Skoči na vsebino

Nujno tezave partnerstvo

češpljica

Recommended Posts

Znašla sva se v tezavah,ki jih ni konca :sori: . Mi lahko malo pogledate,ker sem čisto na koncu,kaj se bo izpletlo.Res je težko

Jaz vodnarka

PROSIM :sori:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Deli na socialnih omrežjih

Preveč iščeta napak eden na drugem in preveč vlečeta slabih stvari iz preteklosti ter se z njimi obmetavata. Da bosta začela graditi na zdravem partnerskem odnosu je potrebno odmakniti trmo in se posvetiti vsak sebi in težave pustiti tam kjer so in jih rešiti. Vedno je tako da iz enega problema rata 100 problemov.

Kar vidimo na partnerju, da nas moti pogledamo v sebe in iščemo težavo v sebi. Vem in verjamem v vaju, da bosta uspešno rešila te težave.

Preveč iščeta napak eden na drugem in preveč vlečeta slabih stvari iz preteklosti ter se z njimi obmetavata. Da bosta začela graditi na zdravem partnerskem odnosu je potrebno odmakniti trmo in se posvetiti vsak sebi in težave pustiti tam kjer so in jih rešiti. Vedno je tako da iz enega problema rata 100 problemov.

Kar vidimo na partnerju, da nas moti pogledamo v sebe in iščemo težavo v sebi. Vem in verjamem v vaju, da bosta uspešno rešila te težave.

Hvala za napisano,mi je vse jasno,le da se ne zavedam,da to počenjam,pa ne da bi bila slepa,velik delam na sebi... kajti bolj je v ospredju nekaj čisto drugega,nevem kako se bo rešilo tole, neprevideni čudni dogodki,sama v tem nimam več kaj veliko naredit,tako da sem čist preč...priznam.....nisem nikoli si mislila,da se bom morala ukvarjati s čim takim... niti nisem v tem glavni igralec,tako da......nevem res ne kam naju pripelje tole....???

Ka bi pa teb blo bolš k drugim? x:Dx xwizardx :inlove:

Tole je pa malo,hmmmm črno humorno napisano...jaz npr okoli sebe videvam da majo v večini bolje kot jaz:))) pa se trudijo pol manj al pa sploh nič kot jaz,ki se zavedam.....jep čist zares.))

xrolleyesx :V:

Češpljica xcrossfingx

probajta se pogovoriti....

če je obema pomembno/čutita enako, ni vrag da se ne bi dalo rešit. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Češpljica xcrossfingx

probajta se pogovoriti....

če je obema pomembno/čutita enako, ni vrag da se ne bi dalo rešit. x:)x

nevem res ne,sem hotla,da mi kdo malce bolje pogleda,kaj se vidi,za naprej ....sama naredim preveč,da bi bilo kaj bolje,nevem več kaj naj si mislim,pričakujem, naredim,.....itd itd....

Tole je pa malo,hmmmm črno humorno napisano...jaz npr okoli sebe videvam da majo v večini bolje kot jaz:))) pa se trudijo pol manj al pa sploh nič kot jaz,ki se zavedam.....jep čist zares.))

xrolleyesx :V:

To t je problem, k se zavedaš pareveč......... zamot se z "motilci" tko k večina teh o katerih pišeš.... oz. take it as it is, or change it.....

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

nevem res ne,sem hotla,da mi kdo malce bolje pogleda,kaj se vidi,za naprej ....sama naredim preveč,da bi bilo kaj bolje,nevem več kaj naj si mislim,pričakujem, naredim,.....itd itd....

Za naprej se lahko vidi samo določene scenarije, ki temeljijo na poti ki jo človeček izbere v sedanjosti...rojstni podatki, vedeževalske al pa astrološke karte ne dajejo takih informacij glede detajlov...Čeprav lahko astro prognoza napove pod katere vplive bo kdo prišel...koliko je pa kdo dovzeten za to je pa že drugo vprašanje...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Še zmeraj je boljši kakšen pogovor pri terapevtu, ki obvlada to področje kot pa zanašanje na neke astro prognoze ipd.- to je bolj sekundarnega pomena. Mišljeno je na to da sta prisotna oba s tipčkom in da pred tretjo osebo ki ima znanje vržeta vse karte na mizo- kaj kdo pričakuje, želje, hrepenenja, itd. potem se pa preko "diplomatskega pogovora" začnejo urejat posamezna področja življenja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

In ne verjeti vsega kar se grejo vedeževalci, šlogarji in ne vem kdo še vse pri nas...Zelo malo od njih jih je namreč vredno svojega imena...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

ja štekam, ampak meni se ne zdi tolk smiselno to...

ker je brez zveze skakat v 'naprej', ker moraš to 'tukaj' sproti štimat.

