Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Kaj pa štorklje, Amis Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 štorklje... to je pa osnova ljudskega pripovedništva ...dojenčke, novo življenje, nove ideje, nove projekte, povezane tudi s srečo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ohoho, kake par dni nazaj pa srečala s Trudijem lisičko na poti v službo, pa na poti iz službe je pa veverička prečkala obvoznico . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 lisica je zvita, spretna, iznajdljiva, zna poskrbeti zase, hitro se izmuzne nevarnosti...veverica pa kopiči zaloge za zimo...energijo za čase, ko je energije manj.......nekje boš morala biti ze,lo previdna in iznajdljiva in ohraniti mir in zbranost, biti pozorna na situacijo, da se ti kaj ne izmuzne......je pa samo začasno, saj obvladaš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mogoče si je s to gesto rešil življenje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 nekje boš morala biti ze,lo previdna in iznajdljiva in ohraniti mir in zbranost, biti pozorna na situacijo, da se ti kaj ne izmuzne......je pa samo začasno, saj obvladaš Evo mislim,da sem tole danes obdelala , bravo Amis, obvladaš tele zadevice Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Hihi, včeraj sem videla v Bizoviku pujska, žlahta, sami pras... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ja, kar dost vas je JanjaK Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Evo mislim,da sem tole danes obdelala , bravo Amis, obvladaš tele zadevice čestitke za prvi del za drugi pa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Dons zjutraj sem pa na poti v kopalnico Cyberčka srečala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Upam, da ni bilo karambola Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Dons zjutraj sem pa na poti v kopalnico Cyberčka srečala napoved: ves dan vas bodo obkrožali prijatelji, pa srečali boste katerega Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Moram reči, da s konji ne znam razvati. Pri psih in mačkah je lažje, ker imajo dobro mimiko in lažje prepoznavam neverbalno komunikacijo. Ampak konji ... ne vem, ali se jih naj boljim, ali me bo šavsnil, če ga bom hotel pobožati po glavi.Tako sem na Uskovnici videl konje z žrebičkom. Starejša sta se nekaj izmikala, žrebiček pa je prišel se potrepljat, potem me je pa zagrabil za vrh čevlja! Nalahko sicer, lump, ampak presenetil me pa je.Grem nazaj prav na planino, kjer se je pasla cela jata konj. Malo sem poklepetal z lastnikom, prijeten človek, odpeljal se je, potem pa sem enega žrebička spet hecal, da bi se dal malo pobožati. Jasno da se je dal. Ampak glej zlomkiča (pa ni bil akhi) sam od sebe pride en odrasel konj, da tudi njega počoham. Še ni prišel na vrsto, ko prileti tale s slike, in se zrine naprej, tako da malo pošavsa tiste pred seboj ... Ti konji so morali prav dobro videti, kako sem kramljal z lastnikom ... Na koncu je od pozadi prikrevsljal še en star konj (kobila?, nisem gledal...) in še ta je moral spokati. Na koncu sta se zmenila, da bosta eden na levi in eden na desni ... ma ja, bomo šli še kaj gor...Evo ga, crkljivca! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 jezgalebimiskemartincki par nedifiniranih ujed amis, kaj je to? najbolj sem si zapomnila jeza. je bil hecen, je cakal in gledal. ni se zvil, ni zbezal, ni panicaril. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Cyberček je tudi ježa spet najdu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ZAJEC/ strah (prenehaj misliti in govoriti o strašnih stvareh, prenehaj skrbeti o prihodnosti) SRNA/ milina (uporabi moč nežnosti, ki se dotakne srca in uma ranjenega bitja. Ne pritiskaj premočno na druge, da se spremenijo, uporabi nežnost, to je tvoje orodje) Evo tole vidla v torek ta teden Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Kaj naj bi bilo pomenilo toliko letečih mravelj predvčerajšnjim :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 .mravlje letijo? od kdaj....je bla zihr enodnevnica Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Kaj še nisi nikoli opazila mravelj s krilci :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Piko,tudi sama ne znam ravnati z konji.Pa je hišni svet pred dvema letoma sklenil, da nujno potrebujemo jahalnega konja.Moj veto ni uspel....Imela izkušnje z "malimi živalmi(mucki, kužki, hrčki,....)...ampak konj?Torej,konji na paši so čreda( ne jata)...in imajo dobro izdelano hierarhijo...do tebe prišel najprej najradovednejši...ko so ostali spoznali, da nisi nevaren...so ga pač izpodrinili...Vsekakor ni pametno, da se giblješ za njihovim repom,konji so izjemno inteligentne živali in plemenite, lahko pa se ustrašijo...in...brca te lahko stane življenja...Kadar zasučejo ušesa nazaj ali dvignejo rep..POZOR...nekaj jih je vznemirilo...Čeprav se z našim konjem še vedno "vikava čez plot", me očara...ko mu ponudim sladkor v kockah ali korenček..poje....pa ga pobožam za ušesi in vratom in povem kaj lepega na uho......nasloni glavo k moji in ves otrpne...posluša....V takih trenutkih se počutim kot oseba iz filma"Šepetati konjem"....ton glasu in božanje ukroti"mrcino"....Torej, želim ti veliko lepih trenutkov s temi plemenitimi bitji, previdnost pa vseeno ni odvečP.S:ko bom velika in bom znala....pa "nalimam"tudi našega konjička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Danes sem opazil ponovno veliko pajkov... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 jezgalebimiskemartincki par nedifiniranih ujed amis, kaj je to? najbolj sem si zapomnila jeza. je bil hecen, je cakal in gledal. ni se zvil, ni zbezal, ni panicaril. ojla tinka....sori ...tole sem čisto spregledala...pa recimo, da ni prepozno... povezano je s samoto, nočnimi urami, potrebo po svobodnem jadranju, nekaj strahu in plašnosti (razpreti krila?)....greti se na soncu...toplota da novo energijo za izvedbo planov...in pri tem paziti ter imeti pregled nad celotno situacijo... borism....leteče mravlje si iščejo nov dom...ustvarjaš nekaj novega...povezano z domom, domačnostjo ali občutkom doma....glede na količino mravelj, bi bilo dobro premisliti, kaj ti nove stvari pomenijo...vso srečo contesa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Jaz sem v soboto zjutraj videla orla in sivo čapljo! Oba sta bila lepo znamenje, ki se je uresničilo! Sivo capljo sem jaz videl danes zjutraj.Kaj ze to pomeni ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Jaz sem v soboto zjutraj videla orla in sivo čapljo! Oba sta bila lepo znamenje, ki se je uresničilo! Sivo capljo sem jaz videl danes zjutraj.Kaj ze to pomeni ? ja nč ane...videl si čapljo ...naj bi to kaj pomenilo,al kaj? Se že cel dan srečujem z vrabci,kosi in mojo, tamalo, pudljo.A to kaj pomeni? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Se že cel dan srečujem z vrabci,kosi in mojo, tamalo, pudljo.A to kaj pomeni? Pomeni, da nisi cel dan v hisi (no, razen ce imas odprta okna, pa priletijo noter) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.