Skoči na vsebino

Post po Breussu

enbody

Recommended Posts

Pozdrav !

Vem da v tujini organizirano izvajajo 42 dnevni post po dr. Breussu, spašujem pa če kdo mogoče ve, kje najbižje nam poteka post na tak način.

Pri tem postu je potrebno kar nekaj organizacije, pa tudi zdravniška kontrola ni odveč. V skupini pa je mogoče še lažje prestati tako kuro.

Ev. izkušnje niso odveč. Sem nov na tem forumu, zato se opravičujem, če je bila tema že obravnavana.

LP

Udomačen
Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljen, dobrodošel. x:)x

Sicer imamo nekaj tem, ki obravnavajo post(e), a prav take pa še ne in naj bo kar posebej. :palec:

Upam da se javi kdo z izkušnjami oz. kakšnim namigom.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pozdrav !

Vem da v tujini organizirano izvajajo 42 dnevni post po dr. Breussu, spašujem pa če kdo mogoče ve, kje najbižje nam poteka post na tak način.

Pri tem postu je potrebno kar nekaj organizacije, pa tudi zdravniška kontrola ni odveč. V skupini pa je mogoče še lažje prestati tako kuro.

Ev. izkušnje niso odveč. Sem nov na tem forumu, zato se opravičujem, če je bila tema že obravnavana.

LP

kolikor vem, ga lahko delaš samo, če si res zdrav.

Nikakor ne pri raku.

V kateri tujini. V tujini ima ta post zelo slab glas.

lp

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

• 2 weeks later...

če se odločiš za post po Breussu ti svetujem, da si prebereš knjigo:

http://www.emka.si/rak-levkemija-in-druge-navidez-neozdravljive-bolezni-ozdravljive-z-naravnimi-sredstvi/PR/26944,13132

Poznam ljudi, ki so bili na tem postu in niso imeli problemov, je pa res, da se je potrebno kar dobro pripraviti in organizirati, nabaviti vse čajčke in zelenjavo za sokove. V nekaterih trgovinah (npr. Sanolabor) prodajajo tudi sokove, ki so primerni za ta post (na steklenici piše, da so pripravljeni po recepturi Breussa), seveda pa so boljši sveže pripravljeni.

Kolikor je meni znano v SLO ne obstaja organizacij, ki bi vodile te post, obstaja pa Zavod preporod, ki organizirano vodi desetdnevni post ob sokovih, ki ga je seveda možno podaljšati.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...