Skoči na vsebino

Nujno tezave partnerstvo

češpljica

Recommended Posts

Ostalega ne bom komentirala, ker so že ostali lepo napisali in se strinjam z njimi...

Pripravljenih pomagat je veliko ljudi. Problem je, da si ljudje ne upamo prizati, kaj šele povedati na glas, da potrebujemo pomoč. In seveda tudi delat na tem, da ta problem tudi lociramo in rešimo.

Teli prispevki niso nastali zaradi brezbrižnosti, ampak zaradi tvoje prošnje po pomoči, ker vsem, ki so ti odgovorili ni vseeno. Kaj boš s ponujeno pomočjo naredila pa je samo na tebi.

Jaz bi se že samo nad to tvojo izjavo zamislila, predvsem v povezavi s posti od Lili Mai in Butla... ravno tistimi, ki so te najbolj zmotili x;)x

x:)x

Lepo sem napisala,zakaj luksuz in še enkrat v finančnem smislu je bila ta izjava podana. Kako hitro človek pomisli takoj na slabo ne?

Mene nihče ni zmotil,hvaežna sem vsem.res še enkrat HVALA VSEM!!!

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Deli na socialnih omrežjih

No skratka naslednji dan me dobesedno pribije smo izključno samoplačniški ura seanse je 75 eurov,če prideta skupaj s partnerjem 95....običajno je ena seansa dve uri.Okoli dvanajst terapij je hm....pa čakat morate ene tri tedne na vrsto smo polni.....Super:) :palec: :palec:

Pa brskam po netu,pa mi v oči pade neka gospa ,ki je neke 10 km oddaljena od mojega kraja in bi kar šlo.Prijazna ko hudir,cene pa občutno manjše a se vseeno ko skalkuliraš drage...40 eurov ena ura,spet en cikel je 12 terapij...če ste pa socialni problem-dokazuj s papirjem pa plačate 10 eurov eno seanso....Super ne???

Prva verzija je res precej draga, druga pa je že malo boljša, mogoče bi našla tud še kako cenejšo. Mogoče je res strošek samo računaj, da je strošek tudi udeleževanje športnih aktivnosti, potovanja,športna oprema poleg tega potem pijačke hrana zunaj itd. Tako da če se gre za možnost rešiteve veze, mislim da je zadeva za razmislit vsaj. Saj gre za vajino skupno dobro.

Kako pa tvoj partner gleda na skupno terapijo, je pripravljen sodelovati ? verjetno sta se o tem že kaj pogovarjala.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Lep dan Češpljica,....tebi in vsem nam , ki smo ravno zaradi tvoje zgodbe začeli tudi pri sebi razmišljati o sebi in naših razmerjih,...preteklih,sedanjih,...

Prav zanimivo je kako smo vsi v tem življenju povezani in kako smo si ogledalo in kako si pomagamo med seboj...

Kot vidim nas je že mnogo prestalo marsikaj ...in vsak od nas je napisal kaj bistvenega za to, da smo po vsem kar smo prestali še vedno tukaj.

... Kdaj pa kdaj malce ranjeni ...ampak še vedno živi in upam, da bolj modri pri vseh nadaljnih odločitvah, ki nas še čakajo...

Prav je ,da razmišljamo, prav je, da izmenjujemo izkušnje in prav je, da ravno v takih problemih tičimo skupaj,...pa odkrivamo tiste božanske note po katerih nas je bog izgradil...Tile naši koščki prestanih neviht , grmenja in potresov , bi se lahko združili v mozaik do neba in prav vsi bi se po njem lahko spuščali na zemljo nazaj v paleti različnih barv pastele, mavrice ali pa iger senc...prepletenih v skupno mrežo neskončnih nitk povezanih v daljve kamor potujemo...V vseh pa se napaja naša duša, ki se kdaj pa kdaj sredi tega potovanja zaplete v trmast vozel .

Večno v njem ne more obtičati,...ker nitke mreže želijo naprej,...in v mrežo se ujame vedno vsaj nekaj zaradi česar ta vozel popusti...Druga duša, lepota in globina narave, sporočilo glasbe,...

...In tako se je včeraj v to mojo mrežo ponovno ujela neka smešna knjiga, ki sem jo poleti dobila v dar od prijateljice s katero velikokrat premlevava te" bitke " in vloge med spoloma xegox ....Kar potegnilo me je ,da sem jo prebirala in prav greh se mi zdi , da kakšen odlomek ne bi delila z vsemi...Malce težko se mi je bilo odločiti med temami poglavja,...ker smo se marsičesa med našimi odgovori dotaknili,...Pa sem se zaenkrat odločila, da napišem mogoče najprej tisto kar sedaj najbolj muči Češpljico in se navezuje na tematiko; ZAKAJ MOŠKI VARA???

w:Iw...Tej knjigi je naslov; BODI ŽENSKA,RAZMIŠLJAJ KOT MOŠKI...in je zanimiva zato , ker jo je napisal možki-Steve Harvey...Prav fajn je slišati ravno od moškega kako moški razmišljajo, kako čutijo in kako doživljajo ženske ,...in je nemalokrat na humoren in vsakdanji način predstavil razna dognanja raznih situacij v katerih se znajdemo ...Zelo zanimivo bi bilo te vrstice prebirati v dvoje,...mogoče tako kdaj za pauzo , ker je čtivo preprosto, zabavno v njem pa najdmo veliko resnice za življenje...Torej kaj pravi - zakaj moški vara;

Moškemu je odgovor na vprašanje, zakaj vara, povsem jasen,..ženski sploh ne. Ne glede na to, kako razumen in smiselen razlog ima, moški ne bo nikoli slišal ženski reči:"Aha, zdaj pa razumem."Preprosto ni ne besed ne strokovnjakov, ki bi znali varanje pojasniti tako, da bi se ženskam zdelo razumljivo.Odgovor na vprašanje vredno milion dolarjev,- zato zmeraj zveni kot cenena puhlica.

Kdo bi oporekal? Za večino žensk je varanje nedoumljivo in nedopustljvo- ne doumete zakaj so moški nezvesti. Če ženska nekomu pove, da ga ljubi, se mu preda z dušo in telesom, se vseli v skupno stanovanje, mu gospodinji, rodi otroke- skratka, če je pred župnikom, vsemogočnim bogom in vsem sorodstvom dahnila usodni- "da", potem pričakuje, da bo spoštoval vsaj kar se ji zdi najzvestejše: Obljubo zvestobe. Odpusti mu kakšno laž, to, da nerad pomaga pri gospodinjstvu in vzgoji otrok, celo to , da ni premožen, da preživi preveč časa s svojo materjo in prijatelji ter , da ni najboljši ljubimec...

Ko pa izve, da jo je prevaral,...pa je ogenj v strehi.

Hočem pojasniti, da ženske prenesete marsikaj,...nezvestobe pa ne.