Sicer lahko padeš na finto, da vse nekak v prihodnost prestavljaš, hkrati pa se nekako *zanašaš* na vpogled/napoved in se s tem lahko opehariš za kak korak, ki je potreben, kot tudi fazo, ki je potrebna.

Pa na 'karte' (astrologijo itd.) 'preložiš'.

a veš recimo jaz ti pogledam, ti rečem, super, vse bosta spedenala. x:)x

kaj pa zdaj? x;)x

ti lahko se rpeveč zanašaš na to.

karte (al pa astro vpogled) ti kažejo situacijo s tega gledišča, ki je ZDAJ.

to pa je vse živo, delujoče, ni statično in dokončno.

se pravi ti lahko s tem vEdenjem (kao), da so karte rekle da bo vse okej, narediš neprave korake (oz. take, ki jih sicer ne bi), pa se potem že oddaljiš od te napovedi, ker vmesne faze bodisi pospešuješ, bodisi jim ne daš dovolj teže, ker si skoncentrirana na sam CILJ, namesto na pot.

Se torej strinjam v bistvu z Brezotom v prvem delu, v drugem (obisk terapevta) pa pogojno oz. to se mi zdi smiselno v enem doglotrajnem odnosu itd.

Se mi zdi, da morata dve osebi dat vse od sebe najprej sami - to (terapevt) je tud *prelaganje* v bistvu.

Razen če se tolk nabere, da bi se sama skregala, si očitala, pa pač rabita 3. osebo za kanal tudi..

Jaz osebno ne bi niti v karte gledala, obisk terapevta pa bi izvedla v skrajni sili, ko res ni možno nič več drugega.

Srečno! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se torej strinjam v bistvu z Brezotom v prvem delu, v drugem (obisk terapevta) pa pogojno oz. to se mi zdi smiselno v enem doglotrajnem odnosu itd.

Se mi zdi, da morata dve osebi dat vse od sebe najprej sami - to (terapevt) je tud *prelaganje* v bistvu.

Razen če se tolk nabere, da bi se sama skregala, si očitala, pa pač rabita 3. osebo za kanal tudi..

Jaz osebno ne bi niti v karte gledala, obisk terapevta pa bi izvedla v skrajni sili, ko res ni možno nič več drugega.

V bistvu sem mislil na zdravilca oz. nekoga ki zna mlao scanirat, pogledati v auro (biopolje) človeka...negativni podzavestni vzorčki in te scene...skratka neke vrste jasnovidec al pa psihik...ne glih tisti klasični terapevt...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Videl pred leti en parček ali dva pri eni taki in moram rečt da zna biti kar učinkovito...seveda je predpogoj da oba delata na obstoju veze in da sta pripravljena na določene kompromise med sabo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

potem sta imela pa srečo oz. si videl redek primer.

jaz jih žal vse preveč poznam, ki bi blo enako če ne bi šla ali bolje.

(žal o slo zdravilcih in terapevtih ne deliva enakega mnenja x:)x - sem preveč vidla svega in svačega)

Picasso

Potem imam pa sigurno več sreče kot pameti...ma v bistvu to tudi sam priznam...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Videl sem dobesedno en primerček pred leti, ko me je ena učila reiki še na staromoden način...jaz sem bil samo opazovalec, kasneje me je pa kao mal izprašala kaj sem jaz zaznal...čeprav bi rekel da je določene stvari, ki jih je povedala parčku malo skanalizirala...od koga nimam pojma...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Je pa full dogajal...zlasti ko so prišla potlačena čustva, ki so ovirala določen odnos na površje...zato so pa bili robčki vedno v bližini...ampak dost bluzenja o tem...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

ja saj tako naj bi bilo xyesx - ampak brez terapevtovih privretij na dan potlačenih njegovih čustev in podobnega. x:o)x x;)x

