Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Hm, za povoženega al pa tudi celega ježa tudi nič ne piše... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 bemu sem zahtevna postala, tule ni več odgovorov na vse Včeraj pa danes videla čapljo . Razmišljam kako srečo imam, tok različnih živali vidim, kot bi bila v živalskem vrtu . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 sej stanuješ v živalskem vrtu pujsika... okrog tebe so same divje živali.... pogledaš čez okno in imaš discovery chanel... hi hih ia ni to super? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Super ja, samo je treba imeti odprte, pa se vidi svašta... Sem vidla odkar sva tule jelena, srno, lisico, ježe, jazbece, veverice, miške, slepca, bemtiš, študiram kere pešce sem še vidla aja, polhe, zajce, mačke in pse jasno, konje, ovce, krave, ponije, pa ptic full sam jih malo poznam - to bi bil raj za Marso , pogorelčke, lastovke, vrabčke, siničke, taščice, kanje, čaplje,... pa full insektov, komarji, muhe, čebele, sršeni, čmrlji, hrošči vsi živi, pikapolonce,.... pa zdaj poleti kresničke... Lepo je biti izven šundra, ja, pa uživati v naravi, v takšni v naravi ne v živalskem vrtu, jaz res uživam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 pujsa, kje si ze ti ...? jaz sem na poti k tebi... kresnick je letos malo morje, ampak polhov ze dolgo nisem vidla....! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Notranjska tam od cerknice navpik proti hrvaški meji . Tam k se Uršula z metlo fura Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ok! a se da prit tudi z avtom, ali samo metle in konje sprejemate? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Tut z avtom tudi, do konca ceste potem pa štopaš, ziher pride Uršula z metlo, al pa medved . Ne se pride Tinka, jasno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 vsako jutro ena drobna ptička želi v našo kuhinjo, okno imam namreč odprto... vsako jutro takšen čas. Pride do notranje police in jaz jo nežno prepodim, to se dogaja že nekaj dni, pa po tistem ko jo prepodim, se zopet pojavi z novim poizkusom, dokler okna ne zaprem.... le kakšno sporočilo mi nosi, pa ga ne zaznam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 .prinaša ti novi pridih dneva, sveže ,poletno videnje Tudi jaz vidim kdaj iz sobe ,kako se kakšn ptič prlima s svojimi tankimi nogami na rob stene hiše ,seveda mora mau počivat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Kaj to pomeni, če prideš v okolje, kjer je neverjetno veliko metuljev Letos se mi je enkrat to pripetilo, verjetno niso imeli naravnih sovražnikov. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 in sinička me še vedno vsako jutro pride pozdravit... sem se jo že navadila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 JA TAKO. ponudi ji ostanke drobtin, ki jih imaš spravljene..nastavi ji en naraven˝krožnik iz katerega bo jedla..a ni to lepo,da te taka narava obišče,da je sam tebe izbrala ? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Viverca, tista ,k ma beu trebuhč , košat črn rep, temno rjav trup in zanimive oči Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Zebre se ločjo med sabo po obliki črk Dobr da jih men ni treba, k sam fleke vidm Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 V zadnjem obdobju vidla štorkljo s slabo orientacijo - se je na Notranjsko izgubila , pa Cyberček našel žabo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 letos na morju videla same vrane, galebi so itak normalni del vsakdana, pa žabe, netopirje, pajkov je ful in celo eno kačo...vse je nekaj z nekimi spremembami povezano :o borism...metulji so tud povezani s preobrazbo ...na drugi ali tretji strani je opisana simbolika Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Amis, a si mislila na Matejin opis na 2. strani Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 jap...točno to ...u madonca, sam zdej sem se spomnila, da je bil še nekje en opis...sam ko se ne spomnim kje ....borism, a je še kje kakšen opis Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ne vem Amis, ampak bi ga tudi jaz želel videti , lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 kako lepo, da si tukaj...no, mogoče pa še kdo pozna še kakšen opis za živali in pomene... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hvala enako za prisotnost Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Včeraj sva s Cyberčkom presenetila enega martinčka . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.