Skoči na vsebino

Duša - človeška energija - arhivni čas - reinkarnacija

rudi.rudi.

Recommended Posts

Marsa, Podpis.

Ampak, Rudi, ... a ti sploooh veš, da imamo ljudje N a p a č n o logiko razmišljanja ?????

In, da se moramo odvaditi takega napačnega razmišljanja/logike , in se naučiti razmišljati po Stvarnikovo - po Božje ?

No, tega verjetno tudi nisi vedel, kajne ?

Lep + boljše razmišljujoč dan nam vsemskupaj želim brat B. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Forum je zato ,da greš včasih iz svoje kože in poveš nekaj takega skrivnostnega, neslišanega, neverjetnega; s tem odrineš drugim strah pred dogodki ,ki so jih morda doživeli ,pa zaradi straha pred smejanjem, šikaniranjem ne upajo to zliti na forum.

Kot vidim ni bil še nihče ugrabljen ali v neki nerazloživi situaciji,da bi mu dalo misliti.Sem ter tja je morda kdo bil v fazi spalne paralize,in kako naj bi potem vedel kaj obsega resnica,kaj so pravljice in kaj realnost.

Kdor pa misli,da obstaja kakšna hierarhija dušnih energij je pa v totalni zmoti,ker tam v onostranstvu ni popolnoma nobenega zaporedja nekih ustvarjalnih duš tam je vsaka duša samo duša,kot je v fizičnem svetu duša samo človeška duša, se pa razlikujejo samo v popolnosti in moči dušnih energij samega jedra,nekatere so privilegirane, nekatere pa se razblinijo in od njih ne ostane nič.

Nevednost naredi človeka slepega za realnost,še posebno če misli,da je na pravi poti razmišljanja.

Nadaljevanje sledi ;kaj se dogaja z zavestjo po smrti telesa in prehoda v arhivni čas.

Nevednost naredi človeka slepega za realnost,še posebno če misli,da je na pravi poti razmišljanja.

Rudi, ti, ki toliko "veš" , a ti sploh veš, kdo ali kaj je ustvaril tvojo dušo ? x?x http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif x?x ?

In, a sploh veš, Zakaj je bila tvoja duša inkarnirana ravno na tem Planetu z napačnim imenom "Zemlja" ?x?x ?

No, da te slišmo' xDDx xcivx xDDx

Bojante;

Če bi dosledno bral vse, kar sem napisal, bi našel odgovor na ta vprašanja.

Kdo je ustvaril pa tvojo dušo?, in če jo je;kaj potem ni tvoja ? ,je potem njegova in z njo dela, kar hoče; torej si živo bitje, katerega nekdo daljinsko upravlja po svoji volji in svojem prepričanjem.Torej, kar narediš dobrega ima zasluge on, kar pa slabega pa verjetno drugi upravljavec daljinca po imenu " demon",torej sta že dva, ki se igrata z tvojo dušo, katera je pa v lasti tistega,ki jo je ustvaril; torej bo nekaj zelo hudo narobe; dva daljinca in ena duša v lasti ustvarljitelja.

In kdo prevzema odgovornost,da bo tvoja ustvarjena duša, ki ni čisto tvoja last,do konca življenja na preizkušnji, kateri daljinec je bil največkrat uporabljen in na koncu bo tisti, ki je dušo ustvaril "po tvoje" zavrgel to dušo in jo uničil - ti pa ne veš, da je ta duša ustvarjena in izpopolnjena le toliko,kolikor si dal zemeljskih življenj skozi in z dobro premišljeno taktiko ohranil dušo. To pomeni "da si ti in tvoja duša last tebe samega in ne last neke druge sile in da je na tebi dolžnost, da se tega zavedaš in si ne delaš utvar,da nekdo bedi nad tabo in si odvisen od njega.

Osnovno razmišljanje oplemenitene dušne energije za evolucijsko napredno človeško raso,višjega razreda,kamor boš mogoče tudi ti prispel, toda ne v tem življenju.

No, saj, zdaj sem dobil le potrditev, da popolnoma nič neveš .

Oziroma, da nekaj malega veš, ampak imaš žal v svojem prenapetem razumu preveč pomešano z dezinformacijami, zato tudi neveš Pravega Odgovora na moji zgornji dve vprašanji .

Sicer si se nekaj trudil odgovoriti, ampak, žal ti manjka Pravega Poduka, ki ti lahko uspe že v tuzemski inkarnaciji , da se ti nebo treba prevečkrat utelešati in se matrati.

Žal, Rudi, ... žal, ... , dokler neboš Spoznal Stvarnika, ki je Pra-Energija, ki je Vse Ustvarila, (duhove in materijo z vsemi Vesolji vred) , in stalno dovaja svojo Energijo za ohranjanje vseh teh ustvarjenih Velesistemov, ... no, dokler to ne spoznaš, tako dolgo boš še blodil v mesu , kar pomeni, tako dolgo se boš še moral inkarnirati , kar velja za vse duše .

