Popular Post angelit 24. april 2012 Popular Post Prijavi Deli 24. april 2012 Jaz mislim, da je tu treba pomisliti na dobro otroka. Kako bo otroku z vama, ki še nista dovolj zrela- sanjska služba v Ameriki (še nepotrjena) in jokanje sto na uro (identiteta žrtve) . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif Če so starši premladi je večja verjetnost, da zavozijo. Mene so npr. tudi tepli, na mojega brata (8 let mlajši) pa niti zakričali. Sem dala vse hudo skozi in imam pravijo, da kup težav. Materialno se da priti skozi tudi z manj denarja, kar se tiče otroka anpak to ni rešitev, ker je družba materialistična. Jaz nikoli nisem imela nobenih znamk oblačil, pa me to ni niti zanimalo. Sem pa kupovala videokasete in glasbo- hoby. Kako lahko zadovoljita potrebe otroka? So še stroški šolanja, prehrana, in vse ostalo. Zelo slabo je za otroka, če ima živčnega, zateženega očeta, ki se znaša nad njim, ker je jezen na cel svet. (se pač ni izživel v preteklosti in je mogoče nezrel, kaj šele da nima financ, da bi preživel družino) . Ali, da pusti vse skupaj in se loči ter preseli v Ameriko čez kakih 10 let. Če noče - noče. Kdo bi pa imel takega očeta, ki si otroka ne želi. Mogoče bo čez čas hotel in bo vse super. Najlažje je imeti otroka na hojladri... in ne pomisliti kako bo otroku. To ni plišasta igrača ima svoj karakter. Čisto lahko bo zasovražil vse kar sta mu starša vsiljevala zaradi družbe in lastnega karakterja. Otrok je lahko trmast, lahko se prepira, prezira starše...puberteta, odraslost. Kaj bo čez 20 let? Pa še finančna kriza je. Svet je takšen, da je preveč zavoženih otrok, preveč krutosti do živali in ljudi, brezposelnost, kdo ve kaj bo. Jaz imam 28 let. Če bi zanosila, bi me bilo groza. Ne smem zanositi, ker se zdravim s tabletami. Nisem pa niti našla ta pravega. Pravzaprav se mi zdi prav bedno, koliko sem nezrela, kar se tiče zvez. Preveč brihtna (izkušnje o svetu in vse ostalo) za to. Sori. Toliko o tem, da imajo vsi okoli nas že otroka. Imajo jih tisti, ki razmišljajo bolj v izi. Ki jim lajf ni natolkel preveč težav. Ali pa tisti s težavami, pa se je ""posrečilo"". Takoj, ko pa doživiš kaj hujšega v lajfu se razmišljanje spremeni. Srečno. 10 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 24. april 2012 Prijavi Deli 24. april 2012 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50492_265262534084_2968394_n.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. april 2012 Prijavi Deli 25. april 2012 Angelit, ODLIČEN post Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 25. april 2012 Prijavi Deli 25. april 2012 hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Verloren 27. april 2012 Avtor Prijavi Deli 27. april 2012 Ne vem točno kje naj začnem.... 1. Če sem koga užalila, se zeloo močno opravičujem, ampak sem imela res slab teden in kar veliko sem bila sama doma in sem imela malo preveč časa razmišljat in debatirat sama s seboj. 2. Najlepša hvala vsem za odgovore in besede. 3. Morem zaključit to mojo "zgodbo" da sva bila s partnerjem 5 dni veliko skupaj in sva marsikaj razčistila. Rada bi pa, da vsi veste, da si tudi on želi otroka in da vem, da ne moreš nikogar v nič prisilit, če želiš da se dobro konča. Aja, pa nikoli ko rečem, da si zelo želim otroka, nimam v mislih sprehodov z vozički http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif. Mogoče, sem res rekla, da hočem včeraj otroka, samo ni bilo tako, vem, da bo šele v letu 2014 najprej, samo nek plan sem si hotela zagotoviti. Pa sem ga (ker sem bila sama doma) iskala pri vas na forumu, namesto pri Njemu. Ne vem zakaj. Verjetno zato, ker kot otrok oz. pubertetnica nisem imela nikogar, ki bi ga lahko vprašala najstniške stvari in sem po odgovore vedno hodila na forume. Takrat sem res dobila kakšne pametne odgovore in nasvete in pojasnila. To kar me pa sedaj žuli pa moram rešiti doma z Njim. Še enkrat hvala vsem za malo drugačen pogled.(p.s.: Če bo punčka bo Barbara, če bo fantek bo Emmett (čez leto ali dve)) 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 27. april 2012 Prijavi Deli 27. april 2012 Verloren Sej so ljudje predvsem sami sebi pojasnjevali; ti si jim dala možnost, tk da... 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mantis3 28. april 2012 Prijavi Deli 28. april 2012 Draga Verloren, sem 100% na tvoji strani, ce SI ZELIS OTROKA, NE CAKAJ. Custvena ljubezen do moskega ali custvena ljubezen do otroka. Vseeno konec koncev, zelis DAJAT, zdrava si in plodna si, imas dobre gene, nimas tezav z zivci ne nic, samo nerazumevajocega partnerja. Zenska zacuti klic in ti si ga zacutila. imej otroka, ne glej na druge. Otorku je prva na svetu MATI in ne oce. Pri 30 bos imela druige skrbi in morda klica ne bos cutila. Jaz imam 36 in ne bom imela otroka, ker nisem nikoli zacutila zelje. Ravnaj se po sebi in ne poslusaj nerazumevajocih ljudi. Kot mlada mamica pa bos prav tako imela vec oznosti tako za neprofitno stanovanje kot tudi za zaposlitev za nedolocen cas - ker resne mlade ljudi z druzino vsak spostuje. Moj velik plus zate in zaupam vate, da bo vse dobro 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mantis3 28. april 2012 Prijavi Deli 28. april 2012 Verloren p.s. Folk, nehajte jo strasit z omejitvami, zivljenje samo jih je itak polno pol bi se lahko clovek res skoz cesa bal in na pravi cas cakal itd, prav tako bi lahko dedec otroka vzljubil, ce ne prvega, pa kasneje drugega, moski so drugacni od zensk, ideala pa itak ni. Lih tako si lahko on svoje sanje o zacasnem delu v tujini realizira, to se eno z drugim ne izkljucuje. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.