Skoči na vsebino

Najbolj negativne lastnosti ljudi

Pesnik

Recommended Posts

Tejc.. x:)x

Sem po mojem (nisem sla chekirat, samo sem skoraj ziher) med tistimi, ki so napisali 'neumnost' - ali pa vsaj med tistimi, ki jim gre ta lastnost na zivce.

Osebno sem mislila na neumnost ne v smislu inteligencnega kvocienta in tega, kar nam je bilo dano, pac pa neumnost - nezainteresiranost vedeti ali pa nepripravljenost sprejeti.

Mislila sem s tem omejenost.

Se najhuje pa mi je, ce se slednja mesa z zlobo in nevoscljivostjo...

Od takih pa bezim...

Bog pomagaj, Tejc..

Aja - ne vem, kako se jo ucinkovito odpravlja, ceprav sam Bog ve, da se dosti trudim okoli tega...

Skusam nemogoce narediti mogoce... x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 191
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa: Zato pa sem tudi napisal, da verjetno menite kaj drugega kot pa glih neumne... Zelo dobro si pa povzela OMEJENOST, ta je še najbolj problematična!

FREE YOUR MIND!

Dejte kdaj probat se postavt v popolnoma drug zorni kot, ko imate problem... Pomislite na trenutek, ko ste bili najboljši in najsrečnejši in kaj je bilo takrat drugače in kako lahko to stanje spet povrnete... To pomaga!

Ne bit omejeni: "Čez ta zid se pa ne da" - Vedno se da, samo verjetno tega dani moment ne vidimo...

Tejc

Ha! Glede interneta - naš direktor je inteligentno ugotovil, da bi bilo dobro mu ga plačati za celo leto za nazaj.

Je nam kar določil koliko bi to naj bilo....cifra, da dol padeš. In smo mu rekli, da naj nam izstavi račun...ali pa naj odtegne od plače, če se mu zdi, da smo počeli kaj prepovedanega.

Bomo videli, kaj bo zdaj iz tega.

Česa jaz ne prenesem? Prilizovanja, omejenosti ja. Pa še bi se našlo..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 2 weeks later...
Katere lastnosti so vam pri ljudeh najmanj vsec?

Najmanj všeč so nam pri drugih tiste lastnosti

ki jih imamo tudi sami,

ki jih ne cenimo

in ne priznamo.

To so tudi "vtičnice" v naš osebni energetski sistem,

od koder nam naša okolica s pomočjo naše

ignorance do nas samih - jemlje energijo, ki bi

jo mi sami s pridom lahko uporabili kje drugje.

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Katere lastnosti so vam pri ljudeh najmanj vsec?

ki jih imamo tudi sami,

ki jih ne cenimo

in ne priznamo.

človek je tvoje ogledalo. če v njem vidiš nekaj kar ti ni všeč, si sam tak. Tako naj bi bilo, čeprav si človek tega ne bo priznal.

je pa res, ne vem, meni gredo na živce ljudje, ki so zaljubljeni sami vase. Dober, vem da imam včasih problem s samopomembnostjo, a vseeno ne verjamem, da bi bila zaljubljena sama vase.

mogoče pa delujem tako na ven? To bi mi moral en povedat, ki me večkrat srečuje, pa se ne poznava x:Dx

smo kar smo, vendar smo lahko boljši x;)x

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Ja vsak človk je čuden na svoje načine in ko sm v večini ugotovila svoje, sem zvedla da pa res ne maram ljudi, ki glasno in prepričljivo govorijo o negativnih vplivih nekih lastnostih, trenutek za tem pa to nardijo sami.

Ne maram hinavcev in grabežljivcev. Pa ljudi, ki komaj čakajo, da bodo koga zafrknili, ogoljufali, se kao "znajdli"..

pa da bi bile to lahko moje lastnosti'? :xx!: Kvečjemu v kakem drugem življenju!

Večinoma verjamem v dobro v ljudeh, pa ne da bi bla glih kak naivec, prej zelo velik optimist. Me pa potem kdo tudi negativno preseneti (glej zgoraj, a je to možno, da taki ljudje sploh obstajajo?)

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ne maram hinavcev in grabežljivcev. Pa ljudi, ki komaj čakajo, da bodo koga zafrknili, ogoljufali, se kao "znajdli"..

pa da bi bile to lahko moje lastnosti'?  :xx!:  Kvečjemu v kakem drugem življenju!

Večinoma verjamem v dobro v ljudeh, pa ne da bi bla glih kak naivec, prej zelo velik optimist. Me pa potem kdo tudi negativno preseneti (glej zgoraj, a je to možno, da taki ljudje sploh obstajajo?)

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

MucaMaca

Če teh lastnosti - čustev, načina ne maraš, ne pomeni, da jih nisi sposobna čutiti, obnašati se tako.

Če nič od tega ne bi bilo v tebi, tega na drugih ne bi opazila....