Žal si zablodil, si zaveden-zapeljan, zavožen, ... ampak, ti žal niti tega ne prepoznaš .

A morda vidiš, razliko med mano in teboj ?

Glej : jaz sem že spoznal, da sem zaveden, ti pa žal, na žalost še ne, in ti tako poleg tega manjka tudi še ceeel kup drugih podobnih Globljih Spoznanj , tako kot še marsikomu .

Lahko bi ti jaz pomagal pri tvojem Duhovnem Napredku ( če veš kaj to je), če seveda želiš . Drugače pa naj se ti godi po tvoji volji .

Pa dober , Spoznan večer ti želim, + vsemskupajtukajtamkaj x:)x

B + #

Bojante; piše

jaz sem že spoznal, da sem zaveden, ti pa žal, na žalost še ne

odg;

No vidiš,spoznal si da si zaveden; kaj to pomeni; to, da res nimaš v lasti svojo dušo ampak ti v glavi podzavestno kodira misli nekdo drug, za katerega pa ne veš, kdo je; in ko boš zapustil oziroma umrl bo tvoja duša šla na prafaktorje in boš zavrgel 84 let kaljenja duše v nič in tvoja zavest bo izničena,ponovno rojstvo pa bo sam začetek nekoga,ki poskuša ugotoviti ali je življenje ponovljivo ali ne,samo to ne boš ti.

Praviš ,da ne vem popolnoma nič; da, res je, nič ne vem,kar je bilo do sedaj napisanega,ker tudi nisem nič prebral in analiziral od tega,kar si ti prebral; moje teorije izvirajo iz globokega vodnjaka same preteklosti več preživetih življenj in če to čutim,pač to čutim; ne vem zakaj bi ignoriral te čute in se ravnal po trenutnih znanstvenih doktrinah,ker jih enostavno ne morem,( vsaj večina od teh), sprejeti kot resnične.

Moji spomini segajo,do samega obdobja,ko sta na zemlji svetila dva sonca, vmesne postaje pa so bile sami prehodi v duhovni svet ,torej kratko obdobje časa smrti mojih teles ,ostali pa so spominski odtisi samih prehodov v času fizičnega življenja in teh ne morem zatreti,ker jih imam v svoji dušni energiji.

Vsaka misel ki se ti sproži v glavi lahko pomeni ,da ni to samo neka nelogična misel; lahko ,da ima ta misel svoje korenine v samem preživetem življenju samega sebe;

Kot sem že zapisal,da se morda nekdo, ki se zaradi nepravilne odločitve v istem letu svojega konstantnega časa reinkarnira že drugič ,se lahko neka duša iz prihodnosti reinkarnira v

preteklost in njegovi spominski odtisi mu v tej preteklosti ne dajo mira ,zato kar je videl in doživel v preteklosti sporoča ljudem,da se bo v bodočnosti zgodilo to ali ono.

Fenomen arhivnih niš je to,da je vse to tam, samo prepletanje materij, tam ni pomemben čas kot v fizičnem svetu;arhivna niša je kot megla,kjer ne vidiš prehodov in kjer koli se spustiš te potegne v nišo to je neke vrste tunel ,tam tvoja dušna energija potuje z veliko hitrostjo. Cilj tega spusta pa je ,telo novorojenega človeškega bitja.

Več inkarnacij duše postane zanjo rutina in navajenost zato se verjetno pravilno odloči sebi v prid,postane " potnik skozi čas".

Lahko,da je ta neki potnik skozi čas prekaljena duša in je v človeškem telesu preveč nestrpen, se z odločitvijo,da nadaljuje svoje potovanje v druga obdobja loti svojega telesa z samomorom le tega..

nadaljevanje sledi;

aaaaahhh, ... obup, , ... ej, ej, ej, tvoj rudi, rudi, svoj, ... kaj bo s teboj ... :o|o: :sori:

Saj se mi je zdelo, da neboš razumel Bistva , kajti vse sklepaš preveč po sebi in svojih teorijah.

No, vidiš, pri meni na srečo Ni tako kot pri tebi, vse v nekih "teorijah" , Zato natančno Vem, Kdo ureja Vse Energije po Vseh Ustvarjenih Vesoljih .

Ampak, ... ko sva že ravno pri Energijah , ... a pa ti sploh veš, Kaj je bilo Prej ; Materija ali Energija ??? x?x x?x x?x ???

Lp + #

(P.s., ; Dva Sonca Nista Nikoli stala v našem Osončju , lahko pa preverim, da ti potem tudi Zagotovo Povem, kolikšne dezinformacije se ti pletejo po glavi)

energija - Z ezoteričnega stališča je vse v manifestiranem vesolju energija. Energija vibrira na različnih frekvencah in to določa obliko, v kateri se bo energija izrazila. Misel lahko vpliva na energijo in jo usmerja.

