Skoči na vsebino

Skritiči, ocenjevalci in ocenjevanje

sin

Skritiči, ocenjevalci in ocenjevanje  

17

1. 1. Kaj mislite o skritičih in ocenjevanju

• 1. Skrito ocenjevanje se mi zdi smiselno in vredu, četudi ljudje ocenjujejo in se prijavljajo na forum z več imeni
    • 2. Skrito ocenjevanje mislim da ni vredu, je zahrbno. Vsak bi lahko ocenil zgolj enkrat z enim imenom.
    • 3. Ocenjevanje z minusi je nesmisleno, ne podpira ljudi in ni vzgojno in slabo vpliva na skupnost ter odnose znotraj te
      0
    • 4. Ocenjevanje zgolj s plusi je fajn, je lahko vzpodbudno (ala FB)
    • 5. Vsa ocenjevanja bi ukinil
    • 6. Drugo (navedi v temi)

Recommended Posts

Odziv ki ni merodajen. Odziv ki je plod mnenja uporabnikov je realen, odziv ki je plod BOLANE osebe ki skrivoma ocenjuje ljudi NI merodajen. V tem je velika in bistvena razlika! Če tega nisi sposoben razločevati pač nisi.

Eh, in kdo si ti, da boš določal, kateri odziv je primeren? Odziv je takšen, kakršen je: ali ti je všeč ali ne, ali je po tvoje merodajen ali ne, je popolnoma vseeno. V tem je keč.

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

toliko sem kot ti, torej je tudi tvoje določanje enako merodajno kot moje. v tem je keč.

Eh, in kdo si ti, da boš določal, kateri odziv je primeren? Odziv je takšen, kakršen je: ali ti je všeč ali ne, ali je po tvoje merodajen ali ne, je popolnoma vseeno. V tem je keč.

• Lajkam 1
  • Buuuu 4

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

God help me :P

Nisem govoril o sebi. Govoril sem o ljudeh kot si ti. Omenjala si, da si se zdravila za psihozami.

Ni res. Brezo je rekel nekaj v stilu, kdo tule pa sploh ima izkušnje s psihiatrijo, zdravljenjem in vsem, kar je s tem povezano, pa "tisti, ki ne veste..." . Pa sem rekla, da jih imam jaz - lastne, od bližnjih, pa tistih ne tako bližnjih. Torej da drugi tudi kaj vemo :rolleyes:

Nimam pa in nikoli nisem imela psihoze.

Pa glede "ljudi, kot sem jaz". Smo pravzaprav precej običajni in si ne bomo dali štrika za vrat, ne zaradi 15ih minusov. Če pa bi že kdo res kaj takšnega storil, pa potrebuje vse kaj drugega, kakor sodelovanje na luninem forumu (pa ne mislim nič slabega s tem) in da bi morali potem vsi v rokavičkah delati s takim - ki zapovrh še pove ne, da potrebuje kako posebno obravnavo.

In glej, una punca, ki se je razkrila... koliko minusov je dobila, kdo se je spravljal nanjo? Nihče.

Skratka, morda te ne rabimo za odvetnika....

• Lajkam 5
  • Buuuu 7

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

niti ne. torej ni neverjetno.

dejstvo pač je, da lahko oceni z 20 minusi v nekaj minutah ob 4 prisotnih osebah na forumu (ena sem jaz in mihaela ki sva opazoval kaj dogaja) samo uredištvo ali nek heker.

glede na izjave marse, da je forum zelo dobro zaščiten, pomeni, da bi moral biti dober heker. a ta verjetno ne bi imel glih interesa zafrkvat ljudi po forumu, se ti ne zdi. s kakšnim namenom neki? razen če gre za psihično bolano osebo, kot je že samo skrito ocenjevanje ljudi.

