Skoči na vsebino

Skritiči, ocenjevalci in ocenjevanje

sin

Skritiči, ocenjevalci in ocenjevanje  

17

1. 1. Kaj mislite o skritičih in ocenjevanju

• 1. Skrito ocenjevanje se mi zdi smiselno in vredu, četudi ljudje ocenjujejo in se prijavljajo na forum z več imeni
    • 2. Skrito ocenjevanje mislim da ni vredu, je zahrbno. Vsak bi lahko ocenil zgolj enkrat z enim imenom.
    • 3. Ocenjevanje z minusi je nesmisleno, ne podpira ljudi in ni vzgojno in slabo vpliva na skupnost ter odnose znotraj te
      0
    • 4. Ocenjevanje zgolj s plusi je fajn, je lahko vzpodbudno (ala FB)
    • 5. Vsa ocenjevanja bi ukinil
    • 6. Drugo (navedi v temi)

Recommended Posts

:palec:

če mi je nek odgovor všeč dam plus ...

minusov ne dajem, ne moti me drugačen pogled in mnenje ..

:palec: točno tako je samo mnenje

jaz verjamem da večina uporabnikov tako razmišlja, ker so normalni ljudje. žal uredništvo ni tega mnenja.

se podpišem pod tole. enako.

nisem še dala minusa.

(seveda pa se lahko tole hitro spremeni:)))

Sam čisto po pravici - kaj ima kdo od tega kako je ocenjen? Saj tisto je njegovo mnenje, ki je lahko drugim všeč ali pa ne. Važno je, da je njemu in da on stoji za tistim. Tole se mi zdi...no...ajdek -idite raje deco delat :8):

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Deli na socialnih omrežjih

niti ne. torej ni neverjetno.

dejstvo pač je, da lahko oceni z 20 minusi v nekaj minutah ob 4 prisotnih osebah na forumu (ena sem jaz in mihaela ki sva opazoval kaj dogaja) samo uredištvo ali nek heker.

glede na izjave marse, da je forum zelo dobro zaščiten, pomeni, da bi moral biti dober heker. a ta verjetno ne bi imel glih interesa zafrkvat ljudi po forumu, se ti ne zdi. s kakšnim namenom neki? razen če gre za psihično bolano osebo, kot je že samo skrito ocenjevanje ljudi.

torej je tu samo še uredništvo in nihče drug. in mimogrede tudi ti si bil že večkrat žrtev takega skritega ocenjevanja, kot smo lahko videli. in te je razpallilo to, da si dobil veliko minusov. sedaj tudi veš od koga! niso bili v tako velikem številu drugi uporabniki. ker večina jih ne bi ocenjevala ali pa v večini talajo pluse.

no, če želiš premisli o tem, če ne, pa tudi prav. skratka ni logike. je pa večja logika to zaradi interesa uredništva, če že.

v vsakem primeru pa dovolj pove desjtvo da se navkljub mnogim pobudam uporabnikov (ne samo mojih) to še vedno dopušča. in se zato ničesar ne stori s strani uredništva. mislim da to povsem dovolj pove.

Marsa je resda posebnež od administratorja, toda da bi si dala cajt in gušt minusirat folk okol, sploh pa v korist veganov, se mi pa zdi sila neverjetno xcivx

Ne meči svinjam biserov!

Vsem, ki nasedate hlinjenju božjega sina o hekerjih itd, naj razložim simpl sistem. Ima dva brskalnika, v enem je logiran kot sin, da ni sumljivo. Z drugim pa se prijavi kot skriti član in ko porabi minuse, takoj preklopi na drug acc, spet s skrito prijavo. Ker jih ma 10, se zgodi, da v par minutah pade za 20 dol, čeprav sta prijavljena le 2 skrita in v okviru foruma to 'ni mogoče'. Seveda si potem, ko nihče več ni pozoren, lepo naštepa pluske nazaj pri drugih objavah xcivx
There is no fate, but what we make.

ne vem. jaz ne vem kaj vse se plete po glavah ljudi. vem pa kar vidim! mogoče pa zato, da se da drugačne vtis in da se potem kot tebi ljduem zdi nelogično.