Picasso

Znašla sva se v tezavah,ki jih ni konca :sori: . Mi lahko malo pogledate,ker sem čisto na koncu,kaj se bo izpletlo.Res je težko

Jaz vodnarka 5.2.1973 ob 17: 10 minut Kranj

On tehtnica 1.oktober 1966 20:05 Ljubljana

Rešitev vidim v molitvi in oboževanju Presvetle Device Marije in Jezusa deteta. To sem razbral iz pridanih astroloških podatkov.

Nope nope nope....:(((( nismo se razumeli čist dobro. Sem človek,ki verjame v nekaj kar je že v naprej zapisano...v nekaj kar nekdo lahko vidi...to še ne pomeni,da bi se jaz potem,ravnala po tem rečenem...Niti povedano ne pretehtna rečeno vse skupaj.

Sama živim živlenje,ki ni enostavno.Pa saj za nobenega ni,dobila sem take izkušnje,na katerih bi marsikdo že davno obupal.Vedno znova in znova sem se znala pobrat,ne klonit.Bilo je težko,hudo...se ne da opisat. Zdaj sem tu,kjer se mi je čez noč spet nekaj meni zelo pomembnega podrlo.Kot strela z jasnega. prišla je druga oseba....mislim tretja se je vrinila med naju..... In zdaj,nevem borim se,čeprav nevem nimam več trdih tal pod seboj.Razočarana do konca.Nevem več ali je vredno al bom pobrala tisti ostanek,ker ne bo pobran drugje. Zdej koliko bo vmes med njima,nimam pojma. Kolko je že bilo,smo se vsi pogovorili,baje je samo ena stran,ki se nagiba da bi kaj biloda so neka čustva,kakšna točno ne ve...Pa ne ne upam verjet,da je res tako.Boli v želodcu,že peče,bolečina je velika.Se pa nič ne spremeni,če veš,potem pojdi,če nočeš,potem pusti. a je sak dan isti,brez napredkov,brez spanja.....jaz že vem kdaj oditi za druge.......sama pa v vsem tem ne vem,če nisem že preveč popustila,nevem kam me to popuščanje pripelje,mogoče še do enega popolnega razočaranja.Kajti,ko ekrat prestopiš.nevem prestopaš večkrat.Zmeda,totalna.....Pa ni samo to,tu so otroci v igri jih je pet,dobro eden je skor na svoje....ironija je ta,da so leta taka,čeprav pravijo ni ovir...da kaj veliko nebi moglo bit med njima.Izjavla sta nimata prihodnosti...In kar ni miru,čutim da gre energija drugam,pa bi morala bit tuki....Je kriza srednjih let,je padel moj dragi noter....ehhh bom nehala ker me sesuva... :C: :C:

Utrujena sme od takega živlenja,želim samo,ljubit in bit ljubljena.....a meni to ni dano? x?x x?x

To t je problem, k se zavedaš pareveč......... zamot se z "motilci" tko k večina teh o katerih pišeš.... oz. take it as it is, or change it.....

Se trudim,se motim,pa ni uspešno.Mine mesec,dva, tri....pa nič....prašam direkt,kaj zdaj,reče nevem še...in potem klonim,spet in spet...(((

Lep pozdrav Češpljica!

Malo sem preletela tvojo težavo,...pa ti bom še jaz , če lahko pridala v lonček kakšno misel? Sej ti ne bo najbržda nihče od nas povedal kaj takega kar se tudi sama že nisi zamislila in prav gotovo je nam vsem skupaj lažje govoriti kot tebi doživljati,...ampak bo pa tudi držalo, da več glav več ve,...vsaj v tem smislu,da tako na kupčku uvidiš več rešitev pa se pomakneš z malo večjim optimizmom k reševanju vsega kar ti blokira napredek...