Kaj pa moški??? Mi to vemo. Vemo koliko je treba, da zaidemo na stranpoti, znamo oceniti škodo, ki bo nastala, če nas zasačite, in koliko truda bo potrebnega, da bomo izgladili odnose s prevarano žensko, njeno materjo, prijateljicami in vsemi, ki so se kdaj podobno opekli...-a to vseeno počnemo.

Varamo ne glede na posledice...Zakaj???...

Nočem opravičevati takšnih dejanj, rad bi le skromno poskušal pojasniti, zakaj si moški rad privošči še kaj ob strani, in kaj lahko storiš, da to preprečiš.

Preidiva naravnost k bistvu. Moški vara zato,...KER LAHKO.

Kakor koli obračaš, moški na seks pač ne gleda enako kot ženska. Zate je spolni akt čustveno doživetje-dejanje ljubezni. To je razumljivo, če pomislimo samo na golo fiziko dejanja: Ležeš in nečemu tujemu dovoliš vstop v svoje telo. Vse življenje poslušaš, da naj bi se taka intimnost zgodila samo z nekom, ki ti zares nekaj pomeni.

Nasprotno pa moškemu pri seksu ne gre nujao ne za čustva ne za kakšen globji smisel.Zanj je zelo preprosto seksati, stopiti pod prho in se obnašati, kot,da se ni zgodilo nič .Za nas je seks lahko v resnici le telesni dogodek, pri katerem ljubezen ne igra prav nobene vloge...Preberi še eno pismo neke zaskrbljene poslušalke moje oddaje:

Moža s katerim sem poročena že 10 let, sem med nekim pogovorom vprašala, ali bi bil zares zadovoljen, če ne bo nikoli več spal z nobeno drugo. Tako dolgo je omahoval z odgovorom, da sem vedela, da je hotel reči "ne". Začel mi je pojasnjevati kako me ljubi in da me ne bi želel nikoli prizadeti, a bi bil vesel, če bi mu dovolila imeti spolne odnose z drugimi ženskami. Priznal mi je, da se je z leti začel spraševati, ali je še privlačen in vreden poželenja, zato bi mu seks s kakšno mlajšo žensko močno okrepil ego. Potem me je vprašal ali bi mu dovolila spati z drugimi, če bi mi obljubil,da jim bom takoj na začetku povedal, da gre samo za seks in ne za nikakršno razmerje...Ponudil se je celo, da bi mi o svojih zunajzakonskih dogodivščinah povedal vse, kar bi me zanimalo. Moj mož ima očitno težave z monogamnostjo. Naj privolim, da mu ne bo treba lagati??? Kaj lahko naredim, da bo spremenil svoje mnenje??? Lahko sploh kaj storim??

Odgovor je -Ne moreš narediti kaj dosti. Moški lahko iskreno ljubi svojo ženo, otroke,dom in življenje kakršno ima, in kljub temu podleže čarom druge ženske.

Zanj spati z drugo v resnici ne pomeni nič posebnega..Lahko gre le za iskanje telesne potešitve, v srcu v smislu pripadnosti, finančne podpore in varovanja -pa je povsem zvest svoji ženi... ( Ups x:((x tole pa res težko štekamo ,ne???)

Poskušaj se vživeti v vlogo uspešnega moškega, ki je poročen z enako dejavno in uspešno žensko .Ne bom trdil , da vem kaj se dogaja za zaprtimi vrati njunega doma...Navzven sta nemara povsem običajen in ljubeč, srečen in usklajen par..Morda mora ona zaradi službenih obveznosti pogosto potovati v tujino, zato on ostaja sam doma. Takrat ima poleg zahtevne službe na skrbi še otroke..To mora početi več tednov zapored in to brez "nagrade"-seksa. Verjemi v takšnih razmerah bi si veliko mož poiskalo razvedrilo pri drugi...Noben moški ne zdrži dolgo brez seksa...Sploh ne gre za to , da ne bi ljubil svoje žene, a ko se večer za večerom utrujen vrača iz službe, ko se mora ukvarjati še z otroki in gospodinjstvom je tako napet in pod stresom, da se mu kar sama od sebe vtihotapi misel: "Šel bom k tej in tej , da se sprostim, potem se bom vrnil in poskrbel za vse , dokler se ne vrne ženska, ki jo ljubim." ...(:mezik: ampak je težko tuki pri nas v Sloveniji rečt, da so taki moški ,ki podpirajo ambicije žensk in poskrbijo namesto ženske za gospodinjstvo in otroke,...tako,da...drugo)

Tebi se takšno razmišljanje morda zdi hladnokrvno in preračunljivo, za moškega pa je razumsko in logično. Nekako si mora nabrati moči in poskrbeti za svoje dobro počutje, zato bo ,če ne bo mogel seksati s teboj, to počel s kakšno drugo...Zate bo to veleizdaja, zanj pa zgolj priložnost za sprostitev, še posebno,...

ČE BO MISLIL, DA NE BOŠ IZVEDELA.;

Seveda je pomislil na možnost, da bo zasačen z drugo, največkrat pa to počne v prepričanju, da ne bo nihče izvedel. Če se kljub vsemu zgodi najhujše, pa se bo že nekako izmazal z vztrajnim izmikanjem. Včasih sem na nastopih pravil šalo o tem; Moške sem vzpodbujal o tem, naj zanikajo do konca." Vseeno mi je , če ji pokažejo sliko moje gole riti z mojo matično številko, vtetovirano nanjo, do konca bom trdil, da to nisem jaz."

Tako sem se šalil,...za moške pa ni nič kaj zabavno, če se izve, da so skočili čez plot. Vsak nezvesti moški je sam pri sebi razmislil, kolikšno ceno bo moral plačati, če bo žena izvedela in dobro se zaveda, da lahko s svojim dejanjem uniči vse , za kar si je prizadeval...Vsi poznamo rek:" Nič ni strašnejšega od srda prevarane žene...in mi razumemo pomen te modrosti veliko bolje kot ve...Dobro se zavedamo pekla, ki se bo zgrnil nad nas,..če nam dokažejo krivdo. Kljub jasnem zavedanju posledic pa moški skoraj nikoli ne misli, da bo zares kdo izvedel za njegovo nezvestobo. Misli, da je pretkan in se potrudi prekriti vse sledi. Če ne bo izvedela , ne bo nič hudega- si misli. Prepričan je ,da boš zato, ker si v razmerju z njim, pripravljena prezreti vse, kar se ti bo zdelo sumljivo. Meni ,da boš to storila zato, ker si kljub njegovim napakam raje z njim kot sama. No, tako vsaj upa. Sprva bo morda res tako, takoj ko se bo tvoj um spremenil v kriminalistično preiskavo, pa bo začel lagati in bo vse zanikal...Tako bo v bistvu ravnal, če mu je kaj do tebe.(..evo pa smo potolažene,ne :mezik: )

Če pa mu ni- če te ni vnjegovem dolgoročnem načrtu-potem si sploh ne bo prizadeval, da bi ti kaj prikrival..Preprosto ti bo rekel, da je spal z drugo, ker

...POTREBUJE SVOBODO ALI KER SE ŠE IŠČE.

