spektr 27. november 2002 Prijavi Deli 27. november 2002 Lep pozdrav,Ravnokar sem se vpisal na forum, pa vas morm že mal povprašat. Recimo imam konkreten primer za izračun horoskopa 20.4.1980,19.45,kranj.(niso moji podatki ) No in po "normalnem" horoskopu bi mogu bit recmo oven, tuki pa pise da je to bik. Sedaj pa ne vem a tole prav računa al je kšna varka vmes??? lp dejan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2002 Prijavi Deli 27. november 2002 Ja - dobil si tole: Sonce Bik 00.50 Asc Skorpijon 10.55 Luna Rak 15.07 Merkur Oven 09.18 Venera Dvojcka 15.38 Mars Lev 27.04 Jupiter Devica 00.18 Saturn Devica 21.02 Uran Skorpijon 24.30 Neptun Strelec 22.29 Pluton Tehtnica 20.07 Torej - po "normalnem" horoskopu je ta oseba Bik, Luno ima v znamenju Raka in Ascendent v znamenju Skorpijona.Leta 1980 se Sonce iz Ovna premakne v Bika 20. 4. ob 0:22 - kdor je rojen tega leta in tega dne po tej uri, je "po horoskopu" Bik. Seveda pa obstaja tudi drugacen nacin, ki zase pravi, da je modernejsi, po katerem pa bi res tvoje sonce prislo v Ovna - samo ti najbrz nisi mislil tega. Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spektr 27. november 2002 Avtor Prijavi Deli 27. november 2002 Aha ja se prav kot eno prestopno leto dobr sam pr horoskopu je to drugač. Ja zdej mi je bolj jasno se prav obstaaja še en način kot praviš. Poraja se vprašanje, katerega upoštevat, kateri je bolj natančen,zanesljiv... lp dejan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2002 Prijavi Deli 27. november 2002 Hojla - nisem te hotela zdaj zmesti.Po tem, kar si imel v mislih ti, je ta oseba Bik.Glej v cem je finta - zodiak je krog, krog ima 360 stopinj - leto pa ima 365 dni in ravno zato lahko pride do teh razlik.Potem pri raznih hioroskopih recimo napisejo nek "default" - Bik - 20. - ... in to je zdaj to. NI RES!Ce bi gledali natancno, po stopinjah, na kateri je bilo v tem trenutku Sonce, imamo vsako leto "rojstni dan" nekoliko drugje...Tisti, ki so kao na meji, mislijo, da to pomeni, da so pac na meji in morajo upostevati oba znaka.vendar ni tako - niso na meji - so v tem ali pa v tem znaku...Za primer - letos, 2002, je v Bika prislo Sonce prav tako 20. 4., vendar pa ob 8:22. Tisto pa je drug pristop, drug nacin interpretacije astroloske karte, ki pravi, da je glede na vse spremembe, ki smo jih doziveli, vse nebo nekoliko zamaknjeno in nekateri to upostevajo, tako da odvzamejo 23 ali koliko stopinj (kolikor naj bi pac bilo v tem casu zamika). Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spektr 28. november 2002 Avtor Prijavi Deli 28. november 2002 No zdej mi je pa mal bolj jasno. Hvala lp dejan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Oz. prehod, ne vstop. Zanima me, zakaj je nekdo ki je rojen 20.04.1972 Bik po sončnem znamenju, drug istega datuma 1975 pa Oven. (na luninem netu izračunano). Kako to, da tud nekateri drugi štejejo Bika od 21-ega in drugi le do 19. aprila Ovna.. ? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 aja, simple pol. ja, sam zakaj pa pišejo ob horoskopih tistih dnevnih od kdaj do kdaj je en zodiakalni znak? men se je zdelo fixsno. Enkrat prebrala in tako je blo zame (aha, zato me matra, da se mnenje enih ljudi ne spremeni..) Se nič nisem zavzela za to, da je vsako leto drgač bemo in nič čutila The Earth moving. tnx (men se pa je zdelo, da nekaj velikega odkrila Vseeno, sam zakaj pa pri drugih znamenjih ostane isto?) Al ne? Saj če bi mayanovega upoštevala, on jih ma trinajst, potem ne bi bilo najbrž teh dilem??? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Ravno tako lahko opazite, ko delate solarno karto, da ima nekdo rojstni dan 2.4 in kakšno leto je izračun solarne karte na dan 3.4, to pa zato, ker je sonce točno na stopinji, ko smo rojeni npr. na 11 stopinji enkrat na isti datum rojstva, drugič dan kasneje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Torej ne mara$ ga che je Oven, ime$ ga radi che je Bik? zanimivo. Kaj pa che ni Oven? In $e nekaj: che ni Bik? Lahko bi imel Sonce v Orionu. A bi ga tedaj imela radi? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.