Tamburin 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 ...pa tou te dol buje...Sanjalica, čist nič te ne zastopim. :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 E vidiš Tamara, kolikokrat močvirniki (Aakhut, Pokowka....) govorijo v narečju... Če hočem, se potrudim...po pol ure sedim pred PC, brskam po slovarju, prevajam...in končno ugotovim...da sem prebrala...nič Slovenija je tako majhna in tako velika.. bratcu, ki je popravil tvoj PC Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Jo to je tak kak da je eden pravo kak je hofmanov đula legvarske kifline đo v Lj pa so samo zijali močvirniki kva zde to pomen no al kwa toti govori Sanjalica, če bi ti znala kakšo vreme je bilo točno pred tolko in tolko leti na ta dan oziroma na 1 december bi te kap, snega više kolen grozaa jaz pa sem silin na svet ehhh.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 Ja ja, Sanjalica, sej njiju tudi jaz včasih ne zastopim - pa ne zaradi narečja! Moj bratec (oziroma brat - starejši od mene!) je pa res zlata vreden! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Sanjalica, če bi ti znala kakšo vreme je bilo točno pred tolko in tolko leti na ta dan oziroma na 1 december bi te kap, snega više kolen grozaa jaz pa sem silin na svet ehhh....Danilo...ka pa če se toga ge spoumnin???Ha???Sicer pa: VSE NAJBOLJŠE DANILO ZA ROJSTNI DAN! Ge san pa gnes mačice že nabrala...pa tou te dol buje, nej Danilo? Tamara...hmm kje je torej problem pri razumevanju "njiju" Najin IQ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Že mogauče ka se spomniš samo te se že ''stara ali stari'' če saudin posebi heee Ja mačice san vido tudi gez samo vremen je čisto nauro bi pravo kak mi lidge Sicer pa kje piše, da mora vsak vsakega razumet je pa res nekakšen EGO tud pristen huuuuu na tem forumu vsaj pri nekaterih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Danilo...vedno si bil "mali" (čeprav si visok) ... jaz pa ... hmm stara da sem... Hmmmm a se ne začne starost po 60. letu???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Hja mali odvisno kako je miošljeno tole visok ni dobro tudi letat visoko ne samo, če se ti spomniš kako je bilo vreme točno pred 35 leti potem bi rekel, da hmmmmm ti dost nebi manjkalo proti 50 heeee uhh upam ne zameriš????Včasih preveč gobezdam in se ''vtikam'' kjer mi ni treba..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 jaz sem razumela, da ima nekdo rojstni dan, torej Danilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 proti 50 heeee uhh upam ne zameriš????Zamerim ali ne... Prav imaš... Grem proti 50... Dejstva so pač taka... Vzami vstran če moreš (PODARIM) ...meni nikakor ne uspe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Imam ga jutri točno na 1 december pred 35 leti je bilo vreme tako zoprno, da je reševalno vozilo obstalo zelo daleč od hiše. kakšna so bila takrat vozila, ceste in vse ostalo je pa spet drugo ampak bila je groza po pripovedi moje mame in pokojne babice. Babica je iz MS to je 36 km do doma nazaj šla takrat peš prišla vsa zmrznjena, da so ji komaj čevlje sezuli uhhh Hvala za čestitke dobim torto z veliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 sanjalica bi že jaz nekaj podaril no stara koklja dobra juha ( če glih mam raje meso heee) ampak človek je tolko star kolko se počuti torej le dobro ugibam......no bi rekel, da si stara nekje ali pa točno tolko kot moja sestra ni kaj vse se godi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Kwa prehitevate! :xx!: 1. december je jutri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Ja torej fali le še dobre 4 ure do tega datuma hee... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 kwa sem pa vedla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Ste prižgali...prvo svečko??? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 smo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 še malo in EVO NAS V EU A ste vsi pozabili? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 hja, pa ti je res uspel srečno, uspešno in zdravo tudi tebi ...uspelo namreč Tako je videti,zaenkrat ...pa pojdimo dalje k čvekarijam Ja ja ja...folk ,ali žurira,ali se je utopil v solzah Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja ja ja...folk ,ali žurira,ali se je utopil v solzah Vsi pijejo: eni od veselja, drugi od žalosti! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja ja ja...folk ,ali žurira,ali se je utopil v solzah Vsi pijejo: eni od veselja, drugi od žalosti! no sej..tko nekak sem mislila Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.