pokowc 21. november 2002 Prijavi Deli 21. november 2002 Ko si v obdobju,ko želiš bit si na jasnem ,potem pejdi v naravo, morda na kolo,plavat, obiskat jaso ...razmisli in čakaj na ugodno miselno rešitev,a če tut ta ne pomaga,potem glej pred sabo in opazuj naravo ,morda samo zarad tega se najde rešitev če vidiš: orla_ pomeni duhvrano_zakonris_skrivnostmetulja_spremembakača_preoblikovanjekrokar_magijakonj_močsova_temazajec_strahdelfin_vezvolk_stezosledecbober_skupnostsokol_poslanecbivol_obilje ...Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2002 Prijavi Deli 21. november 2002 Hm... bivola pa bolj tezko, a ne Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 21. november 2002 Prijavi Deli 21. november 2002 Res zanimivo tole. Zadnje čase vidim pogosto sokola. Kaj pa sporoča veverica in lisica, tudi ti dve kar pogosto videvam. Hecno je to. Če rabiš sporočilo kar samo pride do tebe. Meni sploh ni treba v naravo vse te živali pridejo kar ob cesto ko se vozim. Zadnje čase največkrat sokol. Ha, mogoče sem zamudil volitve, bi moral kandidirati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. november 2002 Avtor Prijavi Deli 22. november 2002 hej andro; pa sej to ni dobesedno, to je prenesen pomen, torej poslanec je lahko nekdo drug, neka oseba, ki ti jo nekdo˝pošilja ja andre, ni ti treba iti ven pa skakat ....lahko si v avtu in se voziš, pa opaziš konja, srako al pa veverco...it´s the same. kaj pa , če je lahko za naše razmere´ bivol kr bik? Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 22. november 2002 Prijavi Deli 22. november 2002 Oj, Pokowc, sej vem, sem se malo navezal na aktualne dogodke. Se pravi po bogastvo v Afriko ali ZOO x:Dx Sem se pa že večkrat spraševal o teh pomenih, še posebej ko sem videl kakšno žival na kakšnem nenavadnem mestu ali času. En dan sem dvakrat videl veverico ob cesti, drugače pa nikoli, to mi že da misliti. Nisem pa nič namislil Je pa prav zanimivo, se spomnim ko sem zadnjič videl delfine v morju in s kom sem bil, prav zanimivo, res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. november 2002 Prijavi Deli 22. november 2002 Kaj pa SRNA in to povožena Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2002 Prijavi Deli 22. november 2002 Po mojem nic dobrega... se moram pa spet vtakniti z mrkom... namrec: veckrat okoli mrka (najraje pa PO mrku) vidim vec kot ponavadi povozenih zivali.V napovedi sem celo tudi omenila zivali, ki jih bo nekam vleklo (in zdi se mi celo, da so prav zares govorili o nekem medvedu, ki je spet nekam priharal...).Tako je okoli mrka na cesti cela paleta povozenih zivali in torej ne samo macke, pac pa se jezi, kune, celo lisice in srne, kot si videl ti, Aquarius..Tako to pripisi mrku.Sicer pa povozena zival, ki jo je najlepse gledati, ko prosto teka okoli, prav zato najbrz nikakor ni dober simbol oz. znak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2002 Prijavi Deli 22. november 2002 Velikokrat vidim skorpijona, martincka, druge kuscarcke, pa se mocerada.Kaj pa tile pomenijo po teh razlagah?In pa kragulj, katerega ogromnokrat vidim? Tiste vrane in to... tega pa je vedno vec, celo v mestu.Sraka pa mi je vsec... Je skoraj kot pastiricka, pac - povecana... Zelo lepe modre blescece barve je ljudje mesajo vrane in srake, vrane pa mesajo tudi s kavkami. Kar pa se tice redkosti videnja tega v mestih...Zadnjic sem morala potrobit (!) sraki na