Verjetno si boš mislila, da si je izmislil res beden izgovor, pravzaprav pa je to res. Povezano je s tem, kako se moški ocenjujemo med seboj. V uvodu in na drugih mestih v tej knjgi pojasnjujem, da nas moške določa to, kdo smo, kaj delamo in koliko zaslužimo. Če še nismo na položaju, ki si ga želimo, in živlljenje ne teče tako kot smo si ga predstavljali, potem še ne načrtujemo trajnost zveze. Ženske se pogosto najdete v razmerjih s tipi, ki vam dopovedujejo:" Ustalil se bom ,ko bom imel dobro službo,...ali..." Še na napredovanje in povišico počakam, potem bom začel razmišljati o poroki...Moški,ki govori tako res išče svoj prostor pod soncem in dokler ne razčisti sam pri sebi, ne bo predan ustvarjanju trdnejše zveze...Zakon in družina zanj preprosto še nista na prednostnem seznamu, zato pač počne kar počne.

Enako velja za moškega, ki je poročen in ima otroke. Če je zrela osebnost in je zadovoljen sam s seboj, svojim delom in zaslužkom, lahko varno rečemo, da si je življenje pametno uredil.Postal je takšen, kakršen si je želel biti in ve kaj je v življenju najpomembnejše: Bog, družina, posel, izobrazba itd,...Če družine ne postavlja na prvo ali drugo mesto , pa so težave. Ukvarja se namreč z nečim kar ceni bolj.

Če meni, da se še ni dovolj izživel, zbral dovolj "trofej",potem jih bo izbiral, čeprav je že stopil pred matičarja, odnesel krstu prvega otroka in storil vse , da je družina finančno preskrbljena .Ženi ne bo priznaval nezvestobe, pravzaprav si bo prizadeval obdržati in zavarovati vse, vse kar ima, vendar bo zagotovo še naprej letal za drugimi ženskami. To sploh ni povezano s tem, kakšna je ali ni njegova žena. (O,to pa je zanimivo kajneda ženske?? :shsh:...evo Češpljica, mogoče se v tem grmu skriva zajec pri vama )

Nadalje pisatelj piše;

Imam prijatelja, ki je poklicno uspešen, ima veliko denarja, čudovito družino-idealno življenje. Nekega večera, ko smo se zbrali ob pijači in se pogovarjali o tem, kako zadovoljni smo z življenjskimi dosežki, se je hinavsko nasmehnil in povedal, da ima ljubico. Vsa družba je bila presenečena, vendar nam je bilo hkrati razumljivo, ker ta naš prijatelj še ni postavil stvari na pravo mesto in nobeno naše prepričevanje ga ne bi spremenilo. Dobro se je zavedal, da je z nezvestobo izrinil družino, boga na drugo in tretje mesto,...vendar je to problem, ki ga bo mogel razčistiti sam pri sebi. Če je moški mlad, bo morda dozorel z leti. Starci pravijo, da so izkušnje neprecenljive, škoda je le , da moraš zanje plačati s svojo mladostjo. Starost in zrelost gresta z roko v roki, lahko pa človeka zresnejo tudi življenjske okoliščine..Če je moški poduhovljen, bo dozorel hitreje, ker bo zaradi globokih spoznanj in strožje morale družino samodejno postavil na vrh seznama.

Včasih moškega spametujejo izkušnje ...npr. pride do spoznaja , da ob celemu kupu žensk , ki jih menjava ni srečen. Nek znanec mi je potožil, da nima notranjega miru in da čuti, da ne živi tako kot bi moral...Odločil se je, da bo nehal izkoriščati ženske in se bo raje potrudil za tisto kar si je želel imeti- družino! Čez noč je prenehal biti ženskar. Ni ga obšlo nobeno veliko razsvetljenje. Spoznal je , da mu to kar si želi lahko da le ena posebna oseba.

Ko se moški dokoplje do takšnega spoznanja in takšne sreče, ga varanje ne mika več...RAZEN ČE DOMA NI VEČ TAKO,KOT JE BILO

Tako je .Prav si prebrala. Morda ima tvoj moški nemara občutek, da med vama ni več tako, kot je bilo na začetku. Zdi se mu, da so iskrice ugasnile, strast razvodenela..(..Pri tebi Češpljica po vsem kar si povedala ne gre ravno za to,...komu drugemu pa morda pride prav...)

Saj veš kako gre to:sčasoma sta se navadila drug na drugega, imata otroke, kupila sta hišo, potem pa vaju zasujejo računi, službene in domače obveznosti ter stalna nora dirka, ki ji ni konca, če hočeta, da bo družina živela udobno.

Čez čas se on zave, da se ti ne ljubi več nositi seksi oblek in početi stvari, ki so ga tako vzburjale, ko sta začenjala skupno življenje. Seks je postal dolgočasen. Iz službe prideš lepo oblečena in urejena, potem pa se hitro oblečeš v trenerko, si zavežeš ruto na glavo in se lotiš gospodinjskih opravil,V posteljo se zvališ v ponošeni bombažni majici in navijalkah v laseh in še požar v hiši te ne bi ogrel za kakšne posteljne igrice.

Moškega torej doma čaka le dolgočasna rutina. Pogreša vajin nekdanji odnos.Spremenila si se.(Seveda se je tudi on,ampak zdaj razpravljamo o tebi)

Morda ima tudi občutek, da ga ne ceniš dovolj.Besede "hvala" skoraj nikoli ne sliši...vrstijo se prepiri-zbudi se nejevoljen in prav tak se tudi zbudi.Doma ni tako kot si je sprva predstavljal...Če ne dobi, kar pričakuje, to poišče drugje,saj dobro ve ,...da LAHKO MANJKAJOČE ZMERAJ DOBI PRI DRUGI