"Materija" je izraz, ki ga uporabljamo ljudje kadar mislimo na energijo z nizkimi vibracijami (frekvencami), ki jih lahko zaznamo s fizičnimi čutili...Ta pojem si lahko vsak človek drugače tolmači in razume. Kar je za duhovnjake duh, duša, ipd., je za znanstvenike določena energija z neko frekvenco; atomski delci, ki se vrtijo okoli svojega energijskega središča...

xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Jaaa, Brezko, ... si kar dobr' Razložu xcivx x:)x xDDx :palec:

Nooooo, vidte, ... ta že neki ve x:)x x;)x

Ampk, uni, uni, Idur, Idur, ... Rudl' ... joooj, temu pa še manjka, maaaaanjkaaa , ... namreč, še tisto malega, kar ve, narobe ve . Žal. :ermm:

Sem sicer mal' žalosten zanj, ker vem v kakem stanju je, : da se svojih zmot sploOoh ne zaveda in zato tudi ne sprevidi da njegova uboga duša potrebuje Pomoč . Dvojno Pomoč.

Pa potem še druge duše okoli sebe tkole pokužuje-pokvarja-zavaja z dezinformacijami kot tud kle gor na teh straneh .

Amapk kaj čmo, ... če niti ne prepozna, da njegova duša potrebuje Pomoč ... ? xnckrivx Dvojno Pomoč .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Moliti za njegovo ubogo dušo , da nekoč morda začne spoznavati svoje zmote .:V:

Meni je drugače precej žal za take duše, ker mi ni vseeno za nikogar :sori:

Ampak kle žal res nimamo kaj dosti za naredit , ker se neda preko svobodne volje duš .

xrolleyesx

BrezooOO, ... ti pa ... xokx le tako naprej x:)x

Vsemskupaj pa želim en lep Stvarnikov Dan, z Ljubeznijo Obsijan, brat B...... xsrcx

Stvarnikov Bojante - brat;

Se mi, kar smiliš,verjetno te razžira iz notri na ven ; Poglej - če se ti moje pisanje zdi zanič,enostavno ne beri ! odpri novo temo skupaj z tvojim stvarnikom in pisari to tvoje in njegovo znanje,pa boš videl koliko strani se bo nadaljevala ta tvoja vizionarska pamet;

Misliš,da je meni prijetno,ko berem tvoje spakedralo ;ja, najbolje je, da molijo zate,če ni že prepozno ?

pa brez zamere

Če misliš na tiste taprave aborgine- staroselce in kar so še ohranili svojega znanja, potem bi se jaz raje vprašal koliko mi sploh vemo o njih. Kakor je nam znano iz raznih pripovedovanj, dokumentarcov, itd. so bili zelo povezani z naravo. Podobno kot indijanci. Torej se pojavlja vprašanje, koliko mi sploh vemo o njihovih različnih ritualih ipd. Sem nekako zvedel, da znajo tudi oni komunicirat podobno kot budisti- preko meditacije (astral), pri tem pa uporabljajo tudi neke vrste telepatsko komuniciranje in določene fore, ki jih mi poznamo iz joge...

Torej bi se bilo bolj logično vprašat kaj lahko njihovi"šamani" naučijo svoje ljudstvo (mlajše aborgine) oz. nakažejo tudi nam...Kdo je pa rekel, da obstaja samo knjižno znanje. Kaj pa učenje na notranjih ravneh. Tam se šele dobiva tisto pravo znanje. To v ta boljših duhovnih knjigah je samo zapis tistega. Kaj pa če imajo oni tudi kakšne skrite zapise al pa preko mitoloških zgodb njihove starešine razlagajo podobne stvari svojim ljudem. Tako dobro jih pa tudi ne poznamo oz. oni sami niso razkrili vseh stvari drugim. Podobno kot indijanci in njihovi obredi (recimo savnanje v njihovem šotoru z določenim petjem kjer človeka malo odnese v višave). A mi sploh recimo vemo zakaj njihove ženske ne sodelujejo pri temu al pa zakaj ne delajo preveč, če imajo menstruacijo...Nekaj je v povezavi z energijami...Kaj oni vejo kar mi še ne kapiramo oz. se pri nas ne govori...:fiju:

Aborgini poznajo zvok, poznajo barve...tudi vsaka beseda ima svoj zvok, frekvenco (nihanje), barvo...kaj pa če so oni sposobni komunikacije preko tega...koliko sploh mi vemo o temu...No ja, določeni namigi so prišli v javnost, da so visoki menihi pri budistih tudi malo seznanjeni s tem. Koliko pa to res poznajo, ali se tega tudi poslužujejo je pa samo ugibanje...Šele ko možgani recimo pretvorijo zvok ali barvo v sliko, se lahko to tudi izrazi z besedami in še to omejeno. Za nekatere stvari pač ni izrazov in so samo alegorični opisi oz. primerjave z nam razumljivimi stvarmi...Recimo ena telepatsko prenešena slika ali mentalni vtis lahko pove več kot tisoč besed...Kaj šele če se odvrtijo filmčki...to so potem že celi romani...x:)x

tukaj že kar nekaj let živi en indijanec,ki če bi šel do njega bi ti povedal stvari ki jih ti verjetno ne zeliš slišati.indijanci vidijo bele ljudi totalno brez kulture. vidiji bele ljudi kot nezemljane oziroma križance z originalnim bitjem zemlje in vesolcem.

zakaj indijanci niso pisali, zato ker same črke so simboli in pravijo da je cela abeceda črna magija,ker jih lahko spreminjaš in obračaš kolikor hočeš kot recimo poglej črko A na kaj te spomne.črka A je kot piramida in oko na sredi,če pa ti ne zapišeš nič morajo tvoji možgani delati stoo procentno. pa se sprašujete zakaj vaši možgani ne delajo pravilno.v knjigah je kot da se čas ustavi, ni vibracije.

zakaj ženske imajo posebne obrede ko imajo menstruacijo zato ker že v same trenutku menstruacije gredo čez obred. takrat so bolj dovzetne za energijo okoli njih so bolj močne,čeprav nas tukaj učijo da smo šibke in veliko žensko obleži ko imajo mentruacijo.pri nekaterih se lahko savnajo ampak samo belke ker ne poznajo energij, indijanska ženska ni dovoljena ženske ki se udeležijo se morajo zaščititi z določenimi zelišči ta zaščitijo sebe in druge.

Evolucijska oblika našega civiliziranega človeka je njegov zgrešen pogled na samo življenje ,katero temelji na razkošnosti in ustvarjanju kapitala; to je najbolj vidno v novem svetu, kot ga nekateri imenujemo - Amerika;vse podlosti izhajajo iz tega novodobnega sveta.

Verjetno je vzrok za to v genih določenih ljudi,(imenoval jih bom, Amerodobneži),ki so takrat pribežali iz bede v nov svet in želja po "uspeti"jim je zatemnila vsa čustva,katera bi moral imeti novodobni človek -zemljan- planetarni prebivalec naše galaksije.Šli so v svet z namenom,da širijo svojo raso po vseh kontinentih,da poberejo ves kapital,svoj izvor pa so skrivali,z spreminjanjem priimkov in imen.

Ta Amerodobnež je ušel evolucijskem nadzoru in se preoblikoval v nepopolno obliko,katera ga bo sčasoma sama evolucijska neizbežnost pripeljala do tega,da bo ta njegova vrsta izumrla sama od sebe in to v naslednjih stoletjih,kot izumre neka živalska vrsta,ki že po sami obliki in načinu ne spada v to evolucijsko vejo.

Kot veste, se počasi in vstrajno spreminja oblika živih bitji med spoloma ženski in moškimi posebno pri določenih vrstah rib.To se kaže pri obliki spolnega organa samcev, degeneracijsko se spreminjajo v neplodne organe,so manjši imajo manj semenčic in evolucijsko izumrtje te vrste je neizbežno.

Tudi ta vrsta,ki jo imenujem Amerodobneži,imajo značilnost v velikosti spolnega organa imajo manjše skoraj na meji neplodnosti.

Izgleda, da majhnost pripelje do kompleksa in posledično do psihičnih težav ,katere se potem spreobrnejo v nenasitno gonjo po kapitalu,če ne uspeš tu,pa z kapitalom oziroma denarjem kupiš vse. Znano je, da črnopolti ljudje in vsi ostali domorodci,staroselci tega kompleksa ne poznajo in njihovo telo je na pravi poti evolucijske razvitosti s tem pa tudi pravega spoštljivega odnosa do narave.

Evolucijski konec za dan izumrtja,ki prihaja je zakrnelost spolnih organov, kajti preživelo bo samo telo, ki te zgube ne pozna in je naravnano na pravilni odnos do ostalih živih bitjev in narave. Mešanje med rasami pa ponavadi spremeni genetiko in samo miselnost samega bitja.

