FrenkDtank 29. december 2011 Prijavi Deli 29. december 2011 Zadnje čase vse bolj pogosto opažam, kako malo nam je mar za naravo oziroma na splošno za druge, gledamo samo nase. Pri tem nimam v mislih malega človeka ampak tiste, ki so na položajih, ki dejansko res lahko kaj spremenijo. Namesto, da bi se odločali s trezno glavo nas vodi denar. Npr. ker sem čebelar že vrsto, mi ni jasno zakaj Bayer vztraja s proizvodnjo pesticidov Gaucho (moj članek)? Zavestno nadaljuje s proizvodnjo, čeprav vodilni možje vedo, da za okolje imidakloprid ni dober. A smo res tako zjebana družba? Citiraj Lektoriranje diplomske nalogeOblikovanje diplomske nalogeVezava diplomske naloge Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2011 Prijavi Deli 29. december 2011 A smo res tako zjebana družba? Ti se bojiš za čebeljo vrsto, kaj pa za človeško in mnoge druge vrste domačih živali? http://www.zdravasol.si/static/filebrowser_uploads/jod-nujen-a-tudi-nevaren.gif 1 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 29. december 2011 Prijavi Deli 29. december 2011 Ti se bojiš za čebeljo vrsto, kaj pa za človeško in mnoge druge vrste domačih živali? Ko ne bo čebelic, tudi nas in mnogih drugih vrst domačih živalic ne bo. Vse skupaj je povezano bolj, kot se zavedamo. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2011 Prijavi Deli 29. december 2011 Ko ne bo čebelic, tudi nas in mnogih drugih vrst domačih živalic ne bo. Vse skupaj je povezano bolj, kot se zavedamo. Seveda, jodna profilaksa napada vse, tudi udomačene čebelice.Ko čebelarjev ne bo, bodo podivjale. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.