Mitja 2. marec 2002 Prijavi Deli 2. marec 2002 2. marec 2002. Tako. Lunin forum je postavljen. Toliko, da deluje. Verjetno boste tudi sami opazili nekaj napak in pomankljivosti, ki jih moramo popraviti - zaenkrat je to testna verzija. Forum bomo kmalu postavili na SQL server, kar bo povecalo zmogljivost in hitrost dostopanja. Ce imate kakrsnokoli vprasanje, pripombo, nasvet ali sugestijo, postavite vprasanje na forumu ali pisite na forum@lunin.net. Administrator Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Hej, kaj sem nasla... (*mal urejam uredniske forume, podobno kot sem zadnjic astrologijo).Tedaj nas je bilo 6 al kolk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 ... na moj rojstni dan Naključij ni... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Jaz sem pa tam enkrat maja prsvetla na LNF...kot gost seveda, pa mi ni bil preveč všeč... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 O. Cocci (in astra)..V bistvu sva ga otvorila 1.3. okol 23h (saj ves, asc sco), vendar tedaj (01:01 ) sem nekak prisla do objave tele na F, pa ker je bil pac datum ze 'cez', sem tko postavila (*jaz sem tud kot admin objavljala). Ja. Tkole... Pih. Kok nas je pa zdaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Veliknajst! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Thanx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 šest... zdej jih je blo pa največ na enkrat x 100!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts