicer velikokrat koristno. A to kar trdite o prikrivanju, itd. je enostavno smešno, ker vem da se ljudje v stiski ne ozirajo več na nič - sprobajo vse kar lahko - ne glede koliko dvomljivo je - ko vse kar se zdi bolj verodostojno odpove. Ti videji so na youtubeu - a je to tako skrito?? Mene so kot otroka ozdravili raka po uradni poti - operativno in s kemoterapijo in mi danes nič ne manjka(no, mogoče pa, hehehe) - glavna zasluga pa ne gre toliko metodi, ampak zdravnici, ki je znala poslušati otroka, je bila nadpovprečno razgledana za pediatrinjo in ki je dovolj zgodaj postavila pravo diagnozo oz. nas napotila na prave nadaljnje preiskave, da je zdravljenje še lahko bilo uspešno in se metastaze niso razširile dalje - to velikokrat manjka povprečnim zdravnikom - in to je odlika vrhunskih. Zdravilci pa pač prav s tem najbolj operirajo - s poslušanjem in pozornostjo, a kaj, ko marsikateri nima dovolj znanja v vse smeri. Pa pustimo to... gre za to metodo - kolikor sem na hitro preveril ni veliko kredibilnega na voljo - o tistih dveh zdravnikih, ki bi naj to metodo originalno odkrila krožijo različna poročila - med drugim da so enega kontaktirali in je trdil da ni nikoli slišal za drugega - tudi linkov ali scana domnevnega članka v tistih znanstvenih revijah nisem nikjer našel. Pa tudi - če bi to bilo znano toliko let - bi zagotovo klinično preizkusili in bi obstajalo kakšno poročilo. Paranoiki to interpretirajo kot zaroto - a prav tako lahko razumeš, da si je to enostavno nek čudak izmislil kot "predzgodbo"...

NE KUPIM, da potlačijo uspešne metode zdravljenja - če uradna medicina česa ne priporoča to ni zato, ker bi nas radi ohranjali bolne ali nas ubijali, temveč zato, ker pač postopek še ni dokazan in ti ga niti ne smejo priporočati. Zelo čudno je, da tako na hitro ni najti niti kredibilnih skeptičnih raziskovalcev in mnenj glede tega protokola - na netu ne najdeš nič kaj objektivnega in konkretno raziskanega okoli tega - recimo vsaj kakšno izmenjavo mnenj resnih strokovnjakov - razen par čudnih videjev ki propagirajo to reč. Sodobni veliki sistemi, ki delujejo v javno dobro, ponavadi ne delajo napak iz zlobe, ampak kvečjemu iz rigidnosti, posamezniki v uradnem sistemu pa kvečjemu iz malomarnosti ali slabe usposobljenosti. Za bolnika je to seveda vseeno, škoda je škoda, ampak če bi obstajal res uspešen protokol bi ga zagotovo preverili in uporabili.

Ne verjamem v te zarote. Če res deluje - in ker je dovolj javno znano - če so videji na youtubeu in drugod se vam to zdi tako zelo "prikrito" ali kaj?? Če bi RES tako uspešno delovalo bi to že kdo pograbil in preveril. Preden komurkoli to priporočim in vzbujam lažno upanje, naj to znanstveno preverijo... Če je res tako uspešno pri izidih ne bo dvoma. ;)

• Lajkam 4
  • Buuuu 1

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Če bi RES tako uspešno delovalo bi to že kdo pograbil in preveril.

Točno tako, če bi takšna revolucionarna metoda, ki ozdravi "skoraj vse bolezni", dejansko obstajala, bi bila to najbolj vroča tema v medicini, ogromno ljudi bi jo raziskovalo, o njej bi se pisalo v vseh znanstvenih revijah, tistim, ki so jo razvili, bi potalali nobelove nagrade itd. Odkriti takšno čudežno metodo so sanje vsakega raziskovalca v medicini in brez skrbi da bi vsi hiteli to preučevat in dokazovat. Seveda je ena preprosta teorija zarote (zdravniki v bistvu hočejo, da smo bolni, da nam lahko prodajajo zdravila) dovolj, da pojasni, zakaj se nič od tega ne dogaja.

• Lajkam 3
  • Buuuu 1

Če slučajno kdo pozna koga, ki ima resne zdravstvene težave (npr. rak) in mu uradna medicina ne zna pomagati oz. mu pripisujejo le nekaj dni ali mesecev življenja, mu je vredno posredovati te napotke, ker je protokol resnično odlična rešitev pri čemer nimaš kaj izgubiti...