Na tebi pa je ,če boš vse kar ti kdo pove vzela dobronamerno in poiskusila povezati v celoto..ker že s tem kar sta ti napisala Brezo in Marsa si dobila zelo dober uvid in vpogled na to kar je zelo pomembno v nekem partnerstvu in težavah, ki so ti prišle naproti in zahtevajo od tebe določeno delo na sebi in svojih bližnjih ter odločitve ,ki so pomembne zate in za razumevanje same sebe.

Za rešitev nekega problema, ki nas tare imamo vedno na voljo več rešitev...Vedno je dobro izhajati iz dane konkretne situacije in jo najprej preanalizirati do te mere ,da si razčistiš zakaj si v njej, kako je do tega prišlo in kaj ti pomeni selekcija reševanja vsega kar te blokira...in seveda kaj je selekcija za tvoje življenje zdaj ,...kaj je tisto kar je najpomebnejše.

Potem je dobro razmisliti kdo je vse v ta problem vpleten in kakšne so posledice za tvoje življenje in življenje bližnjih v tem.

Seveda se ljudje zapletemo vedno zato,ker smo zaradi nekega privlaka podobnih poti skozi življenje dani eden drugemu v rast in razvoj,...Zato se mi zdi smiselno,da ne obupamo v tem ko te težave ,ki se sproti pojavljajo v nas zbujajo neko jezo,razočaranje...Tudi to je del rasti in nemogoče je pri tem reševati vse z racijo ,...ker ta rast ne bi bila možna brez čustev, brez strasti , niti brez soudeležbe svoje energije v to...Pomembno je le to, da je človek toliko uravnovešen, da razpozna mejo v kateri se pri tem ne izčrpa, ne izgubi svojo pozitivno energijo, ne zboli in kar pa je najvažnejše,...da zaradi tega ne postane toliko razrvan , da se začne vrteti v začaranem krogu in ne potegne odločno črto tam , kjer za reševanje ni več posluha iz strani sodelujočih...

Kaj je natančno to- od okoliščin na katere ne moreš povsem vplivati ,se pa sama trudiš kar se da- veš konktreno v tem primeru ti sama ...Preceniti moraš samo to kaj je to ,kdo je to,..in zakaj je pomembno da pri tem še vztrajaš...Če se ti kljub vsemu še vedno zdi smiselno nadaljevati in sta v tem vpletena dva ,...se brez tega števila v solo varianti ne bo dalo zaključiti,...razen če vse skupaj pustiš in odideš...(za tako odločitev pa moraš biti v vsem zgoraj naštetim že razčiščena s samo seboj in drugimi )

Največkrtat ljudje obupajo iz površnega mnenja, da jih za vsakim vogalom čaka nekaj boljšega in si slikajo idile...pa se potem hitro skregajo , razidejo in si mislijo -drugič bo boljše...

Pa potem skačejo iz enega razmerja v drugo,...v vsakem pa se pojavi točno isti problem, ki ga v prejšnjem razmerju niso razčistili in ker so začeli od začetka imajo v naslednjem razmerju še manj energije ,..se oddaljijo od centra in so še bolj začudeni zakaj so pa ravno sami tako nesrečni, drugim pa gre bolje...

Torej če povzamem; Nekako nam je ta problem dan- sam Bog ve zaradi česa in drugega nam ne preostane kot, da se ga lotimo po možnosti trezno s čim manj vmešavanja raznih tretjih faktorjev , razen če je to potrebno za boljši razplet situacije...(Tako kot sta to že lepo povedala Marsa in pa Brezo )...

Za to pa moraš biti tudi sama odločna in slediti tistemu kar si že prej razdelala in peljati zadevo naprej do konca..Pri tem pa seveda uporabljati tudi subtil in odpuščanje do sebe in drugih.

Sama sem v življenju ugotovila, da je za vsako prijateljstvo najbolj pomembna stopnja komunikacije...Če tega ni že na začetku in se tudi kasneje ne sprosti, dva zelo težko uspeta v partnerstvu,...pa četudi obstajajo drugi skupni cilji in ujemanja . Komunikacija med dvema se mora ujemat v tem,da je dobronamerna kljub kritiki in da vsebuje željo po tem, da se ti drug izpove in prav tako ti njemu,..brez nekih zapetosti, zavor in pretvarjanja ,da bi bil nekaj kar nisi...