še vedno ostaja dejstvo, da se temu ničesar ne stori in da se ne odgovarja na korektno in konkretno zastavljena vprašanja s strani različnih uporabikov ter se odgovorom izmika. Zakaj?

In zakaj bi po tvoje minusirala Alan Newa v temi Veganstvo in cepljenje??

Če ima nekaj proti tebi v vseh drugih temah in to povsem neselektivno, zakaj bi selekcijo delala ravno v temi ki obravnava filozofijo s katero se ne strinja?

Ne meči svinjam biserov!

a to je možno sploh? sicr pa probaj če se res da ane? me zanima.

in če bi bilo to res, zakaj uredništvo celo na mojo lastno pobudo in pobude drugih članov zato ničesar ne stori?

a se ti ne zdi malo nelogično, da bi se jaz tolk razburjal tule in trošil svoj čas, če bi sam to počel? s kakšni namenom glede na to da rad pišem in se pogovarjam z ljudmi in to počnem že več kot 10 let?

ponavljam: zakaj se zadeva ne razišče? jaz priznam da razuemm samo tako kot sem napisal: ali je uredniptvo ali nek heker. kako bi lahko nekdo dal 20 minusov v nekaj minutah, s tem da nisva bila jaz in mihela, ker sva se pogovarjala. bila pa sta tore jdva skrita člana. in ti skriti člani dajejo minuse kar tako skrito, tudi po 15 minusov naenkrat! uredništvo pa še vedno nič.

Vsem, ki nasedate hlinjenju božjega sina o hekerjih itd, naj razložim simpl sistem. Ima dva brskalnika, v enem je logiran kot sin, da ni sumljivo. Z drugim pa se prijavi kot skriti član in ko porabi minuse, takoj preklopi na drug acc, spet s skrito prijavo. Ker jih ma 10, se zgodi, da v par minutah pade za 20 dol, čeprav sta prijavljena le 2 skrita in v okviru foruma to 'ni mogoče'. Seveda si potem, ko nihče več ni pozoren, lepo naštepa pluske nazaj pri drugih objavah xcivx

Ne meči svinjam biserov!

sam tolk

zdi se mi pošteno, da se odkrije kako je to mogoče

sama niti pomislim ne na to, da bi blo to delo uredništva, potemu kar sem v teh osmih in pol letih spoznala, ne gre skupi

bi bilo pa odgovorno odkriti, kje je vzrok, opazovati, ne vem, če bi bla jaz v tej vlogi, k se res ne spoznam tolk na to tehnologijo, bi nekoga, ki zna prosila za pomoč, da odkrije kaj je vzrok, vsaj da nekaj dni opazuje te zadeve...

jaz bom mogla spet mal odrint, ne glede kako se boste dogovorili, upam pa na modrost, ker sem tle kr veliku lušnih trenutku preživela in jih lahko še kdo drugi, neke vrste druženje je, čeprav imamo vsi svoje maske, nicke... ma vseeno , za maskami posije sem pa tja prava narava... ma mam tolk stvari in nimam prave mere pri forumu, grem hitro predaleč in mi čas v nekončnost beži...tako da ne bo kdo mislu, da sem pobegnila ob prvem minusu x:o)x

no htela sem reč, da se mi zdi pošteno, da pregledate vse kar je moč, da ugotovite, kako je to možno... ne zaradi Sina,ampak tudi za druge, če zadeva ne funkcionira, zakaj bi jo blo vredno ohranit... A res ne vidite, da se Sin premočno brani zato, ker ga kar eni ljudje zmirjajo na vse možne načine,drugi pa sam iščete vzrok v njemu, sam za to ker je, kdor je, ker ima svojo naravo, kot da smo mi pa popolneži, lepo vas prosim, trudi se, kot mi vsi, vsi krvavi pod kožo, vsi nepopolni, ga ni med nami, ki bi lahko prvi vrgel kamen..., zakaj se ne bi raje sprejemali.

