Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Odlično, tudi Obalna straža mi ni nobena konkurenca Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ja jaz mam tako lepo masko, se kliče asc scorpio, neverjetno težko jo je namenoma sneti, ampak ko me človek malo spozna postanem veliko bolj prijazen komunikaativen in zaupljiv.... prvi vtis pa naredim obvezno zelo tih, miren, itn... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Misliš? Sem čisto neužitna, veš samo kost in koža. Si ne upam zredit kaj preveč, da lažje tečem, če me kdo z vilami preganja, pa da nimajo vsi takoj krvavic v mislih. Ti pa štejem v plus tole opozorilo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 huhu haha hehe the bestttttt!!!!!!!!!!!! huhu huhhu u u u u u u u u u sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 učinkovito res reealna Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lotos 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 sprašujem se zakaj si sploh nadenem masko.. da bi se zaščitila pred ljudmi? da bi se počutila varno? da bi se lahko tolažila z izgovorom kot je, da me v resnici ne poznajo? da mi ne bi bilo treba sprejeti sebe takšne kot sem postala? !Maske so le pokazatelji strahu in tisti, ki si jih neprestano nadenjajo so hudo prestrašeni in oddaljeni od svojega bistva. In kaj je bistvo če ne tvoja resničnost, tvoje srce? Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 O maskah lahko tudi tole (pa ne le o maskah): Pod masko kdo Glej, eno lice snežno belo, drugo kot razlil bi oglje. Usta čudna – se smeji mogoče? Ali pa nemara joče? Maska, ki za njo se skriva, ne izda ničesar, ne joka niti ne nasmeha – nič ne vemo, kdo je, in ne, kaj misli, namerava, hoče. Kar v njem je, je zares globoko, ljubezen, bol, veselje, tudi tuga neizmerna. Ne kaže nam, a vse zaznava budno, na plano plane, če na dnu v sebi čuti,da ga bo razneslo in tedaj izbruhne. Takrat nori in zganja vragolije, a čustva skriva, da ne ostal bi ranjen od mimoidočih čudnega pogleda. Oddirja dalje in nas tam pusti na pol koraka –še zdaj ne vemo, koga maska krije. Tako skrivnostnež črnobelivedno izgleda, kot da iz nas se norca brije, napetost strašna pa v njemu raste, razgnati utegne ga, če komu tajne ne odkrije! A s tem bi uničil se, zato seli se znova dalje. In smeh njegov! - enak je kakor želo, je bridek, trpek in nikomur se ne izogne. A tudi njemu ne, čeprav o tem nikjer ne piše, in kam se želo obrne, bolj ko od sape mrzleodvisno je od tega, kaj nabralo se je v teku, igri in v spoznanju, ali igre je prišel že konecali čaka ga še nov krog, dva, življenje celo, dokler naloga preobrazbe končno zanj se izteče in dokončno pride čas - ,da maska pade. (Delovna verzija. Murje simbolike je notri, namenjene Škorpijonu. Končna verzija z nekaj popravki bo objavljena v reviji. Jutri.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Kolega mi pravi da sem dostikrat "tough guy"....čeprav nisem....to je moja maska.... To je pri meni kot ena varnost..nobody can hurt me..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.