Zame je partner tisti , ki pred menoj ne skriva slabih dnevov in čustev,..ampak me ravno takrat poišče ter mi v takih dnevih zaupa kaj se mu dogaja ...

Le tako lahko vemo,da to lahko isto potem ko se dogaja nam storimo enako tudi sami ,... v tem zraste nekakšna pripadnost in zavezništvo med dvema...Če pa nekdo v partnerstvu blokira čustva, želje, izražanja,...se pa začne nabirati napetost,... in če pa se za povrh potem vmešajo še neki drugi osebki in okoliščine pa vse skupaj privede do prave tampirane bombe, ki pa samo čaka na to, da eksplodira...

Očitno je vaju neustrezna komunikacija pripeljala skoraj do samega vrha eksplozije,...in brez da tega da" terorista ne ujameta in dobro pretreseta"...bo težko med vama zavladalo zaupanje,varnost in mir...

Če je po sredi kdorkoli tretji,...ga je v takem trenutku po mojih izkušnjah nemudoma potrebno oddaljiti dokler se ne zedinita v tem kaj vama dela problem in ne določita skupnega časa, prostora ter skupnega načrta po katerem se bosta ravnala...

Če partner tega po poiskusih razlage ne bo hotel razumeti in ti v tem priskočiti na pomoč,...pa je res potrebno znati tudi potegniti tisto odločno mejo , ki jo potem tudi sama ne prestopiš in se vedno znova ne vrtiš v začaranem krogu dokler te povsem ne zmanjka in celo zboliš...

Ne glede na zvezde, ki znajo vplivati na počutje in reakcije človeka ,...pa obstaja vedno možnost, da na vse skupaj pogledata tudi s strani humorja,...saj je smeh poleg komunikacije drugi faktor, ki pomaga pri uspešnem reševanju težav...Nič ni tako resno ,da se ne bi lahko temu nekoliko tudi nasmejali iz sebe ,drugih in dane situacije...(razen seveda ,da nekdo nekomu namerno uničuje življneje ali pa celo komu streže po življenju,...)

Torej komunikacija, komunikacija,komunikacija ,skupen načrt in ščepec humorja ...brez zapetosti,pretvarjanja,laži,...odločnost,postavitev mej in ozavestitev novih spoznanj,...pa kaj lepega na recept kar vaju bo zbližalo,..izražanje ,dobronamernost in odpuščanje...pa še kakšna molitev kot je predlagal Don Karlos tudi pomaga...:detelca:

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

Jaz vodnarka 5.2.1973 ob 17: 10 minut Kranj

On tehtnica 1.oktober 1966 20:05 Ljubljana

ne bom nč bral... x^x k že od daleč voham nakladače notr xcivx

loh ti pa powem, da maš točn tacga partnerja, kt si ga zaslužiš...

in tvoj partner... točn tako partnerco, kt si jo zasluž...

in to velja za vse nas....

• Lajkam 1
  • Buuuu 1
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Domoljubka, ful lep, stvaren, skratka dbest post! :palec: x^x

Tudi Janko ima seveda point. x:)x

...

ne bi nič kej več dodajala, samo morda še tole: če 'se vrine' tretja oseba, moraš pri sebi razmisliti/začutiti, do kolk si pripravljena bit razumevajoča in stat ob strani in se trudit... žal je prepogosto tako, da je to začetek konca zveze.

Sicer so tu skupna ozadja, moraš tudi prevzeti svojo *odgovornost* (zakaj beži človek drugam, zakaj se lahko sploh zgodi, da se vname za nekoga drugega...)...

Praviš, otroci so v igri, to seveda dodatno zakomplicira situacijo, ker pač ne moreš pobrat par cot in se pač spokat... x:)x

Hočem rečt, do kolk se še ti vidiš notri... za tkole kot opisuješ, da imaš, moraš biti zelo močna in ljubeča oseba.

a kot takšna, moraš pač potem imeti tudi to moč in to sprejeti.

ali pa oditi.

s pregovarjanjem v bistvu ne boš potešila nekogaršnje želje po nečem novem, drugačnem, če očitno vajin *star način* ni deloval kot bi ti oz. oba želela.

ampak ker nimaš moči za neke korake (stvari potrebujejo faze in če praviš da čakaš, čakaš, čakaš, čemu jih ne porabiš koristno? ti medtem ko nekaj čakaš, v bistvu koplješ po vsem tem).. no ker nimaš moči za korake, potem to morda pomeni, da nima smisla, da ravno zdaj jih nadnujno hočeš delat. x:)x

če greš na trim (ali maraton x;)x) je mimo, da se odločiš zanj ravno v trenutku/obdobju najnižje fizične zmogljivosti...

