Skoči na vsebino

Nujno tezave partnerstvo

češpljica

Recommended Posts

ni pametno (pa tudi ne pravično) v NOBENEM odnosu teže zvalit samo na enega od obeh sodelujočih v odnosu.

Se strinjam, vedno pri takih izpovdih se spozna samo eno plat zgodbe, druga je pa pod vprašajem. Zato obstajajo zakonski terapevti, ker tam se izve obe zgodbi in se temu ustrezno svetuje. Tko da zakonski terapevt, bi bila verjetno še najboljša verzija za reševanje problema.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Deli na socialnih omrežjih

In zgodbica se razpleta...pri partnerskih odnosih je krivda al pa uspeh za karkoli 50: 50...mogoče to čudno zgleda, ampak če se vzame v zakup podzavestno vplivanje enega človečka na drugega in vse kar gre zraven je to čisto logično...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Da ne odugovlačim...določene nerazrešene stvari in energestske povezave so ostale še iz prejšnjih vez, v tej kao zadnji vezi so se pa stvari samo potencirale...na površje so pač prišle določene stvari, ki se jih je prej pometlo pod preprogo in s katerimi se je treba zdaj soočat...skratka veliko vzorcev je iz preteklosti in samo vprašanje časa je bilo kdaj bo tudi tukaj zaškripalo...In niso samo vzorci iz preteklih vez, ampak tudi vzorci od staršev pa mogoče še marsikaj drugega...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Obstaja kar nekaj dobrih knjigic na to temo pri nas...samo poiskat jih je treba...V tem primeru bi pa celo jaz priporočal kakšno terapijo "postavitev družine" pa da se vidi trenutna kao celotna slika...potem pa dalje...No ja, lahko je tudi kaj bolj jačega...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Zelo dober post, Lili Mai - napisala si bistveno (o nečem podobnem sem hotla tudi sama razpredat).

Napako naredimo, ker vse vložimo v ta odnos oz. vso svojo energijo in lajf zvedemo okoli ene osebe.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, preprosto ko so ene besede nekje napisane. x:o)x x;)x

jah, zakomplicirani so odnosi, še celo za tiste, ki se znamo iskreno pogovarjat in mamo nekaj samorefleksije itd.

Še nekaj bi dodala.

Energija je tudi pomembna.

Recimo kaj osebi izžarevata, kakšno energijo, težo imata.

Recimo že tu se da videti, kakšno energijo ima približno Češpljica, o njenem možu pa lahko sklenemo samo iz njenih besed, ki pa so rpeobčutljive in bogve iz kakega filma še zraven, ki se ga morda niti Češpljica sama ne zaveda.

Ampak ko začnemo ženske z: 'za vse sem sama, jaz to, ti nikoli, ti vedno, odloči se, je treba dorečt itd.', moške odbijemo (in ne privabimo x;)x - da bi se un zdej nadnujno in vneto z veseljem hotel pogovarjat in razčiščevat x;)x).

Skratka 'pogovarjamo se' (mi tako mislimo), drugi pa to sliši kot teženje in očitanje in pritisk, morda čustveno izsiljevanje itd. in imamo pol začaran krog.

Včasih je clo mal podzavestne trme zraven, če nas hoče nekdo s kislim sihtom in očitki prisilt, da mu bomo posvečali čas in dajali ljubezen (sploh če recimo sami menimo, da jo itak že dajemo).

Tudi Češpljica se ne pogovarja tko splošno, neobremenjeno o tem odnosu, pač pa ima težave, je 'help tema', se pravi je njeno pisanje skoncentrirano na težave in je pač pol tud bolj to na udaru.

Zato bi blo mogoče dobro, da bi si rekla, ČEMU sploh želiš vztrajat v tem odnosu in recimo dat 'na vago' pluse pa minuse.

Bi morda odkrila, da je pa tudi ljubeč, prijazen, dober v postelji praviš itd.

Skratka, ko govorimo o 'težavah', so pač te na udaru.

In hitro najdemo napake in pomanjkljivosti.

Morda bi šla iz obratne smeri pa rekla, kaj pa mi je (še vedno) všeč na njem in zakaj tolk želim biti z njim, če mi vsega tega, kar rabim, ne daje.

Če je samo zarad otrok, potem je to v bistvu premalo.

Tudi flikanje zvez 'zaradi otrok' se ponavadi ne obnese in otroci imajo rajši ločene srečne starše kot pa skupaj da sta in je teža, kreganja ali celo kaj hujšega.

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bistvo v tvojem življenju si ti sama in tvoje zadovoljstvo, ki ne temelji na navezanosti na druge, ampak na preprostem občutku, da si sama ok, si lahko srečna in svobodna kadar si sama in ni ga človeka in ni je misli, ki bi te pri tem ovirala.

Oziroma še nekoliko drugače rečeno... najprej moraš biti sama s sabo zadovoljna in srečna, šele potem si resnično pripravljena na partnerstvo. Vsakršen občutek, da rabiš (kako slab izraz v tem kontekstu) boljšo polovico, da si srečna, zadovoljna, izpolnjena, je ravno dokaz, da nisi zvesta sebi, da se ne počutiš dobro sama s sabo, kar pomeni, da nisi pripravljena na zvezo z nobenim moškim. In vsakršen tak občutek, da partnerja rabiš za svojo srečo ti je izgovor, da ne začneš delat na sebi in se ne začneš izpopolnjevat - kar pa je naše bistvo, glavni namen tu na zemlji. Če nisi srečna in zadovoljna sama s sabo, kako misliš, da boš v zvezi, ko sta v ''igri'' dva? Občutek, da se dobro počutiš, če se delaš odvisno od moškega in da si prepričana, da ti samo moški lahko da srečo v življenju je precej zavajajoč. Kar pa je velika zmota, da ne rečem celo laž.

tud to je sam druga stran istega kovanca laži.

res je da v odvisniškem oz. izkoriščevalskem odnosu do drugih ne morš bit srečen, ampak tud sam s sabo ne.

kot sem že reku, samo Bog nam lahko pomaga. čista ljubezen.

E Lili bravo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif...zadela point...čeprav ne vem koliko bo kdo štekal...ker tisti stavek je večplastni...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Zgleda da mgd še ni skapiral, da s tem ko pomgaš drugemu, pomagaš sam sebi in da je v bistvu človek sam mali Bogec...in če se zanaša samo na tistega velikega Bogeca potem v bistvu zanika svoj izvor...itd...itd...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Zgleda da new agerji, ki tako radi pričajo take in podobne zgodbice še sami ne razumejo zgodbic...who cares...važno da dobro zvuči in da se sliši učeno...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Ok, če smo prešaltali na Boga, lahko tudi tako povem... isto:

Ko imaš rad sebe in spoštuješ sebe ter poslušaš sebe, takrat istočasno poslušaš, spoštuješ in imaš rad Boga.

ko ne nasprotuješ sebi in svojem Bistvu, takrat ne nasprotuješ Bogu in takrat življenje ne boli več toliko.

Simple as that xsrcx No ja, v praksi ni tolk simpl. Vemo vsi.

p.s.: samo Bog? ... ''Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal'' x:)x

ja, žanješ kar si sejal.

ne splača se ti nasprotovat Bogu, ker ti je najdražji, najbližji, ki te ima edini rad onkraj tvojih pričakovanj, ki ne gleda tvojih pomankljivosti.

če maš kontakt z Bogom, maš hkrati kontakt tud z vsemi ostalimi.

prakso nam je dal simpl, kompliciramo jo mi. ampak vseen, neki je boljš k nč. sam če prakticiraš greš lohk naprej. mamo svetlo prihodnost. ker nas ma rad.

Točo tako je res.zavedam se,da me ima v nulo prebrano.Pač sem takšna,ki pokaže iskreno,pove iskreno in nisem v nič zavita,da bi me moral odvijat in ugotavljat,kaj kam paše i zakaj...tega pač me niso naučili,al pa se sama nisem znala...heheheh:))))

res je,da sem mu samoumevna,da je navajen na red nek,ki sem ga vpeljala v druzino.Posksila sem res vse.Mislim ne čisto,ampak mu tud en čas nisem prala,niti ne kuhala.skrbela sem smo za otroke,a glej ga zlomka,ni tak človek,da bi ga kaj tako motilo.pa se je nabialo in nabiralo,pa mi je bilo že pol kufer,pa sem zrihtala stvari....Ko sem ločila tudi že nakupovanje hrane,češ naj skrbi sam zase....ne prašaj,hudo,nezvedljivo,mislim težko.....Pri otrocih se je spet nehalo.Ko sva dorekla da se odseli,je malu djal le kam,ni denarja,ne morem si privoščit..itd itd.....

