Brezo 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 Še malo slikic...za take polapismene kot sem jaz...mogoče bodo potem zgornje nebuloze kaj bolj jasne...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif http://juliank.com/e...ericbodies.html Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 "v vodni raztopini tako pride do dveh tekmujočih hkratnih reakcij. Pri prvi nastaja nastaja žveplo v elementarni obliki (ta hitro tvori druge spojine) in pri drugi žveplova kislina:H2S + O3 → S + O2 + H2O3 H2S + 4 O3 → 3 H2SO4" http://sl.wikipedia.org/wiki/Ozon Torej piješ žveplo ali kislino? Koliko in kateri so pa ozdraveli od AIDSa? In to taki, ki so bili najprej pozitivni na več testih, kasneje pa negativni na več testih? Če jih je toliko in glede na to, da se zelo spoznaš in to promoviraš, sigurno veš zanje. Vse ostalo je bedno zavajanje. Če se ti bolje počutiš pa super. Zaradi mene kar nadaljuj. Vsa uporaba je bolj ali manj v industriji in za razkuževanje... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vsezazdravje 10. november 2011 Avtor Prijavi Deli 10. november 2011 "v vodni raztopini tako pride do dveh tekmujočih hkratnih reakcij. Pri prvi nastaja nastaja žveplo v elementarni obliki (ta hitro tvori druge spojine) in pri drugi žveplova kislina:H2S + O3 → S + O2 + H2O3 H2S + 4 O3 → 3 H2SO4" http://sl.wikipedia.org/wiki/Ozon Torej piješ žveplo ali kislino? Koliko in kateri so pa ozdraveli od AIDSa? In to taki, ki so bili najprej pozitivni na več testih, kasneje pa negativni na več testih? Če jih je toliko in glede na to, da se zelo spoznaš in to promoviraš, sigurno veš zanje. Vse ostalo je bedno zavajanje. Če se ti bolje počutiš pa super. Zaradi mene kar nadaljuj. Vsa uporaba je bolj ali manj v industriji in za razkuževanje... Andreja, si slučajno mal užaljena? Priznam, da tudi meni mal luna "nagaja", ampak sem ti v prejšnem postu le podal linke, kjer bi si lahko kaj prebrala in se naučila, če znaš brat angleško. Nič slabega ne mislim, ampak motila si se prej in motiš se spet. Te spodbujam, da prebereš tiste linke o ozonu, ne pa da lepiš wikipedijo, kot da je to neka referenca?? Ok, kak podatek je že točen, ampak da se pa tam izobražuješ...Skratka, tale tvoj post je spet totalno mimo, očitno še svojih referenc ne poznaš. Kdo pravi, da se ozonira vodno raztopino, v kateri je žveplo v kakršnikoli obliki? Najdeš kje v pitni vodi žveplo? Če bi vsaj rekla, da je klor problem, klor namreč uničuje ozon in je tako še manj časa obstojen, v vodi iz pipe cca. 15-20 min. Sploh pa ne prepričujem ne tebe, ne nikogar drugega tu, le dobornamerno vam podajam informacije, ki jih nekateri zavračate do te mere, da še protokola ne preberete ( res da je v angleščini pa čez 60 strani), nekateri verjetno še vseh mojih postov ne, kaj šele da bi kak link odprli. Drugače pa si vsaj odpri protokol, in si nekje bolj na začetku v opozorilu preberi kako je z AIDSom, je to mal drugačna "bolezen" od tistih, ki jih povzročajo paraziti, bakterije... Skratka, upam, da boste tisti, ki razmišljate s svojo glavo, uspeli razumet pomen tega, kar govorim. Nikogar pa ne prepričujem. Pa lep večer vsem skupaj:) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. november 2011 Prijavi Deli 10. november 2011 To z ozonom sem malo pogooglal...tale mi je zanimiv...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Terapija ozonom [Tekst verzija] - Forum.hr Tale je pa za take glupe stručkote kot sem jaz...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Kisik je za naše telo zelo pomemben, zato se sprašujem, ali bi lahko Pa MMS kapljice so zdaj tudi kao "v modi"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif MMS - čudežni mineral Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 Da malo osvežim to temo:) Kot je že napisano zgoraj, lahko s tem protokolom ozdravimo skoraj vse bolezni, tudi "neozdravljive" (vse vrste raka, kronična utrujenost, luskavica, alzheimerjeva bolezen, AIDS, avtoimune bolezni, kandida, hepatitis,....). Tega nisem jaz napisala... A zdaj praviš, da ne drži? kako da ne... vžaljena sem ja Ne me basat. Sem samo izjemno presenečena, če ne že malo ogorčena, da ma kdo srce take pisat, zdaj pa že zanikat? Če nebi tega pisalo se niti oglasila nebi in to mislim čisto resno. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 Sem šel še malo raziskovat, kot bi recimo storil če bi sam bi tako bolan in bi iskal alternative... Malo drugačna mnenja od nekaterih teh postopkih: O ozonu: http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/oxygen.html in http://lymeblog.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1367 O koloidnem srebru: http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/PhonyAds/silverad.html Ni res, da nihče noče delati kliničnih testov - očitno so jih... pa ne potrjujejo ravno na tak način kot se opisuje. Mimogrede - vsi ki tukaj pišete in ste to že uporabili - a vas je pozdravilo kakšne od teh bolezni? Ste imeli recimo raka in ga sedaj nimate - brez opreracije, brez kemoterapije, obsevanja ali česa drugega? Ali se samo subjektivno "počutite malo bolje"...? Kdo je imel ALzheimerjevo in jo je s tem protokolom pozdravil? Koliko primerov je dejansko dokumentiranih in to z dokazi (uradne diagnoze in nato uradno zdravstveno potrdilo, da bolezni ni več po uspešnem zdravljenju s to terapijo) in kontrolirano? 