...razen 918 evrov. Obirat umirajoče ljudi in izkoriščat njihovo stisko je res lahko.

Me pa zanima tvoja vloga pri vsem tem. Si zgolj zadovoljna stranka, ali sodeluješ tudi pri prodaji in promociji izdelka?

Pri takih zadevah se tudi meni obrača želodec. :xx!: :xx!: :xx!:

Meni se prav tako bere kot izkoriščanje zelo bolnih in obupanih ljudi in se strinjam z argumenti navedenimi zgoraj.

O3 naj bi oksidiral in očistil celice popolnoma varno?! :o|o: x:o)x xcivx A vi to malo zaj*******? :xx!: :sori:

o3 se uporablja za čiščenje pitne vode in njegova vloga je, da pobije vse žive organizme v vodi in ker je slabo obstojen se tudi hitro porazgubi. Velja kot izjemno stupen plin, ki poškoduje celice. Zato ga pa tudi uporabljajo.

A resno misliš, da živalskim celicam prizanaša? xrolleyesx :o|o: :inocent:

In ker je spojina O3 izjemno aktivna in se ne obdrži dolgo v svojem prvotnem stanju kaj v bistvu piješ? :o|o:

Našo vodo iz rižanskega vodovoda, ki je čiščena z mikrofiltri in dezinfecirana z ozonom :vio:

Natočiš si jo komot pod vodarno x:Dx V vodovod v bistvu spustijo vodo, ki je stabilizirana z minimalno vrednostjo klora, tale pod vodarno pa ni.

O prejšnjih zadevah pa se vzdržim komentarja, ker ne vem kaj dosti.

Če je tako lahko najti ljudi, ki so ozdraveli s to napravo in postopkom, bi jih lahko navedel na tisoče že, ki jo propagiraš xrolleyesx

Recimo kakega, ki je ozdravel in nima več AIDS. xcivx

Ker za mene itak velja "No habla ingles"...in se mi glih ne da gledat tistega posnetka 1, 5 ur...in ker sem zasledil da je Luka omenil neko številko 900. evrov in še nekaj...sem ubral krajšo varianto...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Simpl postavljeno vprašanje + malo magije...Koliko je res učinkovit Beckov protokol tako kot propagirajo...izraženo v procentih 0-100%...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Odgovor je bil kao med 20-25, bolj je bil okoli 20%, ampak pustimo detajle....Mogoče vprašanje ni bilo dobro zastavljeno ali pa spada pod ta protokol samo tista zadevca z elektriko...Ampak če sem jaz kao prav zaštekal naj bi pod ta protokol spadal malo več zadevic...kao štirje koraki...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

To se mi zdi malo čudno...baje kar dost propagirajo koloidno srebro...tist z elektrizacijo in magnetnim pulziranjem bi pa vzel z zadržkom...v bistvu se pri tem pojavijo ista vprašanja kot pri tistih električnih napravah ki jih ljudje uporabljajo kao za izboljšanje zdr. stanja (blazine, razni stimulatorji, do ne vem kaj)...Koliko so te zadevce kaj varne...in ali ne porušijo delovanje električnega utripanja srčne mišice...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Je pa zraven napisano vsaj opozorilo kdo kao ne sme tega uporabljat pri B. protokolu...to štejem kot plus...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Ja luna, najlažje se izgovorim na njo, hehee... čeprav ne verjamem. Se opravičujem za izpad, a to se me dotakne - na oboje sem alergičen - na zlorabe v "duhovnosti" in na zlorabe "zdravilcev" - ker tu gre za vprašanja in dileme, ki se nas najbolj dotikajo - odgovore in rešitve ki jih najbolj iščemo in kjer smo najbolj ranljivi in ko vidim kakšno zlorabo ali potencialno zlorabo mi dvigne tlak - moram "delat" na tem... Zato se tudi najbolj zapičim v razne butaste guruje in njihove manipulacije in po drugi strani v kakršnekoli zlorabe okoli zdravja ljudi in poskusa služiti na človeški "mizeriji"...