Ko sem želela zase dva dni v tednu večeri,ni problema...pa tudi če sedim v kleti na gajbicah tist čas.A kmalu se je izkazalo,joj mam to,me ni itd..... Ko sem želela obuditi moje treninge plesa,ki sem jih obesila na klin,pa je ravno svoje treninge prestavil na isti dan-zgolj slučaj tako da sem večkrat raje ostala doma,kot pa odšla s slabo vestjo,ker puščam otroke nevem kje,njega ni bilo seveda ali pa je sam poskrbel,da je otroka peljal k sorodniku...uhhhhh ni prijetno it zvečer,ko nevem kje bo otrok pristal.No in tak evo....ostala brez.Da o tem,seveda le pejdi,sem vesel so bili očitki,a plešete goli,ko sem se depilirala, itd itd....Ko sem začela se rihtat in hodit ven,pa očitki spet,dej raje tiste škornje tardeče,da boš bolj....hmkhm..........so otcoc že težko poslušali in naju označili,da nisva resna.itd.itd....

sama v večji meri pooskrbim za vse v hiši in zunaj.Zakaj,ker sem se naveličala čakat, prosit,itd itd.Pokazala sem spet preveč znanja,da zmorem in pridnosti,ko je bilo preveč že stvari na kupu...)))

ma bi lahko pisala v nedogled res.....

On večkrat pravi,glej sej boš hiter koga spoznala,saj zgledaš dobro in tole zadnje,sem bodo vsi hodili naokoli s trdimi,ko te bodo vidli..ehhhhhh:(((((((( mi ni do tega ,na tak način.

Vse potrpiš in nardiš, sam da nis sama, sam da pripadaš... kdo neb hodu po teb in si brisal čevlje ob te, a ne. Če lahko.

Ampak tud.

Vse nardiš sama, ker ne pustiš nobenmu, ker ne verjameš da zmore, da nardi tko dobr kt ti... kdo bi se basal zraven, če itak lohk računa nate...na mamico.

Lej vzorec. Ti si prou vaba za mamine sinkote, za najhujše razvajence.

Mislm, tvoj zadnji stavek je tolk zgovoren. Če ti en tip, k te vara, izjav tole, ti pa odreagiraš kt si, namest, da bi isti hip postavla pred vrata za zmerej, bod , če v kej, v to ziher, da blj spoštuje vajin predpražnik, kt pa tebe. Garant.

In ti to dopuščaš, ma, ne sam dopuščaš, spodbujaš, podpihuješ... ker zase mislš, da boljšga nisi vredna. Ker so te tko naučl. Te prepričal. Ti to zabetoniral v tvojo glavo, v tvojo podzavest. Doma.

Iz tega prepričanja, iz tega sranja se ne da kr tko. Že odločt se, da se tko ne greš več, je sila zajebano. Večina ne zmore, čeprav ve. Tud ti se boš morala odločit. Kokrkol. In z odločitvijo sprejet tud posledice. Ker gre to v paketu.

Če se boš odločila zase, poišči pomoč. Obstaja. Dobra. Če češ.

Držim pesti zate.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

:palec:

... ampak: vsakdo rabi svoje faze in če nekomu nekdo po parih opisih situacije reče, garant je to tko pa tko, je to brez zveze v bistvu zanj (za tega prvega).

Njemu pomeni še slabše vse. x:o)x

Ker to sam morda ve, pa še ni tam. Mora še do tja pridt.

Ker skuša 'it do konca' (karkoli pač to pomeni) in včasih ni tako preprosto oz. največkrat ni.

Jaz se ne bi pustila opeharit za nobeno fazo, vse kar je na silo, je b.z.

In će smo *z Bogom*, potem tud morda ne postavljamo takih *ultimatov*.

No vsakdo zase ve, do kod bo šel, rabi pač ta uk.

