Skoči na vsebino

Simbolika živali

pokowc

Recommended Posts

Dbest, Mateja... x^x x8Dx

Saj je lahko povezujoce tudi s taksno simboliko.

Jaz pa jemljem kot nekaksno 'sloganje' tole...

Npr. enkrat sem parkirala, pa je z mocnim in pretresljivim krikom zakricala ena cudna ptica (sicer se se kar spoznam, jih opazujem, tale pa je bila cisto nekaj posebnega).. POmislim, ups, pogledam gor, pa je nisem videla dobro med krosnjami, a bila je ena velika ptica -ne pa vrana ali kavka ali kar je se tega- in pomislim se, zakaj moram pomisliti, da je to zdaj pretresljivo, ker ima recimo pac tak glas... ne glede na to, kako jaz zdaj to jemljem... In sem pomislila, bogve kaj tole pomeni, grem v vezo, odprem postni nabiralnik, notri pa kartica od frendov, ki so bili na jadranju, na kateri je bila samo precudovita fotka galeba na modrem nebu, ozadju... Cez celo kartico je bil skratka samo en ogromen galeb... in takoj me je spreletelo, da se tudi galeb tako hecno pretresljivo oglasa....

So me torej frendi poklicali na cuden nacin z morja...

Kasneje pa so rekli, da so imeli nevihte, jih je bilo strah (niso bili zelo vesci se), so molili in tko... Ne vem, ce je to bilo tocno tedaj, a definitivno sem tole seveda povezala. xyiyax

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 283
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 7 months later...
LISICA/ kamuflaža (oprabi svojo pretkano naravo na pozitiven način, bodi tiho o nekom ali nečem. Postani neviden. Zapusti zabavo neopazen)

SRNA/ milina (uporabi moč nežnosti, ki se dotakne srca in uma ranjenega bitja. Ne pritiskaj premočno na druge, da se spremenijo, uporabi nežnost, to je tvoje orodje)

Evo, našla odgovor za danes zjutraj, se pravi naj bom tiho in na soft pretkan način vplivam na druge x:Ix .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz pa sem zadnjic videla, kako je lustno vevericka preckala cesto (in malo zaustavila promet)... kar zmedla se je in obstala, vsa lustna in hecna.

Ful so mi vsec, take zivahne in srckane. :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hi-hi.....jaz pa pogosto zvečer z balkona opazim podlasico, ki smuka med avtomobili. He-he.......moj tast ma ful rad živali.......in vedno skrbi zanje, jim nosi hrano ipd. Tako se je v skladišču pojavila tudi podlasica, ki jo je veselo hranil. Vendar je bila gospa mal navihana in je velikokrat na avtomobilih pregriznila kak kabel, da so bli prav pošteno jezni......samo njemu pa nikol x:Dx . Res zanimivo. In on je seveda kao nikol ni videl. Tiho partnerstvo x;)x :palec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zdajle sem spila kavo, presenetila me je cista linija zirafe na steni skodelice.

Kaj pomeni zirafa simbolicno?

Steguje vrat v visave... :D

Picasso

:eek: ... opsala in desno od nje riba (z mehurckom celo :D) in desno od nje tjulenj, se celo z glavo gor zavija, tocno tako pozo ima, kot si ga predstaavljas iz kake dokumentarne oddaje ali s fotke..

Odstekano... :eek:

Pa vse na steni skodelice, ker je sploh nisem obrnila, sam tolk casa pijem to kavo...

Picasso

PUMA/ voditelj (z njeno medicino se moraš slano prizadevati za mir; vedno in povsod govori resnico. Panika ni del te svete medicine!)

Hm, zanimivo... moram še malo razmislit, zakaj me je pritegnila ravno ta ikonca xscratchx

morda mi hoče sporočiti, da je čas, da se otresem strahu pred odgovornostjo, naj ne oklevam stopiti v ospredje?!?

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

V preteklosti mi bili zelo všeč sloni.Privlačila me njihova solidarnost drugim slonom pomagat in nasploh "držat" skupaj. :palec: Največkrat me magnetizira "PLES" ljubezni katerekoliv živali.No ja,saj polži so mi tud všeč. x:Dx

• 2 weeks later...
Uf, danes sem pa na poti v službo videla dve povoženi kuni :o|o: .Jih še nikoli nisem tko od bliz vidla, dons pa kar 2. Pismu živim v pravem živalskem vrtu, zdaj je vsepoplno medvedk na porodniški v akciji, pa šetajo mladiče okoli nas, pa srne, pa lisice, zajci, veverice dostikrat vidim, aviacija pa sploh ta glavna x8Dx x;)x x:)x :palec: .

• 3 weeks later...

KAČJI PASTIR/ iluzije (poglej izven svojih navad. Če si želiš sprememb, te bo kačji pastir vodil skozi meglo iluzij na pot tranformacije)

Tole bitjece je danes zajadralo v našo pisarno x:)x .

SRNA/ milina (uporabi moč nežnosti, ki se dotakne srca in uma ranjenega bitja. Ne pritiskaj premočno na druge, da se spremenijo, uporabi nežnost, to je tvoje orodje)

Evo tole sporočilo dobila danes zjutraj...Se pravi se gremo killing them softly x:Dx x;)x x:Xx

Predvčerajšnjim in včeraj sem pa prvič letos videla kresničke :wub: : So mi ap tako zelo všeč, kot bi bile lebdeče zvezdice blizu nas x:px .

ŽABA/ očiščenje (najdi pot, da se osvobodiš raztresenosti, očisti slabo energijo, napolni duha, telo in um)

Pa tole zverco je Cyberček našel na sprehodu. najde, povoha, žaba odskoči seveda, Cyberček pa šele dobi pravo veselje, za njo spet povoha, spet odskoči. Ker sta se šla to na cesti, nisem bila preveč navdušena, pa je imel nekajminutno totalno gluhoto x:Dx .

• 2 weeks later...

LISICA/ kamuflaža (uprabi svojo pretkano naravo na pozitiven način, bodi tiho o nekom ali nečem. Postani neviden. Zapusti zabavo neopazen)

Že dvakrat sem zjutraj na cybersprehodu vidla zvitorepko x:)x .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...