Ale' 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Škorpijon animal totems Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Evo, pa sem našla to temo Kdor išče, ta najde Včeraj sem nekje v rovtah srečala žabo na cesti in sem se ji odmaknila, prijatelj za mano jo je pa zgleda povozil :xx!:, ker sem mu potem povedala, da sem se žabi odmaknila in on je rekel: "Aja, zato si tak krog naredila, jaz sem se pa vprašal, kakšen kamen mora biti to." In sem ga vprašala, če se je tudi on umaknil, pa je reku, da ne, da jo je zgleda povozil Ko sva se ločila in sem bila že v mestu, sem na sred Dunajske ceste videla lisico (svashta, vam rečem). Pa sem od daleč gledala, katera žival je to, sem najprej mislila, da je mala srnica, sam sem potem videla, da je bila lisica. Je pa zanimiv, da sred Dunajske vidiš lisico, a ni no? No, približen simbol sem prebrala žabe in lisice, sem pa še želela napisat, da sem včeraj srečala ti dve živalci Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Hudo! neverjetno, res (na dunajski)! zihr nakladas... mi je vsec tako lisica kot zhaba. haha, sem tko napisala kot da bi meli kej skupnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 hihi Res, na dunajski sem jo vidla. Sem vedla, da bi mogu bit nekdo z mano, da bi to potrdil Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 hihi Res, na dunajski sem jo vidla. Sem vedla, da bi mogu bit nekdo z mano, da bi to potrdil mogoče si bi morala enga papagaja omislit za sopotnika....ki bi ponavljal res je res je.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Pa sem od daleč gledala, katera žival je to, sem najprej mislila, da je mala srnica, sam sem potem videla, da je bila lisica. te dve zamenjat med sabo, je pa hudo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 te dve zamenjat med sabo, je pa hudo haha, res je (tut nad tem sem se včeraj zamislila ) Sam zato je meni tok bolj smešno. No, nisem napisala, da ko vozim, nosim očala in vozim z dolgimi lučmi Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 ti priporocam se meglenke....osvetlijo tudi nizje pozicinirane predmete/zivali/osebe Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 mogoce pa zarad oranzkastosti. sam dbk, priznaj, da bi blo se bl cudn, ce bi zhabo in lisico zamenjala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 mogoce pa zarad oranzkastosti. evo, sem se spet ene nove besede naucil sam dbk, priznaj, da bi blo se bl cudn, ce bi zhabo in lisico zamenjala... odvisno od konzumiranih opojnih substanc Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Samo kavo konzumiram in nič drugega. Ja, bi blo bolj čudno, če bi lisico in žabo zamenjala haha Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Samo kavo konzumiram in nič drugega. Ja, bi blo bolj čudno, če bi lisico in žabo zamenjala haha čudno...jaz pa vse živo konzumiram...pa sem samo enkrat bele miške in tiste čudno se smehljajoče slončke zamenjal..samo lisice pa žabe...to pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 taka gigantska zhaba in cist micena lisickica. jaz k sem na enem morju castanedo zgoltala (tedaj je ona vesha blazotna tud prletela) no in je mel on za 'strazarja' komarja (gigantskega, kot ga je on videl tedaj).no ampak kaj se mi je zgodilo?? (mam price )v glih TEJ knjigi (k sva 4 trockala s sabo al kar vse) - s komarjem pa to - se je men POMOTOMA (pac kar not se je znasel) - spreshal - KOMAR! se mesce ce ne leta sem ga mela not, pol je pa zginil (valjda je ven zlezel izmed listov), ampak njegova kri (mini lisca) je pa se vedno.a ni hecn? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 jaz k sem na enem morju castanedo zgoltala (tedaj je ona vesha blazotna tud prletela) no in je mel on za 'strazarja' komarja (gigantskega, kot ga je on videl tedaj).no ampak kaj se mi je zgodilo?? (mam price )haha To full pomeni, da si jih mela v glih TEJ knjigi (k sva 4 trockala s sabo al kar vse) - s komarjem pa to - se je men POMOTOMA (pac kar not se je znasel) - spreshal - KOMAR! se mesce ce ne leta sem ga mela not, pol je pa zginil (valjda je ven zlezel izmed listov), ampak njegova kri (mini lisca) je pa se vedno.a ni hecn? Skor vzporedno življenje s knjigo. To je pa zanimivo In, da je komarcek tok dolgo živel ta pa je frajer, pa še tok si je drznil, da je sledi za sabo pustil Le kak namen je mel... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 nc me ni motl, v bistvu, macketina.. sej je sam not prsel. pol je pa pac neki casa bil tam. ja, univerzalno, dost morij je blo tko kej magic al pa nad povezano pa odstekani dogodki pa neke simbolike - tko k tedaj, k so nas pticki tkole simpaticno pricakal na peljescu (k glih shizim na pticke in majo zame dbest simboliko) in potem je blo glih najlepse morje, skor..vsekakor se na nobenem morju nisem tolk presmejala. res, skoz me je blo slisat po vsem peljescu (morda pa clo do korcule )...pa vsi so nas mel radi zato pa hotl bit v nasi druzbi pa to - jasn, ce smo se skoz smejal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 čudno...jaz pa vse živo konzumiram... Sam, da ne vse mrtvo Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Sam, da ne vse mrtvo pri govjeih zrezkih bi to znalo bit malo problematicno Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Sej men so nasploh ptički čist ok, ampak golobi... ti so pa že čist preveč domači v Centru Ljubljane in bog ne dej, da se ti odmaknejo k se voziš s kolesom, ne, ti se moraš njim, haha. Si pa dovoljo. Tko k ta komar pri tebi Marsa, k je hotu zgleda avtoriteto uveljavit Nasmejana družba je pa zmer fajn. Smeh je pol zdravja, pravijo pri govjeih zrezkih bi to znalo bit malo problematicno Kakor za koga. Morda pa komu ne Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 stara mama mi je kot otroku povedala, da petje sove v bližini doma, naznanja smrt v bližnji rodbini ... kot mestni otrok sem sevda in na to hitro pozabila ... dva večera nazaj nisem mogla zaspati ... kot danes, samo to je že posledica nepričakovane, včerajšnje žalostne vesti brskala sem po spletu ... se nekaj repenčila tudi na lnf ... ko zaslišim ... skoraj pod oknom, ukanje ... najprej sem pomislila na nočne sprehajalce in oglašanje njihovih pasjih ljubljenčkov ... ne ... potem na mladino, ki mnogokrat preživlja noči v parku ... ne živim v mestu, in v bližini je kar nekaj gozda ... vsak dan poslušam žolno, kako neumorno kljuva v odmrla debla in gledam postovke, ki krožijo nad krošnjami ... zakaj ne bi bil tudi domovanje sovice danes sem prepričana, da je prišla oznanjati smrt ... ne meni ... levčku, kateremu je bila teta druga mati nekoč mu bom povedala o tem trenutku ... nisem hudo vraževerna ... a to je že druga smrt v njegovi rodbini v slabem mesecu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 jaz sem tud to slisala ze. sam namenoma pozabim na *slabe vrazhe', ker nocem tko razmisljat, povezovat.Ta *dobre* pa si zapomnim in obcasno *furam*. Npr. ce mi crna macka precka cesto v petek, se pozvizgam na to (nenazadnje sem rojena na petek 13. in sem imela 3 crne macke in sva z Mishko velikokrat komu preckali pot ), po 2. strani pa ce mi precka bela macka pot katerikoli dan, se mi zdi pa to fajn sajn. Bolj se *bojim* svojih sanj, ki so, kadar mi 'nakazujejo' kaj tacga, zal skor vedno kruto uresnicljive. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Tole za sovo je meni osebno zraven in mem.Oprosti, ampak res. Poizkusila sem, da si vsako stvar obrnem na pozitivo.Črna mačka mi pomeni, da bo ena velika sreča prišla k meni na sproti.Deluje. Kar se sove tiče, imam za hišo gnezdo (kako se pravilno napiše gnezdo, gnejzd, bivalnik, trhel plot........)Skovika skoraj vsako noč (na kratke presledke seveda).Priznam da me kar zmrazi ko se zbudim in poslušam tisti značilni zvok.Pomrli pa tudi še nismo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. april 2009 Prijavi Deli 19. april 2009 Drugače pa ...kolko živali so pobili zaradi takšnih in drugačnih vraž... Tuki se pa čist strinjam.Zakoreninjene stvari (preroki, vraže) negativnosti neke živali, so močnejši kot lepota in njihov dober namen. KAČAČe jo vidiš da pride pred hišo, jo pusti ali (baje še bolje) pokončaj čimhitreje.Ne rani je, potem ti prinese nesrečo.Fentaj ali pusti, ker s tem pride sreča. LoLNerazumna povezava (ubij ali neubij).Spet ena vraža ki je meni osebno mimo in zraven. psČe jo jaz zagledam pred hišo, pomojem zledenim, ne da jo ubijem.Zoprno zaradi otrok, ne zaradi mene.Oni se jagajo in valjajo po travi, hosti...... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. april 2009 Prijavi Deli 19. april 2009 Mitra ... verjame, da ti je mimo ... samo se je uresničilo ... morda je samo slučaj črna mačka mi ne more prečkati poti ... jo prej coprnica opazi in spodi ... če je ni polg, jasno takoj ... muc, muc, muc ... da jo privabim, če se bo dovolila pocrkljati bivši sodelavki se je na vrt hodila greti belouška ... je komaj prepričala moža, da jo pusti pri miru, ker ni strupena in je koristna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2009 Prijavi Deli 20. april 2009 videla krokarja zadnjič...na kakšnih 10 m.....kdor kaj pozna, bo vedu, da je blo to zlo blizu.....zvečer sledila resna debata o neki hudo kočljivi temi.....speljana pa mojstrsko..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.