rozica97 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 (popravljeno) Pozdravljeni! Zanima me, če mi mogoče lahko kdo knjigo Scott-a Cunningham ENCIKLOPEDIJA ČAROVNIH RASTLIN, proda ali če mogoče poznate koga, ki te knjige ne potrebuje, pa mu leži na knjižni polici, in bi bil pripravljen mi jo odstopit. Te knjige se na žalost ne da nikjer kupiti, preiskala sem vse možne antikvariate, a brez uspeha. V kolikor bi mi lahko na kakšen način pomagali, bi vam bila zeloooooo hvaležna, ker to knjigo resnično nujno nujno potrebujem. Za kakršnokoli informacijo se vam zahvaljujem! Pa lep dan vam želim Popravljeno 20. december 2011 -> rozica97 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 In kaj je fora teh "čarovnih rastlin"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Sem celo malo prečekiral tisto zgornjo pdf knjigico u nekom stranom jeziku...a da imajo celo rastline svoj spol, element, planet, moči, čarovniško uporabo...zanimivo...zgleda da čarovniško zeliščarstvo ni glih moje področje...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 super knjiga. To je izdajala založba Iskanja in že zdavnaj je pošla, ponatisa pa niso imeli v planu, žal. tko da ne vem, kje jo lahko še dobiš.Po antikvariatih praviš si iskala že. Nič, takole po forumih sprašuj in v antikvariatih pusti svojo cifro in da če dobijo, da te pokličejo (mene so že nekoč ko sem takole nekaj iskala). upam da dobiš. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 31. december 2011 Prijavi Deli 31. december 2011 vse lepo in prav sam ne vem zakaj se jim reče čarobne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2011 Prijavi Deli 31. december 2011 saj lahko jim rečeš kot želiš. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. december 2011 Prijavi Deli 31. december 2011 vse lepo in prav sam ne vem zakaj se jim reče čarobne? men je pa čist jasn, zakwa ti na silwestra nimaš druzga dela, kuker da kle ircaš 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 31. december 2011 Prijavi Deli 31. december 2011 mogoče pa delam a ? umirjeno leto 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. december 2011 Prijavi Deli 31. december 2011 mogoče pa delam a ? umirjeno leto pridna Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. december 2011 Prijavi Deli 31. december 2011 mogoče pa delam a ? umirjeno leto nekdo ti je zwiznu minus... po trije besi mu visijo iz usacga lasa posebej...ampak sm ga skenslou... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. januar 2012 Prijavi Deli 1. januar 2012 nekdo ti je zwiznu minus... po trije besi mu visijo iz usacga lasa posebej...ampak sm ga skenslou... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. april 2012 Prijavi Deli 12. april 2012 Jaz jo mam, sicer se ne spomnim al slo al angl. izdajo, pa saj ne da jo mam za hrbtom pa se mi od lenobe ne da niti obrnit pa pogledat XDFajna je, sicer je sploh ne uporabljam ampak zvaš marsikaj praktičnega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.