2 Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 Ok, temu tipu res ne bi verjel - govori kot en šarlatan, posplošuje, straši, razširja teorije zarote - recimo tako posplošena neumnost, da je česen strup... Iz lastne izkušnje in potrjeno z raziskavami je koristen v antibakerijske in antivirusne namene pa še kaj - torej lahko koristi pri raznih prehladih in virozah... ima tudi majhne toksične lastnosti, tako kot večina reči v prevelikih količinah... in v posebnih primerih. Par člančičev o koristnosti česna - http://www.scienceda...90130154901.htm http://www.healthy.n...iew.aspx?Id=173 Tu celo trdijo, da je morda (in to podkrepijo s transparentno objavo raziskav) česen koristen pri preprečevanju določenih vrst raka: http://www.cancer.go...ncer-prevention Poleg tega ni nezanemarljiva tisočletna tradicionalna uporaba česna v različnih kulturah, ki so poznale njegovo koristnost. Potem pa naj verjamem temu čudaku? Ta tip - Beck se mi zdi šarlatan. Ne govori uravnoteženo - daje bombastične izjave - to je strup... hočejo vas ubiti - ozdravljen pacient je izgubljena stranka, itd. Ne verjamem mu. Na teh raznih "Beck protocol" straneh pa objektivnih dokazov ne podajo, samo izgovarjajo se, kako so bile klinične študije in dokazi uničeni s strani nekih konspiracij in samo prodajajo drage naprave - ki si jih sam seveda nihče ne gre narediti... Torej - dokaze so jim uničili, spletne strani s predragimi čudnimi napravami pa lahko imajo in jim jih ne onemogočijo, prav tako nihče ne blokira teh številnih videjev, tudi ne teh ki razširjajo take bedarije kot je tale s česnom... Ker TO pa res lahko vsak ljubitelj česna (med katere se tudi sam prištevam) sam preveri - še smo živi in (nadpovprečno) zdravi po desetletjih konkretne uporabe česna. 2 Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vsezazdravje 11. november 2011 Avtor Prijavi Deli 11. november 2011 Sem šel še malo raziskovat, kot bi recimo storil če bi sam bi tako bolan in bi iskal alternative... Malo drugačna mnenja od nekaterih teh postopkih: O ozonu: http://www.quackwatc...cer/oxygen.html in http://lymeblog.com/...rticle&sid=1367 O koloidnem srebru: http://www.quackwatc...s/silverad.html Ni res, da nihče noče delati kliničnih testov - očitno so jih... pa ne potrjujejo ravno na tak način kot se opisuje. Mimogrede - vsi ki tukaj pišete in ste to že uporabili - a vas je pozdravilo kakšne od teh bolezni? Ste imeli recimo raka in ga sedaj nimate - brez opreracije, brez kemoterapije, obsevanja ali česa drugega? Ali se samo subjektivno "počutite malo bolje"...? Kdo je imel ALzheimerjevo in jo je s tem protokolom pozdravil? Koliko primerov je dejansko dokumentiranih in to z dokazi (uradne diagnoze in nato uradno zdravstveno potrdilo, da bolezni ni več po uspešnem zdravljenju s to terapijo) in kontrolirano? Pohvalno, da si šel malo sam raziskovat! Najprej to...tukaj pomoje ne piše nihče, ki je to probal, vsaj zdi se mi, da sem jaz edini, pa marsa je omenila, da ima z magnetnim pulzerjem dobre izkušnje. Poleg tega pa je zadeva pri nas dokaj nova. Mogoče najdeš na izklopu enega, ki si je tudi sam naredil naprave, pa ga probaš kontaktirat. Vsaj zdi se mi, da obstaja ta človek, so imel objavljen ta protokol že pred kakimi dvemi leti pa je tam malo tekla debata. Sedaj pa nimam pojma kaj se tam dogaja. Sam sem predstavil zadevo trem rakavim bolnikom, kot sem že omenil, ampak vsiljevat jim pa ne smem. Vsak se mora sam odločit in zato tu pišem te informacije, v vašo korist in korist vseh ostalih, ne mojo. Kar se pa tiče raziskav, posamično je ozon in koloidno srebro zelo zelo raziskano, ljudi ki to v sloveniji uporabljajo boš zagotovo našel. Poanta protokola pa je, da uporabljaš vse 4 točke skupaj, kar je tudi bilo raziskano, je opisano v protokolu. Komentar na tvojo raziskovalno nalogo: Nažalost si malo zašel, ampak vseeno fino, da si šel malo preverjat. V obeh tvojih linkih je govora o kisiku (oxygen) in ne o ozonu (ozone), poleg tega pa je še polno napačnih informacij. Verjetno ti je v oči padel rdeč napis, da je kisik strup za celice, kar ni res in bom opisal spodaj. Oba tvoja linka sta, kot že rečeno, polna napačnih informacij, ki ti resnico predstavljajo kot laž in te s tem avtomatično odvrnejo od raziskovanja, vsaj večino ljudi. Takšne strani namenoma obstajajo in ponavadi so kar med top 5 zadetki, ko iščeš kaj pametnega, samo da te probajo zavesti. Napiši v google patents Robert C. Beck in boš hitro našel njegove znanstvene prispevke. Patenti so tam, ker je tak zakon, drugače bi raje videli, da jih ni, ker potem je res težje najti kak tak podatek. Glede koloidnega srebra, pa je na tvojem linku samo pompozen naslov: Risk without benefit, da zopet takoj misliš, da je zadeva zanič. Niti v samem linku ne zanikajo, da zadeva deluje, ampak se takoj oprejo na edini stranski učinek argirijo, ki se ob pravilni uporabi nikakor ne pojavi. FDA je sam naredil ogromno raziskav, vse so dale same pozitivne rezultate, ampak kot že rečeno, niso ugotovili nobenih stranskih učinkov, seveda ob pravilni uporabi. V temu tvojem linku omenijo 11 ljudi, ki imajo argirijo, ki je ozdravljiva mimogrede, in vseh teh 11 je zauživalo ali prevelike količine, koncentracije ali pa so dodajele kako dodatno snov. Piše zraven! Ste kdaj morda slišali za rek, da so plemiči modre krvi? Niso bili ravno modre krvi, so pa bili "modri" zaradi srebra, argirija. Bogati ljudje so jedli hrano s srebrnim priborom, iz katerega so se luščili preveliki delčki srebra in so zato bili modre barve, posledično tudi bolj zdravi. Je pa napačno mišlenje, da je več boljše. Pri koloidnem srebru je 5-8 ppm dosti boljše kot pa 25-40 ppm, kar je več pa ni nikakor za pit. Res predlagam, da si prebereš še moje linke. Pa nazaj k ozonu.Ozon je nestabilna molekula sestavljena iz treh atomov kisika. Kisik je nujno potreben za naše