To je resnica s katero se noče sprijazniti nobena ženska...Zamisli si, da bi vsaka rekla: "Poročen si, zato ne bom spala s tabo." Si predstavljaš, koliko manj ločitev bi bilo? Moški lahko varajo tudi zato, ker je na svetu veliko žensk, ki so se pripravljene predati moškim, ki jim ne pripadajo. Seveda se včasih zogdi, da ženske prepozno izvedo, da je snubec že vezan, v največ primerih pa dobro vedo, da spijo s poročenimi. To so ženske brez meril, pravil in zahtev, takšne ki trpijo zaradi pomanjkanja samospoštovanja, in zato privolijo v igro nezvestobe. ČE jih ne bi bilo, bi bilo skokov čez plot veliko manj. Takšni pasti se morda izogneš z upoštevanjem nasvetov: postavi svoja merila in zahteve ter vztrajaj pri njih, moškega dobro spoznaj in si postavi pomembna vprašanja preden začneš razmerje z njim, upoštevaj nujnost preizkusne dobe, pozneje tega nauči še svoje hčere. Če ne bo nihče presekal kroga zakonske nezvestobe, ne bo nikoli konec, ker so to dejavniki, ki moškemu omogočajo nezvestobo. Izgovorov za to pa je toliko, kot je moških in žensk. Pomembno je, da veš, da tudi on ve, kako narobe je, če prelomiš besedo in prevaraš partnerico, ki si ji obljubil zvestobo. Ženske se velikokrat trpinčite z iskanjem napak na sebi: "Nisem bila dovolj dobra zanj, nisem ga dovolj ljubila, ona je boljša, lepša od mene!" Nič pa ne spremeni dejstva, da je storil nekaj, česar ne bi smel. Nekatere prevarane ženske sklenejo, da se ne bodo krivile za moževa dejanja. To je dobro, ker te samoobtoževanje utegne zaznamovati in ovirati pri razvijanju odnosov naprej.

Da se izogneš neljubim dogodkom, imaš moč prepričevanja, intuicije in jasno določenih meril. Če moškemu takoj na začetku poveš, da boš popustila pri marsičem, le pri nezvestobi ne, potem mu bo jasno, da bo zakona ali razmerja konec prvič, ko bo prestopil začrtano mejo. Kaj pa, če te bo vseeno prevaral? Pripravljena moraš biti na to, da ga zapustiš. Ne moreš vendar ugotoviti, da te je prevaral, mu to očitati, potem pa ostati z njim in od takrat kot policistka paziti na vsak njegov gib. Stalno sumničenje in nadzorovanje je znak, da mu prekrška pač ne moreš oprostiti, tečnarjenje pa je zanj le še razlog več, da ponovi svoje dejanje. Na izbiro imaš samo to; ALI MU OPROSTIŠ IN NJEGOVE PREVARE NE OMENJAŠ VEČ, ALI PA GA ZAPUSTIŠ.

Včasih mora moški nekaj izgubit (ali skoraj izgubiti), da začne to ceniti. Ampak ali ne velja to za vsakogar? Nekateri varajo zato, ker tega ne prepoveduje noben zakon. Če pa bo moral moški, ki je varal, gledati, kako ga zapušča žena, ki jo ljubi, bo hitro osvojil nauk. Če jo bo pregovoril, naj se vrne, pa se bo zagotovo zresnil, ker ne bi rad zares izgubil družine. Namučil se bo,da bi si spet pridobil njeno zaupanje. Če to pomeni, da bo moral prihajati domov pravočasno, poklicati ko bo pozen, priskrbeti varuško, sedeti z njo pri psihologu in razkrivati svojo dušo...vse dokler ne bo prepričana, da se je zares spremenil. Ali to pomeni, da mu bo žena kaj lažje oprostila? Bo to pomirilo njeno sumničenje? Ne. Vendar mu bo čez čas nemara uspelo vnovič si pridobiti njeno zaupanje. Ne bo mu všeč, ko mu bo moral odgovarjati na njena vprašanja? Trpel bo, ker ne bo mogle spati z ženo, dokler mu ne oprosti in nadvse nejevoljen bo vsakič, ko se bo moral spraviti k zakonskemu svetovalcu, a hkrati bo vedel, da je to edina pot vrnitve v njeno srce. Zavedal se bo, da je sam povzročil problem. Vedel bo, kaj je storil in kakšne so posledice takšnih dejanj.

Poznam veliko moških, ki so bili nezvesti ženam, sčasoma pa so postali najboljši možje in očetje. To jim je uspelo, ker so pretresli svoje vrednote in postavili stvari na pravo mesto. Prednostna lestvica je družina-žena, posel, izobraževanje,...Kaj pa žene? Tudi one so postale boljše, bolj nasmejane, manj osorne, bolj spontane in večkrat pokažejo, da cenijo moža.

...itd,itd,...skratka mal za hec ,...mal za res,... Uf,kar na dolgo je ratalo x:)x , ker ne škodi slišat kaj si zares mislimo o ljubezni, intimnosti in razmerjih,... xsurprisex

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif

Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif

rad bi rekel, da je Milan Kučan moj prijatelj...

...kdo sem?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

rad bi rekel, da je Milan Kučan moj prijatelj...

...kdo sem?

Najbrž nekdo, k rabi nekoga starejšega, modrejšega, avtoriteto,.......... zraven sebe, da ti pove kaj sm s tistim rekom hotu povedat. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif

Z nikomer. Torej sem... ? :inocent:

Škorpjonka? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

x:o)x Bemu, čist vse se da zvalit na tole ubogo škorpijo.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif

vas bo janko mal poučil...

nekaj hjuč ženskih zmot... o moških:

1. ženska misli, da ve, kaj moški misli...

na točko 2 niti ne pomislite, dokler ne skenslate točke 1. in v primeru, da se bi ta čudež zgodil... bom pač takrat pomislil, katera bi bla sploh zmota No2.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kaj ste se razpisali, tisto citirano iz knjige, Domoljubka, bom še kdaj prebrala. Mogoče ;). Me že malo koncentracija hebe. Takole na hitro sem povzela samo, da če ni odjemalcev, ni ponudnikov. Moškega se niti ne trudim razumet, tudi če bi mi kaj razlagal, se že prej zgubim v svojih mislih ;)

Nimam kaj veliko več dodat, vse ste napisali. Če bom kdaj v težavah, bom za nasvet prosila Butla. Jasno, direkt, uvidevno, vendar ne z olepševanjem in zavijanjem v lep ovoj. Se bom strinjala, uresničila pa najbrž ne :D. Ker še ne bom imela dovolj moči, ker še ne bom zmogla, ker še ne bom dorasla... Ko mi bo pa nekega dne dost, bom rekla: dovolj je, tega se več ne grem. In spremenila ali odšla.

Češpljica, upam, da boš našla pot iz tega, pa predvsem da najdeš vzorce v sebi, zaradi katerih se ne ceniš, ne upaš itd...

Ha,ha,...Silvija x:)x,....bo držalo...najbržda sem hotela prikimat Britches, Lili Mai in ostalim ženskim ugotovitvam... pa sem se s temi citati , ki prihajajo od samega moškega strokovnjaka hotela sam mal " namuznit" ,... da kakšen Janko ne bi pokomentiral,... da ženske nimamo pojma...x:Dx

Eh,pa ni ratalo,...w:Iw

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

• 1 year later...

Bom takole napisala,tisti ki poznajo mojo zodbo v celoti-ni jih veliko,pravijo da sem preveč toleratna,točno tako premila.Pa to ne pomeni,da se ne znam postaviti zase,povedati naglas ali celo reči,zdej je dost.