torej je tu samo še uredništvo in nihče drug. in mimogrede tudi ti si bil že večkrat žrtev takega skritega ocenjevanja, kot smo lahko videli. in te je razpallilo to, da si dobil veliko minusov. sedaj tudi veš od koga! niso bili v tako velikem številu drugi uporabniki. ker večina jih ne bi ocenjevala ali pa v večini talajo pluse.

no, če želiš premisli o tem, če ne, pa tudi prav. skratka ni logike. je pa večja logika to zaradi interesa uredništva, če že.

v vsakem primeru pa dovolj pove desjtvo da se navkljub mnogim pobudam uporabnikov (ne samo mojih) to še vedno dopušča. in se zato ničesar ne stori s strani uredništva. mislim da to povsem dovolj pove.

ni res da sta bila samo vidva gor, bila sem tudi jaz marsha no1 mislim in se nekaj ljudi....

Ok, se opravičujem nisi imela psihoze. Imela pa si izgleda da druge prihične težave in to je bil point. Namreč mene si porivala v to, da jih ima ali sem jih imel, kar seveda ne drži. Sskratka, če si imela ali imaš sama psihične težave, ne pomeni, da jih imamo tudi drugi. Zato ni smiselno da mene ali kograkoli drugega porivaš v to.

Ozko gledaš ali pa razumeš ne. Nekateri ljudje ne pišejo tukaj o svojih težavah in ne veš v kakšnem stanju so. Ko je človek labilen in prizadet že itaq, mu je lahko nesprejemanje okolja in njegovega mnenja še dodaten razlog za to, da poglablja svoje siceršnjo stanje. Res ne razumem kako tega ne razumeš. Mislim pa, da nočeš razumeti.

Mogoče si ga ti ne boš. Ne veš in ne moreš pa govoriti za druge. Tako kot tudi jaz ne. Lahko pa predvidevam tako kot predvidevaš ti in lahko sodim po reakcijah ljudi, ki sem jim bil priča, ko so bili zgroženi nad veliko količino minusov, ki so jih dobili brezveze oz. s strani skritega ocenjevalca.

Jaz nisem tvoj odvetnik in nikoli nisem bil. Pišem tukaj v tej temi o tem kar pišem, ker sam menim da je tako dobro. Zaenkrat. Med drugim konketneje sedaj pišem o tem, da je skrito ocenjevanje ljudi preprosto BOLANO početje.

Sicer pa te teme ne bi več odpiral, ker je bilo jasno izpostavljeno, da ocenjevanje ostaja neglede na mnenje prisotnih. Žal uredništvo to podpira ali pa je morda celo samo tisto ki to počne, glede na to, da mu ni interes zadeve raziskati in mu je ocenjevanje v interesu, hkrati pa odgovora noče podati kdo, vsekakor tako lahko sklepam.

Toliko o tem.

Ni res. Brezo je rekel nekaj v stilu, kdo tule pa sploh ima izkušnje s psihiatrijo, zdravljenjem in vsem, kar je s tem povezano, pa "tisti, ki ne veste..." . Pa sem rekla, da jih imam jaz - lastne, od bližnjih, pa tistih ne tako bližnjih. Torej da drugi tudi kaj vemo :rolleyes:

Nimam pa in nikoli nisem imela psihoze.

Pa glede "ljudi, kot sem jaz". Smo pravzaprav precej običajni in si ne bomo dali štrika za vrat, ne zaradi 15ih minusov. Če pa bi že kdo res kaj takšnega storil, pa potrebuje vse kaj drugega, kakor sodelovanje na luninem forumu (pa ne mislim nič slabega s tem) in da bi morali potem vsi v rokavičkah delati s takim - ki zapovrh še pove ne, da potrebuje kako posebno obravnavo.

In glej, una punca, ki se je razkrila... koliko minusov je dobila, kdo se je spravljal nanjo? Nihče.

Skratka, morda te ne rabimo za odvetnika....