preživetje, uporabljamo ga za dihanje, pravtako pa ga za dihanje potrebujejo celice (celična respiracija). Kisik nikakor ni strupen za človeka, je pa ozon v prevelikih koncentracijah škodljiv za pljučna tkiva, zato vodo vedno ozoniramo pri odprtem oknu ali pod kuhinjsko napo. Ozon je zelo pomemben tudi za naravo, saj čisti zrak, zemljo in vodo. Otto Warburg (dobil naj bi celo dve nobelovi nagradi, nominiran je bil definitivno) je odkril, da je večina bakterij anaerobnih, kar pomeni, da ne morejo preživeti v prisotnosti kisika/ozona. Poleg tega je tudi odkril, da rakave celice ne preživijo kisika, zdrave celice pa "hrani". On je tudi odkril povezavo med sladkorjem in rakavimi celicami in sladkor poimenoval hrana za raka. Ozon se uporablja že zelo dolgo tudi v medicini, samo da je tam ozon narejen malo drugače kot ta, ki si ga delamo doma. To ne pomeni da je ta slabši, za pitje je zelo primeren, v medicini pa uporabljajo ozon narejen s hladno plazmo in uporabijo čisti kisik, ne zraka. Uporabljajo ga za čiščenje krvi (Autohematherapy), čiščenje zobnih kanalov,...Ozon med drugim tudi: -poviša raven kisika v telesu,-stimulira proizvajanje belih krvničk v krvi,-stimulira imunski sistem,-je antineoplatičen, (antineoplastoni se uporabljajo tudi pri kemoterapiji)-oksidira arterijske obloge,-poviša raven interferonov,-pripomore k boljšem delovanju antioksidantov,-poveča oksidacijo tkiv,-poveča proizvajanje ATP-ja, kar se pozna na energiji,-uredi proizvajanje hormonov na optimalno raven,-razgrajuje petrokemikalije.Znano je, da so za telo dobri tudi antioksidanti, kar je dosti bolj promovirano kot to, da telo potrebuje kisik. Večina ljudi zaradi besed antioksidant pomislijo, da je treba kisik spravljat iz telesa, ali kaj podobnega in zaradi tega v glavi zaradi pomanjkanja informacij avtomatično pride do napačne predstave. Antioksidantom bi bilo bolj primerno reči, da so zaščita proti negativnim/slabim prostim radikalom, obstajajo tudi koristni. Toliko o ozonu, je pa to le en del protokola, ki predvsem pomaga iz telesa odplakniti vso nesnago. Drugače pa je pri protokolu tako, da je zdravljenje bolj uspešno, če sploh veš kaj zdraviš. Naprimer, če je vzrok bolezni zakisanost telesa, tega s protokolom ne boste odpravili, bo treba s prehrano. Bo pa protokol pomagal pri presnovi in uravnal vaš elektromagnetni pol. En primer je to. Skratka, ni vse v samem protokolu, kot sem že povedal na začetku, zelo je pomben življenski slog , poleg tega pa je pri kakršenem koli zdravljenju potrebna tudi psihična pripravljenost, volja, želja... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 V obeh tvojih linkih je govora o kisiku (oxygen) in ne o ozonu (ozone), poleg tega pa je še polno napačnih informacij. Kako? Iz prvega linka: "Ozone Ozone was discovered and named by Schonbein in l839. It is formed when an electric spark or ultra-violet (UV) light splits an oxygen molecule into two highly reactive oxygen atoms. Each of these combines with intact oxygen to form the tri-atomic ozone, O3. Ozone is one of the most powerful natural oxidizing agents known because of the highly reactive free radicals it generates on decomposition. These free radicals can destroy many natural biological substances [20]. The discovery of inert plastics made ozones medical applications possible. In the late 1930's, German doctors began to use it in experiments on patients who had a variety of infections and wounds [20-22]. Ozone gas might be bubbled directly into the patients blood, it might be bubbled into blood taken from the patient after which the blood would be re-infused, it might be bubbled into a solution to be used in an enema, colonic irrigation, or douche, or it might be pumped directly into the rectum. Except for situations in which ozone was used topically, the determination of effectiveness was depicted by patient testimonials. When ozone is introduced into blood, it reacts with water in red cells producing hydrogen peroxide. This aqueous decomposition of ozone also produces bactericidal and membrane-damaging free radicals [21]. Ozone used for treatment [24] is prepared by creating an electric spark in a chamber of pure oxygen. The final mixture contains between 0.l and 5.0% ozone, concentrations that are equivalent to from l.0 ppm to 50 ppm ozone in pure oxygen. Ozone generated this way has a half life of 45 minutes at room temperature, and under ideal conditions of sterility, dryness, and cleanliness, it must be prepared on site each time it is used. A two-hour exposure to 1200 ppm ozone is needed to kill microorganisms on open surfaces and in water [25]. Concentrations of ozone recommended are: for topical treatment of superficial wounds, 70 to 100 ppm; for slow-healing ulcers, between 40 and 70 ppm; and when oxygenating effects are needed to treat diseases associated with hypoxia, from l to 40 ppm [26]. Ozone has been proposed as a treatment for AIDS [24,27-29]. "Results of experiments indicate that medical ozone has the ability to inactivate extra-cellular HIV-l in serum-supplemented tissue culture fluids and to inhibit the growth of HIV-l at concentrations that are benign to cells in tissue culture." However, HIV is susceptible to inactivation by many relatively innocuous compounds, and claims for benefiting AIDS patients are unconfirmed [ 26,30,31]. In 1993 testimony before Senator Harkin's Subcommittee of the Senate Appropriations Committee, Ed McCabe, a promoter of ozone, stated, "644 German ozone therapists successfully treated 384,775 patients with 5,579,238 doses of ozone with no ill effects. Thousands