č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 če bi bila okna odprta bi same čebelce,ki se z grozdjemsladkajo ,v hišo prifrlele Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 kroko ne poznam simbolike za sivo čapljo...mogoče jo pozna contesa... čveka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 kroko ne poznam simbolike za sivo čapljo...mogoče jo pozna contesa...Saj njo sem vprasal, a ne ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 pa tkole sem uletela.... :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 pa tkole sem uletela.... :xx!:Kot caplja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 no tko Kroko...vidiš kaj pomeni če srečaš čapljo....za ribce zihr nič dobrega :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 My Webpagekrokodil tukaj je ena povezava - tam je tudi čaplja pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Sem se spomnila nekaj... Včeraj, ko sem šla iz službe proti domu, bil je še dan, a je že žarela večerna zarja, zagledam majhnega netopirja, ki se je spreletaval po naselju... nevsakdanji pojav v urbani sredini Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 orla_ pomeni duhkača_preoblikovanjekrokar_magijadelfin_vezvolk_stezosledec Moje najljubse. ...pa tudi tigri in vse macke - divje in domace. Kaj to pomeni ? Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sem se spomnila nekaj... Včeraj, ko sem šla iz službe proti domu, bil je še dan, a je že žarela večerna zarja, zagledam majhnega netopirja, ki se je spreletaval po naselju... nevsakdanji pojav v urbani sredini A to ves, ko0 smo ga mi ko smo prisli z morja dam, imeli na maski spredaj netopirja razpetega. Ubozcka pa sicer, ker ga je nekaj zmedlo in se je direkt nabil, ko sem jaz rekla, da sem ultra vesho idla. macka je v bistvu ponos, eleganca in taksno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Čez vikend sem videl en star zemljevid dela Islandije. Mislim, da je bil iz leta 1200-1500. No, na sliki so bile neke ledene skale tam kje je danes morje, na teh skalah pa neke čudne živali. Pol nosorogi, pol krokodili, pol brontozavri. No, takih živali je bilo ene 5 vrst. Potem se članek nadaljuje, da kako hudo močna je islandska pravljična zgodovina, ter da veliko tega utegne biti res. Sprašujem se le. Če so takšne živali bile, kje neki so potem zapisi in slike?Bom poskusil članek poiskat, pa ga dam na skener. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Moje najljubse. ...pa tudi tigri in vse macke - divje in domace. Kaj to pomeni ? mačka - magija, skrivnostnost, neodvisnost Energije mačke...tudi moč, neustrašnost tiger - moč, strast, posvetitev Tiger simbol moči in mlade Lune-elementa Vode; ženska energija. zdravljenje Ena povezava -Totem Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ena povezava -Totem Super povezava, strelka02 - hvala lepa Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 ko sem se v službo vozila zjutraj in se je noč čisto na rahlo spreminjala v dan, me je preletela raca...pa pri vsej burji... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Kolk živalic vidite! Jst pa v centru vidim veliko golobov, če grem pa tečt pa kakega ježka in že nekajkrat miškico! Drugače pa nobene! Vsi te pogovori me spomnejo na ure psihologije, ko smo morali upodobiti družino z živalmi. Neverjetno kolk jih je narisalo sebe kot petelina - WIERD Jst sem sebe kot ježka, brata pa kot srako, čeprav me danes spominja na hrčka! Kaj bi pa vi narislai? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Mene je pa moja frendica videla kot vevericko. Jaz bi narsiala... mucko najbrz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Vsi te pogovori me spomnejo na ure psihologije, ko smo morali upodobiti družino z živalmi. Neverjetno kolk jih je narisalo sebe kot petelina - WIERD Jst sem sebe kot ježka, brata pa kot srako, čeprav me danes spominja na hrčka! Kaj bi pa vi narislai? Volka. Spomnim se volka v filmu '' Beli ocnjak '' - sredi snezne beline, sa srebrno sivim krznom. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A to ves, ko0 smo ga mi ko smo prisli z morja dam, imeli na maski spredaj netopirja razpetega. Ubozcka pa sicer, ker ga je nekaj zmedlo in se je direkt nabil, ko sem jaz rekla, da sem ultra vesho idla. Ste imeli pa pravi batmobile Raje ne vprašam, v kakšnem stanju je bil revež Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Zlo v lepem, v bistvu... razpet je bil tako pocez , glavico je imel malo vstran samo, pa na strani pac od udarca vdrtina, sam sploh ni bilo tok grozno (kot bi v bistvu skor moralo bit), sem pozabila fotoaparat prinest dol, ko sem sla po portljago, pa sem ga sam tja v grmovje med listje zakopala.Saj je bil trenutek, jaz sem vidla veso, da sem se se zdrznila, ko je cist mimo mene letela (jasno, v taki liniji pol ni moglo bit drugace), potem pa sva zjutraj v LJ sele videla, se do jutra je bil tam gor pol, pa sploh nisva vedela, sam na meji so gledali ful avto. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Enkrat sem dozivela nenavadno izkusnjo sa zivalima: sprehajala sem se z mojim fantom po eni sumi v blizini Ljubljane i naenkrat slisimo iza nas mjavkanje - majhna crna muca je celo vreme tekala za nama in mjaukala, sama, ne vem od kod se je dala, ker v blizini ni bilo his. Pocakali smo na nju in skupaj sva sli se nekaj kilometrov. Kraj enega drvesa muca je naglo zastala in ko sem pogledala, opazila sem kaco kako se giblje skozi listje na tlu, a muca jo je igrivo poskusila dotikati sa sapom / tacom ? /. Muca in kaca - pol urice sem to opazovala in mocno uzivala v tem prizoru ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...sva sli ...Mnogo slovencev ne zna uporabljat ali pa ne uporablja dvojine! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 ko sem se vračala s službovskega sestanka sem se ustavila na počivališču za eno čik pavzo....kar tako, po navdihu, ker to ni nek običaj. dobro sem parkirala in ravo hotela ven iz avta, ko čisto nizko prileti ptič. pomislila sem na vrano, pa me je nekaj zmotilo in pogledam še enkrat. 2-3 m nad mano je letel krokar, črn, bleščeč, z razprtimi perutmi. ko je preletel avto je izvedel eleganten ovinek, zaokrožil nad avtom, da sem lahko videla peresa njegovih peruti. nato se je dvignil više in odletel na travnik. postopek se je skoraj identično ponovil čez nekaj minut z drugim krokarjem.....nakar sta oba odletela čez cesto na bližnje drevo...menda sem krokarje nazadnje videla tako od blizu v londonskem towru.... polepšala sta mi dan...kot da bi s sabo prinesla nekaj magičnega...hvala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Hja ..to le je pa lepo. Sama osebno nisem marala krokarjev..sedaj pa jih sprejemam kot del sebe. Mi vedno prinese kaj zanimivega..čeprav včasih nič kaj prijetnega in se moram soočiti s tem... krokar magična ptica...prisluhni kaj ti je krokar želel povedati. Najbrž bodo velike spremembe v tvojem življenju.krokar te popelje iz temnih globin v svetlobo. Čisti konflikte, ki jih imaš v sebi in ti jih pomaga skurit.To pomeni tudi zdravljenje...zdravljenje duše. Jah je veličastna ptica..pa vendar z njo je potebna tudi previdnost. pozdravček Pomeni magija, zdravljenje, stvaritev (creation) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 strelka02, hvala zelo kul, da se dogaja prav v mescu škorpijona...potem bo pa še božič, ki je tud povezan s preporodi...to bo še zanimivo, pa čeprav mi mogoče ne bo vedno všeč.....so pa veličastni krokarji...sploh, ko jih vidiš letet in jadrat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.