V vsej Zemeljski zgodovini,kot jo poznamo mi vemo, da neka rasa izumre lahko samo ,če jo z vojno iztrebi druga rasa,toda evolucijska pot skozi milijonsko dobo že živečih ras na zemlji nam lahko odkrije ,da lahko izumre tudi človeška rasa,ki se ima za nadvladarje med preprostimi ljudmi ,ker za to poskrbi evolucijsko zapleten toda pravičen sistem,ki skrbi,da samo prilagojeni ljudje nadaljujejo vrsto,ki bodo nekoč planetarni prebivalci naše galaksije.

tukaj že kar nekaj let živi en indijanec,ki če bi šel do njega bi ti povedal stvari ki jih ti verjetno ne zeliš slišati.indijanci vidijo bele ljudi totalno brez kulture. vidiji bele ljudi kot nezemljane oziroma križance z originalnim bitjem zemlje in vesolcem.

zakaj indijanci niso pisali, zato ker same črke so simboli in pravijo da je cela abeceda črna magija,ker jih lahko spreminjaš in obračaš kolikor hočeš kot recimo poglej črko A na kaj te spomne.črka A je kot piramida in oko na sredi,če pa ti ne zapišeš nič morajo tvoji možgani delati stoo procentno. pa se sprašujete zakaj vaši možgani ne delajo pravilno.v knjigah je kot da se čas ustavi, ni vibracije.

zakaj ženske imajo posebne obrede ko imajo menstruacijo zato ker že v same trenutku menstruacije gredo čez obred. takrat so bolj dovzetne za energijo okoli njih so bolj močne,čeprav nas tukaj učijo da smo šibke in veliko žensko obleži ko imajo mentruacijo.pri nekaterih se lahko savnajo ampak samo belke ker ne poznajo energij, indijanska ženska ni dovoljena ženske ki se udeležijo se morajo zaščititi z določenimi zelišči ta zaščitijo sebe in druge.

Ta razlaga je za moje pojme malo mimo...ali je indijanec pod vplivom določenih slepil al pa ti nisi dobro razumela tistega kar je hotel povedati...

Beli ljudje obstajajo že od začetka nastanka Zemlje...mislim, da ezoterika govori o sedmih barvah ljudi, danes pa obstajajo beli, rdeči, črni, rumeni; za rjave ne vem ali se jih prišteva zraven ali ne, za ene vem, da so izumrli, za ostale pa ne vem več...Belo raso se najbolj povezuje z vzponom arijcev oz. zatonom Atlantide, to je nekako pol milijona do milijona let nazaj...Večina tega kar danes obstaja v indiji je zapuščina arijcev oz. njihovih prvih prednikov...Tako da se mi zdi ta izjava malo smešna. Razen če ne misli na moderne belčke z zgodovino samo okol 2000 let...x;)x

Če so beli ljudje hibridi potem so tudi ostali, ker so vsi obstajali istočasno na različnih koncih naše Zemlje...to se lahko tolmači tudi skupek ali zmes duha (vesoljec) in materije in posledica je hibrid...V tem primeru bi se tudi lahko reklo, da je človek neke vrste hibrid...

Če je abeceda črna magija, je lahko tudi bela...vse v vseolju je v gibanju...napisana črka še zdaleč nima isti pomen kot če se gre v meditacijo in se odkriva še ostale vidike...vsaka črka je povezana tudi z zvokom in frekvenco...Po domače povedano ustreza določenemu tonu oz. noti. In kot učijo pri glasbi, vsaka nota ima svoje področje delovanja...to je čisto v skladu z ezoteriko...

Tisto o obredih in menstruaciji je pa bolj razlaga za običnega zemljančka...glavna fora pri njihovih obredih je v besedah in pozornosti...to je kot neke vrste invokacija in evokacija določenih sil...podobno kot mantranje...vse ostalo so samo pripomočki...

Ne morejo indijanci vseh belčkov metat v isti koš, prav tako kot tudi mi ne njih...tudi večini indijancev se ne sanja o stvareh, ki jih poznajo samo njihovi tapravi šamani...Belčki recimo ne uporabljamo izraza šaman, ampak magus/ čarovnik, vještica, ipd...Ali je zaradi tega naša kultura kaj manj vredna...kaj pa če večina belčkov (nas) sploh ne pozna globine, ki jo skriva...x:)x

Rudiiiii, ... Nič se bat, Nebo nikakršnega "izumrtja" naše rase, kot si ti zmotno domišljaš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Sicer pa, telo itak nebo nobeno preživelo, niti "Materijalno Telo Človeštva" , kajti Bistvo Je Duša Človeštva in Njen Duh ki je Večen http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Lep pozdraw in dobro noč, čaw x:)x

Ta razlaga je za moje pojme malo mimo...ali je indijanec pod vplivom določenih slepil al pa ti nisi dobro razumela tistega kar je hotel povedati...