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Picasso

Itak ne morš mimo nobene faze. Žal. Ker jst bi se pa prou rad pustu opehart za kako fazo.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

/Ti maš pa tle res enga skritga prjatla. Čim sem te plusnu, že ga je en skinu. Tako igrco se gremo v Barki. In skriti prijatelj nagaja tistmu, k ga ma rad. Zgleda, da te ma tu tud fest rad. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif /

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

On večkrat pravi,glej sej boš hiter koga spoznala,saj zgledaš dobro in tole zadnje,sem bodo vsi hodili naokoli s trdimi,ko te bodo vidli..ehhhhhh:(((((((( mi ni do tega ,na tak način.

tale stavek pa res ni spoštljiv, tako da na tvojem mestu bi dobro premislila, če res želiš biti s takim človekom...

ko sem brala tvoje poste sm se našla v njih, meni se je to dogajalo nekaj časa nazaj, bilo mi je težko, saj sem ga imela zelo rada,vendar sem se odločila, da sama sebe toliko spoštujem, da ne bom vztrajala v neki taki zvezi, kjer me tip ponižuje...odločila sem se, da si zaslužim boljšega...njemu je sicer žal, ampak kar je bilo je bilo, vem da se ni spremenil, saj volk dlako mneja kože ne (upam da je to prav napisanohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif)...

to je moje mnenje....

želim pa ti da se boš odločila tako, da bo najbolje zatehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Žal. Ker jst bi se pa prou rad pustu opehart za kako fazo.

x:o)x ja sej. xDDx

... kaj pa vem... a misliš? x:o)x

Picasso

Vse potrpiš in nardiš, sam da nis sama, sam da pripadaš... kdo neb hodu po teb in si brisal čevlje ob te, a ne. Če lahko.

Ampak tud.

Vse nardiš sama, ker ne pustiš nobenmu, ker ne verjameš da zmore, da nardi tko dobr kt ti... kdo bi se basal zraven, če itak lohk računa nate...na mamico.

Mislm, tvoj zadnji stavek je tolk zgovoren. Če ti en tip, k te vara, izjav tole, ti pa odreagiraš kt si, namest, da bi isti hip postavla pred vrata za zmerej, bod , če v kej, v to ziher, da blj spoštuje vajin predpražnik, kt pa tebe. Garant.

In ti to dopuščaš, ma, ne sam dopuščaš, spodbujaš, podpihuješ... ker zase mislš, da boljšga nisi vredna. Ker so te tko naučl. Te prepričal. Ti to zabetoniral v tvojo glavo, v tvojo podzavest. Doma.

Iz tega prepričanja, iz tega sranja se ne da kr tko. Že odločt se, da se tko ne greš več, je sila zajebano. Večina ne zmore, čeprav ve. Tud ti se boš morala odločit. Kokrkol. In z odločitvijo sprejet tud posledice. Ker gre to v paketu.

Držim pesti zate.

to je vse res, ampak sam spoznat, da si zavestno bitje, s svojo izbiro in odgovornostjo še ni dost, če ne spoznaš tud svojga večnega odnosa z Bogom in s tem hkrati tudi z vsemi ostalimi. iz delnega zavedanja sebe boš šu spet v pozabo sebe, ker ti bo manjku odnos.

mi nismo svoj telo, niti svoj um, to se skos spreminja in s tem tud odnosi vezani na njiju. če ne prej, pa vsaj smrti telesa propadejo tud vsi odnosi vezani na ta telo. enkrat si enmu sin, naslednjič si lahko temu istemu žena itd. to se skos spreminja. a ti si vedno isti. in pripadaš vedno istemu. sam na to lohk pozabš, če se zatopiš v neki druzga.

ponoč sanjaš, da te je napadu tiger in te je strah, a k se zbudiš vidš, da je blo to vse lažno in s tem te mine tud strah. na podobn način se morš zbudit iz sanj, da si svoj telo in um in da so odnosi vezani na njiju tvoji. če sam spreminjaš sceno sanj, tj. "friziraš" te začasne odnose, s tem ne spremeniš dejstva, da so le sanje, v katerih si ujet.

obstajajo večni odnosi. če jih ne sprejmeš, boš mogu pač furat te začasne ali bit sam, dokler ne spoznaš, da to ni to kar bi rad.