Ampak vse tole skupaj hm kako napišem,je piko na i dobilo,moje toleriranje do hobija,ki si ga je moj dragi izbral.Na začetku,sem bila seveda vesela,razumela da ima nekaj zase,kajti jaz sem se ponovno uzivala v vlogi mamice.Dete se je rodilo.Bili smo srečni vsi,kar jokala sem od sreče.Skratka vse lepo in prav. Partnerja nisem zapostavljala,nasprotno imel je pravo mesto in ga še ima pri meni. Rada se pogovarjam,rada rasčistim stvari takoj.Le on raje pomete stvari pod preprogo,ko čakam kar nekaj časa na odgovor ker je tišina z njegove strani se zna tudi kar umaknit.Hočem povedati,da se njegove komunikacije učim sproti,in skušam veliko izluščiti iz nje ,še potem sama,čeprav je to ena taka posebna komunikacija-jaz kar rečem nikoli se ni znal pogovarjati prav.Z večine pogovorov naj bi človek prišel do nekih zaključnih misli, brez obmetavanja on pa se samo vrti na mestu,obrača stvari,vidi vse negativno recimo pri sebi ne,,sebe nikoli ne postavi na mesto kriv sem,zna si oprati sproti vest..oziroma se opraviči s tem,češ ti si me tja spravila kjer sem...In tudi za to mojo situacijo pravi,opozarjal sem te,zdaj pa imaš.Preeč si ljubosumna..zbujaš mi slabo vest pa jo ne rabim imet.Kakor velikokrat sem ti rekel nehaj pa nisi. In kaj nehaj,ko to premišljujem resnično nevem.Vidim samo sebe kot mamo,ki skrbi za otroke,dom,moža,še za dva psa zraven,da o drugim stvareh ne pišem........velikokrat mi rečejo,kako to zmoreš,jaz nebi toliko stvari uspela. Kot sem dejala si je omislil nov špot. Vanj sem bila tudi jaz vključena do poroda,in tudi potem velikokat sem spremljala partnerja na temah s tamalčico,se vmes sprehajala,ga prišla iskat itd....Tudi se spomnim so me vsi sprejeli zelo lepo,kot del ki pašem k njim,njemu.Skratka gre za večji krog št.ljudi,različne starosti.V večini pa so v tem športu po parih,mož in žena.Skrtka moj je sam ,no pa ni edini..Sem začutila,da na čase ni bil več ponosen da se razumem z vsmei,da me sprejemajo.češ to so moji prijatelji,moji.......Vse je bilo lepo in prav dokler ni v klub stopila neka mladenka pod 30-Jaz jih štejem malo več,ne pa še 40 tako malo za orientacijo.Partner jih štje 45 in je postal tudi dedek pred kratkim.Skratka,ko je ona prišla je zavel nov čisto drug veter.

Ženska,ki je vse prej kot to.Se oproščam,res da sem kr kritična in so čustva vmes,ko to pišem o njej a ji ne delam krivice,pišem realno,tudi kar povedo drugi o njej.Torej se poznamo,druzli smo se skupi,točno ve in pozna našo familijo.Punca je naj povem samska.Sprva zadržana,tiha in nato vedno bolj glasna,prevlada v skupini večkrat,čeprav ji nihče drug ne da toliko veljave kot moj.Skratka,punca,ki niti nima tistih pravih ženskih oblin,svetlolasa,očala,majhna drobna ( niti to tolko ni pomembno) Pomembno je da je pač punca bolj free.Neverjetno veliko ve o športu,in je non stop bolj v moški družbi,odličen sogovorinik prav v teh stvareh.( nogomet,hokej,košarka, ma ni da ni....) No in začela sta skupaj igrati.Vedno večkrat sta bila par v športu in videlo se je,da je mojemu to ugajalo.Meni hitro ni bilo to dolgoročno preveč všeč,ker je moj izostajal od doma po cele dneve tudi ko je športa bilo konec,je podaljšal z njeno družbo in velikokrat popival pozno v noč.Pove mi,da se tudi pogovarjata glej ga zlomka,on bolj daje nasvete njej uhhh...((((Kar naenkrat nisem bila več toliko zaželjena tam,kjer se je igralo.Zato sem res zlepa probala se priližat partnerju s pogovorom,dobro voljo,razumevanjem za njegov šport,počutje itd....pa me je označil da sem ratala posesivna.S čim??'ker sem ga delila,ga skušala razumela,mu dala čas svoj..... veliko vikendov sem bila sama doma z otroki,ga zvečer pričakala vedno nasmejana ,voljna za pogovor,kako ti je šlo...in tudi topla večerja ga je čakala.Kar nankrat sem ratala res odveč.Ko se je to stonjevala in ni minil vikend brez odhodov,skupaj v avtu,tam skupaj cel dan......Velikokrat je zrežiral kreg,da je lahko šel od doma,češ da gre on lahko kamor želi dela kar želi...češ da je svoboden...Zmeraj sem bila odprta mu zapala strahove,ki sem jih imela,saj sva oba dala kar nekaj skozi že....želela vedet kaj je tam tako super,da je samo tam do onemoglosti pri stvari,doma pa mi po dolgem dnevu odsotnosti,ko se vrne zaspi v 5 minutah na kavču.Povedala sem mu stisko,da sem osamljena,kaj me boli,da ga želim nazaj,da mu ne branim špota le da bi bila vesela,da ko zaključijo pride domov.Pa je rekel pretiravš,ah nehi,vsi so tam,nikoli nisva sama-začel je lagati.Večkrat sem ga dobila a nikoli nisem hotla napasti direektno sem pa dobila potrditve,da mi res laže.Če je bilo kaj tako očitnega mi je dejal,da ga jaz silim v to da mi laže,ker ne razumem-Ahhh počasi mi je pral možgane in me zavajal to je sam v tvoji glavi.Pretiravaš,če boš tako govorila,bo res....itd Nikoli z njo nisva sama,je druzba,več ljudi....da res jaz pretiravam.Pravih dnevov duzinskih vikendov kmalu ni bilo nič več.samo sama,sama......on pa šport šport-,tekme,tekme tekme.....niti ene ni spustil,to je bilo prvo,vse ostalo je čakalo.

Tudi na to,češ nehaj si domišljat,nič ni če bi kaj bilo me pa itak noben ne ustavi.Nimaš se kaj bati,poglej koliko je mlada,me ne privlači..Se je pa super pogovarjat z njo,tolko ve o moših zadevah t.i moškem športu da sam gledaš.Potem je želel pohajati z njeno družbo naokoli ,v prostem času še,tekme tudi tujina je bila zreven.Namesto družinkih praznikov prvomajskh si je splaniral športne v njeni druzbi in z ostalimi mladimi....kaj pol če grem na hokej k je ona zraven....Sem rekla bi jaz sla...ampak to pa res ne.....le le da jih na koncu ni vseeno upal realizirati vsega v celoti,ker i bilo pveveč očitno.Nas domače bi pustil čisto na cedilu . Naj povem,da je finančno tudi začel jamrati,saj ga je dosti ole vse skupaj stalo,žrl je pa mene doma in stresal name slabo voljo.Ona je poštena,ona nebi nič..res je fejst punca in bla bla.....