Sem izbrisal najtežjo besedo, ki sem jo zgoraj zapisal, ker si je "Vsezazdravje" ni zaslužil. Glede ostalega ostajam enako skeptičen. Predvsem me moti, da skušate tako demonizirati zdravstvo. Res je, da vsi veliki sistemi trpijo zaradi nepreglednosti in rigidnosti, tako da včasih res nadaljujejo kakšne zmote oz. kakšne ugodne novosti ne pridejo dovolj hitro v veljavo - v imenu preverjanja - kar je sicer velikokrat koristno. A to kar trdite o prikrivanju, itd. je enostavno smešno, ker vem da se ljudje v stiski ne ozirajo več na nič - sprobajo vse kar lahko - ne glede koliko dvomljivo je - ko vse kar se zdi bolj verodostojno odpove. Ti videji so na youtubeu - a je to tako skrito?? Mene so kot otroka ozdravili raka po uradni poti - operativno in s kemoterapijo in mi danes nič ne manjka(no, mogoče pa, hehehe) - glavna zasluga pa ne gre toliko metodi, ampak zdravnici, ki je znala poslušati otroka, je bila nadpovprečno razgledana za pediatrinjo in ki je dovolj zgodaj postavila pravo diagnozo oz. nas napotila na prave nadaljnje preiskave, da je zdravljenje še lahko bilo uspešno in se metastaze niso razširile dalje - to velikokrat manjka povprečnim zdravnikom - in to je odlika vrhunskih. Zdravilci pa pač prav s tem najbolj operirajo - s poslušanjem in pozornostjo, a kaj, ko marsikateri nima dovolj znanja v vse smeri. Pa pustimo to... gre za to metodo - kolikor sem na hitro preveril ni veliko kredibilnega na voljo - o tistih dveh zdravnikih, ki bi naj to metodo originalno odkrila krožijo različna poročila - med drugim da so enega kontaktirali in je trdil da ni nikoli slišal za drugega - tudi linkov ali scana domnevnega članka v tistih znanstvenih revijah nisem nikjer našel. Pa tudi - če bi to bilo znano toliko let - bi zagotovo klinično preizkusili in bi obstajalo kakšno poročilo. Paranoiki to interpretirajo kot zaroto - a prav tako lahko razumeš, da si je to enostavno nek čudak izmislil kot "predzgodbo"...

NE KUPIM, da potlačijo uspešne metode zdravljenja - če uradna medicina česa ne priporoča to ni zato, ker bi nas radi ohranjali bolne ali nas ubijali, temveč zato, ker pač postopek še ni dokazan in ti ga niti ne smejo priporočati. Zelo čudno je, da tako na hitro ni najti niti kredibilnih skeptičnih raziskovalcev in mnenj glede tega protokola - na netu ne najdeš nič kaj objektivnega in konkretno raziskanega okoli tega - recimo vsaj kakšno izmenjavo mnenj resnih strokovnjakov - razen par čudnih videjev ki propagirajo to reč. Sodobni veliki sistemi, ki delujejo v javno dobro, ponavadi ne delajo napak iz zlobe, ampak kvečjemu iz rigidnosti, posamezniki v uradnem sistemu pa kvečjemu iz malomarnosti ali slabe usposobljenosti. Za bolnika je to seveda vseeno, škoda je škoda, ampak če bi obstajal res uspešen protokol bi ga zagotovo preverili in uporabili.

Ne verjamem v te zarote. Če res deluje - in ker je dovolj javno znano - če so videji na youtubeu in drugod se vam to zdi tako zelo "prikrito" ali kaj?? Če bi RES tako uspešno delovalo bi to že kdo pograbil in preveril. Preden komurkoli to priporočim in vzbujam lažno upanje, naj to znanstveno preverijo... Če je res tako uspešno pri izidih ne bo dvoma. ;)

Še enkrat, res me ne preseneča tvoj odziv. Tudi sam sem bil zelo razočaran, ko sem pred parimi leti, še pred "krizo" začel malo raziskovati na vseh področjih in ugotovil, da pravzaprav večino stvari, ki nas učijo v šolah in povsod drugje ter so splošno sprejete, niso tako lepe kot si mislimo. Če ne razumeš, da je največja moč oblasti v tem, da imajo znanje s katerim lahko nam perejo možgane in nam prodajajo laži (to znanje je njihovo največje orožje), mi, "navadni" ljudje pa smo posledično zavedeni in vkalupljeni v vseh pogledih, omejeni, "neumni"...potem ti očitno manjka še dosti raziskovanja, čeprav upam, da to razumeš. O tem, kako se znanje skriva in nabira v rokah posameznik je čisto druga tema in znova ogromno pojasnil, tako da razlaga o tem lahko kje drugje, kdaj drugič. Se pa prav na tak način pridobiva razne podpise znanstvenikov, ki delajo proti človeštvu pa čeprav mnogi tega sami ne vedo, da nam potem lahko predtavljajo lažne študije preko skorumpiranih in za ljudi "verodostojnih" institucij, kot so WHO, CDC, FDA... (po katerih se zgleduje naša "stroka" oz. jim narekujejo). Bom dodal malo člankov o tem, kako v resnici delujejo te kriminalne organizacije, če vas zanima in ne znate sami najti informacij? (btw. pravilnega odgovora ne boste našli, če boste v google napisali npr. Kaj dela WHO?) :)