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Normalno, da ta stavek ne razumeš in ti ne gre, ker ti je stvar popolnoma tuja. Nič zato, ker dosti nas je bilo tam in še dosti jih bo, dokler se ne bomo začeli učiti kaj je bistveno in kaj resnično pomembno za nas in našo rast skozi življenje. Mogoče bodo celo starši začeli v tem duhu vzgajat otroke... x:)x

Tole pišem zato, ker ''been there, done that''.

Vse prevečkrat enačimo svojo srečo s srečo v partnerstvu in če je tam ne čutimo je cel lajf ena sama velika napaka. Svoje nerazumevanje tega kar je Mysti napisala, si prav lepo zabeležila z mislijo, da je tvoje življenje vsekakor povezano z moškim... naj ti povem, da tvoje bistvo v tvojem življenju NI ta moški s katerim imaš kar 5 otrok. Na prvo roko se lahko reče, da imata pa res veliko kar vaju povezuje, ampak dejansko mogoče celo prav malo. Bistvo v tvojem življenju si ti sama in tvoje zadovoljstvo, ki ne temelji na navezanosti na druge, ampak na preprostem občutku, da si sama ok, si lahko srečna in svobodna kadar si sama in ni ga človeka in ni je misli, ki bi te pri tem ovirala.

Oziroma še nekoliko drugače rečeno... najprej moraš biti sama s sabo zadovoljna in srečna, šele potem si resnično pripravljena na partnerstvo. Vsakršen občutek, da rabiš (kako slab izraz v tem kontekstu) boljšo polovico, da si srečna, zadovoljna, izpolnjena, je ravno dokaz, da nisi zvesta sebi, da se ne počutiš dobro sama s sabo, kar pomeni, da nisi pripravljena na zvezo z nobenim moškim. In vsakršen tak občutek, da partnerja rabiš za svojo srečo ti je izgovor, da ne začneš delat na sebi in se ne začneš izpopolnjevat - kar pa je naše bistvo, glavni namen tu na zemlji. Če nisi srečna in zadovoljna sama s sabo, kako misliš, da boš v zvezi, ko sta v ''igri'' dva? Občutek, da se dobro počutiš, če se delaš odvisno od moškega in da si prepričana, da ti samo moški lahko da srečo v življenju je precej zavajajoč. Kar pa je velika zmota, da ne rečem celo laž.

Da se ne boš prestrašila, nas je velika večina v takih odnosih in potem ''rešujemo'' sebe za nazaj, ker se prej tega nismo zavedali in razumljivo, da se ni dalo nič naredit. Za nazaj vsi vemo, da je vedno težja naloga za opravit, pa naj bo to šolski predmet, ko smo preveč snovi izpustili, ali življenjska lekcija. Kot pravijo nekateri modreci, vedno dobimo toliko naloženega v lajfu kot zmoremo tako, da glavo pokonci tudi, če se za nazaj ukvarjamo.

Samo nekaj bi te pa res prosila za konec. Ne jemlji svoje izkušnje kot polomijado! Nimaš zakaj. Jaz sem npr. v svojem lajfu do sedaj eno zvezo privlekla do nemogoče točke in je itak razpadla, ena druga je hitro, kmalu na začetku dobila neke probleme... kar pa sedaj ne jemljem kot hudo bolečino in poraz, ker razumem zakaj je bilo tako kot je bilo in da je vse skupaj bil le del lekcije, ki sem se je morala naučit in se jo še prekleto, še vedno učim :8):

Srečno xcrossfingx

Da se še tukaj malo vtaknem po svojih izkušnjah x:Ix

Verjemi, da pa je bilo še kaj poleg tega kar si napisala... x;)x

Včasih je vsa modrost živlenja delati in odločati se s srcem! Razum,velikokrat ne preživi.Preživi v teorijah.

Seveda da sem nevedna,nisem v teh stvareh toliko razgledana kot nekateri,me pa zanima z vsem spoštovanjem,kako lahko funkcionira neka veza,ko popiješ vso modrost tega živlenja in ljubiš po njej!!???

nevem,se lahko motim,ampak to ni več to pristno.Popolnosti ni,res je pa da se da marskaj razumeti,da nikoli potem ne padeš tja kamor sem jaz....ja jaz ki veliko o teh stvareh ne vem priznam....