Naj povem,da nikoi nisem partnerju do danes reka ne,danes nebi sem utrujena...če me razumete,niti nisem dolgočasna v tem,niti ne nasplošno.skratka prepričanja da je vse samo v moji glavi in da pretiravam me je dolgo časa držalo.seveda me je on vztrajno prepričeval v to.Potem je nekega dne,počlo fejst.Bila je zabava ravno v tem krogu okrogli praznik.Povabljena sem bila tudi jaz.ampak je več ko očitno pokazal,da ne želi da grem z njim.Imel je svojo že dodelano zgodbo.Zvem,da je noro plesal,se zabaval,in da se celo na koncu zlil z njo pred gostilno v eno.Bila sem čisto na tleh.Lahko sem na lastne oči prebrala,seveda ljubezen moja,rtm in podobne.Seveda je to pisal sms v vinjenem stanju po športu.In sem bila nekaj najhujšega češ da sem vohunka ia itd....napad. No po tem dogodku ko sem se komaj sestavila sem prišla tja in dobila njo tam med drugimi,čeprav ni bila v planu.Takrat pa sem oba poklicala stran in sledil je pogovor.Iz oči v oči pri obeh dveh. Zvem,da je to laž bila,da nimata nič,niti nikoli nista nič imela in bla bla.....Odkrito sem punco vprršala če bi ga rada imela,naj ga odpelje,ji ga spakiram,pa je rekla ne,Mojemu sem rekla,da bo spakiral do večera...In takrat moj zaščiti njo.Nič ni kriva,jaz seme kriv.jaz nekaj čutim a točno kaj nevem,vem da jo imam rad.tema mi je padla na oči.Nikoli pa ničesar nisva imela niti ne bova.ker kakor ona ne goji nobenh drugih čustev kot prijateljskih.....skraka šuš v glavo.Nisem ga nič šparala,povedala sem mu tam pred njo vse,tudi njej,kaj počenja,koliko škode je naredila,pa mi je rekla želim da rešita stvar,nikoli mu nisem ničesar spornega pisala,to je on....skratka pristala sem doma skoraj na tabletah.Šok popolen..teden bolniške,kaj naj,živim pri njem,mali otroci eden vrtec drugi šola,tretji šola srednja itd......seveda da sem želela pogovor, a kaj velik nisem dobila.Na to kakšna čustva goji do nje,pravi še sam ne ve..in da je to njegova stvar,da bi sam rešil,jaz nebi zvedla nič in la bla......Huje je to,ko mi pove da ima prepoved pisanja smsov mailov njej itd....seveda z njene stani.nebi pisla več,to je bistvo vsega..še preveč sem se odkrila.......naj povem,da se me ni nikoli telesno odpovedal,oz da bi čutila v sexu kakšno pomanjkanje,nasprotno pogosteje se je to dogajalo,kar mi kot ženski taki,ki ljubi res iz srca je pasalo,godilo itd...se pa sprašujem zakaj preobra pri njem..prej,če je šlo kaj narobe-mali prepir ni moral nič,dokler nissva zgladila,,zdaj pa tole in ga ne moti............Tudi sedaj,ko ni še nič končnega,nama to laufa.Ko želim vedet,kaj bova midva naprej,skupaj ja al ne....ne dobim jasnega odgovora.In tako se vleče en mesec,dva,....naj povem da komunicirava normalno,funkcinirava tudi,da je več doma zdej,ampa čutim da gre del energije tja,kamor meni ni všeč.Čutim....čeprav mi reče,samo sva prijatlja samo midvaa s tisto punco zakaj bi bila skregana.kaj pa sem točno jaz,nevem..imam občutek da sem naredila nekaj kar sem se razvrednotila čisto........to me zre....vem,da sem neumna.FEJST!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sad.gif(((((

No to sem se jaz vedno bala, me pa zanima k sta šla s partnerjem skupaj sta se sploh znala pogovarjati med sabo????

Jaz imam 21 let madona ane, zelo malo pa morem priznati imam, mamo, sestrični, vsi so se ločile, poročile in ločile, tukaj sem jaz glavni opazovalec,

sem pa razmišlala, zakaj si z nekom skupaj če že sprva vidiš, da se niti ne znata pogovarjati, sta se prej veliko pogovarjala?

Bi pa prosila, da pišeš PRESLEDKE ZA VELJICAMI IN PIKAMI.

MENE ZANIMA PRVA STVAR KAKO JE BILO NA ZAČETKU?

Sta se sploh pogovarjala??

K meni se zdi, da imam takih zgodb čez glavo dovolj, pravim imam 2 sestrični, ločili, vsi moški enaki na začetku in zakaj si sploh začela z njim??? Jaz ne vem mogoče sem tako neumna, da je res možno, da čez leta spoznaš, da se niti pogovarjati več ne znata ali preprosto, je punca k je mlada preveč zaljubljena v nekega fanta, moškega in ljudje delajo take grozne napake.

Ali je sploh možno, da se človek tako čez leta spreminja????

Kako sta se spoznala???? Si preverila kakšen je ta moški, kakšen značaj ima, kaj ima rad?? kako se obnaša ali si začela šele zdaj spremljati??? Pa je možno, da se človek čez leta tok spremeni ali je ženska preveč v oblakih in zaljubljena v moškega, da že na začetku ne vidi kakšen je in potem se nabira in nabira in šele na koncu spoznaš kakšen je??? Pa še otroke imata, pa si res spoznala svojega partnerja tako dobro????

A STA SE SPLOH POGOVARJALA O TEM, DA ČE BO KDAJ VIDEL KAKŠNO DRUGO, TI JE POTRDIL, DA SAMO TEBE LJUBI? A STA SE SPLOH POGOVARJALA O ČUSTVIH KAJ KDO ČUTI??? ZAKAJ IMAŠ OTROKA ČE PRVI DAN NISI PREVERILA KAKŠEN JE TVOJ PARTNER IN POTEM JE ŠE OTROK PRIŠEL??

JOJJJJJ PA JE RES MOŽNO, DA SPOZNAŠ SVOJEGA PARTNERJA KASNEJE, JE BIL VES ČAS TAKO DOBER, ALI SI TI ZDRŽALA IN POTRPELA??

KUHANA KAŠA SE NE MELJE PROTI KONCU MELJE SE OD ZAČETKA DO KONCA!!!

