Lisbona 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ne bom preveč razgljabljala,ker se mi ne da. tkle mamo Krokar živi v visogorju,tudi pri nas v Sloveniji-sem ga že vidla .Od črne vrane se loči po kljunu,ki je kar precej večji od vraninega in po velikosti, je tudi večji kot vran.Črni vran je ponavadi čisto črn,in prebiva ponavadi v tropih na samotnih krajih kot je npr:pokopališče. marsa se strinjam s tebo,res so mal grozljive te črne vrane in tudi krokarji..Ravno ,zato so mi všeč..Neki imajo v sebi.. Drugače na zgornji sliki je KROKAR-100%,bom pa še pripopala črno vrano..Sam zdjle mi neki šteka in ne morem..Kdaj drugič. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Črna vrana http://www4.slikomat.com/06/1209/53120953hu.jpg Razlika med krokarjem in črnim vranom je očitna. Men je v bistvu lepši krokarr.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 seveda je razlika med krokarjem in vrano očitna...krokar je večji in mogočneješi....vrana je majhna proti njem.Tud krokar ima zelo močan črn kljun... Imam možnost opazovat krokarja ....par. Ja so samotne ptice ...samo tadva sta že od kar jih opazujem skupaj. Pa jih poznam....tadva sta mi všeč Pa jaz sem tud njima... No moji občutki ob krokarjih .....ne preveč fajn...ne vem kaj vidite tako skrivnostnega v krokarju. Mene osebno bolj fascinira orel, ki je tud mogočnejši,...pa še leta podnevi....je bližje soncu... Oba sta pa čudovita jadralca... Sicer pa sto ljudi sto čudi. Ja krokar predstavlja magijo pa skrivnostnost.....pa tudi lahko je velik prevarant....tako da...je pa čistilec, saj se prehranjuje z mrhovino..... vrana je pa druga zgodba ....vrane so mi pa všeč ker so zabavne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Thanx za fotko, Morena! ja, razlika je ocitna. Strelka, kaj pa vem, mene pac privlaci..a ni hecn enga vprasat, joj zakaj te to privlaci in zakaj te ne rajs tist?no edino, kar pa tud mene odbija, je pa to, da je mrhovinar, ja... ampak saj mnoge zivalce, ki jih clo crkljamo pa mucimuc pa bucibuc, so kanibalke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 ja sej ....pač tako je ...pa hvala bogu. Meni se ne zdi hecen enga vprašat...vprašaš najbrž zato ker te zanima ... kdo pravi da te mora zanimat ravno tisto kar mene.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 sam vcas ne ves tocn, zakaj ti je nekaj vsec, kot ne ves tocn, zakaj te nekaj odbija oz. ti ni vsec....krokar pa zarad skrivnostnosti, ja... in se cesa..... orel je ves mogocen in tak, HOCE bit car... recimo... v bistvu recemo: "kraljuje" v visavah.. ves ponosen in taksen....krokar pa se nic ne gre, ne skusa bit car, tam opazuje in definitivno ga tud ti opazis, nic se ne duva, zbuja pa spostovanje in strah, prav tko kot kraljevski orel. saj tud pri mackah: enim je vsec lev, ves kraljevski in z grivo, nek se vidi raskosh, samson pa to ...eni pa mamo rajs gibcnega in elegantnejsega panterja... mogoce ze mal clo zarad barve tud. saj mi je tud crn konj lepsi od belega.in predstavljaj si modro crnega orla, kaksen car bi sele pol bil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 http://img221.imageshack.us/img221/1214/1065337696totemsbearox8.jpg Your soul is bound to the Ninth Totem, Titan: The Bear. Titan appears as an umber colored bear. He embodies strength, might, flair, and power. He is associated with the color umber, the season of autumn, and the element of earth. His downfall is overbearance. Tole mi je pa zelo všeč, ker imam na splošno fuuuuuul rada medvede vseh vrst, najbolj pa grizlije in severne Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 a pa si že kdaj srečala kakega medveda?? (ZOO ne šteje) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 a pa si že kdaj srečala kakega medveda?? (ZOO ne šteje) si nor? Razen če bi bil tak, kot ga je imel Grizzly Adams , tazga bi takoj imela Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Kaj pomeni ,če vidiš lisico?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Kaj pomeni ,če vidiš lisico?? Da te bo nekdo nategnil...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ...jah...načinov je več.... ..... ...sicer pa gre za zvitost, koga okrog prinest, preložit "krivdo".....drugi tebi ali pa ti komu...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apostol 2 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Moram rečt, da sem si tole debato le površno pregledal, a sem skoraj prepričan da sem dojel njeno bistvo.In verjemite mi, da živali niso ključ do človekovega jaza, skrivnosti življenja ali prihodnosti.Priznam, fizično so veliko močnejše od človeka (v običajnih okoliščinah) in so veliko bolj občutljive od ljudi.A vse stvari so take kakršne je ustvaril Bog.In žival je že rojena taka kakršna je.Razvoj ji ni namenjen.Odraste, živi in umre.Ni na isti stopnji kot človek.Ni se sposobna odločati na isti način, njeno obnašanje vodijo instinkti.