of published medical papers contain proof of ozones effectiveness in vivo. Numerous US physicians have converted hundreds of AIDS patients from HIV sero-positive to HIV sero-negative status using ozone. Help is available to AIDS patients right now but the medical establishment is ignoring it." [31] No evidence for the claims exist in reliable scientific literature." Zakaj je po tvoje veliko napak v teh člankih? Imaš potrebno strokovno znanje da to veš? Ker vse kar sem doslej videl se kot izvor vrne k temu Bob Becku. En človek proti vsem ostalim - možno, a že glede na nebuloze okoli česna mu ne bi preveč zaupal - oz. napihovanje, kako je strup in ponavljanje mita, da lahko človeka ubiješ če ga recimo ustreliš s puščico namočeno v česen, pa da so v 2.sv. vojni krogle premazali s česnom, da bi zagotovo ubijale - vse to so neumnosti, ki so že razkrite - pa tudi sam lahko preveriš... česen je splošno dostopen. Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vsezazdravje 11. november 2011 Avtor Prijavi Deli 11. november 2011 Zakaj je po tvoje veliko napak v teh člankih? Imaš potrebno strokovno znanje da to veš? Ker vse kar sem doslej videl se kot izvor vrne k temu Bob Becku. En človek proti vsem ostalim - možno, a že glede na nebuloze okoli česna mu ne bi preveč zaupal - oz. napihovanje, kako je strup in ponavljanje mita, da lahko človeka ubiješ če ga recimo ustreliš s puščico namočeno v česen, pa da so v 2.sv. vojni krogle premazali s česnom, da bi zagotovo ubijale - vse to so neumnosti, ki so že razkrite - pa tudi sam lahko preveriš... česen je splošno dostopen. Je ogromno zavajujočih informacij v tvojih linkih in imam ogromno znanja o tem, če ne opaziš. Si pa našel končno enga pravega, o česnu gospod Beck govori čisto resnico. Si kdaj morda slišal za rek, da je tudi strup v majhnih količinah zdravilen? Ti resno odsvetujem, ampak če bi probal pojest cel česen, al pa dva, ti zagotavljam, da bi imel vsaj želodčne zežave, če ne kaj veliko hujšega. Česen vsebuje strup (sulphone hydroxyl), ki desinhronizira možganske valove, zaradi tega piloti tri dni pred letenjem niso ali pa še ne smejo jesti česna. Za lase privlečena zgodbica pa je ta s korenčkom, da so kao bolje videli hehe, je blo treba ljudem nekaj nalagat, v resnici pa so samo izumili radar in so zaradi tega bolje "videli". Česen skratka vsebuje strup, mnoge ljudi boli glava po česnu, je pa seveda v majhnih količinah tudi zdravilen oz. koristen. In kot rečeno v videu, kjer o tem govori Bob Beck, če ga poješ ne boš umrl, če pa pride v kri je pa lahko usodno, kot kačji strup, ki ga omeni. Česen ni antibiotik, je strupen in zaradi tega pobija bakterije, poleg tega pa še kaj drugega, tudi nas same. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 Zakaj ne bi pili kar živega srebra? Itak je že v tekočem stanju. Dokazano doda živost vašemu energetskemu polju, ozdravilo vas bo vseh bolezni in bolečin, pa še cepit se vam ne bo treba! Ne dovolite, da vaše telo in življenje zlorabljajo zle korporacije, ki jim je samo za denar in hočejo, da ste trajno bolani. Rešite se vseh bolezni in si zagotovite trajno zdravje! Pijte energizirano živo srebro ... še prej pa si preberite Alan_New-jev proto-kol. Že od 2000 € naprej! 3 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vsezazdravje 11. november 2011 Avtor Prijavi Deli 11. november 2011 Tega nisem jaz napisala... A zdaj praviš, da ne drži? kako da ne... vžaljena sem ja Ne me basat. Sem samo izjemno presenečena, če ne že malo ogorčena, da ma kdo srce take pisat, zdaj pa že zanikat? Če nebi tega pisalo se niti oglasila nebi in to mislim čisto resno. Andreja oprosti, ampak tebe res ne razumem najbolje? Česa nisi napisala? Škoda, ker si zatiskaš oči in nočeš nič prebrat, verjetno si s takim početjem škodiš tudi na drugih področjih, samo prestavljam si, nič slabega ne mislim.Ni mi jasno, kje si ti opazila, da karkoli zanikam? In ta s srcem...res misliš, da bi se mi dalo nekaj pisati, če ne bi bil prepričan, da lahko ljudem pomaga? Pišem samo preverjena dejstva, o koloidnem srebru in ozonu je siser dosti več dokazov, da to lahko preveriš, ampak so tudi o prvih dveh točkah protokola dokazi, za začetek že v samem protokolu. Sem pa se mogoče malo uštel, ko sem rekel da jih je veliko, se opravičujem. Objavljanje dokazov skrbno nadzirajo, dokazov o kakršnem koli alternativnem ozdravljenju bolezni je na spletu malo, ker jih vztrajno brišejo. Se pa jih najde, vsekakor. Mogoče pa samo nisi razumela, kaj sem želel povedati v zvezi z AIDSom? Pri tem je tako, da se lahko zgodi, da na videz ozdravimo, ne kažemo več znakov bolezni, in zaradi tega prenehamo z uporabo protokola. Lahko se zgodi, da telo še ni vzpostavilo imunskega sistema na tak nivo, da bi se telo lahko samo zaščitilo in če prenehamo uporabljati naprave prezgodaj, se lahko bolezensko stanje povrne v še hujši obliki. Zdravljenje AIDSa lahko traja tudi eno leto ali več. To je napisano v protokolu nekje na začetku, poboldano. Pa ne razumem tudi, a si vi tukaj dajete pluse kar tako, ker ste si všeč, al ocenjujete vsebino napisanega? 