Pa malo nazaj na sam protokol.

Sam praviš, da je to javno znano, če je na youtube. Ja, res je, ampak priznaj, da za to prvič slišiš, kot marsikdo drug, torej stvar ni tako znana, poleg tega pa imaš ogromno več zavajujočih videov, ki so namerno tam. Zadevo pozna na tisoče ljudi, moja naprava ima serijsko številko okrog 90.000, tako da procentualno gledano je to malo, je pa realno, glede na to, da se to prikriva to kar veliko. Kakorkoli, sam sebi malo pluvaš v skledo, glede na to da praviš, da je to znano, po drugi strani pa nisi uspel najti članka v Science News. Zakaj? Ker je izginil, upam da razumeš njihovo moč. Članek je bil objavljen še 10 dni prej v The Houston Post in še enkrat čez dve leti v nekem drugem časopisu, kateri so pravtako čudežno izginili. Kasneje se o tem ni razpravljalo nikjer več, ker se sploh ni uspela informacija tako razširit. To je bilo leta 1990-1992, note that! Učinke mikrotokov na viruse (in tudi na vse ostalo v krvi) sta na Albert Einstein College of Medicine v New Yorku odkrila William Lyman in Steven Kaali in jih tudi dokazala, zato je sploh izšel znanstveni članek, drugače ne bi! In videi obstajao zato, ker preveč ljudi ve za to (internet je mal težje nadzorovat, ampak ga) in bi bilo malo čudno, če bi čez noč kar izginili. Pravzaprav bi bil to samo dokaz tega, kako resnično nočejo te stvari v obtoku. In en dokaz moči imperija v tem primeru, kot si sam ugotivl, se kasneje, ko so Lymana vprašali, kaj se je kaj zgodilo s tem odkritjem, je zanikal kakršnekoli veze s tem in tudi poznanstvo s Kaalijem. Dokaz o njunem poznanstvu boš našel v kakem od teh patentov, so v google patents bazi.

Kot praviš, uradna medicina ne sme nečesa priporočati, ker to še ni preverjeno. Naiven si, če res tako misliš. Uradna medicina je do leta 1939 predpisovala koloidno srebro kot prvi in najučinkovitejši antibiotik, preverjen skozi tisočletja uporabe, pa ga ne več. Zakaj? Zaradi farmacevtskih lobijev. In nažalost večina modernih zdravnikov za koloidno srebro še ni slišala, ali pa ve samo to, da lahko fašeš argirijo in ga odsvetujejo. FDA ga ni hotel registrirati, ker ne poznajo stranskih učinkov. Jasno da jih ne, ker jih ob pravilni uporabi ni. So sami naredili preko 180 raziskav, vse so dale same pozitivne rezultate, ampak niso odkrili stranskih učinkov torej stvar ni dobra za prodajo, po njihovo. Zdravnik ti predpiše lahko samo to, kar je po njihovih standardih odobreno in nič drugega. Imaš le srečo, da so med zdravniki večinoma ljudje, ki si želijo ostalim pomagat in ti potem svetujejo kaj boljšega (pa še to ponavadi le, če ga poznaš). Tudi učinke ozona medicina dobro pozna, poglej si kaj je odkril nobelov nagrajenec Otto Warburg, sem ga že omenil, pa te očitno raziskovanje ne zanima, al kako? V nemčiji imaš cele tretmaje z ozonom, tudi čiščenje krvi, skratka zelo raziskano področje. Je pa hecno to, ko smo že pri ozonu, FDA odobrava ozonatorje, ampak vsi FDA odobreni ozonatorji med njihovim delovanjem spuščajo ozon še iz same naprave, kar pa ni dobro za pljuča, če to vdihavamo. Po drugi strani pa Sotin ozonator ni odobren, verjetno zato ker deluje pravilno in te zraven nič ne uničuje.

