Skoči na vsebino

Simbolika živali

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 283
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:o)x bemu sem zahtevna postala, tule ni več odgovorov na vse x:Dx x:o)x

Včeraj pa danes videla čapljo :8): :palec: .

Razmišljam kako srečo imam, tok različnih živali vidim, kot bi bila v živalskem vrtu x8Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

sej stanuješ v živalskem vrtu pujsika... okrog tebe so same divje živali.... pogledaš čez okno in imaš discovery chanel... hi hih i

a ni to super? :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Super ja, samo :eek: je treba imeti odprte, pa se vidi svašta...

Sem vidla odkar sva tule jelena, srno, lisico, ježe, jazbece, veverice, miške, slepca, bemtiš, študiram kere pešce sem še vidla aja, polhe, zajce, mačke in pse jasno, konje, ovce, krave, ponije, pa ptic full sam jih malo poznam - to bi bil raj za Marso xloveyx :party: , pogorelčke, lastovke, vrabčke, siničke, taščice, kanje, čaplje,... pa full insektov, komarji, muhe, čebele, sršeni, čmrlji, hrošči vsi živi, pikapolonce,.... pa zdaj poleti kresničke...

Lepo je biti izven šundra, ja, pa uživati v naravi, v takšni v naravi ne v živalskem vrtu, jaz res uživam xsrcx :2src: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

vsako jutro ena drobna ptička želi v našo kuhinjo, okno imam namreč odprto... vsako jutro takšen čas. Pride do notranje police in jaz jo nežno prepodim, to se dogaja že nekaj dni, pa po tistem ko jo prepodim, se zopet pojavi z novim poizkusom, dokler okna ne zaprem.... le kakšno sporočilo mi nosi, pa ga ne zaznam?

.prinaša ti novi pridih dneva, sveže ,poletno videnje :8):

Tudi jaz vidim kdaj iz sobe ,kako se kakšn ptič prlima s svojimi tankimi nogami na rob stene hiše ,seveda mora mau počivat x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

JA TAKO. ponudi ji ostanke drobtin, ki jih imaš spravljene..nastavi ji en naraven˝krožnik iz katerega bo jedla..a ni to lepo,da te taka narava obišče,da je sam tebe izbrala x^x ?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

letos na morju videla same vrane, galebi so itak normalni del vsakdana, pa žabe, netopirje, pajkov je ful in celo eno kačo...vse je nekaj z nekimi spremembami povezano :o :ph34r: xwizardx :onfire:

borism...metulji so tud povezani s preobrazbo ...na drugi ali tretji strani je opisana simbolika

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jap...točno to :palec: ...u madonca, sam zdej sem se spomnila, da je bil še nekje en opis...sam ko se ne spomnim kje :V: ....borism, a je še kje kakšen opis x?x

x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...