še enkrat z vsem spoštovanje hvala za odgovor:) :palec:

to je vse res, ampak sam spoznat, da si zavestno bitje, s svojo izbiro in odgovornostjo še ni dost, če ne spoznaš tud svojga večnega odnosa z Bogom in s tem hkrati tudi z vsemi ostalimi. iz delnega zavedanja sebe boš šu spet v pozabo sebe, ker ti bo manjku odnos.

mi nismo svoj telo, niti svoj um, to se skos spreminja in s tem tud odnosi vezani na njiju. če ne prej, pa vsaj smrti telesa propadejo tud vsi odnosi vezani na ta telo. enkrat si enmu sin, naslednjič si lahko temu istemu žena itd. to se skos spreminja. a ti si vedno isti. in pripadaš vedno istemu. sam na to lohk pozabš, če se zatopiš v neki druzga.

ponoč sanjaš, da te je napadu tiger in te je strah, a k se zbudiš vidš, da je blo to vse lažno in s tem te mine tud strah. na podobn način se morš zbudit iz sanj, da si svoj telo in um in da so odnosi vezani na njiju tvoji. če sam spreminjaš sceno sanj, tj. "friziraš" te začasne odnose, s tem ne spremeniš dejstva, da so le sanje, v katerih si ujet.

obstajajo večni odnosi. če jih ne sprejmeš, boš mogu pač furat te začasne ali bit sam, dokler ne spoznaš, da to ni to kar bi rad.

joj joj joj,to je čist preveč zame,čist preprosto,ne tolk zakomlicirano,ni treba...marsikaj je že preveč zakompliciranega...:))

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

tale stavek pa res ni spoštljiv, tako da na tvojem mestu bi dobro premislila, če res želiš biti s takim človekom...

ko sem brala tvoje poste sm se našla v njih, meni se je to dogajalo nekaj časa nazaj, bilo mi je težko, saj sem ga imela zelo rada,vendar sem se odločila, da sama sebe toliko spoštujem, da ne bom vztrajala v neki taki zvezi, kjer me tip ponižuje...odločila sem se, da si zaslužim boljšega...njemu je sicer žal, ampak kar je bilo je bilo, vem da se ni spremenil, saj volk dlako mneja kože ne (upam da je to prav napisanohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif)...

to je moje mnenje....

želim pa ti da se boš odločila tako, da bo najbolje zatehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Tu je pokazal,da mu ni vseeno,da ima tud on strah čeprav naglas večkrat govori,da on ni ljubosumen nikoli....

Itak ne morš mimo nobene faze. Žal. Ker jst bi se pa prou rad pustu opehart za kako fazo.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

/Ti maš pa tle res enga skritga prjatla. Čim sem te plusnu, že ga je en skinu. Tako igrco se gremo v Barki. In skriti prijatelj nagaja tistmu, k ga ma rad. Zgleda, da te ma tu tud fest rad. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif /

komu si to namenil?

Ampak tud.

Držim pesti zate.

Ni čist tako,se ne strrinjam,verjem da si ne mažem oči.Pomoč obstaja da,ena zahteva nore denarce,druga en čas čakanja,da do takrat že lahko sam podelaš........spet tretja kdo je res dober....V vsem tem se bojim,da vem kaj je prav in kaj ne da se zabedam,kaj bi morala narest ampak glede na okoliščine sem ujeta tu nekje vmes....seveda z zvezanimi rokami........to da ti nekdo pomaga je danes že luksus na žalost!:(

Lep odziv s tvoje strani, Češpljica...

Kar mal drugačne energije maš dons... x:)x se mi zdi...

.....to da ti nekdo pomaga je danes že luksus na žalost!:(

to seveda k sreči sploh ni res.

včasih smo zvezani, kot praviš...

drugič trmasti, preponosni... leseni, leni, ne nazadnje x:)x... itd.

potem pa seveda recimo tudi kaj jaz vem, sramežljivi...

svašta nas je, ne gre kar samo iz sebe in po sebi sklepat, hkrati pa tudi ne gre kar ne sklepat.

Ker "smo pod kožo vsi krvavi"... xcivx :vio:

Picasso

joj joj joj,to je čist preveč zame,čist preprosto,ne tolk zakomlicirano,ni treba...marsikaj je že preveč zakompliciranega...:))

ok, pol pa mejte rada sebe in druge okoli vas ... pa Nitai Haridas :)

Lep odziv s tvoje strani, Češpljica...