Tudi mikrotokove uradna medicina priznava, ampak le pri malo višjih napetostih, tako da ti poleg virusov pobije še krvničke in trombocite. TENS naprave so to, niso pa primerljive s Silver Pulserjem, ker je ravno trik tega pulzerja natantčno izmerjen in preverjen tok in frekvenca delovanja, tako da krvi ne poškoduje ampak jo naredi "nesmrtno". In ja, Ozdravljen bolnik je izgubljena stranka, nažalost.

Res sem razočaran, ko nekateri hočejo samo neke klinične teste, ne razumejo pa, da se jih nikjer po uradni poti noče narediti. Ali bi vam ti klinični testi kaj dokazali? Verjetno bi, in točno to kar ti/vam govorim, zato jih nočejo narediti, čeprav so že bili narejeni in dokazani. Maš v protokolu opisano, ampak ga nočeš prebrat, se mi zdi.

Verjameš tudi, da ješ bolj zdravo hrano, samo zato ker gor piše bio, eco...?

Ogromno je še stvari, ki jih medicina pozna, pa jih noče uporabljati. Medicinska konoplja je en primer, sicer se jo nekje uporablja, ampak se še tam skuša to ukinit. V švici so želeli imet referendum o legalizaciji konoplje, pa je farmacija tako pritisnila na politike, da do tega nikoli ni prišlo, le zakaj, hmm? Tudi Dr. Burzynski zdravi raka, pa ga ignorirajo, čeprav je zdravnik. Licenco ima zgolj zaradi tega, ker če mu jo vzamejo, avtomatično dokažejo, da ima prav, zato ga raje pustijo na miru.

Ker slutim, da se ti protokola še vedno ne bo dalo prebrat, ti prilagam en link, kjer je mal krajše opisano ozadje tega http://educate-yourself.org/be/

Skratka, upam, da sem uspel obrazložit. Še enkrat poudarjam, da je vse opisano v samem protokolu, zato si ga preberite, preden si ustvarite mnenje o njem.

Drugače pa, spoštovani sogovornik, spoštujem, da si se malo ohladil, kot sam predlagaš drugim:) Se mi pa zdi, da bi lahko stal za svojimi besedami, četudi so grde in žaljive. Me ne prizadane tak primitivizem, torej bi lahko pustil post kot je in bil mal dec.

Točno tako, če bi takšna revolucionarna metoda, ki ozdravi "skoraj vse bolezni", dejansko obstajala, bi bila to najbolj vroča tema v medicini, ogromno ljudi bi jo raziskovalo, o njej bi se pisalo v vseh znanstvenih revijah, tistim, ki so jo razvili, bi potalali nobelove nagrade itd. Odkriti takšno čudežno metodo so sanje vsakega raziskovalca v medicini in brez skrbi da bi vsi hiteli to preučevat in dokazovat. Seveda je ena preprosta teorija zarote (zdravniki v bistvu hočejo, da smo bolni, da nam lahko prodajajo zdravila) dovolj, da pojasni, zakaj se nič od tega ne dogaja.

Stvar je bila preverjena, večkrat! Preberi si protokol, pa boš videl, drugače pa ljudje sami vidjo rezultate, ker kliničnih testov s tem noče nihče naredit, vsaj uradnih ne.

Zgodba ni dokaz

Ti priporočam da si pogledaš še druge članki na tej strani, glede na to, da se mi zdiš skeptik po naravi.

Heh, če bi ti bil skeptik bi verjetno protokol prebral, al se motim? Nekak sumim, da ravno ti nimaš mere skepticizma. Pa brez zamere:)

...razen 918 evrov. Obirat umirajoče ljudi in izkoriščat njihovo stisko je res lahko.

Me pa zanima tvoja vloga pri vsem tem. Si zgolj zadovoljna stranka, ali sodeluješ tudi pri prodaji in promociji izdelka?