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vsezazdravje 11. november 2011 Avtor Prijavi Deli 11. november 2011 Zakaj ne bi pili kar živega srebra? Itak je že v tekočem stanju. Dokazano doda živost vašemu energetskemu polju, ozdravilo vas bo vseh bolezni in bolečin, pa še cepit se vam ne bo treba! Ne dovolite, da vaše telo in življenje zlorabljajo zle korporacije, ki jim je samo za denar in hočejo, da ste trajno bolani. Rešite se vseh bolezni in si zagotovite trajno zdravje! Pijte energizirano živo srebro ... še prej pa si preberite Alan_New-jev proto-kol. Že od 2000 € naprej! Zaradi takih debilnih izjav (oprosti, ampak tako je, nič osebnega), bi najraje kar predlagal, da se ta tema zaklene. Če bo koga kaj zares zanimalo, bo tu našel dovolj pravih in koristnih informacij (nažalost samo od mene, ampak če bomo čakali, da se pridruži še kdo, ki je to sprobal bo ta tema že polna smeti). To mi gre sedaj po glavi, vsekakor pa tu pišem, ker o tem veliko vem in vas želim obvestiti in prikazati en odličen način zdravljenja. Sem pa jih napisal še več, ta protokol gre naprimer zelo dobro skupaj z dieto Johanne Budwig, ali pa Billa Hendersona (ki itak temelji na Budwigovi), tako da upam, da bodo tisti, ki resnično iščejo rešitve za probleme to znali prepoznati. In ne mešajte Živega srebra Hg s Srebrom Ag, to nikakor ni niti malo podobno. Živo srebro je zelo strupeno (najdemo ga tudi v cepivih), srebro pa ima preverjene antiseptične učinke, preverjene skozi tisočletja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 Če bo koga kaj zares zanimalo, bo tu našel dovolj pravih in koristnih informacijNe, na Luninem forumu ne bo nihče našel pravih in koristnih informacij, kvečjemu zmedo in kup astro-duhovnih bedarij. Si pač na forumu, kjer je vse dovoljeno, tudi širjenje laži in prevar, ki jih poleg tebe širijo še drugi. Upam samo, da ne bo nihče ali pa čim manj ljudi nasedlo tvojim prevaram. 1 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 Ne, na Luninem forumu ne bo nihče našel pravih in koristnih informacij, kvečjemu zmedo in kup astro-duhovnih bedarij. Si pač na forumu, kjer je vse dovoljeno, tudi širjenje laži in prevar, ki jih poleg tebe širijo še drugi. Upam samo, da ne bo nihče ali pa čim manj ljudi nasedlo tvojim prevaram. Međupitanje...kaj potem sploh delaš na tem forumu...in še boljše vprašanje zakaj se sploh spuščaš v debate z "lunatičnimi osebki"...zakaj ne greš na kakšen bolj strokoven forum...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Ayurveda namreč uporablja tudi srebro in zlato pri nekaterih procesih...res pa da so to full neke majhne količine...in ayurveda je obstajala še preden so bili kakšni farmacevtski lobiji...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Hg in Ag pa še zdaleč ni isto...tukaj bi pa že pričakoval malo več razuma in razgledanosti iz tvoje strani...glede na to kakšnega kao "razumnika", znanstvenika in skeptika se kao greš...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 Je ogromno zavajujočih informacij v tvojih linkih in imam ogromno znanja o tem, če ne opaziš. Si pa našel končno enga pravega, o česnu gospod Beck govori čisto resnico. Si kdaj morda slišal za rek, da je tudi strup v majhnih količinah zdravilen? Ti resno odsvetujem, ampak če bi probal pojest cel česen, al pa dva, ti zagotavljam, da bi imel vsaj želodčne zežave, če ne kaj veliko hujšega. Česen vsebuje strup (sulphone hydroxyl), ki desinhronizira možganske valove, zaradi tega piloti tri dni pred letenjem niso ali pa še ne smejo jesti česna. Za lase privlečena zgodbica pa je ta s korenčkom, da so kao bolje videli hehe, je blo treba ljudem nekaj nalagat, v resnici pa so samo izumili radar in so zaradi tega bolje "videli". Česen skratka vsebuje strup, mnoge ljudi boli glava po česnu, je pa seveda v majhnih količinah tudi zdravilen oz. koristen. In kot rečeno v videu, kjer o tem govori Bob Beck, če ga poješ ne boš umrl, če pa pride v kri je pa lahko usodno, kot kačji strup, ki ga omeni. Česen ni antibiotik, je strupen in zaradi tega pobija bakterije, poleg tega pa še kaj drugega, tudi nas same. Vse kar opazim je, da zgolj ponavljaš trditve iz omenjenega protokola - to zame ni merilo "znanja" o tej temi... Glede česna pa - eno je povsem realno povedati, da če poješ cel česen, da ti zna biti slabo in lahko imaš prebavne težave, povsem drugo pa je trditev, da je česen strup in da ga nikakor ne uživati, ko tisočletna ljudska modrost govori drugače in tudi sodobne raziskave ugotvaljajo zdravilne in koristne lastnosti in zgolj opozarjajo na objektivne negativne učinke, ki jih lahko ima v povsem specifičnih primerih in v nenormalno velikih dozah... Ko pa nekdo kar pavšalno in samozaverovano trdi, da je "česen strup" je to zame šarlatanstvo... in ne znanje. Nisem zasledil objektivnih raziskav in člankov o omenjeni "desinhronizaciji možganskih valov", mogoče je tu kak pilot in lahko pove ali pred delom ali med delom kdaj je tudi česen - po moje iz vljudnosti do stevardes in ostalih sodelavcev na malem prostoru ne, ne pa zaradi neke "desinhronizacije možganskih valov"... Glava te lahko boli zaradi dehidracije, če si pretiraval s česnom in te je malo "izsušilo" in nisi dovolj pil... Vsakomur normalnemu je jasno, da s česnom ne gre pretiravati, a to ne pomeni, da je zato "strup", ko pa vse kaže, da je v normalnih dozah prej zdravilen, kot kaj drugega. Še nekaj - kakšna je točno tvoja vloga pri teh napravah, ki se pri nas prodajajo? Torej - če sem prav razumel - nimaš nobene od omenjenih hudih bolezni, torej nimaš neke prave potrebe za to reč, pa si si vseeno nabavil za okoli 900 EUR mašin, v katere si pred lastnim preizkusom - po tvojih besedah - prav tako dvomil? Kaj te je torej pripeljalo do tega, da si kljub dvomu šel zapravljat denar za nekaj kar nisi nujno potreboval, glede na to da pišeš, da te ni pozdravilo nobenih teh bolezni, da jih nimaš. Torej - zakaj? 