Nočko xsrcx

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

hvala mihela za razumevanje.

-

torej kot sem marsi napisal na prejšni strani:

in sem prosil, če IMA KDO KAKRŠENKOLI DRUGAČEN TEHTEN ARGUMENT, NAJ GA PODA! sicer kamot sklepam kar sklepam, ker druge logike (po moje) preprosto ni.

v kolikor se motim, se bom opravičil tebi in vsem uporabnikom foruma javno.

torej ponovno vprašam, ker se še vedno izmikaš odgovora vprašanju: KAKO JE MOGOČE da nekdo daje takšno število ocen naenkrat v tako kratkem času? (20 minusov v nekaj minutah, pa samo 4 prisotni člani (med katerimi sem bil tudi sam)

in ali sti ti tista ki skrito ocenjuje ljudi in tako manipulira z njimi? (namreč pogosto si napisala, da zelo redko ocenjuješ z minusi).

torej kdo ocenjuje če ne ti? heker? duhovi?

Ne meči svinjam biserov!

a se ti ne zdi malo nelogično, da bi se jaz tolk razburjal tule in trošil svoj čas, če bi sam to počel? s kakšni namenom glede na to da rad pišem in se pogovarjam z ljudmi in to počnem že več kot 10 let?

Ne, meni se ne zdi niti malo nelogično, ker si ena najbolj konfliktnih oseb, ki jih poznam, pa te sploh ne poznam x;)x

Skoz iščeš prepire, na čisto vsaki drek se moraš odzvat s klobaso, sam da se folk ukvarja s tabo. Si probal tud v moji temi in ko si jo spremenil v svoje kregališče, sem jo jaz pač zbrisal, ker pri meni si naleto na sršena. Tvoj namen pa je meni popolnoma jasen. Rabiš pač delat sranje, ker drugače se nihče ne ukvarja s tabo, ker si nezanimiv, poln samega sebe, za pokazat pa nimaš nič. Provociraš in pikaš, ko dobiš pa nazaj po pički, pa jokcaš kak je svet krut in kako so se vsi zarotili proti tebi. Grow up..

no, tak je pač tvoj pogled ane.

skratka še ena oseba si, ki je potrebovala povedati mnenje o meni.. si že četrti ali peti danes in včeraj x:Dx zanimivo

nihče se ne rabi ukvarjat ali brati mojih objav. nihče nikogar ne prisiljuje da jih komentira v kolikor ima tako mnenje kot ga o meni ima.

nisem osebno žaljiv, obratno pa je precej ljudi do mene osebno žaljivih ker niste sposobni sprejeti drugačnega mnenja. zatorej to ne pomeni da sem jaz konflikta oseba, temveč da je konflikta oseba tisti, ki mojega mnenja ne more sprejeti! konflikt izhaja iz nesposobnosti nesprejemanja mnenja druge osebe.

v vsakem primeru: še vedno iz moje strani prihaja pobuda, da se zadeva razišče in spremeni; saj tako početje kot se dogaja s tem ocenjevanjem ni zdravo za tukajšnje odnose med ljudmi. ustvarja prepire in konflikte še bolj kot sicer. torej neglede na mene. ocenjevanje na način, da se skrivoma hodi po forumu in ocenjuje objave naenkrat z 13 minusi s strani ene osebe je milo rečeno bolano! in oseba ki to počne potrebuje pomoč. kdo to počne ne vem zagotovo. po moji logiki sodeč pa lahko samo ali nek heker ali pa uredništvo. in lahko mi verjameš, želim si, da to ni uredništvo. a v tej situaciji ne razumem in ne vem kdo drug bi lahko to počel? ali veš ti?