Kar mal drugačne energije maš dons... x:)x se mi zdi...

to seveda k sreči sploh ni res.

včasih smo zvezani, kot praviš...

drugič trmasti, preponosni... leseni, leni, ne nazadnje x:)x... itd.

potem pa seveda recimo tudi kaj jaz vem, sramežljivi...

svašta nas je, ne gre kar samo iz sebe in po sebi sklepat, hkrati pa tudi ne gre kar ne sklepat.

Ker "smo pod kožo vsi krvavi"... xcivx :vio:

Glej ti povem,da sem kontaktirala pomoč v svojem kraju,pa grem osebno tja na šalter ,pa me odlovi in reče jutri pokličite zdaj nimam časa receptorka v sprejemni,seveda...da mi vizitko in grem...še prej me ne spusti en kužek tam,gospod pove da paše zraven terapij...Mate doma kužata me praša? rečem seved in ne sam enega,mamo dva:)))

No skratka naslednji dan me dobesedno pribije smo izključno samoplačniški ura seanse je 75 eurov,če prideta skupaj s partnerjem 95....običajno je ena seansa dve uri.Okoli dvanajst terapij je hm....pa čakat morate ene tri tedne na vrsto smo polni.....Super:) :palec: :palec:

Pa brskam po netu,pa mi v oči pade neka gospa ,ki je neke 10 km oddaljena od mojega kraja in bi kar šlo.Prijazna ko hudir,cene pa občutno manjše a se vseeno ko skalkuliraš drage...40 eurov ena ura,spet en cikel je 12 terapij...če ste pa socialni problem-dokazuj s papirjem pa plačate 10 eurov eno seanso....Super ne???

Naprej ne bom pisala.......

Potem

No skratka naslednji dan me dobesedno pribije smo izključno samoplačniški ura seanse je 75 eurov,če prideta skupaj s partnerjem 95....običajno je ena seansa dve uri.Okoli dvanajst terapij je hm....pa čakat morate ene tri tedne na vrsto smo polni.....Super:) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Pa brskam po netu,pa mi v oči pade neka gospa ,ki je neke 10 km oddaljena od mojega kraja in bi kar šlo.Prijazna ko hudir,cene pa občutno manjše a se vseeno ko skalkuliraš drage...40 eurov ena ura,spet en cikel je 12 terapij...če ste pa socialni problem-dokazuj s papirjem pa plačate 10 eurov eno seanso....Super ne???

Kakšna je bila to pomoč oz. s čim se sploh ukvarjajo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Pa ne mi rečt da psihiatri al pa kaj podobnega ...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

Za tvoj primer bi rekel- od oka- kakšne tri terapije za tebe in pet za oba z možem v enem letu al pa vsaj v pol leta...glede na to kar imam jaz v mislih in kar sem nakazal zgoraj...to je v denarju izraženo nekje med 300-500. evrov...

V tem času bi se točno videlo kje sta, ali je še obojestranski interes ali ne...itd...

By the way...terapevt v praksi ne more vedeti koliko terapij bo potrebno...lahko da bo samo ena, pet, deset ali več...vse je odvisno koliko se gre v globino in koliko "stranka" sploh naredi potem doma sama oz. koliko se zna potem soočiti z določenimi stvarmi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

nekdo pomaga je danes že luksus na žalost!:(

Ostalega ne bom komentirala, ker so že ostali lepo napisali in se strinjam z njimi...

Pripravljenih pomagat je veliko ljudi. Problem je, da si ljudje ne upamo prizati, kaj šele povedati na glas, da potrebujemo pomoč. In seveda tudi delat na tem, da ta problem tudi lociramo in rešimo.

Teli prispevki niso nastali zaradi brezbrižnosti, ampak zaradi tvoje prošnje po pomoči, ker vsem, ki so ti odgovorili ni vseeno. Kaj boš s ponujeno pomočjo naredila pa je samo na tebi.

Jaz bi se že samo nad to tvojo izjavo zamislila, predvsem v povezavi s posti od Lili Mai in Butla... ravno tistimi, ki so te najbolj zmotili x;)x

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...