1 Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 Pa še ena študija o zdravilni uporabi česna v zgodovini in danes, objavljena v strokovni reviji: http://www.phcogrev.com/article.asp?issn=0973-7847;year=2010;volume=4;issue=7;spage=106;epage=110;aulast=Petrovska Mogoče te zna zabavati tale košček: "Garlic is also known as Russian penicillin because Russian physicians used it for a long time for treatment of respiratory tract diseases, and along with other compounds it was used as an inhalator remedy for children. In Russia, garlic was also used during preparation for piloting and for a range of military assignments." Pa še en posreden dokaz, da tudi vojaški piloti jejo česen - članek o sodelovanju s Francosko vojsko in je omenjen njihov jedilnik: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2002605/Royal-Navy-pilots-language-lessons-use-French-aircraft-carrier.html "A typical menu will be French onion soup, crab-stuffed avocados or bouchées à la reine (savoury pastry), chicken breasts with white wine and cream sauce, stuffed mushrooms or carottes à la crème, aligot (mashed potato with garlic and cheese) or pommes dauphines and salad." Pazi - ta jedilnik je na letalonosilki!! Na pilotskem forumu nekdo objavil temo o novih raziskavah, ki odkrivajo potencialno korist pri zdravljenju raka, pa ni omembe, da bi jim kdo odsvetoval jesti česen pred letenjem... http://www.airlinepilotforums.com/pilot-health/17723-garlic-brain-cancer.html V intervjujih s piloti je nekdo vprašal če ta mit drži in dobil zdravorazumski odgovor - da ni priporočljivo jesti zgolj zaradi smradu v pilotski kabini: http://www.salon.com/2007/10/26/askthepilot251/ Q: Is it true that pilots aren’t allowed to ingest garlic prior to flying because it slows down response time? Please advise personally. Author’s (nonpersonal) note: That’s probably a good idea, if for slightly different reasons. At one of the airlines I used to work for, a pastime during layovers in Miami was for crews to have dinner at a popular Cuban place near the hotel, where the favorite dish was a kind of garlic-saturated chicken. Our takeoff time was about 10 p.m., allowing just enough time for the digested garlic to start oozing from every cell in our bodies. Within minutes the cockpit positively reeked of garlic, and stayed that way for the entire flight. Vsakič ko se kje pojavi izraženo mnenje o strupenem česnu in konkretno ta anekdota, da naj piloti ne bi smeli jesti česna pred letenjem - je izvor tega isti - Bob Beck. Lepo mu je uspelo razširiti to neumnost... Še enkrat - zakaj si si torej nabavil te tako drage naprave, če ti nič ni in te niso ničesar ozdravile? 2 Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 E PsihoMagico pa kaj si se toliko spravil na česen...česen v alternativni medicini velja za antibiotik št.1...baje uživanje česna deluje tako kot uživanje nekih alg za čiščenje telesa od težkih kovin...Ta tipček je usekal čist mimo kar se česna tiče...vsaj za moje pojme...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Ne vem pa od kje ti zaključek, da je kao avtor te teme nabavil napravico za 900. evrov...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Še nekaj - kakšna je točno tvoja vloga pri teh napravah, ki se pri nas prodajajo? Torej - če sem prav razumel - nimaš nobene od omenjenih hudih bolezni, torej nimaš neke prave potrebe za to reč, pa si si vseeno nabavil za okoli 900 EUR mašin, v katere si pred lastnim preizkusom - po tvojih besedah - prav tako dvomil? Kaj te je torej pripeljalo do tega, da si kljub dvomu šel zapravljat denar za nekaj kar nisi nujno potreboval, glede na to da pišeš, da te ni pozdravilo nobenih teh bolezni, da jih nimaš. Torej - zakaj? Tole je pa zanimivo razmišljanje...se vidi da nisi crnogorac...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif...To pa tudi mene zanima...pa mogoče še marsikoga drugega...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 In ne mešajte Živega srebra Hg s Srebrom Ag, to nikakor ni niti malo podobno. Živo srebro je zelo strupeno (najdemo ga tudi v cepivih), srebro pa ima preverjene antiseptične učinke, preverjene skozi tisočletja.Hg in Ag pa še zdaleč ni isto...tukaj bi pa že pričakoval malo več razuma in razgledanosti iz tvoje strani...glede na to kakšnega kao "razumnika", znanstvenika in skeptika se kao greš...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gifSta že kdaj slišala za sarkazem? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 Stvar je bila preverjena, večkrat! Preberi si protokol, pa boš videl, drugače pa ljudje sami vidjo rezultate, ker kliničnih testov s tem noče nihče naredit, vsaj uradnih ne. Celotnega protokola nisem bral in ga tudi ne nameravam, dokler ne vidim kakšne študije, ki bi pokazala na njegovo učinkovitost pri teh boleznih, ki si jih naštel (citiram: vse vrste raka, kronična utrujenost, luskavica, alzheimerjeva bolezen, AIDS, avtoimune bolezni, kandida, hepatitis,....). Nimam dosti znanja, da bi kaj odnesel od branja samega protokola ali da bi lahko podal kakšno resno kritiko. Če pa obstaja kakšna takšna študija, pa jo z veseljem pogledam, jaz nisem našel nobene. Ne prepričajo pa me izgovori da jih nihče noče naredit ker ________(vstavi teorijo zarote).Drugače pa ne dvomim, da imaš dobre namene, dvomim samo v učinkovitost te terapije.Me pa mimogrede čudi, da te ne zmoti Beckovo omenjanje HIV - kolikor razumem bi on AIDS zdravil tako, da bi nevtraliziral HIV. Ti pa, če sem te prav razumel, ne verjameš niti v obstoj HIVa, še manj pa da je HIV vzrok za AIDS. Je torej tudi Beck deloma prevarant? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 Česen ni antibiotik, je strupen in zaradi tega pobija bakterije ? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 česen v alternativni medicini velja za antibiotik št.1...baje uživanje česna deluje tako kot uživanje nekih alg za čiščenje telesa od težkih kovin...Ta tipček je usekal čist mimo kar se česna tiče...vsaj za moje pojme...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Čist celostno gledano česen mogoče ipak ni tolk super-duper... spadal naj bi namreč pod radžas guno, kar ni glih najbolj "povoljna" energija, ker vnaša notranji nemir... boljš so kakšne satvične zadevce... recimo tulsi al pa kej podobnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 E PsihoMagico pa kaj si se toliko spravil na česen...česen v alternativni medicini velja za antibiotik št.1...baje uživanje česna deluje tako kot uživanje nekih alg za čiščenje telesa od težkih kovin...Ta tipček je usekal čist mimo kar se česna tiče...vsaj za moje pojme...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Ne vem pa od kje ti zaključek, da je kao avtor te teme nabavil napravico za 900. evrov...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Tole je pa zanimivo razmišljanje...se vidi da nisi crnogorac...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif...To pa tudi mene zanima...pa mogoče še marsikoga drugega...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Ja, v česen sem se zapičil, ker če lahko o eni stvari tako pavšalno in površno govori - označi kar za "strup", potem dvomim da je kaj boljši pri tistih težje takoj preverljivih rečeh. Pa vse te teorije zarote zakaj še ni nobenih uradnih in preverljivih dokazov, da to deluje... Mimogrede - sem se že tudi vrezal med kuho, ko sem rezal česen in sem ga dobil v rano - je peklo, a daleč od tega da bi takoj umrl, tako kot on pravi, da bi se naj zgodilo, če ga dobiš v kri - da če puščico namočiš v česen lahko ubiješ človeka takoj... Ma, ko se zdaj zamislim - kaj sploh debatiram o tem - pa to so ja totalne bedarije! Od kod ideja da je to nabavil za 900 EUR? Od tu: http://www.omnino.si...i-protokol.html Link je sam objavil... mogoče pa je sam naredil naprave za 300EUR manj (kot je sam trdil, da se da - a potrebuješ znanje elektrotehnike in dovolj časa...) - torej ca. 600? Še zmeraj preveč za nekaj kar ne veš če sploh deluje in če ti nič ni - zakaj bi si sploh omislil tole - še posebej, če, kot je sam rekel - je tudi dvomil v to? Glede Indijcev in česna - logično je da česen ni priporočljiv pred meditacijami in drugim introvertiranim, umirjajočim delom, ker te spravlja v povsem drugo stanje od tega - zaudarja, razkužuje, lahko draži prebavila - vsaj meni naredi "zgago", če pretiravam z njim, izsušuje (povezano s prebavo najbrž), kuri bacile... A to ni motilo, da ga ne bi, kljub temu da ni v tisti sveti kategoriji rastlin, Indijci zelo na veliko uporabljali v svoji prehrani in tudi v svojem tradicionalnem zdravilstvu - daleč od tega, da bi ga imeli za "strup"... En link: http://www.indianetz...om/1/garlic.htm Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 Mimogrede - sem se že tudi vrezal med kuho, ko sem rezal česen in sem ga dobil v rano - je peklo, a daleč od tega da bi takoj umrl, tako kot on pravi, da bi se naj zgodilo, če ga dobiš v kri - da če puščico namočiš v česen lahko ubiješ človeka takoj... Ma, ko se zdaj zamislim - kaj sploh debatiram o tem - pa to so ja totalne bedarije!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Glede Indijcev in česna - logično je da česen ni priporočljiv pred meditacijami in drugim introvertiranim, umirjajočim delom, ker te spravlja v povsem drugo stanje od tega - zaudarja, razkužuje, lahko draži prebavila - vsaj meni naredi "zgago", če pretiravam z njim, izsušuje (povezano s prebavo najbrž), kuri bacile... A to ni motilo, da ga ne bi, kljub temu da ni v tisti sveti kategoriji rastlin, Indijci zelo na veliko uporabljali v svoji prehrani in tudi v svojem tradicionalnem zdravilstvu - daleč od tega, da bi ga imeli za "strup"...To res drži, v ajurvedi se ga kr precej uporablja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vsezazdravje 12. november 2011 Avtor Prijavi Deli 12. november 2011 Pozdravljeni:) Bom kar na enkrat vsem odgovoril, ne bom vsakega posebaj citiral. Najprej, da zaključim to s česnom. Česen vsebuje strup in tega žal mnogi ne vedo, kar pa ne pomeni, da v majhnih količinah ni koristen. Tudi sam ga rad sem pa tja malo pojem, pravzaprav zelo rad. Priznava se mu marsikatere pozitivne učinke, res je, ampak v majhnih količinah. Sem že omenil, če ste kdaj slišali, da je strup v majhnih količinah lahko zdravilo. Česen ima zaradi strupa anitbakteriološke, antivirološke in še marsikere učinke, zato ni antibiotik (določen antibiotik deluje zgolj na določeno bakterijo, ne kar na vse (antiseptik deluje na več vrst bakterij). Ti farmacevtski antibiotiki pa še na kaj drugega, kot samo na bakterije, če veste kam ciljam). Torej, malo česna ne škodi, lahko celo koristi, vendar ga ne smete zauživati med uporabo naprav, zakaj? bom opisal spodaj. Pa še to o česnu, če ne veste. Večina česna na našem trgu je iz Kitajske, kjer ga obsevajo z gama žarki, zato da na ne vzklije (upam, da vam potegne kaj to pomeni).http://www.rense.com/general76/DPI.htmhttp://www.naturalnews.com/022253.html tule pove, poleg tega da je strupen, tudi nekaj koristi, pa še več se jih najde prav na tej strani.http://www.zazdravje.net/vprasanja.asp?art=102 še po slovensko o obsevanju česnaKaj so pa majhne količine pa naj vsak presodi sam, to zaenkrat še raziskujejo. Je pa cel česen definitivno preveč, pa raje ne poskušajte preverjat tega. Gospod Beck je imel ogromno znanja o živčevju v telesu in o možganih. Med drugim je za ameriško vojsko izdeloval