Ne, meni se ne zdi niti malo nelogično, ker si ena najbolj konfliktnih oseb, ki jih poznam, pa te sploh ne poznam x;)x

Skoz iščeš prepire, na čisto vsaki drek se moraš odzvat s klobaso, sam da se folk ukvarja s tabo. Si probal tud v moji temi in ko si jo spremenil v svoje kregališče, sem jo jaz pač zbrisal, ker pri meni si naleto na sršena. Tvoj namen pa je meni popolnoma jasen. Rabiš pač delat sranje, ker drugače se nihče ne ukvarja s tabo, ker si nezanimiv, poln samega sebe, za pokazat pa nimaš nič. Provociraš in pikaš, ko dobiš pa nazaj po pički, pa jokcaš kak je svet krut in kako so se vsi zarotili proti tebi. Grow up..

Ne meči svinjam biserov!

... z moje strani pa ponovno in zadnjič prihaja pobuda, da sprejmite forum in uredništvo, kakršna sta (ali pa seveda ne, v tem primeru veste, kako pa kaj).

Nič ne bomo 'raziskovali', kar je bilo treba povedat, sem povedala.

Lahko energijo, če želite, tako usmerite v kaj bolj pozitivnega.

Lahko pa seveda še vedno se pritožujete v tej temi.

Zame je tale debata zaključena.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no, tak je pač tvoj pogled ane.

skratka še ena oseba si, ki je potrebovala povedati mnenje o meni.. si že četrti ali peti danes in včeraj x:Dx zanimivo

nihče se ne rabi ukvarjat ali brati mojih objav. nihče nikogar ne prisiljuje da jih komentira v kolikor ima tako mnenje kot ga o meni ima.

Če pa hočeš sam, da govorimo o tebi, da si dopisujemo s tabo, da se ukvarjamo s tabo revčkom, ki si sam talaš minuse. Še Marsa je grozna, ker se ji ne da raziskovat kak je mogoče, da si sam talaš minuse. Daj si pogled kaj je Silica napisala, to ni več lunin forum ampak sinov forum. Povsod se delaš najbolj pametnega, povsod 'vse veš', pol pa smo mi tisti, ki imamo mnenje o tebi. Valda da ga imamo, če presedaš jebote. Misliš, da se cel forum vrti okrog tebe? Človek tu dejansko ne more več ene stvari normalno komentirat brez, da ti sikaš zraven. Pa če bi te imel vsaj kaj za povedat, ne pa da glumiš gljive skoz. Pove pa o tebi vse že to, da dejansko imaš še vedno aktiven nick free, pišeš pa kot sin. Moraš met dva ti, ne? Da si nekaj posebnega. In ker še to ni dovolj, delaš scene. Sem pa mnenja, da bi ti po tolikem času lahko kliknilo, da si svojo pobudo lahko vtakneš kar v rit, ker je več kot očitno, da se z njo ne bo nihče ukvarjal. Pa obnašaš se ko največji butec, spreminjaš objave in brišeš, nimaš osnovne kulture, pol te pa čudi, da te ljudje tud majo za butca x;)x

In vmes, ko sem pisal komentar, sem čekiral in si štirikrat spremenil objavo vmes. Kar spet pokaže, da pišeš samo zato, da pišeš in ne, ker bi dejansko imel kaj za povedat, saj to počneš pri bolj kot ne vsaki objavi. Morda bi ti znali pomagat v Vojniku..

ok, torej če je debata zaključena in komunikacija o vsebini prekinjena, torej niti vprašal ne bom "Zakaj se ne razišče?".

Pomeni, da interesa ni. Pomeni, da si dopustila, da ljudje ker ne vemo kaj se dogaja, ostanemo v nevednosti in si tako ustvarjamo kakršnekoli zaključke o vsem tem kar se dogaja. Pmeni, da se bo dopuščalo da bo nekdo hodil po forumu in skrivoma podajal ljudem s katerih mnenjem se ne strinja po 15 minusov naenkrat. No, dejstvo je, da se to dogaja in tako pač je.

Ne meči svinjam biserov!