Ne meči svinjam biserov!

x:Dx x:o)x ne vem o katerem času govoriš ti, toda jaz govorim točno o določenem času, ko smo bili prisotni sami štirje.

torej jaz in mihela ter dva skrita člana. jaz in mihaela pa sva bila očividca temu, da nekdo podaja veliko količino minusov, kot tudi temu, da smo samo štirje. midva in 2 skrita člana.

(sicer pa beri temo, saj smo o tem že pisali in je pisala tudi mihela).

torej vsi štirje ne moremo dati 15 minusov v nekaj minutah, razen, če bi imel eden izmed nas dostop do tega, da lahko daje naenkrat veliko število ocen in jih tudi spreminja.

tako da to kar praviš nima nikarkšnega smisla, saj so tukaj priče.

med drugim je tudi n1 potrdil, da je že enkrat dobil nanekrat veliko količino plusov.

takih primerov na forumu je bilo že veliko in večkrat smo nanje opozarjali.

ni res da sta bila samo vidva gor, bila sem tudi jaz marsha no1 mislim in se nekaj ljudi....

Če ne pričakuješ da bom razumel, nima dosti smisla da mi podajaš komentar.

Hvala ker dopustiš, sama duša in ljubezen te je. Vzor pravičnosti, dobre morale ter ne prerekanja in ne provociranja ter ne sproščanja osebnih težav si.

Bom.

Primitivnost ne pomeni samo uporaba določenih izrazov, npr. tistih, ki si jih ti našteval.

Celotno pisanje brez ene uporabe besede 'kreten', je lahko prav tako primitivno... samo ne pričakujem več, da boš ti to razumel.

To ja!! xokx Ti kar začni varovat svoje pravice :U:

• Lajkam 3
  • Buuuu 8

Ne meči svinjam biserov!

jaz tudi x:o)x z razliko, da se na nivo kakršnega se poslužuješ in poslužujete še nisem spustil. verjetno da se tudi ne bom. namreč privoščljivost in zajebavanje ljudi kaže na zelo nizko moralo človeka. podpiranje BOLANIH energij in skritega ocenjevanja pa tudi kaj pove.

Saj veš... samo sodelujem na forumu x;)x

• Lajkam 2
  • Buuuu 7

Ne meči svinjam biserov!

good quote.. :palec:

hm, ali je tud tukaj pomen, da je expressing an opinion pod točko 1 in wait pod 2, ali bi bilo lahko obratno ?:shsh: Ker včasih ne dočakaš, čeprav pravijo, da kdor čaka dočaka. Aja, samega sebe - svoj opinion.. Got it. I guess. x:Dx

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Banalni zaključki ki jih podajaš so odraz tebe samega.

Nauči se brati, oziroma najprej bi bilo smisleno, da prideš iz čustvenega reagiranja ki se ti dogaja. Potem pa, da si malce prebereš o tem kaj je to kultura, empatija in zdrava komunikacija med ljudmi. Namreč to kar vidiš tukaj, že na tej strani, to vsekakor ni. Je veliko nasilnih, bolanih energij ljudi, ki se ne zavedajo kaj počno.

Če nimaš ničesar proti meni, se ne bi spuščala na osebni nivo in ne pisala kar pišeš. Spuščanje na osebi nivo presega meje konstruktivne komunikacije in tako to potrjuje. Torej potrjuje da nekdo proti nekomu nekaj ima.

Če ti niso všeč moja ravnanja tukaj, kaj se tebi zdi, kaj misliš da vidiš, kaj boš počela - vse to je samo tvoja stvar, tvoj problem in se mene ne tiče.

Vključno z drugimi osebami tukaj, imaš veliko povedati o meni na osebnem nivoju. Torej zvrhana gora reagiranja. Tale forum bo minil, odnos ljudi do drugih ljudi bo ostal.

Zato ti rečem samo še lep pozdrav.