VES ČAS SI VEDELA KAKŠEN JE, KAKO SE OBNAŠA DO TEBE, PA SI ČAKALA. ČAKALA, DA SE ZMELJE IN POČI.

Jaz bi prej zelo razmislila, prednjo rodim otroka, od koga je ta otrok, če bo z mano in me podpiral, kakšen je ta moški???

Ker tu trpi otrok.

1. Če ljubiš človeka, mu daš svobodo, ne trpiš tako kot ti zdaj trpiš.

Mislim, da bi morala malo razmisliti o tem, da je človek svobodno bitje, kdor ga ima rad mu pusti svobodo, ne moreš človeka prikleniti

na sebe, tvoja misel, je narobe, zaradi človeka k ga imaš rad, ne trpiš ampak ga osvobodiš, tako moraš osvoboditi tudi sebe, ne smeš biti priklenjena nanj. Če ga imaš rada, mu daj svobodo, jaz bi mu na tvojem mestu.

Ne moreš se vsilit, da greš z njim športat, ker na silo nič ne gre.

NAJPREJ SE NAUČI KAJ O SEBI, OČITNO SE NISI VELIKO.

Kompatibilnost......je sploh prva stvar, ki lahko obeta kvalitetno in dolgotrajno partnerstvo. Vse prevečkrat na to pozabimo, sem mi zdi.

Tisto o "nasprotja se privlačijo" je za parkratno telovadbo v postelji in čisto nič več.

Zaljubljenost ni vredna piškavega oreha. Je varljiva in lažniva. Zadetost. Ne vidimo realno, le lepo in privlačno, negativnosti ne zmoremo in tudi nočemo videti. Ko to zmoremo....je lahko prepozno ali vsaj neugodno iz več razlogov. Milivojević celo pravi, da se čustveno zrela oseba ne more zaljubiti. Sliši se nekak žalostno, vsi smo radi tako ali drugače zadeti, ker povzroča ugodje. Toda kot vemo, ko zadetost mine, je lahko zelo hudo.

Ljubezen je tista, ki je vredna. In ljubezen je odločitev.

Ampak kompatibilnost je nadvse. Podobna zanimanja, interesi, pogledi na svet, itd. ipd.......Tudi podobna stopnja izobrazbe ni zanemarljiva, čeprav ne odločilno pomembna, lahko pa se kasneje izrazi in pride do težav.

Pa fajn je, da se, preden narediš usodne korake, zazreš malo v njeno ali njegovo primarno družino.......ki nas vse usodno oblikuje.......in če opaziš stvari, ki to niso všeč ali so zelo moteče, nekompatibilne s tvojimi nazori in življenjem......beži kolk te noge nesejo. Fajn je, da se fantje zazrejo v njenega očeta, dekleta v njihove mame......ker bodo videle, kaj pričakujejo oz. si želijo od partnerja. Skoraj vedno fantje iščejo podobne mamam, dekleta podobne očetom, podzavestno. Poglej odnos njenega, njegovega očeta in mame in videl-a boš kaj pričakuje, si želi v partnerskem odnosu.

Saj nisem prepričan, da je to tematika te teme, sam se mi ne da brat nazaj. No, so pa zanesljivo težave v partnerstvu......ki se jim lahko vsaj deloma izognemo, če upoštevamo prej napisano. Takšno je pač moje mnenje in izkušnje.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Moje izkušnje kot opazovalka moje MAME, 2 SESTRIČNI, zaljubljenost, zaljubljenost in potem napaka in ločitev, veš kaj je brezpogojna ljubezen, je pa to kar imam zdaj sreča in sreča in sreča, ne trpim, tako kot ti, življenje mi je pokazalo " ODRASLE" ljudi.

K so otroci in zelo naivni ljudje.

je bil pa čas, da jaz prej odrastem, kot oni.

NAIVNOST, NAIVNOST, SRY, človeka je treba pustit, da gre, svobodo mu daj. MU PUSTIŠ, DA GRE PO SVOJE, sploh ti ne treba trpet in jokat. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif

VEŠ KDO RES TRPI IN JOKA TISTI K NIMA HRANE IN NE MORE PREŽIVET IN NA CESTI PROSI IN TISTI K JE BOLAN, TISTI JOKA.

Še vse življenje je pred tabo, še veliko ljudi je po svetu.

Praviš, da se strinjaš s Stingom.....if you love somebody set them free.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Ma ja.....je pa glede na našo nrav to veliko lažje rečt kot naredit. Ampak ja....se strinjam.

K. Čapek

Kompatibilnost......je sploh prva stvar, ki lahko obeta kvalitetno in dolgotrajno partnerstvo. Vse prevečkrat na to pozabimo, sem mi zdi.

Tisto o "nasprotja se privlačijo" je za parkratno telovadbo v postelji in čisto nič več.

Zaljubljenost ni vredna piškavega oreha. Je varljiva in lažniva. Zadetost. Ne vidimo realno, le lepo in privlačno, negativnosti ne zmoremo in tudi nočemo videti. Ko to zmoremo....je lahko prepozno ali vsaj neugodno iz več razlogov. Milivojević celo pravi, da se čustveno zrela oseba ne more zaljubiti. Sliši se nekak žalostno, vsi smo radi tako ali drugače zadeti, ker povzroča ugodje. Toda kot vemo, ko zadetost mine, je lahko zelo hudo.

Ljubezen je tista, ki je vredna. In ljubezen je odločitev.

Ampak kompatibilnost je nadvse. Podobna zanimanja, interesi, pogledi na svet, itd. ipd.......Tudi podobna stopnja izobrazbe ni zanemarljiva, čeprav ne odločilno pomembna, lahko pa se kasneje izrazi in pride do težav.

Pa fajn je, da se, preden narediš usodne korake, zazreš malo v njeno ali njegovo primarno družino.......ki nas vse usodno oblikuje.......in če opaziš stvari, ki to niso všeč ali so zelo moteče, nekompatibilne s tvojimi nazori in življenjem......beži kolk te noge nesejo. Fajn je, da se fantje zazrejo v njenega očeta, dekleta v njihove mame......ker bodo videle, kaj pričakujejo oz. si želijo od partnerja. Skoraj vedno fantje iščejo podobne mamam, dekleta podobne očetom, podzavestno. Poglej odnos njenega, njegovega očeta in mame in videl-a boš kaj pričakuje, si želi v partnerskem odnosu.

