umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 tisti rek, bi bil idealen par, avtor že ve.....lep večer Umetnica mogoče je bil pa avtor unega reka gluh, pa je tko videl stvaritud tebi lep večer BorisM Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ja takole razmišljanje pa pripelje do zaključka, da se najbolje razumeta pokojni mož in pokojna žena . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ja takole razmišljanje pa pripelje do zaključka, da se najbolje razumeta pokojni mož in pokojna žena .če logično po vrst razmišljaš, je pa res tako Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Zakon se ne rešuje pod odejo, ampak na mizi pred večerjo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Zakon se ne rešuje pod odejo, ampak na mizi pred večerjo. a spet mora eva prinest jabolko? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Umetnica, zakaj ti vseskozi misliš na hrano, ampak zvečer je železo tale jabolko lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ja, rada jem, kako pa veš? tisto z evo in jabolkom je pa od tam, kjer nočeš komentirat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ko umre ljubezen, ne odlašajmo s pokopom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Live and let Die! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Zakon se ne rešuje pod odejo, ampak na mizi pred večerjo. a spet mora eva prinest jabolko? pa kaj ste ugotovil včeraj tud to ni odgovoril, ej Borism jaz pa tko lepo prosila za odgovor (tina smeško z jezičkom tukile prosim) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Hej, tolko povedanega o ločenih ... Mene pa zanima kaj in kako vas je prineslo do tega, predvsem pa kdaj je po vašem čas za (od)ločitev. OK, vsak ima svojo mejo, razloge ... vseeno pa me zanimajo vaša mnenja. To da je čas ko že vsi trpijo zaradi kreganja, nasilja in podobnega mi je že jasno, ampak ali ni boljše da se (od)ločiš že prej, ko sta še "prijatelja" oziroma kako veš, da se stvari ne dajo več rešiti... LP! P.S.: Pa lepo praznujte danes, jutri in vse preostale dni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 No, ker smo danes spet lepo "delavni" , se sprehajam malo po netu, prebiram.. le zakaj sem zašla med kločence ,.. nikoli prijetna tema :xx!: , razen za tistega, ki se je rešil kakšnih težkih spon . Torej, da vam povem "iz prve roke", ampak ne kot ločenka, temveč kot otrok enega ločenega starša in ene matere samohranilne.. Vam povem, eno samo prilagajanje in to z vseh strani.. In potem tisto .. moji, tvoji, najini otroci.. Jaz sem bila "najin" otrok, imela pa še enega "njenega" in enega "njegovega".. Potem prišel še en "najin"..Z "njenim" smo živeli skupaj, z "njegovim" pa ne.. živel v tujin skupaj z svojo materjo.. Vam povem, vse skupaj en velik šit :xx!: ... Kreg, padale so hude besede... moja mati je v hudi jezi rekla, da je naredila življenski kiks s poroko... In kaj najbolj boli ? Da ti kot nedolžen opazovalec poslušaš te prepire (no, ja ne smem pretiravati, saj niso bili na dnevnem redu),.. ampak če je počilo dva krat letno .. je dovolj za psiho otroka.. Gledaš starejšega "pol"brata v nasjtniških letih, kako ga sračka, kako "kao hodi na faks", potem doma kreg.. se je oženil pri 20 letih.. Krasno, se je kupila parcelca, prišel do svoje hiške... Na "stara" leta pa oporeka materi, da ni nikoli poznal svojega "pravega" očeta, da bi tudi on dedoval ... Bla, bla... Za popizdit :!!: , ne posluša matere, da ga "oče" ni želel videti... ah dolga zgodbica.. .. Po svoje ga čisto razumem.. pri 6 letih je dobil "drugega" očeta... Redki so moški, ki sprejmejo tuje otroke... In razlike so pač obstajale.. med vsemi nami.. Kaj je najboljše ? Da ločence ne začnejo skupnega življenja z partnerjem, ki ima že svoje otoke.. Preveč primerov poznam, kjer funkcionira samo navidezno.. Hude zadeve.. Naj se družita, naj se ljubita, potem naj gresta pa vsak v svoj kotiček, ... Otroci ga najbolj nasrkajo.. Kjer uspejo zgladiti take zadeve (no, nekatereim, ampak res redkim je tio uspelo) .. vso srečo... Ampak mislim, da je to odvisno od človeka samega.. Ljudje s(m)o pa vedno bolj nemirni, živčni, nevoščljivi,... Le zakaj ne moremo enostavno užiti življenja, dihati zraka, poklepetati, iti na sprehod, se ljubiti,.. zakaj tako pehanje za denarjem ?? Hja, malo sem se "razpričala" , povedala še eno plat, .. sedaj pa basta... Vsem skupaj čimmanj razmišljanja v tej smeri, čim manj se obremenjevati na tuj račun,... Eh, zunaj spet dežuje.. :xx!: :xx!: , nekateri delovni.. drugi že euforični.. kljub temu pa vsem vse, vse najlepše ... Sem zadnjič nekje pobrala .. " Zaželite si sami, jaz vam samo voščim..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Ločitev, ko si dovolj močan,ko si priznaš vse ustrezne odgovore in najdeš bistvo tega dejanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Zakon se ne rešuje pod odejo, ampak na mizi pred večerjo. a spet mora eva prinest jabolko? pa kaj ste ugotovil včeraj tud to ni odgovoril, ej Borism jaz pa tko lepo prosila za odgovor (tina smeško z jezičkom tukile prosim) nič nismo ugotovil, ker ni bilo komentarja x!x Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 nisva ne ti ne jaz dobili odgovora, Borism kaj je zdaj to Trubica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 otožna, očitno naju to pač ne briga si bova pa svoje mislili - mogoče je tko še najboljš za naju Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Kwa so danes radovedne dame , luna v biku, ja seveda....nikoli dosti , ker bik pomeni obilje......lep dan ......"Kdor molči devetim odgovori" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 sej imaš prav Borism me si že itaq svoje mislimo, odkar ni odgovora Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Še jaz iz prve roke:moja starša sta se ločila, ko sem bila stara tam prbl. 4,5 let, onadva pa nobeden čez 25 let... Tako da se niti ne spomnim dobro, me je pa to sigurno zaznamovalo.... Očeta nisem videla 15 let, danes pa imam z njegove strani 3 polsestrice, z mamine pa še 2 polbrata. Velika družina torej, kar mi je všeč. Mislim , da je boljša ločitev kot vztrajanje v nesmislu! In zato dobro premislit, preden v zakon LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Ko začne pes prinašati copate, žena pa lajati, vedi,da je pomlad tvojega zakona minila. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 hehekaj pa che je zhena shtajerka???pol itaq psa ne rabish....hehe 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 hehekaj pa che je zhena shtajerka???pol itaq psa ne rabish....hehe 666 zlobijeu....tralalani čist tko x!x men so povedal drugo verzijo:če maš briko pr hiši, p'sa ne rab'š še iztok mlakar tko poje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Nesrečnih zakonov ne ustvarja pomanjkanje ljubezni,temveč pomanjkanje prijateljstva. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.