Beli ljudje obstajajo že od začetka nastanka Zemlje...mislim, da ezoterika govori o sedmih barvah ljudi, danes pa obstajajo beli, rdeči, črni, rumeni; za rjave ne vem ali se jih prišteva zraven ali ne, za ene vem, da so izumrli, za ostale pa ne vem več...Belo raso se najbolj povezuje z vzponom arijcev oz. zatonom Atlantide, to je nekako pol milijona do milijona let nazaj...Večina tega kar danes obstaja v indiji je zapuščina arijcev oz. njihovih prvih prednikov...Tako da se mi zdi ta izjava malo smešna. Razen če ne misli na moderne belčke z zgodovino samo okol 2000 let...x;)x

Če so beli ljudje hibridi potem so tudi ostali, ker so vsi obstajali istočasno na različnih koncih naše Zemlje...to se lahko tolmači tudi skupek ali zmes duha (vesoljec) in materije in posledica je hibrid...V tem primeru bi se tudi lahko reklo, da je človek neke vrste hibrid...

Če je abeceda črna magija, je lahko tudi bela...vse v vseolju je v gibanju...napisana črka še zdaleč nima isti pomen kot če se gre v meditacijo in se odkriva še ostale vidike...vsaka črka je povezana tudi z zvokom in frekvenco...Po domače povedano ustreza določenemu tonu oz. noti. In kot učijo pri glasbi, vsaka nota ima svoje področje delovanja...to je čisto v skladu z ezoteriko...

Tisto o obredih in menstruaciji je pa bolj razlaga za običnega zemljančka...glavna fora pri njihovih obredih je v besedah in pozornosti...to je kot neke vrste invokacija in evokacija določenih sil...podobno kot mantranje...vse ostalo so samo pripomočki...

Ne morejo indijanci vseh belčkov metat v isti koš, prav tako kot tudi mi ne njih...tudi večini indijancev se ne sanja o stvareh, ki jih poznajo samo njihovi tapravi šamani...Belčki recimo ne uporabljamo izraza šaman, ampak magus/ čarovnik, vještica, ipd...Ali je zaradi tega naša kultura kaj manj vredna...kaj pa če večina belčkov (nas) sploh ne pozna globine, ki jo skriva...x:)x

indijanec ti je rekel je zelo očitno da se trudiš ne razumeti ga....

Evolucijska oblika našega civiliziranega človeka je njegov zgrešen pogled na samo življenje ,katero temelji na razkošnosti in ustvarjanju kapitala; to je najbolj vidno v novem svetu, kot ga nekateri imenujemo - Amerika;vse podlosti izhajajo iz tega novodobnega sveta.

Verjetno je vzrok za to v genih določenih ljudi,(imenoval jih bom, Amerodobneži),ki so takrat pribežali iz bede v nov svet in želja po "uspeti"jim je zatemnila vsa čustva,katera bi moral imeti novodobni človek -zemljan- planetarni prebivalec naše galaksije.Šli so v svet z namenom,da širijo svojo raso po vseh kontinentih,da poberejo ves kapital,svoj izvor pa so skrivali,z spreminjanjem priimkov in imen.

Ta Amerodobnež je ušel evolucijskem nadzoru in se preoblikoval v nepopolno obliko,katera ga bo sčasoma sama evolucijska neizbežnost pripeljala do tega,da bo ta njegova vrsta izumrla sama od sebe in to v naslednjih stoletjih,kot izumre neka živalska vrsta,ki že po sami obliki in načinu ne spada v to evolucijsko vejo.

Kot veste, se počasi in vstrajno spreminja oblika živih bitji med spoloma ženski in moškimi posebno pri določenih vrstah rib.To se kaže pri obliki spolnega organa samcev, degeneracijsko se spreminjajo v neplodne organe,so manjši imajo manj semenčic in evolucijsko izumrtje te vrste je neizbežno.

Tudi ta vrsta,ki jo imenujem Amerodobneži,imajo značilnost v velikosti spolnega organa imajo manjše skoraj na meji neplodnosti.

Izgleda, da majhnost pripelje do kompleksa in posledično do psihičnih težav ,katere se potem spreobrnejo v nenasitno gonjo po kapitalu,če ne uspeš tu,pa z kapitalom oziroma denarjem kupiš vse. Znano je, da črnopolti ljudje in vsi ostali domorodci,staroselci tega kompleksa ne poznajo in njihovo telo je na pravi poti evolucijske razvitosti s tem pa tudi pravega spoštljivega odnosa do narave.

Evolucijski konec za dan izumrtja,ki prihaja je zakrnelost spolnih organov, kajti preživelo bo samo telo, ki te zgube ne pozna in je naravnano na pravilni odnos do ostalih živih bitjev in narave. Mešanje med rasami pa ponavadi spremeni genetiko in samo miselnost samega bitja.

V vsej Zemeljski zgodovini,kot jo poznamo mi vemo, da neka rasa izumre lahko samo ,če jo z vojno iztrebi druga rasa,toda evolucijska pot skozi milijonsko dobo že živečih ras na zemlji nam lahko odkrije ,da lahko izumre tudi človeška rasa,ki se ima za nadvladarje med preprostimi ljudmi ,ker za to poskrbi evolucijsko zapleten toda pravičen sistem,ki skrbi,da samo prilagojeni ljudje nadaljujejo vrsto,ki bodo nekoč planetarni prebivalci naše galaksije.