Sem zelo zadovoljna stranka, ki želim deliti to z vami, pa vas očitno moti. Resno sprašujem, si prebral protokol? Si morda notri (in tudi v mojem prvem postu) zasledil, da naprave lahko narediš sam? DIY pa te bo prišlo kakih 300 eur ceneje, porabil pa boš vsaj en mesec časa (pa če nimaš vsaj osnov elektrotehnike ti ne bo uspelo). To da si jih kupiš, je samo bolj eleganten način (kakor za koga seveda), da prideš do naprav. In podjetje SOTA Instruments so edini, ki imajo potrdilo Becka, da lahko naprave izdelujejo za prodajo, tako da se mi zdi pametno omenit, kje se to da dobit, če želiš kupit. Lahko jih kupite v Sloveniji, če pa želite nabaviti direktno od proizvajalca pa imam jaz kupon za 10% popust, če kdo želi?

Pa še enkrat, vse delam dobronamerno in ni moj namen, da bi "prodajal" nekaj, kar nisem preveril.

Pri takih zadevah se tudi meni obrača želodec. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Meni se prav tako bere kot izkoriščanje zelo bolnih in obupanih ljudi in se strinjam z argumenti navedenimi zgoraj.

O3 naj bi oksidiral in očistil celice popolnoma varno?! :o|o: x:o)x xcivx A vi to malo zaj*******? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif :sori:

o3 se uporablja za čiščenje pitne vode in njegova vloga je, da pobije vse žive organizme v vodi in ker je slabo obstojen se tudi hitro porazgubi. Velja kot izjemno stupen plin, ki poškoduje celice. Zato ga pa tudi uporabljajo.

In ker je spojina O3 izjemno aktivna in se ne obdrži dolgo v svojem prvotnem stanju kaj v bistvu piješ? :o|o:

Našo vodo iz rižanskega vodovoda, ki je čiščena z mikrofiltri in dezinfecirana z ozonom :vio:

Natočiš si jo komot pod vodarno x:Dx V vodovod v bistvu spustijo vodo, ki je stabilizirana z minimalno vrednostjo klora, tale pod vodarno pa ni.

Če je tako lahko najti ljudi, ki so ozdraveli s to napravo in postopkom, bi jih lahko navedel na tisoče že, ki jo propagiraš xrolleyesx

Pri takih zadevah se tudi meni obrača želodec. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

O3 naj bi oksidiral in očistil celice popolnoma varno?! :o|o: x:o)x xcivx A vi to malo zaj*******? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif :sori:

Prej sem pomotoma pritisnil objavi, brez da bi kaj napisal Andreji.

Škoda, da se nisi tudi tega komentarja vzdržala, ker tudi o ozonu in organizmih ne veš kaj dosti. Brez zamere, ampak pišeš tako, kot da o tem nekaj veš in zato pišeš.

http://educate-yourself.org/ozone/ in še tebi predlagam, da si preberš kaj je dognal Otto Warburg, nobelov nagrajenec ja;) pa še malo biologije ti ne bi škodilo, vsaj sodeč po tem kar pišeš. Res se mi ne da objasnevat, v linku najdeš nekaj informacij, preveri Otta in še kaj, pa ti bo jasno. Če pa bo kakšen nedestruktiven bralec želel pojasnene koriti ozona v slovenščini, se bom pa potrudil.

še tale link mogoče: http://www.silvermedicine.org/story-of-ozone.html http://www.silvermedicine.org/physiological-effects-ozone.html http://www.silvermedicine.org/ozone-good-bad.html

Še osnova o enoceličarjih, kamor upam, da ne uvrščaš sebe :) http://sl.wikipedia.org/wiki/Mikroorganizem

Sem se malo igral in sem šel celo preverjat trditve pod številkami 1.-4....v procentih valjda...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

1. trditev naj bi kao bila okoli 75% točna...ostale tri pa se gibljejo med 5-15%...Glih zato sem pa še parkrat počasi prebral kaj piše pod št. 1...v bistvu bi se pod to točko lahko razumelo tudi tisto kar se dogaja med meditacijami oz. ko chi ali prana kroži po telesu...zato tako velik procent...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Seveda sem se poglobil tudi zakaj je bil kao rezultat pri B. protokolu kot celota samo okol 20%...Na kratko povedano zato ker pravijo da pozdravi bolezen, v bistvu pa v večini primerov zapis bolezni (vzroki) še zmeraj obstajajo v auričnem polju...ni nujno da se v tistem trenutku bolezen tudi fizično manifestira...Ker v večini primerov glavni vzroki še zmeraj obstajajo, se lahko določeni simptomi samo preselijo na drug del telesa in se kasneje izrazijo kot čisto druga bolezen...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Matr sem budala...sem šel celo preverjat neke zadevce preden mi je naredil klik v glavi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/idea.gif...fizično telo predstavlja okoli 25% od celote pri zdravljenju X bolezni...ostalo je pa na bolj subtilnih ravneh...torej je to o procentih nekako logično...http://serve.mysmiley.net/happy/happy0041.gif

Mislim da bom počasi zaključil z nakladanjem stvari ki se tičejo bioenergije in zdravilstva...ker se tudi meni že malo meša...preveč razmišljam za crnogorca...sigurno ima polna luna prste vmes...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Brezo, ne vem točno o kakih procentih govoriš, se mi pa zdi.