Lubči, ti mal zamenjuješ. To, da ti ne prikimavamo na vsak tvoj post, še ne pomeni, da nismo kulturni. To, da ti ne razumeš kar večina tukaj razume in se strinja med sabo, daje zalet nekaterim za hec in zbadanje. Mislim, da to zbadanje ni toliko zaradi žlehtnosti (kir dober izraz x:px ), kot zaradi igre 'dej gremo se še malo dokler imamo čas'.

Svet je tak kot ga vidiš, ali si ga narišeš.

Nič nimam proti tebi, ni mi pa všeč tvoje ravnanja... torej pisanje tu gor. Sploh se mi zdi, da se ne znaš dobro pogledat. Ko pišeš o naši kulturi, nivoju, energija, karmi, ki si jo nalagamo, te prav vidim v kontekstu. Kontekstu skupaj z nami, a ne. :8):

Ampak preživim tvoja pisanja in ne bom te tožarila mami Marsi. x;)x Če sva odrasla se bova že zmenila, če se ne bova, nama tudi Marsa ne bo mogla pomagat. x:)x

Lepo bodi.

• Lajkam 3
  • Buuuu 8

Ne meči svinjam biserov!

Je veliko nasilnih, bolanih energij ljudi, ki se ne zavedajo kaj počno.

Človek, se ti zavedaš, kaj pišeš in počneš?

Si med najbolj nasilnimi člani foruma.

In če bi nekdo dejansko bil bolan, misliš da je dober način zmerjanje in poudarjanje žalitev (kar počneš, fulkrat si poudaril 'bolano' z veliki črkami -slovensko je sicer pravilno 'bolno').

Žališ na osebnem nivoju, tudi mene si prežalil, da me bolj ne bi mogel in ti dejansko misliš, da boš čisto vse zlil na nekoga oz. na en plac in da ti bomo še ploskali??

Človek, kar si ti meni prerekel tule so tako grde obtožbe, da mi ni jasno, po vsem, kaj še počneš tu?

Koliko imaš kulture in osebne intergitete, da prideš k nekomu v goste, ki te sprejme z odprtimi rokami, je vedno prijazen, ti pa ga popljuvaš do onemoglosti, praktično ga obsodiš vsega, kar je mogoče, vključno z brskanjem po osebnih stvareh itd. IN TI SI ŠE TUKAJ?

To ne kaže name, pač pa nate.

In potem pišeš, da se 'eni' ne zavedajo, kaj počnejo.

Enih stvari se ne da nazaj vzeti, veš.

In tole je moj zadnji komentar tebi v tej temi, tudi sicer se ti bom izogibala (kot sem se že), ker je nemogoča komunikacija s tabo in tudi če bi bila mogoča, si je ne želim.

Piši, kar želiš, sicer...

• Lajkam 10
  • Buuuu 4

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni tudi ni jasno zakaj človek, ki ima poln kufr enega odnosa in nasilja v odnosu in ima proti partnerju čist vse proti in z ničemer ni zadovoljen .. zakaj preprosto ne spoka kufrov in se odseli ..

sej je isto kot v real lajfu .. a trpiš s tipom, ki te pretepa, žali, razbija krožnike, ti ne pusti svobode .. in ostajaš doma in se jokaš prijateljicam in po možnosti še njemu skoz težiš, al pa zbereš voljo in popokaš kufre in otroke in mačke al karkol že in greš in pustiš en del lajfa, ki ti ne paše in ne koristi za sabo ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mislm, kolk škode lohk nardita fotr pa mt svojmu mulcu.

Žalostn.