cesti, da se je gospa sploh umaknila - torej - niso posebno plasne.. Vrane pa so se sploh razpasle.Velikih pticev, kot so vrane, se kar malo bojim, majhne pticke pa obozujem - imam ogromno opraviti s ptici - veckrat mi kaksni priletijo v stanovanja, prav tako pa priletijo tudi netopirji (res pa je, da vrana se ni priletela.. na rseco, seveda.. :~)))Pisana zivalska druscina se skratka "lepi" name. ;>)) Vsec mi je zerjav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. november 2002 Avtor Prijavi Deli 22. november 2002 enkrat sm neki bral..........če vidiš enga krokarja pomen neki dobr, če pa dva skupi pol pa ni dobr! če pa tri cool.... jato njih, pol pa ....moram pogledat te rešitve od nekje.. Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 24. november 2002 Prijavi Deli 24. november 2002 Se mi je že dvakrat zgodilo, da ko sem razdrla razmerje z dvema različnima osebama, mi je domov grede lisica prečkala cesto.Simbol lisice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 24. november 2002 Prijavi Deli 24. november 2002 Se mi je že dvakrat zgodilo, da ko sem razdrla razmerje z dvema različnima osebama, mi je domov grede lisica prečkala cesto.Simbol lisice? moje amatersko razmišljanje: lisica=zvitost,pamet pametno si se izvila ? p.s. mene pa zanima kaj pomeni hrošč (zadnje čase jih pogosto vidim), če ve kdo mogoče ? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. november 2002 Avtor Prijavi Deli 24. november 2002 mislim,da so imeli indijanci videnje poti preko živali~JA,živali so jim´kazale pot* ..to bo treba iskati Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. november 2002 Prijavi Deli 24. november 2002 Ja pokowc se posebej preko volkov in prav na tak nacin vidim ne samo volkove ampak tudi ostala ziva bitja. Indijanci so spostovali vse zivali v gozdovih. Preko njih so lahko vzpostavljali kontakt s svojimi predniki ali duhovi, ali pa so preko volkov potovali v druge kraje na Zemlji, se preko njih pripravljali na bitko, na zimo itd. Tudi v Indiji, kjer so kobre skoraj udomacene v mestih in imajo strup 10x bolj mocnejsi kot cianid in so eno od najbolj agresivnih kac na svetu, veliko ljudi umre zaradi njihovih pikov, pa kljub vsemu jih Indijci ne ubijajo in jih pustijo ziveti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Kaj pomeni, ce vidis skupaj leteti pet strak?Kaj pomenita grlici v paru, kar veckrat vidim, pa lahko kar sama sklepam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Imam nekje doma tole ... indijanske karte in razlago... bom malo prebrskala... enkrat te dni Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 O, kul.. thanx. Saj sem nekje zasledila tole, morda imam celo doma kje kaj podobnega, pa pojma nimam zdajle, kje bi to iskala in vse..Ma, meni ptici simbolicno ful pomenijo - kadar je kaj takega, mi prinese sporocilo dolocen ptic.Tukajle imam pestro druscino - najbolj pa se razveselim rumenoglavih kraljickov. Vcasih so kaksni tako redki, da se moja frendica nic ne ve o njih (ki se ful spozna na ptice), pa jih morava poiskat v kakem pticjem leksikonu. Pa notri mi uletijo v flat (nickolikokrat pa ze, sredi centra, v 7 stuk v bloku, sinicke ipd., dvakrat v isto sobo pa celo netopir - tudi v 7. stuku v centru), zadnjic pa mi je tu, kjer sem zdaj- priletel notri celo en tak odstekan, da ga sploh nismo mogli identificirat - po treh knjigah iskala, se v knjiznici, ko mi ni dalo miru. Ko smo se zaleteli enkrat pred parimi leti, sem vso pot pred tem s slabim obcutkom opazovala cele kupe povozenih zivali - taka 'bera' se ni bila nikoli... Ni nam sicer bilo nic, smo pa imeli nekoliko unicene pocitnice, ne nazadnje, ker smo morali ze prvi dan tako odsteti od pocitniskega budgeta kake 2/3 casha (ali koliko, ful, skratka). :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Spet nič o svinjicah. Svinjica - razigranost, toplina.