Skoči na vsebino

Ločitev

hannah

Recommended Posts

• Komentarji 79
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hej, tolko povedanega o ločenih ...

Mene pa zanima kaj in kako vas je prineslo do tega, predvsem pa kdaj je po vašem čas za (od)ločitev. OK, vsak ima svojo mejo, razloge ... vseeno pa me zanimajo vaša mnenja. To da je čas ko že vsi trpijo zaradi kreganja, nasilja in podobnega mi je že jasno, ampak ali ni boljše da se (od)ločiš že prej, ko sta še "prijatelja" oziroma kako veš, da se stvari ne dajo več rešiti...

LP!

P.S.: Pa lepo praznujte danes, jutri in vse preostale dni!

Deli na socialnih omrežjih

No, ker smo danes spet lepo "delavni" , se sprehajam malo po netu, prebiram.. le zakaj sem zašla med kločence x^x ,.. nikoli prijetna tema :xx!: , razen za tistega, ki se je rešil kakšnih težkih spon :palec: .

Torej, da vam povem "iz prve roke", ampak ne kot ločenka, temveč kot otrok enega ločenega starša in ene matere samohranilne.. Vam povem, eno samo prilagajanje in to z vseh strani.. In potem tisto .. moji, tvoji, najini otroci.. Jaz sem bila "najin" otrok, imela pa še enega "njenega" in enega "njegovega".. Potem prišel še en "najin"..Z "njenim" smo živeli skupaj, z "njegovim" pa ne.. živel v tujin skupaj z svojo materjo.. Vam povem, vse skupaj en velik šit :xx!: ... Kreg, padale so hude besede... moja mati je v hudi jezi rekla, da je naredila življenski kiks s poroko...

In kaj najbolj boli ? Da ti kot nedolžen opazovalec poslušaš te prepire (no, ja ne smem pretiravati, saj niso bili na dnevnem redu),.. ampak če je počilo dva krat letno .. je dovolj za psiho otroka.. Gledaš starejšega "pol"brata v nasjtniških letih, kako ga sračka, kako "kao hodi na faks", potem doma kreg.. se je oženil pri 20 letih.. Krasno, se je kupila parcelca, prišel do svoje hiške... Na "stara" leta pa oporeka materi, da ni nikoli poznal svojega "pravega" očeta, da bi tudi on dedoval ... Bla, bla... Za popizdit :!!: , ne posluša matere, da ga "oče" ni želel videti... ah dolga zgodbica.. ..

Po svoje ga čisto razumem.. pri 6 letih je dobil "drugega" očeta... Redki so moški, ki sprejmejo tuje otroke... In razlike so pač obstajale.. med vsemi nami..

Kaj je najboljše ? Da ločence ne začnejo skupnega življenja z partnerjem, ki ima že svoje otoke.. Preveč primerov poznam, kjer funkcionira samo navidezno.. Hude zadeve.. Naj se družita, naj se ljubita, potem naj gresta pa vsak v svoj kotiček, ... Otroci ga najbolj nasrkajo..

Kjer uspejo zgladiti take zadeve (no, nekatereim, ampak res redkim je tio uspelo) .. vso srečo... Ampak mislim, da je to odvisno od človeka samega.. Ljudje s(m)o pa vedno bolj nemirni, živčni, nevoščljivi,...

Le zakaj ne moremo enostavno užiti življenja, dihati zraka, poklepetati, iti na sprehod, se ljubiti,.. zakaj tako pehanje za denarjem ??

Hja, malo sem se "razpričala" , povedala še eno plat, .. sedaj pa basta...

Vsem skupaj čimmanj razmišljanja v tej smeri, čim manj se obremenjevati na tuj račun,...

Eh, zunaj spet dežuje.. :xx!: :xx!: , nekateri delovni.. drugi že euforični..

kljub temu pa vsem vse, vse najlepše ...

Sem zadnjič nekje pobrala .. " Zaželite si sami, jaz vam samo voščim..."

Zakon se ne rešuje pod odejo, ampak na mizi pred večerjo. x:)x

a spet mora eva prinest jabolko?

pa kaj ste ugotovil včeraj :O: tud to ni odgovoril, ej Borism jaz pa tko lepo prosila za odgovor (tina smeško z jezičkom tukile prosim)

nič nismo ugotovil, ker ni bilo komentarja x!x

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Še jaz iz prve roke:

moja starša sta se ločila, ko sem bila stara tam prbl. 4,5 let, onadva pa nobeden čez 25 let... Tako da se niti ne spomnim dobro, me je pa to sigurno zaznamovalo.... Očeta nisem videla 15 let, danes pa imam z njegove strani 3 polsestrice, z mamine pa še 2 polbrata. Velika družina torej, kar mi je všeč. Mislim , da je boljša ločitev kot vztrajanje v nesmislu! In zato dobro premislit, preden v zakon x;)x

LP Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

:vragec:

hehe

kaj pa che je zhena shtajerka???

pol itaq psa ne rabish....hehe

666 zlobijeu....tralala

ni čist tko x!x

men so povedal drugo verzijo:

če maš briko pr hiši, p'sa ne rab'š

še iztok mlakar tko poje

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...