:sori:

jaz ne bi na starše prelagala tega, smo vsi odrasli tu.

niso imeli vsi fotrov in matk, niti ne idealne vzgoje, še manj idealnih pogojev, pa vseeno imajo toliko refleksije, da si česa niti zamislijo ne početi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz ne bi na starše prelagala tega, smo vsi odrasli tu.

niso imeli vsi fotrov in matk, niti ne idealne vzgoje, še manj idealnih pogojev, pa vseeno imajo toliko refleksije, da si česa niti zamislijo ne početi.

jp xyesx

Jaz tud mislim, da je en čas v lajfu, ko te oblikujejo starši, potem je pa en čas v lajfu, ko se oblikuješ sam. In izgovor kako so starši zaj** lahko morda dela pri ljudeh, kot so na primer moji starši, ki niso v lajfu prebrali knjige o osebnostni/duhovni/... rasti, ne more in ne sme pa delat pri meni, ki sem pri 14ih prebrala Coelha in Celestinsko prerokbo in začela mal razmišljat o vsem skup in se zavedat določenih stvari .. od tistega trenutka naprej nimam več izgovora in je odgovornost predvsem in samo moja. Pa predvsem je moja odgovornost to, da mojim naslednikom (otrokom) olajšam in skrajšam pot do tistega trenutka, ko se bodo začel zavedat in prevzemat odgovornost zase.

po moje ....

• Lajkam 3
  • Buuuu 4

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Se z vama čist strinjam. Ko človk odraste, je sam odgovoren za svoje početje. Čist.

Ampak s tem se dejstvo, da starši dajo kar dajo, ne spremeni.

In dejstvo je tud, da vsak ne zmore enako in noče enako prepoznavat in predelovat dediščine.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Meni tudi ni jasno zakaj človek, ki ima poln kufr enega odnosa in nasilja v odnosu in ima proti partnerju čist vse proti in z ničemer ni zadovoljen .. zakaj preprosto ne spoka kufrov in se odseli ..

sej je isto kot v real lajfu .. a trpiš s tipom, ki te pretepa, žali, razbija krožnike, ti ne pusti svobode .. in ostajaš doma in se jokaš prijateljicam in po možnosti še njemu skoz težiš, al pa zbereš voljo in popokaš kufre in otroke in mačke al karkol že in greš in pustiš en del lajfa, ki ti ne paše in ne koristi za sabo ...

Ker je njegovo stanovanje?

Ker je njegovo stanovanje?

Tudi zato, ko/če je.

Sicer pa obstajajo v takih primerih tudi kakšne pristojne službe.

(če je nekdo nasilen ipd., ta oseba pa nima kam)

Picasso

Se z vama čist strinjam. Ko človk odraste, je sam odgovoren za svoje početje. Čist.

Ampak s tem se dejstvo, da starši dajo kar dajo, ne spremeni.

In dejstvo je tud, da vsak ne zmore enako in noče enako prepoznavat in predelovat dediščine.

xsrcx

:palec:

Ne zmore ali noče. To bi bilo fajn znati razčistiti. Pa ni tak izi.

Pozdravljena urednica tega portala

Jaz se dobro zavedam kaj počnem. Zate vem da se ne zavedaš. Tudi zaradi vsega kar si pokonzumirala vem da se ne, ker se pač ne moreš. A se tudi tega pač ne zavedaš.

Tvoje obtožbe nimajo podlage. Oziroma če jo imajo, sem ti najmanj 3x že napisal in tudi na prejšni strani te teme, da bom vsako mojo objavo tukaj, ki je osebno žaljiva do človeka izbrisal in se osebi opravičil. V kolikor oseba predhodno ni bila žaljiva do mene, kar pa je v VSEH primerih do sedaj! Če ni, me naj ljudje opomnijo sami če želijo. Če ti to ni dovolj, ta moja pripravljenost, ti pač ni dovolj. Pomeni, da imaš problem ti sama in kaže, da očitno nisi dovolj razsodna.

Nasilje, ki ga javno dopuščaš in si ga je problem. Ve se, da so nekateri člani mene klicarili, mi grozili in temu imam dokaze. Taki ljudje tukaj hodijo. Polni agresije, sovraštva in furstracij, ki jih sami ne znajo reševati in jih sproščajo na druge ljudi. To celo brez kakršnekoli zdrave moralne drže javno priznavajo; in to dopuščaš že vsaj 8 let. Energije ki jih čutim od njih so grozne in zelo nasilne. Bolane.