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Janja - saj tudi o lisicah ni nic (pa gre za zival z eno najbolj 'nazornih' simbolik) - pa smo kar mi dodali.Zdaj pa imamo info tako o lisicah kot tudi o svinjah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Ja Janja, pa o rachkah tudi ne, pa se nihče ne pritožuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Račka - lepota v duši.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 :o|o: o mačkah tudi nič ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 rachkon spet zardi do ušes ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Zadnje čase vidim dosti krav, hehe a je to kao bivol..., sem pa ke kako vrano, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Indijanske karte: MEDICINA ŽIVALI v bistvu je tako, da bi za to, da izveš, kaj je tvoja osebna medicina, ali, kaj te trenutna lekcija uči, moral imeti karte - ki si jih lahko sam narediš (pač napišeš na listek ali kartonček imena vseh naštetih živali, še bolje pa, da so karte malo večje, na njej pa slike živali; ker, če karto izvlečeš narobe obrnjeno, ima drugačen pomen) v oklepajih sem na kratko napisala bistveno učenje, če potegneš to karto. Če pa sprašuješ po tvoji medicini, pa je opis drugačen. MRAVLJA/potrpežljivost (potrebuješ zaupanje in potrpežljivost) ZAJEC/ strah (prenehaj misliti in govoriti o strašnih stvareh, prenehaj skrbeti o prihodnosti) SEVERNI JELEN/ vztrajnost (primanjkuje ti energije vojščaka, vztrajnosti) BOBER/ gradiltelj (čas je, da daš idejam akcijo) SOVA/ prevara (vidiš skozi prevare ljudi; pazi, da magije ne izrabljaš) MIŠ/ temeljit pregled (poglej sliko širše; te je strah življenja? temeljito si poglej sebe in druge) BIZON/ molitev & izobilje (prihaja čas prepoznavanja svetosti življenja; ceni bogastvo življenja in to deli z drugimi) RIS/ skrivnosti (skrivnosti so splavale po vodi; bodi v tišini in pozoren na sporočila višjega jaza) PUMA/ voditelj (z njeno medicino se moraš slano prizadevati za mir; vedno in povsod govori resnico. Panika ni del te svete medicine!) KROKAR/ magija (v zraku je magija! nekaj posebnega se bo zgodilo, ne skušaj ubežati temu.) VOLK/ učitelj (poišči samoten kraj, kjer boš videl svojega učitelja znotraj sebe. Deli to z drugimi skozi ustvarjanje) PES/ zvestoba (kaj pomeni služiti humanosti? Globoko razišči tvoj smisel služenja drugim) KOJOT/ slepar (Konec je spanja! Steklena hiša se ti lahko vsak čas sesuje. Kojot te bo preslepil s svojim smešnim plesom in humorjem.) JEŽEVEC/ naivnost (potreba po zaupanju, veri in želja, da bi ponovno postali otrok) OPOSUM/ odvrnitev (njegova strategija je, da zaigra smrt pred sovražnikom. Uporabi to v določeni situaciji. Uporabi svoje možgane, občutek za dramo in presenečenje) VRANA/ zakon (je znamenje sprememb - vrana vidi istočasno preteklost, sedanjost in prihodnost. Pozna neznane skrivnosti kreacije in čuva svete zakone) LISICA/ kamuflaža (oprabi