A res ne vidite, da se Sin premočno brani zato, ker ga kar eni ljudje zmirjajo na vse možne načine,drugi pa sam iščete vzrok v njemu, sam za to ker je, kdor je, ker ima svojo naravo, kot da smo mi pa popolneži, lepo vas prosim, trudi se, kot mi vsi, vsi krvavi pod kožo, vsi nepopolni, ga ni med nami, ki bi lahko prvi vrgel kamen..., zakaj se ne bi raje sprejemali.

Ma vidimo... da se dotični "brani" tudi takrat, ko mu sploh nihče nič noče.

Daj reci, kdo ga tako vznemirja na vse možne načine? A un, ki mu minuse popa, a so to "vsi možni načini"?

Ali pa morda zraven šteješ tudi tiste, ki imamo pač drugačno mnenje kakor on, pa ko ga izrazimo, naredi tip celo sceno? Pa dobro no, ne bom zdaj jaz po jajcih hodila in pol leta tuhtala, kakšne besede lahko uporabim, kako naj čimbolj diplomatsko in s celofanom zavito nekaj povem, da se gospod ne bodo počutili napadeno in ogroženo. Čisto dovolj je star, da ga je lahko kratkomalo sram za svoje izpade. Če ga imam jaz poln kurac in mu rečem, da je mona, dobro vem, da je to moja stvar... če pustim enemu takemu bizgecu, da mi pride do živega. A njega pa eni zagovarjate v nedogled, bogi no, on se samo premočno brani xrolleyesx

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

... z moje strani pa ponovno in zadnjič prihaja pobuda, da sprejmite forum in uredništvo, kakršna sta (ali pa seveda ne, v tem primeru veste, kako pa kaj).

Smo že spoznali, da si dvolična hinavka ja, tako da hvala za rože x;)x

In hvala vsem nam, ki smo ti dejansko nakazali denar, da zdaj sprejemamo tvoje jajce brisanja objav, ki ti pač niso po godu. Včasih je bil to korekten forum, kjer se ni posegalo v objave, če res ni bilo potrebno. Me veseli, da ti je ratalo to spremenit, predvsem zate, ker si itak pljuvaš v lastno skledo..

če ti povem da je možno da se motim, ti ni dovolj. provociraš dalje. ti začnem argumentirat, ti seveda spet ni prav. ti dokažem da se motiš ti nikakor ni prav.

torej povej rajši celo zgodbo, če že govoriš in obsojaš. sicer pa jo itaq lahko vsakdo prebere.

že tvoje izazoslovje in sodbe ter oznake mene, povedo dejansko kako gledaš na drugega človeka.

mnogi pozabljate da smo tukaj najprej ljudje in šele potem uporabniki z vsem tem kar je na nas. izrazi kot bizgec, mona, debil, kreten, itn ne sodijo v komunikacijo med ljudmi, ki se zavedajo, da imajo ljudje različna mnenja. najverjetne se z nikomer ne pogovarjate tako nespoštljivo ali pač? no, z ljudmi ki mene obkrožajo se tako ne pogovarjamo.

in to o ljudeh ki tako govorijo pove precej. žal.

seveda to pa je že odveč če mora človek premislit kaj reče kaj? torej trosimo drug drugemu vse kar nam pade na pamet!! bomo ubogi osebi ki pride sem tik pred samomorom, ki ima hude psihične težave, ki ima doma hude probleme, ji je umrla ta ali ona oseba rekli debil, kreten, mona, u name it... vsekakor bi bil forum zelo spoštljivo naravnan. Namreč nekateri ljudje ne govorijo na glas kakšne težave imajo in jih marsikatera beseda bolj prizadane kot se zdi.

torej še kako pomembno je, da se trudimo pisati spoštljivo do ljudi. če pa nekaj ne veš pa prej vprašaš, ne pa kar obsodit zaradi ustvarjenga filma v glavi.

jaz sem napisal javno, če sem kjerkoli koga prizadel osebno, bom to objavo izbrisal in se osebi tudi javno opravičil. če nekaj ne vem in kljub temu da vprašam ne dobim odovora, si lahko mislim kar si želim oz. po svoji pameti, ki je pač takšna kot je. nimam pa pravice in nimate pravice kogarkoli javno žaliti.

tudi sama si ne želiš, da bi tebe tako ozmirjali, torej je logično, da tega ne počneš drugim in premisliš o tem kaj in kako pišeš!