Zato ker imam drugačno mnenje od mnogih, ker za mnenjem stojim in ga znam argumentirati in posledično, ker mnogi sami niste sposobni priznat zmote, ko se vam ta dokaže ali smiselno argumentira. Ker povem to kar ste itaq sami povedali o sebi.

In to agresijo že leta in leta konstanto dopuščaš. Torej v kolikor se tukaj dogaja nasilje, si temu odgovorna predvsem ti sama, ker ga dopuščaš na tvojem forumu!

To kar se počne, skrivoma ocenjuje ljudi JE bolano. In to jasno in glaso povem. Vsaka normalno zdrava oseba, ki to sliši temu potrdi. Ljudje zaslepljeni v reakciji tega ne vidijo.

Glede na to da ne reagiraš in dopuščaš da se to dogaja, je logično sklepati, da to počneš ti sama. In v tem primeru je jasna stvar o tem ali si zares prisebna ali ne. Priseben in zdrav človek tega ne bi počel, preprosto ne bi.

Ne bom spustil tako nizko, da bi šel o tebi govorit osebne stvari, ki jih sama tukaj javno nisi podala. Te pa pomilujem.

Glede na to kaj se počne meni že vsaj 3 leta in tudi drugim članom in temu ne reagiraš oz. sama počneš, JE to nasilno početje. Hkrati pa med ljudmi ustvarjaš prepire in nesoglasja in z njimi manipuliraš.

To dopuščanje je najbolj nasilno kar je lahko tukaj na forumu. A zemegljen um tega pač ne more videti, ker dojema kot dojema. Verjetno so vzrok tvoje osebne furstracije in nesposobnost ter nepripravljenost drugače lotiti se zadeve, kot z manipuliranjem. Žal. Sicer pa veš kaj so tvoje karte.

Od nikogar ne pričakujem, da mi bo ploskal, sicer ne bi želel in predlagal že več kot dve leti, da se ocenjevanje ukine. Logično. Tako nikogar tudi ne ocenjujem z nobeno oceno. Z razliko od tebe nisem labilen.

Glede na to kako veliko o sebi konstanto govoričiš in da se manipulira iz ozadja objave članov, ki ti niso všeč in so neskladne s tvojimi prepričanji, mislim da je zelo jasno, komu se želi da se ploska. Furstracije so pač zelo huda reč. Mnogo gorja so povzročile v življenjih ljudi.

O sebi ne govorim oz. zelo malo, ker nimam potrebe. Tebe so polna usta tebe že od kar obstaja forum.

Želiš govoriti odprto, hrkati pa nisi pripravljena sprejeti mnenja drugih ljudi in resnice. To je problem. Govoričiti kot branjevka ni problem.

Bom odšel, in je to moja zadja objava. ni problema sploh in nikoli ni bil. Sem že in bom. Zadetosti in sprevrženosti ne podpiram več. Z razliko od tistih ki so odvisniki. In povem ti, dopuščaš da ljudje ki imajo doma komaj rojene otroke ali majhne otroke manipuliraš in ti ljudje s takimi energijami vzagajo tako subtilna bitja. Ogabno. V resnici zares ne veš kaj počneš.

In resnično me veselijo spoznanja o tem kar vidim in čemur prisostvujem tukaj. Resnično.

Ljudje bodo brisali svoje objave, ko oz. če se bodo sčasoma sposobni dvignit zavedanje, se uzreti, kaj so počeli in pisali. Ali pa bodo še bolj utonili v temo nezavednega in astralnega odzivanja. Slepila so huda reč.

Nadvse pretiravaš, glede na to kakšen odnos si imela do mene ti sama, o tem ne javkam javno in te razumem zakaj si počela kar si in kako si počela, obratno ti žal ne zmoreš razumeti, čeprav je jasno ko beli dan.