svojo pretkano naravo na pozitiven način, bodi tiho o nekom ali nečem. Postani neviden. Zapusti zabavo neopazen) VEVERICA/ združevanje (uči te, kako zbrati in zadržati energijo za čas, ko jo boš potreboval. Varno mesto za shranjevanje je nevznemirjeno srce. Poglej, če si ne delaš prevelike zaloge in ne shranjuješ preveč vsega.) KAČJI PASTIR/ iluzije (poglej izven svojih navad. Če si žeiš sprememb, te bo kačji pastir vodil skozi meglo iluzij na pot tranformacije) ARMADILO/ zaščita (definiraj svoj prostor: si morda preveč radodaren in je tvoj dom postal avtobusna postaja? ) JAZBEC/ agresivnost (prevelika pohlevnost. Koliko časa boš še sedel in čakal, da ti svet podari srebrno žlico?) PURAN/darovanje (dobil si darilo- duhovno, materialno ali inetelektualno. Občuti duh darovanja in ga deli z drugimi) PODLASICA/ skrivnost (poglje skrite vzroke) DIVJA KURA/ sveta spirala (kakšne vrste reakcij ustvarjaš s svojo energijo? ali je tvoje gibanje usklajeno s tvojimi željami in cilji?) KONJ/ moč (resnična moč je modrost, ki pruhaja z razumevanjem poti. strast, skrbnost, učenje, ljubezen in deljenje darov, talentov in sposobnosti so poti k moči) MARTINČEK/ sanjanje (sanjač pomaga, da vidiš senco - strah, upanje, stvari, ki se jim upiraš) ANTILOPA/ akcija (prisluhni medicini antilope, da ti pomaga najti pravo akcijo ijn ponudi enkratne rešitve - ponuja ti sporočilo višjega namena. zdaj je pravi čas!) ŽABA/ očiščenje (najdi pot, da se osvobodiš raztresenosti, očisti slabo energijo, napolni duha, telo in um) LABOD/ milina (čas sprememb stanja zavesti in razvoj intuitivnih sposobnosti) DELFIN/ mana (čas povezanosti z Velikim duhom - rešitev za otroke Zemlje. posnemaj delfina in jezdi na valovih smeha in smeh razširjaj po svetu) KIT/ shranjevalec zapisov (uporabljaj zvok in frekvenco za uravnoteženje čustvenega telesa. Sprosti napetost in čustva) NETOPIR/ ponovno rojstvo (potreba po ritualni smrti vašega življenja, ki se ne sklada več z vašimi vzorci rasti) PAJEK/ pletenje (ustvarjaj, ustvarjaj!) OREL/ duh (poslušaj srce in zberi pogum, da se dvigneš nad posvetne nivoje svojega življenja) SOKOL/ sel (bodi pozoren na signale, ki jih dobivaš v življenju in sprejemaj. Zgrabi priložnost, ki ti prihaja na pot) SRNA/ milina (uporabi moč nežnosti, ki se dotakne srca in uma ranjenega bitja. Ne pritiskaj premočno na druge, da se spremenijo, uporabi nežnost, to je tvoje orodje) MEDVED/ pogled v lastno notranjost (iz medvedove votline boš našel pot v sanjski svet in ostale nivoje domišljije in zavesti. Vstopi v tišino in se poveži s sanjskim svetom) KAČA/ pretvorba (preobrazi v sebi nekatere misli, akcije in potrebe. preobrazi energijo in sprejmi moč ognja) DIHUR/ ugled (spoštuj se! kakšno energijo izžarevaš v svoji trenutni akciji?) VIDRA/ ženska medicina (uravnotežena ženska energija ni ljubosumna ali priliznjena. poglej svoje občutke - imej sokolje oko na egu in vzdržuj zaupanje) METULJ/ transformacija (cikel samotransformacije - kje sem v tem procesu: stanje bube, ličinke, metulja?) ŽELVA/ mati Zemlja (počasti kreativne potenciale znotraj sebe, prizemlji jih in opazuj. Postavi svojo nogo čvrsto na tla. ) LOS/ samospoštovanje (kaj je treba reči, kdaj je treba reči in komu je treba reči - uporabi modrost losa) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Mateja... ...zelo zanimivo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.