Ma vidimo... da se dotični "brani" tudi takrat, ko mu sploh nihče nič noče.

Daj reci, kdo ga tako vznemirja na vse možne načine? A un, ki mu minuse popa, a so to "vsi možni načini"?

Ali pa morda zraven šteješ tudi tiste, ki imamo pač drugačno mnenje kakor on, pa ko ga izrazimo, naredi tip celo sceno? Pa dobro no, ne bom zdaj jaz po jajcih hodila in pol leta tuhtala, kakšne besede lahko uporabim, kako naj čimbolj diplomatsko in s celofanom zavito nekaj povem, da se gospod ne bodo počutili napadeno in ogroženo. Čisto dovolj je star, da ga je lahko kratkomalo sram za svoje izpade. Če ga imam jaz poln kurac in mu rečem, da je mona, dobro vem, da je to moja stvar... če pustim enemu takemu bizgecu, da mi pride do živega. A njega pa eni zagovarjate v nedogled, bogi no, on se samo premočno brani xrolleyesx

Ne meči svinjam biserov!

In hvala vsem nam, ki smo ti dejansko nakazali denar, da zdaj sprejemamo tvoje jajce brisanja objav, ki ti pač niso po godu.

Nekaj let že ni doniral nihče, razen Jeti.

Praviloma brišem samo prijavljene objave.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nekaj let že ni doniral nihče, razen Jeti.

Praviloma brišem samo prijavljene objave.

Te preseneča to? Meni na kraj pameti ne pade več, da bi nakazal en sam cent..

Komu to lažeš? Nam al sebi? Al tistim, ki ne vedo, kako je dejansko na stvari? V sedmih letih prisotnosti na forumu sem ti dal eno prijavo, si jo zbrisala? Nisi. Tak da ne glumi nekaj za bv, ker glumiš sama sebi. V črni luknji si tud dobla prijavo za tistih ducat objav od Silice itd, ki si jih pobrisala, al se ti je pač sprdnilo, pa si jih? Saj ni panike, forum je tvoj in ja, smo morali sprejet pravila 'brisanja brez bla bla bla', ampak pol vsaj stoj za tem, da brišeš kar tebi ne paše in to priznaj, ne pa da glumiš pošteno sodnico in korektno administratorko..

V sedmih letih prisotnosti na forumu sem ti dal eno prijavo, si jo zbrisala? Nisi.

To ni res.

V obdobju ko ste se spravili na Staneta sem dobila po več deset tvojih prijav naštepanih.

Tole v zvezi s Silico pa sploh ne vem, za kaj gre.

Picasso

Več deset mojih objav naštepanih? Torej sem prijavljal samega sebe? x:o)x

In če ni res, zakaj sem pol jaz štepal do 300, da sem zbrisal sam?

Zanimivo, kak se ne spomniš za en dan nazaj, čeprav si že včeraj zatrjevala, kak nisi brisala, pa nam je vsem jasno, da si. Razen, če je bil spet sinov heker na delu x:Dx

Daj, ni važno glej, waste of time x;)x

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

ok, torej če je debata zaključena in komunikacija o vsebini prekinjena, torej niti vprašal ne bom "Zakaj se ne razišče?".

Pomeni, da interesa ni. Pomeni, da si dopustila, da ljudje ker ne vemo kaj se dogaja, ostanemo v nevednosti in si tako ustvarjamo kakršnekoli zaključke o vsem tem kar se dogaja. Pmeni, da se bo dopuščalo da bo nekdo hodil po forumu in skrivoma podajal ljudem s katerih mnenjem se ne strinja po 15 minusov naenkrat. No, dejstvo je, da se to dogaja in tako pač je.

Ja pa kaj.