Mogoče boš enkrat celo dojela, da je za razumevanje potreben dialog, ne pa zanikanje ljudi, ki niso po tvoji podobi in jih zato imeti dejansko za norce.

A tvoje dopuščanje in omogočanje ki se tukaj dogaja, je mnogo hujše od vsega tega kar je bilo med nama neprijetnega. Kar počneš do ljudi, je mnogo bolj osebno. To blazno sprenevedanje in pomanjaknje zavedanja ter samoreflekcije ki jo omogočaš.

Če bi hotel obsojati te, mi lahko verjameš, da nisem niti začel še, a se ne spuščam na tak bolan nivo. Nisem pusy, da bi se moral logirat z drugimi imeni, da komu povem kar želim. Nimam ničesar izgubiti, z razliko od tebe ali raznih povzpetnežev in odvisnežev od drog in zdravil.

Tvoje odnos do mene ni bil nedolžen in ne neprizadet, samo si tolk polna sama sebe, da težko vidiš še kaj naokoli. Zaslepljena. A znam odpuščat, ker razumem, ti manipuliraš.

A tako pač je, vsak si svojo usodo piše sam.

No, pa lep pozdrav. Uživaj in bodi zdravo.

Človek, se ti zavedaš, kaj pišeš in počneš?

Si med najbolj nasilnimi člani foruma.

In če bi nekdo dejansko bil bolan, misliš da je dober način zmerjanje in poudarjanje žalitev (kar počneš, fulkrat si poudaril 'bolano' z veliki črkami -slovensko je sicer pravilno 'bolno').

Žališ na osebnem nivoju, tudi mene si prežalil, da me bolj ne bi mogel in ti dejansko misliš, da boš čisto vse zlil na nekoga oz. na en plac in da ti bomo še ploskali??

Človek, kar si ti meni prerekel tule so tako grde obtožbe, da mi ni jasno, po vsem, kaj še počneš tu?

Koliko imaš kulture in osebne intergitete, da prideš k nekomu v goste, ki te sprejme z odprtimi rokami, je vedno prijazen, ti pa ga popljuvaš do onemoglosti, praktično ga obsodiš vsega, kar je mogoče, vključno z brskanjem po osebnih stvareh itd. IN TI SI ŠE TUKAJ?

To ne kaže name, pač pa nate.

In potem pišeš, da se 'eni' ne zavedajo, kaj počnejo.

Enih stvari se ne da nazaj vzeti, veš.

In tole je moj zadnji komentar tebi v tej temi, tudi sicer se ti bom izogibala (kot sem se že), ker je nemogoča komunikacija s tabo in tudi če bi bila mogoča, si je ne želim.

Piši, kar želiš, sicer...

• Lajkam 8
  • Buuuu 20

Ne meči svinjam biserov!

Meni pa ti plusi in minusi včasih povzročajo probleme. Najprej sem smatrala, da se da plus takrat, ko ti je všeč vsebina ali se z njo strinjaš oziroma nekomu kot zahvalo za odgovor. Potem pa vidiš pluse pri kakšnih groznih objavah, neprijetnih temah. Sem rabila nekaj časa, da sem poštekala, da to ni plus za vsebino, temveč za podporo ali izpovedhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif.

Mogoče je to tudi zato, ker ne uporabljam FBja, kot mi recimo ne gre v glavo, da nekdo da lajk grozljivim slikam včerajšnjih poplav.

Kot je vidno, forum spremljam bolj od daleč, z redkimi vpadi. In je zadnje dni postalo res že annoying, ves čas neka kregarija okoli tega. In to v več temah. Si je včasih, če te kaj razjezi, res dobro vzeti kak trenutek, malo distance, nekajkrat zadihati, po potrebi prespati...

PS: Minusov pa ne dajemhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

Life begins at the end of your comfort zone.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...