1. točka protokola, mikropulziranje/elektrifikacija ali čiščenje krvi je najpomembnejša točka tega protokola, zato se ji pripisuje kakih 80-90%. Uradna medicina bo vsakemu potrdila, de je človek s čisto krvjo načelomao zdrav.

2. točka protokola je tudi zelo pomembna, ker se patogeni nahajajo tudi v tkivih in drugod, ne samo v krvi, tako da jih s magnetnim pulzerjem onemogočiš še tam. Zato se temu delu protokola pripisuje 15-20% pomembnosti.

3. in 4. točka pa sta le dodatna pomoč, srebro ščiti pred oportunističnimi infekcijami, z ozonom pa odmrle patogene lažje odstranimo iz telesa.

Nevem, ali telo res samo 25% fizično zdravi bolezni, je pa dejstvo, da je treba bit za to tudi mentalno pripravljen in odločen, to je pa povsod, pri vseh načinih zdravljenja. Tudi pri kemoterapiji rečejo, da se moraš predvsem sam borit, ko pa ne rata te pa še dodatno zabijejo s tem, da ti rečejo da se nisi dovolj boril in da boš umrl.

Že v prvem postu je bilo napisano, da ste za polovico ozdravljenja odvisni sami, za drugo polovico pa lahko poskrbi protokol.

Drugače se pa strinjam s teboj Brezo, ogromno in večina je v glavi. zato sem tudi objavil to temo na tem forumu, ker sem mislil, da je tu večina komentatorjev malo bolj odprtih glav:)

Da razložim to o procentih...

Recimo jasnovidec bi skeniral in prečekiral x osebo...poleg fizičnega telesa, ki bi ga videl s fizičnimi očmi, bi prečekiral še "subtilna telesa" + druge zadevice, ki jih obvladajo ta boljši zdravilci...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Na subtilni ravni oz. to kar večina ljudi šteje kao pod pojem podzavest, se vzroki ki povzročajo neko bolezen pojavijo samo do neke ravni...recimo raven "duše" je nekje na polovici in tam pač vzrokov za bolezni glih ne more biti...

Če ubacim še malo budistične ezoterike...obstaja kao 7. nivojev od katere ima pač vsaka še 7. podnivojev...to se pravi 7x7= 49. nivojev...nivo "duše" je pa recimo tam okoli 24....Teh kao 24. nivojev je bilo mišljeno kot 100% od katerega fizično telo zavzema kao 25%...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Skratka jaz sem v enačbo vzel vse nivoje na katerih so lahko glavni vzroki, ki povzročajo neko bolezen, vse do nivoja "duše"...jaz se nisem omejil samo na fizično telo tako kot se večinoma omejuje uradna medicina...Če vzamem v enačbo samo fizično telo potem bi recimo "ozdravitev" pri B. protokolu, vsaj tako kot to smatra uradna medicina, lahko dosegla tudi 80% ali še kaj več...Če pa vzamem v enačbo karmično diagnostiko + vse ostalo (sem spadajo tudi čustva, miselnost+ ostalo) potem pa bolj veljajo taki procenti kot sem jih kao omenjal...

Če povem po domače...človek ki je veliko živčen, se razburja, je pod stresom, itd...bi moral kao poleg teh 4. točk, ki večinoma vplivajo samo na fizično telo, narediti tudi kaj za svojo psiho...lahko v obliki meditacije, sprostilnih vaj, hoje v naravi, športa al pa kaj drugega...

Upam, da je zdaj kaj bolj jasno kaj sem bluzio gor...takrat sem bil že mal v transu, ko sem čekiral določene zadevice...takih igric se že dolgo nisem šel...to je že področje magije, bioterapije, radiestezije, ipd...zato pa pravim da me malo luna nosi...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...