Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Mhm, sam tale Martin jih pa ve, ta je pa najboljši - vmes ti še svojo knjigo ponudi . Kar v paketu lahko kupiš - uno ta fajn postlo, pa še knjigo za v posteljo..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bbozic1 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Mal pretiravate z vsem tem, res da je tv prodaja bolj tako, sploh te gosdpodinjske stvari, pa ti razpršilci kot so za čiščenje oklen itd..., jaz sem si kupila orbitrek pa sem ful zadovoljna z njim, to je pa tudi edino kar sem kdaj po tv kupla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Moj brat si je tudi kupil orbitrek preko TV prodaje, pa ni zadovoljen z njim Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Brat ga je menda že dvakrat moral popravljat-je pa res, da redno dela na njem. Mož si je naročil bella sole očala in jih zdaj kar oba nosiva-so super-predvsem za vožnjo. Sem nekako skeptična glede Tv prodaje-sama raje izdelek vidim v živo, ga otipam, mogoče preizkusim-ne da se mi preko pošte, pa vračat.... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 v Zagorju je trgovina Studia Moderne - tako, da lahko vse prej vidite predno kupite, pa še kavico dobite, no ne v trgovini, tisto z menoj spijete sem kupila eno zadevico za noge tam, zadovoljna z njo, ampak ostala brez nje,... nekoč se upam da vrne nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Sam kolk te reklame najedajo Al pa lih ob tistem casu vkljucim TV, ko je ta shit. Pa Lorela s tistim Dormeom Jaz se ne spomnim, da bi kaj kupila, ceprav je mela mami neki zeljo imet un miskar... Drugace je pa moja "smart" babi kupila neko tablico, ki jo poduhas in te mine lahkota Ampak to je NI izucilo. Kupila je se Silhuete 40 ( al nekaj podobnega), k si kao namazes in se kr zozas...No to jo pa je izucilo, da ne kupuje vec teh bedarij. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chembewa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Je pa treba se zavedat, da je v Sloveniji več podjetij, ki imajo tv prodajo, tak da jih lahko tudi hitro zamenjamo s seveda najbolj znanim Top shopom. Fitnes naprave so super, samo vadit je treba - drugače res ne pomagajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>samo vadit je treba - drugače res ne pomagajo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Michelle, , kaj pa tisti fenomenalni pas, nek steznik strahoten!!!! :D Za zdajle je fajn, ko bo vroce, se bo speh kar cedil spodaj pod tistim, aja, morda pa je to ta ucinek.. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Mi pa imamo sokovnik doma.... ki je bil tudi oglaševan na TV.... ampak nismo naročili prek telefona, je šla mami v nabavo sokovnika, pa so ji tega priporočili. Res, da je bil dokaj drag, ampak je pa ZELO . (mislim, vsega boga že zmešali skup, od pomaranč, grenivk, do solate in zelja... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Top Shop Horror Movie... Mi je mama na moje vztrajno teženje kupila Butterfly Abs. Jao, jao... Šur, ni panike, stvar dela. Pod pogojem, da na vsake par dni menjaš baterijo in "metuljčke". Potem pa se začnejo bolečine, rdečica in na splošno neprijetno žganje na predelu, kamor se zadevšna nalepi. Ne, hvala. Osebno pa obožujem reklamo za Turbo Cooker. Prav neverjetno je, kaj vse lahko skuhaš v samo eni posodi in to preden zavre voda za špagete. Prva liga. In, oh, reklame za one male avtomobilčke, ki jih krmariš z zapestno uro. Neverjetno! To moram imeti! Bohvaruj, da se osramotim pred sosedi brez adventnega venčka in ne spim na Dormeo jogiju. Sramota!!! V glavnem... kot bi rekel bratranec Blaž:"Ne bih ni štapom dirao, kamo li kamenom gađao!" Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Prav neverjetno je, kaj vse lahko skuhaš v samo eni posodi in to preden zavre voda za špagete... ... To moram imeti! ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Galadriel, pozabila na knjigo kako sem preplaval Mississipi al nekaj takega v kompletu z dormeom ...da vse maš, tega pa ne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 boljs sploh ne pomislit! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 No, ja jaz pa rada pogledam kako tako reklamo. Kupila sicer nisem dosti stvari. Imam dry cooker-kar uporaben lonec za kuhanje brez maščobe, pa še fitnes roller imam. Tega tudi redno uporabljam vsaki večer. Mislim, da so mnenja glede teh oddaj zelo različna. Nekateri pravijo, da človek ne dobi tako kvaliteto, če kupuje prek tv, jaz pa se s tem ne strinjam. Sicer pa imajo vse večje trgovine in pa tudi pošte na zalogi stvar, ki se prodajajo preko Top Shopa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Galadriel, pozabila na knjigo kako sem preplaval Mississipi al nekaj takega v kompletu z dormeom ...da vse maš, tega pa ne Pozabila sem!!! To MORAM POD MUS nabaviti, ker me bo drugače pobralo. Kakšen človek pa sem, da spim na Dormeu in poleg ne prebiram te knjige??? Fuj me bodi! Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Men je najbolj smešen tist obliž sa hujšanje. Daš si ga na ramo al kam in potem hujšaš. Seveda lahko obiskuješ makdonalds all the time. Pa še tista fora za trebušne mišice. Nprej je bil nek ogromen pas, zdaj je samo še v obliki metulja. Vse manjše vse bolj unčikoviteje ali pa tud ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 men so pa čist sumljive tele abs stvari pa metuljčki.če se res pojavlja rdečica...sam zamislte kakšno električno valovanje gre čez telo k sploh ni naravno,zihr kej čudn vpliva na živčni sistem če dl časa uporablašpa vse druge reklame-poneumljanje folka po mojem mnenju Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je najbolj smešen tist obliž sa hujšanje. Daš si ga na ramo al kam in potem hujšaš. Seveda lahko obiskuješ makdonalds all the time. Pa še tista fora za trebušne mišice. Nprej je bil nek ogromen pas, zdaj je samo še v obliki metulja. Vse manjše vse bolj unčikoviteje ali pa tud ne?Mela sm ta obliž..... a morm kej komentirat?? :xx!: Ja, mi je šlo par kil dol, ampak zato ker sem mela v glavi, da zdej pa ne bom lačna... in pač nisem bila. JA, VSE JE V PSIHI! Nalepte si gor navaden obliž, pa si rečte, da je to "magičen" in da zdej ne boste lačni. Isti šmorn! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je najbolj smešen tist obliž sa hujšanje. Daš si ga na ramo al kam in potem hujšaš. In potem krivite TV prodajo oz.izdelke, ki jih tam prodajajo, za svoj neuspeh ?Najprej dobro preberite navodila. Obliz se ne nalepi na ramo, ampak cez usta !!! Hujsanje zagotovljeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>In potem krivite TV prodajo oz.izdelke, ki jih tam prodajajo, za svoj neuspeh ?Najprej dobro preberite navodila. Obliz se ne nalepi na ramo, ampak cez usta !!! Hujsanje zagotovljeno. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Obliz se ne nalepi na ramo, ampak cez usta !!! Hujsanje zagotovljeno. Hm te diete pa še nisem probal. Kako pa govoriš ali piješ vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hah... kaka tema..moja mama je pa enkrat kupla eno mašino ko gor simuliraš tek na smučeh, bla draga za tak jajc ko je.. pol smo se pa drajsal gor en teden pa so bli že tisti traki spodaj čist skor pretrgani... ko vso reč skup držijo.. brezveze kolk šlampast, pa enkrat je kupla neke magnetne uhane za hujšat v Hramu, pa neki za strgat trdo kožo na nogah in pol uhani je blo učinkovit, ja te je uh bolel, da si se takoj spomnu da to je TAK NATEG, pa pol ponoč pa je dol padu... une drsne ploščice je bil pa šmirgl papir, aparata ko se to gor da je pa zmanjkal, pa ga je odpovedala pol...Jst to nč ne bi.. ko se men sranje zdi...mi je pa zdej fajn gledat tist za torte pečt, pa eno tako igračo zram ponujajo.. forasto.. no take stvari mi je pa tak vedno fajn gledat... Sam ko pa kupujemo se pa v štacuno spravma. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Takole bi zgledala moja reklama za hujšanje. Naprej bi seveda pokazal na začetku neke suhe osebe ki se smejejo in veselijo. Potem bi rekel "Bi bili radi takšni kot oni? Samo poglejete te trebušne mišice. Ta raven trebuh" Zavrtel bi se posnetek, ki bi kazal nekakšne napitke in obliže in buterflye. Potem bi se spet oglsail: "Ja kaj pa misliš, da če se boš doma zaležaval, da boš shujšal. Ja malo jutr. Poglejte si resnična dejstva" In potem bi se zavrtel prizor, kako se te osebe mučijo v fitnesu in v drugih športih. Sledilo bi besedilo: Matjazz fitness make you look like a star or even better. But you have to work hart to achive this kind of goal. Neki v tem smislu. Zakaj bi ljudjem lagal in kvazil o ne vem čem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Jaz pa mislim, da televizije kar pretiravajo s temi reklamami. Mi nismo se nic kupili preko tega, a lahko recem, da so kaksne reklame prav zanimivo predstavljene, se posebno tiste za gospodinjske pripomocke, ki ti neverjetno olajsajo kuhanje. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.