:palec:

indijanec ti je rekel je zelo očitno da se trudiš ne razumeti ga....

Kdo koga ne razume oz. se ne trudi...velja podobno kot pri gurujih, ni vsakemu indijančku vse za verjet...je treba malo preverit koliko se mu sploh sanja o določenih stvareh...

Rdeči in beli ljudje so v nekem določenem obdobju v preteklosti (več sto tisoč let) živeli skupaj na istem področju, na istem kontinentu...imeli so isto znanje in kulturo...In kje je potem logika, da smo belci čisto brez kulture...x?x :fiju:

Tapravi indijanski šamani učijo čisto iste stvari kot vzhodnjaški guruji al pa zahodni hermetizem...samo razlage so malo prilagojene miselnosti, izrazoslovju in navadam tistim ljudem...to pa še ne pomeni, da vsak navaden človek, ki to posluša, to tudi v celoti razume...x:)x

Zdravo,

Sm mal bral temo, ki mi je zanimiva. Malo sm razočaran z kvaliteto debate.

Še kr vlko prepiranja. Oziroma udarjanja egov skup.

Zanimivo, da se lahko nekateri potem še ukvarjate z zdravljenjem.

Po mojem je pogoj odstranitev egona. Noben nima 100 % prav.

Zdravo,

Predpostavljam, da je nekaj od tega letel na mene...glede na to da je to kao tvoj prvi post...EGO dobesedno pomeni JAZ...kako pa mi tolmačimo pojme ego, egoizem, ipd. je pa druga stvar...x;)x

Če vzamem primer Freuda. Ego bi v njegovem primeru pomenil čisto nekaj drugega kot to smatra večina ljudi. Odstranitev tega, ne vem no. Tudi odstranitev ega v običajnem pomenu ni glih primeren izraz, ker človek za preživetje rabi ego. Jaz bi raje rekel podreditev ega tistemu nad njim (duša, Višji Jaz, ipd.)

Lahko se tudi reče, da ima vsak 100% prav glede na svojo miselnost, pogled in duhovno zrelost oz. razvoj...vse je odvisno od zornega kota gledanja...x;)x

A je ta izjava letela tudi na doktorje, zobarje in ostale alternativce, ki se ukvarjajo z zdravljenjem (kiropraktika, TKM, ayurveda, akupresura, itd..) x?x V kliničnem centru imajo nekateri doktorji tako vzvišen ponos, da se jim ego vidi že od daleč...A to pomeni, da se potem ne bi smeli ukvarjati z zdravljenjem...:fiju: Tudi taki lahko pomagajo ljudem in včasih koga rešijo pred smrtjo...

Za argumentiranje določenih stvari ali za odpiranje novih vprašanj, je treba včasih ubrati drugačne pristope. Če bi se vsi strinjali z vsem kar kdo reče bi že zdavnaj šli v maloro al pa bi človeštvo zelo počasi napredovalo. Treba je uporabljati tudi znanstveni pristop. Predpostavljam, da nisi glih toliko senzibilen, da bi presodil kdaj nekdo govori iz "ega" kdaj so pa v ozadju kakšne druge stvari. x:)x

Dam primer...v razredu je 30 učencev, razlaga se neka čisto easy snov...učitelj vpraša ali je vse jasno, 29 jih kao molči, eden pa ki razume več kot ostali pa izpostavi določena vprašanja katera si drugi niso upali. Ne zato ker ne bi on vedel, ampak zaradi drugih, ker je nekako začutil da bi bilo koristno za razred. Temu se reče kolektivni duh (delovanje iz srčne čakre) oz. delovanje v skupini. Mogoče se tudi ne bo strinjal z vsem kar bo učitelj rekel ali ostali sošolci. Bo pa lahko izpostavil marsikatera vprašanja al pa razkril določena podzavestne vzorce, ki se jih nekateri sploh ne zavedajo...To se najbolj opazi pri kakšnih čustvenih izbruhih in žaljenju, če se nekdo ne strinja z določewnim mnenjem...Pa da ne omenjam še bolj kompleksnih zadev...