Saj nisem prepričan, da je to tematika te teme, sam se mi ne da brat nazaj. No, so pa zanesljivo težave v partnerstvu......ki se jim lahko vsaj deloma izognemo, če upoštevamo prej napisano. Takšno je pač moje mnenje in izkušnje.

jaz se pa tle z unim o starših ne bi ravno strinjala.

jaz naprimer nisem nikoli iskala očeta v tipih in nikoli imela podobnega ne po karakterju in ne po videzu,

pravzaprav ravno nasprotje, ker niti podrazno ne bi imela partnerja, kot je moj fotr iz katerega vije nepopisljiva hudobija in agresija.

pa me nikoli noben od partnerjev ni pipnu, kamoli da bi me udaru, mu jajca vsečem prečhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

veliko je pomoje poudarka na neki čustveni zrelosti, uravnoteženosti in ne samo neki zaljubljenosti, kar se tiče dolgotrajnega

razumevajočega odnosa.spoštovanje, ljubezen, razumevanje, svoboda....

odvisno je kolk maš popucano na podstrešju glede otroštva,

ali se zavedaš vzorcev ki si jih pokasiral in ali si jih želiš še naprej ali želiš to spremeniti.

v moji družini, z obeh strani naprimer vodi tradicija agresije nad ženskami in otroci in to ful generacij že.

jaz sem se odločila ta vzorec prekiniti!

in odnose graditi na drugih stvareh.na ljubezni, spoštovanju, razumevanju in podobno .

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Ne trdim, da vedno in 100% drži. Večinoma pa. In seveda ne gre za zavestno.....ampak podzavestno. V zadnjih letih sem se s tem kar nekaj ukvarjal, tudi s pomočjo srtučkotov na tem področju, bil tudi sam skeptičen do njihovih ugotovitev, toda....v presenetljivem obsegu držijo. Tudi sam sem odreagiral....halo, jaz da bi iskal žensko kot je moja mati, nikoli, ma to ni šans, tu nekaj ne špila......vendar.....bolj sem vrtal v globine bolj sem se majal v svoji skepsi. Še danes imam dvome, toda......moje nasprotujoče stališče niti približno ni več tako trdno.

K. Čapek

NE NI FORA V TEM, FORA JE V TEM, DA ONA VIDI SAMO TEGA MOŠKEGA , KATEREGA SE JE DEJANSKO ZAPIČILA, TO JE MOJ MOŠKI, AMPAK NE TO JE SVOBODNO BITJE, VIDI SAMO PROBLEME Z NJIM, ON NI PROBLEM, ONA SAMA JE PROBLEM, OSNOVNO.

OSNOVNO BI MORALA SEBE NAJPREJ SPOŠTOVATI POTEM BI MORALA VEDETI, DA ČLOVEK NE BO OSTAL Z NJO NA SILO IN GA NE MORE PRISILITI, DA OSTANE Z NJO, KO BI MU DALA SVOBODO, DA GRE BI DALA SEBI NOVO MOŽNOST ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN NOV ZAČETEK, BILA BI SREČNA, DA JE PUSTILA, DA GRE OD NJE, ČE JE ON SREČEN Z DRUGO ŽENSKO NAJ BO TUDI ONA SREČNA.

TO JE LJUBEZEN, ČE ČLOVEK TRPI, TO NI LJUBEZEN TO JE OBSEDENOST Z NEKIM ČLOVEKOM, NE MOREŠ TI ČLOVEKA NA SEBE NAVEZAT.

Tisti človek k te ima rad, bo ostal s tabo, tisti ne bo šel drugam, svojo pot mora izbrati, žal ne moreta hoditi po enaki poti.

še nekaj kar ti jaz moram povedati, kaj se moraš ti naučiti v tem življenju je samospoštovanje do sebe, veš kaj to pomeni, to pomeni, da imaš sebe tako zelo rad, da te ne briga za druge kaj počnejo, ko imaš sebe dovolj rada, boš lahko tudi sprejela, da bo nekdo odšel iz tvojega življenja, sebe nimaš rada imaš rada TEGA MOŠKEGA IMAŠ RADA, SEBE NE, ZAČNI SE UČITI, KDO SI, KAJ IMAŠ RADA, TRPIŠ ZA MOŠKIM K TI NE DAJE NOBEN POMEN V ŽIVLJENJU, TVOJ MOŠKI NE GLEDA NATE NA OSEBO K BI JO SPOŠTOVAL IN CENIL, NE VIDI V TEM KAR SI PISALA NOBENEGA SPOŠTOVANJA DO TEBE, SE TI SPLOH SPOŠTUJEŠ?

KAJ MISLIŠ O SEBI? IMAŠ DOBRO MNENJE, ZAKAJ TRPIŠ ZA ČLOVEKOM????

LJUDJE TRPIMO ZA ČLOVEKOM, KER IMAMO PREMALO RADI SEBE!!!!!!

100000 LJUDI JE NA SVETU, LE NEKATERI TE LAHKO OSREČIJO IN OSTANEJO S TABO, NE PA VSI, VSI DRUGI MORALO POISKATI KAR IŠČEJO, VSAK MORA DRUGAM POTOVATI.

TO JE KOT NEKA ŽIVLJENJSKA LADJA K TE ČAKA....

Rešitev za tvoj problem:

NAJPREJ ZAČNI SPOŠTOVATI SEBE, MOŠKI, K GA IMAŠ TE NE VZAME RESNO, TE NE POSLUŠA SPLOH, NE GRE TO TAKO,

TI SI OSEBA IZ KRVI, SI TAKA KOT SI, SPOŠTOVALI TE BODO IN PIKA, KO BOŠ TI

REKLA, DA JE KONEC!!!!!!!! OD ZDAJ NAPREJ, SEM TO KAR SEM IN ME BOŠ SPOŠTOVAL DRUGAČE ODPELJE LADJA IN SI POIŠČEŠ OSEBO K BO OSTALA S TABO IN TE BO POSLUŠALA.

Sebe imej rada, zato si na svetu, samo tako te bodo imeli radi. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif

Ampak, da bi tako ravnala, bi morala najti izvor (nesamospoštovanja itd.). Samo ugotoviti, da se ne spoštuješ, ni dovolj.......to je le prva faza.......vedenje.......ki je iztočnica za nadaljevanje. To so zelo kompleksne zadeve.

K. Čapek

Ampak, da bi tako ravnala, bi morala najti izvor (nesamospoštovanja itd.). Samo ugotoviti, da se ne spoštuješ, ni dovolj.......to je le prva faza.......vedenje.......ki je iztočnica za nadaljevanje. To so zelo kompleksne zadeve.

Jaz sem se svoje naučila, to ni začetna faza, to je vse kar imaš, vse kar imaš je, da imaš sebe rad, to si zapolni, to te pripelje na

pravo pot. Če ti ne vidiš rešitev v tem, ker nisi doživel veliko stvari.

Ne trpiš in ne jokaš. Tudi se ne cmeriš in se ne pritožuješ, jaz se ne in se nikoli več ne bom.

Človeku daš svobodo in ti greš naprej po svoji, spoznaš nove ljudi k te osrečijo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif

MORAŠ PA SAM NAJTI SMISEL, RAZLAGO..........TVOJE ŽIVLJENJE JE.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...