Človek pa se rodi nebogljen, brez vsega.Namenjena mu je rast, fizična in psihična.Celo življenje je zazrt v nadčutni svet.Življenje na zemlji mu je le dano v kratkotrajno last, v kateri si lahko zasluži večno trpljenje ali pa večno blaženost.Tisti ki se skušajo poistosvetiti z živalmi ne ravnajo po Bpožji volji, saj je človek ustvarjen po Božji podobi in se mora temu primerno tudi obnašati.Kdor pa si skuša pomagati z živalskimi duhovi, pa škodi sam sebi saj živalskih duhov NI.Vse to so le preobleke hudiča, katerega namen je stalno trpinčenje ljudi. Plačilo za stvari, dobljene od hudiča nekajkrat odtehta dobre lastnosti.Edina stvari, ki človeku lahko pomagajo so sveta spoved, sveta maša in zaupen pogovor z Bogom (molitev). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 men se zdi, da mamo za take molitvice kje kakšno drugo temo....tole pa lepo prepusti simboliki živali.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Moram rečt, da sem si tole debato le površno pregledal, a sem skoraj prepričan da sem dojel njeno bistvo.In verjemite mi, da živali niso ključ do človekovega jaza, skrivnosti življenja ali prihodnosti.Priznam, fizično so veliko močnejše od človeka (v običajnih okoliščinah) in so veliko bolj občutljive od ljudi.A vse stvari so take kakršne je ustvaril Bog.In žival je že rojena taka kakršna je.Razvoj ji ni namenjen.Odraste, živi in umre.Ni na isti stopnji kot človek.Ni se sposobna odločati na isti način, njeno obnašanje vodijo instinkti.Človek pa se rodi nebogljen, brez vsega.Namenjena mu je rast, fizična in psihična.Celo življenje je zazrt v nadčutni svet.Življenje na zemlji mu je le dano v kratkotrajno last, v kateri si lahko zasluži večno trpljenje ali pa večno blaženost.Tisti ki se skušajo poistosvetiti z živalmi ne ravnajo po Bpožji volji, saj je človek ustvarjen po Božji podobi in se mora temu primerno tudi obnašati.Kdor pa si skuša pomagati z živalskimi duhovi, pa škodi sam sebi saj živalskih duhov NI.Vse to so le preobleke hudiča, katerega namen je stalno trpinčenje ljudi. Plačilo za stvari, dobljene od hudiča nekajkrat odtehta dobre lastnosti.Edina stvari, ki človeku lahko pomagajo so sveta spoved, sveta maša in zaupen pogovor z Bogom (molitev). Še en suženj RKC ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Kaj pomeni, če hodiš po cesti in ti prečka pot velik črn maček, mislm, tak, negovan, z dolgo sijočo dlako? Definitivno predstavlja taka situacija nevarnost, pretečo, lahko celo življensko nevarnost. Mislm, za mačka, sploh če je cesta prometna fest. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Kaj pomeni, če hodiš po cesti in ti prečka pot velik črn maček, mislm, tak, negovan, z dolgo sijočo dlako? Definitivno predstavlja taka situacija nevarnost, pretečo, lahko celo življensko nevarnost.Mislm, za mačka, sploh če je cesta prometna fest. Verjameš v to...tako bo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Verjameš v to...tako bo ! Jah, ne ne, to ni vera, je blj spoznanje. Mislm da ni tolk glupe domače živali /kar se prehajanja čez cesto tiče a ne/, kt je maček. Vsaj po kadavrih sodeč, ki ležijo na in ob cesti. Sploh k se gonjo, mislm, mački. Takrat bi jim moralo bit z dekretom ukazano, da se izogibajo javnih prevoznih površin.Srotki, pa revkoti tud. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Človek se ne goni...človek ne prečka ceste...po kadavrih sodeč. Al kako že ?! Kar se tiče glupih...pa raje pistimo stat, sto ljudi sto čudi. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Človek se ne goni...človek ne prečka ceste...po kadavrih sodeč. Al kako že ?! Kar se tiče glupih...pa raje pistimo stat, sto ljudi sto čudi. jst sem govoru o...eeee....mislm...o mačkah za ljudi pa neb vedu....iz glave Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Kaj pa ,če vidiš čapljo?? No,zdi se mi,da je bla čaplja...sive barve..pa podobna štorklji..Glih, ko sem se peljala po cesti ob reki ..se je spustila proti obrobju reke..Lepa je bila... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 siva čaplja.......povezane s o z novicami, novostmi, novimi idejami.....al pa delanjem gnezda..... js pa tud letos vidla podlasico na meter od mene....tak precej velik primerek svoje vrste..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 siva čaplja.......povezane s o z novicami, novostmi, novimi idejami.....al pa delanjem gnezda..... js pa tud letos vidla podlasico na meter od mene....tak precej velik primerek svoje vrste..... amis.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.