Kaj te bo zdaj zaradi tega kaj manj? Pač si skasiral dvajset minusov.

Se ti pozna pri položnicah? Imaš manjšo plačo zaradi tega?

Se ti godi krivica?

Se ti godi virtualna krivica?

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

no1, tole si malo pobrkljal, nobena moja objava ni brisana :)

razen če ni ta famozni heker kaj pisal z mojim uporabniškim imenom, pa potem brisal ;) (aja, to nič ne leti na Marso... da ne bo videt, kakor da kaj namigujem)

bomo ubogi osebi ki pride sem tik pred samomorom, ki ima hude psihične težave, ki ima doma hude probleme, ji je umrla ta ali ona oseba rekli debil, kreten, mona, u name it... vsekakor bi bil forum zelo spoštljivo naravnan. Namreč nekateri ljudje ne govorijo na glas kakšne težave imajo in jih marsikatera beseda bolj prizadane kot se zdi.

Ja, to si že omenjal. A tako hudo je bilo? Si zdaj bolje? Videt ni... no, pravijo, da je november tak bolj depresiven mesec, pa še Mars je v O.B. tamponih, morda te je to kaj zrukalo. Kar ne spucaš, prihaja znova in znova na plano ;)

pridem še kej naokoli, ko se strasti umirijo :)

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Tudi pri nelogičnih stvareh obstaja neka logika, mogoče je pa samo malo skregana s človeško pametjo...

Astrofiziki pravijo, da črna luknja posrka vase vse predmete v bližini kar lahko vključuje tudi planete in zvezde. Torej bi bil logičen zaključek, da je črna luknja LNF določene poste posrkala...mogoče se bojo pa potem pojavili kje drugje. Tako kot pravijo, da obstajajo tudi kao bele luknje, neke vrste nasprotje črnih...

Z določenimi programi se da preveriti kdo je bil kdaj prijavljen in koliko časa. Mogoče pa obstaja kakšna napaka v sistemu pri forumu in pač ne izpiše vseh prijavljenih. Da bi si lahko nekdo pripopal 10 minusov v enem postu, bi moral imeti vsaj 10 accountov, po možnosti združenih v enega. Tako kot na gmailu kjer se lahko več mailov združi skupaj, odgobvarja se pa lahko iz vsakega posebej. Ali bi moral pa imeti dostop do administartorja...

Shekat forumski sistem za tistega, ki malo bolj obvlada računalništvo, ne predstavlja noben problem. Bi se pa tukaj potem pojavilo vprašanje zakaj se je lotil glih tega foruma in zakaj se ubada glih s sinom. Obstajajo pač spletne strani, katere se bolj splača hekat. Torej zakaj zapravljati čas tukaj...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

(popravljeno)

sam sem prijavljen na forumu + 3 skriti člani. v eni minuti sem dobil cca. 16 minusov za dve objavi. x:Dx edina ki lahko to storita sta urednika? vedno lepše x:o)x in zdej čez 5 minut...:še kar dežujejo ... x:Dx pa samo dva sva tukaj prijavljena

sin, če bi svojo miselno energijo namesto v pizdenje in samosmiljenje usmeril v razmišljanje, bi mogoče, MOGOČE!, videl tam spodaj na glavni strani foruma napis:

Aktivni uporabniki v zadnjih 30 minutah

… in mogoče, MOGOČE!, bi ti to nakazalo odgovor na tvoje vprašanje.

Pravim mogoče, ker mogoče ni tako kot predvidevam, da namreč ne pokaže takoj prijavljenje člane, ampak z zamikom.

Popravljeno -> Alan_New
Possible—but highly unlikely.

Ja nič, je bolano in izrojeno. Preprosto tako.