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Contesa, nikakor ne presojaš ljudi po intuiciji. Mlahav stisk roke in begajoče oči sta dve od oblik neverbalne komunikacije. Teh oblik pa je še ogromno. Govorica telesa nam lahko pove več kot besede, samo poznati moramo ta "jezik". Očitno znaš dobro razumeti ta način neverbalne komunikacije in ker to počneš avtomatično, brez zavestnega truda, misliš, da je to intuicija.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

• 2 weeks later...

Lep pozdrav vsem, po doolgem času.

Malo čitam tele vaše poste in mi je na misel prišlo naslednje:

Ljudje smo različni. Vsak ima svoje dobre in slabe lastnosti. Mislim, da je samo obsojanje na takle način slaba lastnost. Tuje dobre lastnosti si lahko vzamemo za zgled o stvareh, ki nas na drugih motijo pa razmislimo, zakaj nas motijo in ali morda mi nismo enaki. Se lahko poboljašamo. Definitvno tudi jamranje ni slaba lastnost, saj tisti, ki jamra, velikoskrat najde v samem jamranju drugemu rešitev za svoj problem. Ljudje se moramo pogovarjat...

Mislim, da nam manjka preteklo "bratstvo i jedinstvo", ki bi bilo združljivo z novim sistemom.

Ko so nas ogrožali "sovražniki", smo se združili, ali se lahko tudi zdaj, ko nas nihče ne ogroža?

LP

Miško

x:)x

ki jih imamo tudi sami,

ki jih ne cenimo

in ne priznamo.

HUDODOBRO,VOJKO!!!! SI TOLE NAPISAL

[

Če teh lastnosti - čustev, načina ne maraš, ne pomeni, da jih nisi sposobna čutiti, obnašati se tako.

Če nič od tega ne bi bilo v tebi, tega na drugih ne bi opazila....

TO KAR NE PRENAŠAMO PRI DRUGIH SO NAŠE sence = NESPREJETI DELI NAŠE LASTNE OSEBNOSTI. KER JIH NITI SEBI NOČEMO PRIZNATI, NAM GREDO LAHKO TOLIKO BOLJ ODKRITNO "NA ŽIVCE" PRI DRUGIH.... KO JIH SPREJMEMO IN OZAVESTIMO, KOT TUDI SEBI LASTNE, SMO ŽE NA DOBRI POTI K ODPRAVLJANJU LE TEH...

Mashinca - zakaj isces negativnost v Pesniku, ce je pa zgolj postavil vprasanje? x;)x

Katere lastnosti so vam pri ljudeh najmanj vsec - to nic ne kaze Pesnikovega nacina razmisljanja ali da kaj isce zdaj ...

*Sicer pa je bila to morda ena prvih tem na tem forumu, pa ko nas je recimo sodelovalo kaksnih 6, smo se o necem pac morali zaceti meniti, pa da posamezni forumi niso prazni ostajali, nas je tistih 6 ali pa 16 pac malo tipalo...

Zdaj, ko imamo nekateri po 1000 postov in nas sodeluje (aktivno) kakih 20-50 ali vec, pa seveda ze imamo nekaksen vpogled, kaj se bomo na tem prostoru sploh menili...

Pa se je zacelo z najpreprostejsimi resnicami in izhodisci...

Saj so pa tudi meni 'naprej metali' in dvomili v mojo profesionalnost ali znanje, ce sem celo sama odprla temo recimo - pozitivne in negativne lastnosti astroloskih znamenj...

Da ne odbijem prec takih kot si ti (ki jih astrologija ne zanima) s temami tranzitni saturn...

A ves...

In zagotavljam ti, da Pesnik ne isce kaj takega pri ljudeh. in da je bolj kot kdorkoli osredotocen na pozitivno. x:)x

Zakaj pa da kaj takega postavljamo?

(Tudi) zato, da jih opredelimo pri sebi, ce jih morda imamo in ali nas motijo zato, ker jih imamo sami..

Pac - eno izhodisce za razmisljanje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
Mene pa nobena od lastnosti na ljudeh ne jezi kaj preveč, kajti za vsa ravnanja obstaja razlaga. Veliko latnosti, ki izgledajo kot plod agresije na prvi pogled, so izraz strahu in nemoči. če pa nekdo na meni neljub način izraža svoje težćave, me pa ne more razjeziti, kar pa seveda še ne pomeni, da me mika dosti časa preživeti s tako osebo.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

o, mene pa melanholiko velikokrat ob živce spravijo;:::::

pridejo v trgovino, kjer delam in zahtevajo podatke, ki jih verjetno še proizvajalci ne poznajo x:Dx

in jaz imam ene 200 različnih izdelkov okrog sebe in po njihovem pojmu, bi morala o vseh vedeti 1000%, ne 100 %, Pol pa še grejo in ti izdelek razstavijo na pra faktorje, kupijo pa nič, sam del imaš z njimi in pospravljanje za nimi :xx!:

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Verjetno imajo težave drugje in k tebi prihajajo odpirati ventile. Nekateri pač težko urejajo stvari tam kjer se pojavijo in se lažje sprostijo drugje.

Ne zameri jim, že itak imajo težave in te zadeve ki motijo tebe niso namenjene direktno tebi.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...