Marsa 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Dbest, Mateja... Saj je lahko povezujoce tudi s taksno simboliko.Jaz pa jemljem kot nekaksno 'sloganje' tole... Npr. enkrat sem parkirala, pa je z mocnim in pretresljivim krikom zakricala ena cudna ptica (sicer se se kar spoznam, jih opazujem, tale pa je bila cisto nekaj posebnega).. POmislim, ups, pogledam gor, pa je nisem videla dobro med krosnjami, a bila je ena velika ptica -ne pa vrana ali kavka ali kar je se tega- in pomislim se, zakaj moram pomisliti, da je to zdaj pretresljivo, ker ima recimo pac tak glas... ne glede na to, kako jaz zdaj to jemljem... In sem pomislila, bogve kaj tole pomeni, grem v vezo, odprem postni nabiralnik, notri pa kartica od frendov, ki so bili na jadranju, na kateri je bila samo precudovita fotka galeba na modrem nebu, ozadju... Cez celo kartico je bil skratka samo en ogromen galeb... in takoj me je spreletelo, da se tudi galeb tako hecno pretresljivo oglasa....So me torej frendi poklicali na cuden nacin z morja...Kasneje pa so rekli, da so imeli nevihte, jih je bilo strah (niso bili zelo vesci se), so molili in tko... Ne vem, ce je to bilo tocno tedaj, a definitivno sem tole seveda povezala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 janjaK....na enga svinjaka:He, he , hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 LISICA/ kamuflaža (oprabi svojo pretkano naravo na pozitiven način, bodi tiho o nekom ali nečem. Postani neviden. Zapusti zabavo neopazen)SRNA/ milina (uporabi moč nežnosti, ki se dotakne srca in uma ranjenega bitja. Ne pritiskaj premočno na druge, da se spremenijo, uporabi nežnost, to je tvoje orodje)Evo, našla odgovor za danes zjutraj, se pravi naj bom tiho in na soft pretkan način vplivam na druge . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 jaz pa že dva dni opazujem srnjaka zjutraj na paši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Jaz pa sem zadnjic videla, kako je lustno vevericka preckala cesto (in malo zaustavila promet)... kar zmedla se je in obstala, vsa lustna in hecna.Ful so mi vsec, take zivahne in srckane. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Hi-hi.....jaz pa pogosto zvečer z balkona opazim podlasico, ki smuka med avtomobili. He-he.......moj tast ma ful rad živali.......in vedno skrbi zanje, jim nosi hrano ipd. Tako se je v skladišču pojavila tudi podlasica, ki jo je veselo hranil. Vendar je bila gospa mal navihana in je velikokrat na avtomobilih pregriznila kak kabel, da so bli prav pošteno jezni......samo njemu pa nikol . Res zanimivo. In on je seveda kao nikol ni videl. Tiho partnerstvo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Zdajle sem spila kavo, presenetila me je cista linija zirafe na steni skodelice.Kaj pomeni zirafa simbolicno?Steguje vrat v visave... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ... opsala in desno od nje riba (z mehurckom celo ) in desno od nje tjulenj, se celo z glavo gor zavija, tocno tako pozo ima, kot si ga predstaavljas iz kake dokumentarne oddaje ali s fotke.. Odstekano... Pa vse na steni skodelice, ker je sploh nisem obrnila, sam tolk casa pijem to kavo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 mateja, tole z indijanskimi kartami je pa dbest Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 PUMA/ voditelj (z njeno medicino se moraš slano prizadevati za mir; vedno in povsod govori resnico. Panika ni del te svete medicine!)Hm, zanimivo... moram še malo razmislit, zakaj me je pritegnila ravno ta ikonca morda mi hoče sporočiti, da je čas, da se otresem strahu pred odgovornostjo, naj ne oklevam stopiti v ospredje?!? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 V preteklosti mi bili zelo všeč sloni.Privlačila me njihova solidarnost drugim slonom pomagat in nasploh "držat" skupaj. Največkrat me magnetizira "PLES" ljubezni katerekoliv živali.No ja,saj polži so mi tud všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ali prinasa nesreco, ce ti crna macka kriza pot ? Hmmm...odvisno od tega ali si clovek ali mis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ... ali macek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ali prinasa nesreco, ce ti crna macka kriza pot ?Lahko jo pa ti prineseš mački :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ali prinasa nesreco, ce ti crna macka kriza pot ?Sem imel že parkrat slab dan, ko mi je mačka prečkala pot, od tedaj "pljuvam"(gledam tudi na druge!), čez levo ramo, pa stvar res deluje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 He he, meni pa črna mačka prečkala pot na zadnji uri pred vozniškim izpitom, in mi prinesla srečo na izpitni vožnji. Se mi pa zdi, da je bil inštruktor malo na trnih ob tem dogodku, vsekakor bolj kot jaz. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Uf, danes sem pa na poti v službo videla dve povoženi kuni :o|o: .Jih še nikoli nisem tko od bliz vidla, dons pa kar 2. Pismu živim v pravem živalskem vrtu, zdaj je vsepoplno medvedk na porodniški v akciji, pa šetajo mladiče okoli nas, pa srne, pa lisice, zajci, veverice dostikrat vidim, aviacija pa sploh ta glavna . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 hejst pa zjutri srechu PUJSOLOGA (mesar)nauk:prasichka ni dalech 666 zlomkoslovceu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 N ečist bliz, za in pred tabo tule Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 KAČJI PASTIR/ iluzije (poglej izven svojih navad. Če si želiš sprememb, te bo kačji pastir vodil skozi meglo iluzij na pot tranformacije) Tole bitjece je danes zajadralo v našo pisarno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 SRNA/ milina (uporabi moč nežnosti, ki se dotakne srca in uma ranjenega bitja. Ne pritiskaj premočno na druge, da se spremenijo, uporabi nežnost, to je tvoje orodje) Evo tole sporočilo dobila danes zjutraj...Se pravi se gremo killing them softly Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Predvčerajšnjim in včeraj sem pa prvič letos videla kresničke : So mi ap tako zelo všeč, kot bi bile lebdeče zvezdice blizu nas . ŽABA/ očiščenje (najdi pot, da se osvobodiš raztresenosti, očisti slabo energijo, napolni duha, telo in um) Pa tole zverco je Cyberček našel na sprehodu. najde, povoha, žaba odskoči seveda, Cyberček pa šele dobi pravo veselje, za njo spet povoha, spet odskoči. Ker sta se šla to na cesti, nisem bila preveč navdušena, pa je imel nekajminutno totalno gluhoto . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 LISICA/ kamuflaža (uprabi svojo pretkano naravo na pozitiven način, bodi tiho o nekom ali nečem. Postani neviden. Zapusti zabavo neopazen) Že dvakrat sem zjutraj na cybersprehodu vidla zvitorepko . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Danes pa prvič v življenju videla vaškega posebneža v cerknici, ki je gnal ovce na pašo. Vprašanje kaj to pomeni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.