Skoči na vsebino

Simbolika živali

pokowc

Recommended Posts

črna mačka mi ne more prečkati poti ... jo prej coprnica opazi in spodi x;)x ... če je ni polg, jasno takoj ... muc, muc, muc ... da jo privabim, če se bo dovolila pocrkljati x:o)x

bivši sodelavki se je na vrt hodila greti belouška ... je komaj prepričala moža, da jo pusti pri miru, ker ni strupena in je koristna

Zanimivo tole o coprnici. x:Ix

Na to nisem še pomislila. x:Xx

Kača na vrtu pa je res koristna, ampak mi je preveč zakoreninjeno, da je to golazen.

Saj sem lansko leto že napredovala, da nisem slepca spodila, ampak ga opazovala, igrala z njim...... x:Dx

Ša vedno mi je pa kača kačaste oblike. x;)x

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...
  • Komentarji 283
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zajec_strah

res zanimivo tole. :inocent:

zadnje čase pogosto videvam divjega zajca.skoraj vedno, ko grem tečt v gozd...

se mi bliža ena ful velika prelomnica v življenju, pa me je ful strah, ko pomislim, da bo kmalu vse drugače.

strah me je, da ne bom zmogla vsega.

pa z eno osebo bi rada prekinila stike.pa ne morem/ne znam.

zopet strah. :o|o: :inocent:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

No, meni nosi črn maček neizmerno srečo :2src:

Pot mi prekriža večkrat dnevno, drugače pa se stiska k meni tudi v postelji x8Dx xDDx :2src:

Zavestno sem ga izbrala, neskončno 'ta pravi' je bil, z njegovim šnofeljcem :2src: , moj ljubček x^x

Krokarji in vrane: imamo jih ogromno v Trstu.

Imam en par, dec je imenuje PeroPero in je hodil jest Velikankine brikete.

Potem je začela hodit z njim tudi žena. Problem je bil zgolj v tem, da sta kakala po sanjski terasi :o|o:

Sem neuspešno poskušala aktivirati Velikanko in Mačko.

Sedaj z dvema mačkoma, ki na veliko bluzita po strehi- so se krokarji odselili na sosednje strehe,

od tam pa še naprej hudo naglas krakajo x:px

Meni je všeč x^x

Zadje čase, ko hodimo zvečer tečt na kras, srečamo srno skoraj vedno.

Kače pa ne bi rada srečala... :OO!:

Drugače pa...vraže pa to- ne verjamem , da živali nosijo nesrečo, ravno obratno.

Vem pa, da živali kaj sporočajo in komunicirajo s človekom. No, ne z vsakim.

Ko je Mačka umrla, sva se iskali. Več dni me je iskala njena Duša. Strašno :V: .

Slednjič sem razumela, kaj je pričakovala od mene in sva se poslovili, njena Duša pa je našla spokoj. :C:

Mogoče je pa velik zajcev tam v gozdu... :inocent:

x:Dx

ne bi rekla.

lani takšen čas sem na istem travniku/jasi pred gozdom srečevala srne in srnjake, zdaj pa vedno samo zajce.

letos poleti sem tudi že 2x kačo videla, ampak ne slepca. x:px

strelka :palec:

a je ta zajkla še vedno pri tebi? :irs:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

OMG tole z zajci :eek:

prejšnji teden, glih za lunin mrk, sm mela eno tako neobično izkušnjo: po kolesarjenju, na pol poti, imam navado "mal zurit okol sebe", eni rečejo temu meditacija, jst pač ne. In priskaklja iz gozda divji zajec, in se začne mirno past - in to 15m od mene. Pa še Pesjanko sm mela s sabo (sam ta je stran gledala, k ni vidla zajca (je mačje velikosti). Jst ropotam s kolesom, odpiram plasteno vode, pijem, zajc nič. Mirno se pase dalje. Ko pa dam Pesjanko v košarco na kolesu, se zajec samo malo pritaji - provzaprov je okamenel in se malo po malo pritajil - do prihuljene izvedbe. Se je men že takrt ful čudn zdel, zakva ne s.p.izdi, zakaj kr čaka tm, skor na dohvat ruke :vio:

Zdej pa na uni povezavi berem - x;)x

zanimivo, pa še tolkala, klavir, oranžna, rdeča, "čarovništvo"....glih tole se rolalo takrt po moji sceni. x:Ix

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 1 year later...
Vsaka žival, ki se nam prikaže na nenavaden način, se nam prikazuje večkrat ali kako drugače pritegne našo pozornost, nam želi predati pomembno sporočilo. V tej nitki boste našli različne pomene, ki so aktualni za vas v danem trenutku. x;)x
LP Bog_inja http://i277.photobucket.com/albums/kk54/paddycakes_2008/angellittleangels.gif

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...