Tak način ustvarja med ljudmi prepire, ustvarja držo, da ljudje ne spoštujejo mnenja drug drugega, ustvarja pogoje, da se več ljudi spravi ne enega človeka samo zatio, ker ima drugačno mnenje, ustvarja dvojnost in različna merila, ne podpira pobude, da naj bi se udeleževali in pisali tukaj na forumu in se tako povezovali ter soustvarjali nove, dobre, svetle energije, kjer se ljudje spoštujejo, podpirajo, negujejo in si dopuščajo prostor izraziti se. S tem pa izraziti vse dele nas samih preko mnenj drugih.

Torej pa kaj ni samo pa kaj, saj ima posledice!

Meni ni problem, sicer ne bi več pisal kajne. Glede na število minusarjenj očitno. Je pa problem lahko nekomu, ki ni psihično stabilen. Morda malo pomisli še na koga drugega tukaj, na druge ljudi in osebe. Niso vsi ljudje tako stabilni kot se morda zdi navzven. Ne vemo zagotovo s kom vse se pogovarjamo kajne. Verjetno tebi ko si potrebovala podporo foruma in si jo tudi dobila ni bilo vseeno ali si jo dobila ali ne. Če bi te forumaši zbenali, te verjetno ne bi bilo več tukaj. In brez skrbi, ga ni človeka, ki ne bi kdaj potreboval podpore drugih ljudi in predvsem sprejemanje njega takšnega kot je.

In če na forumu ne moremo govoriti sproščeno, bti kar smo, povedati misli, razmišljanja o nečem (seveda brez žalitev drugih ljudi), potem se lahko vprašamo zakaj je temu tako!? Koliko lahko sam pridodam temu, da znam poslušati, slišati in sprejeti drugačno mnenje, četudi je povsem nasprotno od našega. Kajti prav to dela človeka duhovnega - biti sposoben sprejeti drugačnost in vse dele v sebi z ljubeznijo.

In vedno bolj se kaže razlika med ljudmi, ki verjamejo in se posledično zavedajo, da je delati drugim tako, kot bi želeli, da drugi delajo nam, pomembno! Da to niso prazne besede, da naša dejanja in besede imajo posledice. Da jih imajo tudi čustva in misli. In predvsem to, da ljudje živimo v zelo različnih svetovih, predstavah, izkušnjah, kar pa mnogi ljudje stežka sprejmejo, saj mislijo, da je njihov svet tako zelo edinstven in popoln ter "pravi". Ta ozkost ubija duha in ustvarja v svetu največ teme. Furstracije ki iz tega izhajajo.

In tukaj kjer je forum, bi po moje bil ravno pravi prostor, kjer se ti različni svetovi in energije srečujejo, spoznavajo, izmenjujejo kar izmenjati imajo, itn. Ne pa da je prostor, kjer se hoče in forsira furati eno pot in kot tako edino merodajno pot; kar v skrajni meri poneumlja in še tisto malo pobude v ljudeh, da bi odprto govorili o vsem, zapre za trde mentalne duri in okvirje črnobelega sveta dvojnosti.

Da, tudi meni se godi krivica zaradi tega. Še bolj pa se posledično večini drugim zato godi krivica, ker določene pobude tako ne pridejo na površje, do mnogih ki bi jih sicer radi slišali in sprejeli, (kar je tudi eden od namenov skrivnega minusarjenja i gues). Amapak meni je povsem jasno, da se ljudje upirajo spremembam in temu, da se o čem piše čim manj. Od nekdaj so razne sile onemogočale, da se o čem ne govori in da se mnenja nekaterih ljudi proba utišati, zaradi interes, ki so ga imeli, obdržati določeno recimo profitno stanje ali stanje moči v nekem obstoječem stanju. Ne pišemo vsi iz enakih energij in z enakimi predpostavkami tukaj. Zato ti mogoče to kar govorim ne bo enako razumljivo kot meni.

Ja pa kaj.

Kaj te bo zdaj zaradi tega kaj manj? Pač si skasiral dvajset minusov.

Se ti pozna pri položnicah? Imaš manjšo plačo zaradi tega?

Se ti godi krivica?

Se ti godi virtualna krivica?

• Lajkam 1
  • Buuuu 4

Ne meči svinjam biserov!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...