Skoči na vsebino

Rabim pomoč žensk....mogoče tudi odraslih moških

Verloren

Recommended Posts

Angelit, ODLIČEN post :palec: :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Ne vem točno kje naj začnem....

1. Če sem koga užalila, se zeloo močno opravičujem, ampak sem imela res slab teden in kar veliko sem bila sama doma in sem imela malo preveč časa razmišljat in debatirat sama s seboj.

2. Najlepša hvala vsem za odgovore in besede.

3. Morem zaključit to mojo "zgodbo" da sva bila s partnerjem 5 dni veliko skupaj in sva marsikaj razčistila. Rada bi pa, da vsi veste, da si tudi on želi otroka in da vem, da ne moreš nikogar v nič prisilit, če želiš da se dobro konča. Aja, pa nikoli ko rečem, da si zelo želim otroka, nimam v mislih sprehodov z vozički http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif. Mogoče, sem res rekla, da hočem včeraj otroka, samo ni bilo tako, vem, da bo šele v letu 2014 najprej, samo nek plan sem si hotela zagotoviti. Pa sem ga (ker sem bila sama doma) iskala pri vas na forumu, namesto pri Njemu. Ne vem zakaj. Verjetno zato, ker kot otrok oz. pubertetnica nisem imela nikogar, ki bi ga lahko vprašala najstniške stvari in sem po odgovore vedno hodila na forume. Takrat sem res dobila kakšne pametne odgovore in nasvete in pojasnila. To kar me pa sedaj žuli pa moram rešiti doma z Njim.

Še enkrat hvala vsem za malo drugačen pogled.

(p.s.: Če bo punčka bo Barbara, če bo fantek bo Emmett (čez leto ali dve))

Draga Verloren, sem 100% na tvoji strani, ce SI ZELIS OTROKA, NE CAKAJ. Custvena ljubezen do moskega ali custvena ljubezen do otroka. Vseeno konec koncev, zelis DAJAT, zdrava si in plodna si, imas dobre gene, nimas tezav z zivci ne nic, samo nerazumevajocega partnerja. Zenska zacuti klic in ti si ga zacutila. imej otroka, ne glej na druge. Otorku je prva na svetu MATI in ne oce. Pri 30 bos imela druige skrbi in morda klica ne bos cutila. Jaz imam 36 in ne bom imela otroka, ker nisem nikoli zacutila zelje. Ravnaj se po sebi in ne poslusaj nerazumevajocih ljudi. Kot mlada mamica pa bos prav tako imela vec oznosti tako za neprofitno stanovanje kot tudi za zaposlitev za nedolocen cas - ker resne mlade ljudi z druzino vsak spostuje. Moj velik plus zate in zaupam vate, da bo vse dobro :palec:

Verloren xsrcx :hepko: xokx xsrcbumx xyesx

p.s. Folk, nehajte jo strasit z omejitvami, x:Dx zivljenje samo jih je itak polno :madpro: pol bi se lahko clovek res skoz cesa bal in na pravi cas cakal itd, prav tako bi lahko dedec otroka vzljubil, ce ne prvega, pa kasneje drugega, moski so drugacni od zensk, ideala pa itak ni. Lih tako si lahko on svoje sanje o zacasnem delu v tujini realizira, to se eno z drugim ne izkljucuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...