Tudi ne vem kaj pričakuješ od debate, ker vse bistvene stvari so bile nakazane, da se jih pa razume, je pa treba imeti tudi določene izkušnje. Za res tapravo znanstveno fantastiko po naših merilih, se mora najprej človek sploh dovolj odpret in dozoret...premagat strahove in nekako dobiti nadzor nad čustvi...Kaj če človek začuti, da se nahaja v svojem telesu in še nekemu drugemu. Al pa v par živalih al pa par rastlincah istočasno. Zazna vse njihove želje, misli, hrepenenja, itd...Kaj šele, če se zazna več ljudi istočasno, kot da bi ljudje bili samo posamezni deli njega. Al pa če se full poistoveti z okolico, čisto izgubi občutek za svoje telo in ga mora nekaj časa iskati, da sploh pride nazaj "k sebi"...Teh stvari nobena new age knjiga ne izpostavlja...Šele takrat se odprejo drugi, bolj zanimivi horizonti kar se tiče pojma "duša"...daleč od tega kar je v tej temi omenjen, je pa nakazan...xDDx

Zdravo.. Zanimiv odgovor

Nekaj predpostavljaš.. Ja..res je predpostavljaš..mogoče narobe..

Človek za preživetje ne rabi ega..Ne vem zakaj bi ga moral...Predvsem pa pri najbolj uspešnem zdravljenju mora delovati kolk se da nesebično in se ne napajati.. To ne pomeni da ne smeš zdraviti. samo tvoje zdravljenje ne bo ne vem kako uspešno.. Že predpostavka, da karkoli ti zdraviš je po mojem napačna..Ti si samo medij... Etika mor bit na prvem mestu ter nesebična ljubezen... Glih to našo kreganje in napajanje z tem da imamo vse prav nas pelje v maloro. Ko dandanes pogledaš okoli sebe je zelo malo nasmejanih zadovoljnih, srečnih ljudi..V znanstvenem svetu so pa itak vsi skregani med sabo..Tud o znanosti in o napredku bi lahk kako rekli.. Js glih ne vidim kakega napredka temveč bolj nazadovanje človeštva..Naj povem da nisem načitan tolk kot ti.. Prebral sem nekaj knjig, ki so mi nakazale nekatere odgovore. V bistvu pa v večini govorijo iste stvari..Sledim instinktu kolkr morm.

Glede občutkov, ki jih opisuješ na koncu posta. Jih poznam..

Lepo pozdravljen http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Ego ni za đabe .

Tepci ga uporabljajo pa ne vedo mojstri ga s pridom koristijo , kdor ga ne zna ga pač skuša odmislit.

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

Zdravo,

Ja, Nihče nima 100 % prav , R a z e n ; BOGA-STVARNIKA http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif x:)x

Lp + #

Zdravo.. Zanimiv odgovor

Nekaj predpostavljaš.. Ja..res je predpostavljaš..mogoče narobe..

Človek za preživetje ne rabi ega..Ne vem zakaj bi ga moral...Predvsem pa pri najbolj uspešnem zdravljenju mora delovati kolk se da nesebično in se ne napajati.. To ne pomeni da ne smeš zdraviti. samo tvoje zdravljenje ne bo ne vem kako uspešno.. Že predpostavka, da karkoli ti zdraviš je po mojem napačna..Ti si samo medij... Etika mor bit na prvem mestu ter nesebična ljubezen... Glih to našo kreganje in napajanje z tem da imamo vse prav nas pelje v maloro. Ko dandanes pogledaš okoli sebe je zelo malo nasmejanih zadovoljnih, srečnih ljudi..V znanstvenem svetu so pa itak vsi skregani med sabo..Tud o znanosti in o napredku bi lahk kako rekli.. Js glih ne vidim kakega napredka temveč bolj nazadovanje človeštva..Naj povem da nisem načitan tolk kot ti.. Prebral sem nekaj knjig, ki so mi nakazale nekatere odgovore. V bistvu pa v večini govorijo iste stvari..Sledim instinktu kolkr morm.

Glede občutkov, ki jih opisuješ na koncu posta. Jih poznam..

Lepo pozdravljen http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Vse kar je bolano , je NuuuUuuujno Potrebno Pozdraviti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif No, itak pa le kot medij od Stvarnika http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Jaz pod ego pojmujem materijalno možganski razum, ki nam kot dušam precej pomaga v preživetju v tem materijalnem svetu, Zato ga Potrebujemo.

Vendar nas lahko tudi pokoplje, če se mu preveč podrejamo-podamo-prepuščamo .

Zato je Nujno Potrebno imeti tudi ego-razum na vajetih , kajti drugače se lahko kaj hitro zgodi, da naše bolane duše zmaterializira, namesto Poduhovi, in pol je štaaalaaa :sori: xcivx :o|o: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Se pa tudi jaz s3njam, da je tale navidezni "napredek" v bistvu le "nazadek" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Isto kot je bilo v starem Egiptu in v današnji cerkvi : pridobili so na materijalnosti / tehnologiji / materijalnih ugodnostih / udobju / bogastvu/ipd, Zato pa izgubili na Duhovnosti ki pa Je Bistvo Vsega .

Gre se za Duhovni Napredek , ki pa je sedaj na tem Planetu bolj "Duhovni nazadek" , oziroma "Duhovno nazadovanje" , kar pa je smer v Smrt http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Torej, ... problemi :sori:

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...