naprave za kontrolo uma, ampak dvomim, da mi boste verjeli, da tudi to obstaja. Skratka, Beck je za človeštvo naredil dosti dobrih stvari, je pa ustvaril tudi ogromno sranja, kot so naprave, ki jih je izdeloval za vojsko. Poleg teh naprav, ki jih je naredil za protokol, je naredil še eno odlično napravo imenovano Brain Tuner oz. sedaj je to Bio Tuner. Ta naprava sinhronizira možganske valove, uskladi obe možganski hemisferi. Med raziskovanjem tega so bolj kot ne po naključju odkrili, da česen naredi ravno obratno in so potem tudi ugotovili zakaj. Zaradi strupa. Imam zelo pozitivne izkušnje tudi sam s to napravo, zlahka sem pred leti nehal kadit, izboljšal se mi je spomin in koncentracija, predvsem pa se ne razburjam več kaj prevečSkratka, to da odsvetuje česen, pa je bolj zaradi tega, ker pri mikropulziranju lahko pride do elektroporacije celic, zaradi tega ne smeš uživati tudi nobenih drog (zdravila, mamila, tobak, kava,...) Kasneje so ugotovili, je elektroporacija dokaj redek pojav, ampak previdnost ni odveč. Sploh pa ne razumem, kaj ste se tako ob ta česen spotaknili:) Pač je to res, kar vam govorim, pa se kar upirate. Kako to, da imam naprave jaz? Kot sem omenil, sem bil jasno tudi sam v dvomih, ko sem prebral protokol (to je osnova in notri je opisana študija, ki jo nekateri iščete pa je ne najdete, je pa še celotna študija že bila narejena tudi v patentu Kaalija in Schwolskya, patent sem se mi zdi že pripel v en moj post. In onadva sta to dokazala, je vse opisano v samem patentu, ki je uradni dokument, če že samega protokola ne jemljete resno). Torej, če nekaj dvomiš, je najbolje, da sam preveriš. In kaj, naj jaz čakam da dobim raka, da to lahko preverim??? Najprej sem naredil sam napravo za izdelavo ionsko koloidnega srebra, ki je zelo preprosta, v osnovi potrebuješ samo 9 voltno baterijo, dva kabla, dva krokodilčka, žički in dve srebrni palčki iz čistega srebra. To je bilo najprej, potem sem iz starega fleša od fotoaparata naredil magnetni pulzer, ki pa nima takih specifikacij kot Beckov. Kasneje sem kupil še Silver Pulser direktno iz Kanade, za kar sem plačal še carino in poštnino in me je prišlo dražje, kot če bi kupil v Sloveniji. Sem pa tu dokupil vse ostale naprave, tako da sem zapravil še malo več kot 900 eur. Vsi v družini imamo same pozitivne izkušnje, izboljšanje počutja, eden je brez luskavice, sam nisem več tako utrujen (sem bil kar kronično), prehladov skoraj ni, če pa že so trajajo dan dva,...Skratka, naprave smo preizkusili vsi, vsi smo že po 14ih dneh terapije občutili mnogo več energije in splošno izboljšanje zdravja. Sem tudi omenil, da sem predstavill zadevo trem rakavim bolnikov, pa se še niso odločili za to. Jih ne in jih ne smem prepričevat, kakor ne prepričujem vas. Naprave poleg povečanja energije tudi uravnajo naravni elektromagnetni pol, kar je dokaj ključno za zdravje in dobro počutje. Ste slišali, da je preventiva boljša od kurative? Zato imam naprave, ter zato, da se sam prepričam, ter zato, ker je zaradi stanja kot je, zelo mogoče, da se jih ne bo dalo več kupiti. Naredili si jih boste lahko še vedno, če boste za to vedeli:) Imam jih ker nam vsem v družini pomagajo, pa četudi nismo bolni. Ja, pomaga tudi pri zvinu gležnja naprimer ali kaj podobnega. Sem pa dal link kjer to lahko kupite zato, ker vsaj nekateri očitno slabo raziskujete, v pomoč in ne reklamo. Odg Lukasetina: Sem kar čakal, da napelješ na to s HIVom:) Sicer super, da si vsaj malo pogledal protokol, če bi ga še kaj več, bi notri našel študijo, ki jo iščeš, dodatna in še obširnejša in uradna je pa v patentu, sem ga že omenil. Kar se pa tiče HIVa je pa tako. Znanstveniki so pospešeno iskali rešitev za nateg, ki ga je ustvaril Peter Gallo, malo pa se jih je ukvarjalo s tem, ali to res obstaja. Tako so tudi prav ti raziskovalci poiskušali najti rešitev za domnevni HIV in AIDS. Kako pride do tega? Za preverjanje prisotnosti HIVa obstajajo lažni testi, ki nikoli virusa ne razdelijo na 28 proteinom, da bi lahko določili njegovo pravo ime in strukturo. Testi za HIV so šarlatanski z namenom, da človeka takoj stigmatizira podatek, da je pozitiven pa četudi ni. Ti znanstveniki, ki so to raziskovali leta 1989-91 so jim testi jasno pokazali, da imajo kri, ki jo čisitjo okuženo s HIVom, lahko pa da je bil navaden herpes. Skratka, poanta je, da so odkriili, da noben virus, pa čeprav so mislili da delajo raziskave na HIVu, ne preživi električne mikronapetosti oz. ga ta elektrika nevtralizira in onesposobi njegovo nadaljnje razmnoževanje. Vse to imaš opisano v patentu, ki je uraden. Odg PsicoMagico: Te smem vprašati, kako potem ti ocenjuješ znanje? Ali ljudje v šolah, po tvoji logiki, nič ne znajo, ker se učijo iz knjig? Kaj bi moral naprimer jaz vedeti, da bi imel znanje o tem kar govorim? Bi moral obvladat slavistiko al kaj, ali je največji dokaz da o tem veliko vem prav to, da imam odgovor na vsako vprašanje v zvezi s tem? Res so hecna takšna dvojna merila in dvoličnost. Kar se pa tiče tvojega raziskovanja bi te pa samo opomnil, da nasedaš ravno namerno zavajujočim člankom, k jih ponavadi brskalnik prve vrže ven. Poglej si kdo je lažnjivi prevarant čigar linke mi ti pošiljaš kot argumente. Ta quacker Stephen Barret je obsojen prevarant in na sodišču označen kot lažnjiva in nekredibilna oseba. http://www.mnwelldir.org/docs/editorial/quack.htm http://www.quackpotwatch.org/quackpots/quackpots/barrett.htm "Beat me with the truth, don’t torture me with lies.” PS: o HIVu, AIDSu in sploh česnu, se mi ne da več razlagati, vsaj v tej temi ne:) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.