Pomeni da rabiš tudi ti čas zase... on si je očitno že popestril dneve.

sploh če ti s tečno čemerno težko faco ga doma pričakaš.

to je vse povezano.

...

srečno! xwizardx

• Lajkam 3
  • Buuuu 1

Picasso

x8Dx

plus ni zato, ker se strinjaš z mano, pač pa ker se jaz strinjam s tabo. x:o)x xDDx x;)x

(pa še ker imaš fajn okus za muzko -sem že večkrat porajtala- in si mi popestrila filing z muzkicami v Pesmi počutja - kar ne more člowk da ne bi mal zamigal)

Picasso

Se trudim,se motim,pa ni uspešno.Mine mesec,dva, tri....pa nič....prašam direkt,kaj zdaj,reče nevem še...in potem klonim,spet in spet...(((

Ok štekam in nimam takih izkušenj.......... tvoji poste do tega ko si razkrila fakte so bili pač stereotipni za LF zato z moje strani JOKE.... vzamem nazaj ker pojma nimam....

Želim ti pa vse dobro....

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

Nope nope nope....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sad.gif((( nismo se razumeli čist dobro. Sem človek,ki verjame v nekaj kar je že v naprej zapisano...v nekaj kar nekdo lahko vidi...to še ne pomeni,da bi se jaz potem,ravnala po tem rečenem...Niti povedano ne pretehtna rečeno vse skupaj.

Sama živim živlenje,ki ni enostavno.Pa saj za nobenega ni,dobila sem take izkušnje,na katerih bi marsikdo že davno obupal.Vedno znova in znova sem se znala pobrat,ne klonit.Bilo je težko,hudo.........

Kot prvo nič ni v naprej zapisano...obstajajo samo možni scenariji, ki pa se jih lahko SEDAJ v tem trenutku obrne za 180. stopinj...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Pri takem primeru se začnejo pojavljati vprašanja česa možek ne dobi doma, kaj mu daje tista druga, mogoče gre pa drugi da se umakne pred nečim kar ga utesnjuje doma (kakšna podzavestna agresija, pričakovanja...)

Da življenje ni enostavno- že to je eno negativno prepričanje, ki vpliva na situacijo. Ne vem zakaj je treba poudarjat, da je bilo težko, že iz tega bi sklepal da se določenih stvari iz preteklosti ni rešil in da ostajajo še vedno odprta. Mislim na čustvene rane, travme iz otroštva, mladih let in določeno miselnost, ki lahko nastane iz tega...

Trije podzavestni vzorčki mi pa nekaj izstopajo, mogoče so v igri...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif

-idealiziranje vsega kar bas obkroža

-idealiziranje partnerja

-potreba po zunanji potrditvi

Ne vem pa zakaj se je treba boriti in popuščati...bolj bi rekel da se je treba postaviti za sebe- samozavest, postaviti določene meje, potem pa pustiti dogodkom da se odvijajo...biti vpleten in ne biti vezan na moža in posledice...Za otroke pa ne vem, če igrajo kakšno bistveno vlogo pri temu, se mi bolj zdi kot izgovor da bi se moža priklenil oz. vezal na sebe...

Tist z želodcem mi pa ni jasno...po TKM je glavni organ vranica, stranski pa kao želodec in trebušna slinavka. Negativna čustva ki so s tem povezana- nepotrpežljivost, ihta, muhavost, krutost, aroganca...Ne vem no, mogoče da je kaj od tega v igri, v postu se tega ne opazi.

Mogoče bi bilo pa glih zaradi tega potrebna tretja oseba, ki ima pojma o teh stvareh...pri pogovoru se ljudje namreč bolj odprejo in pride na površje še marsikaj drugega kar iz par postov al pa odlomkov ni mogoče zaznati...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...