Beli lotos 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Preteklosti res ni več, ampak sedanjost je posledica preteklosti, in tako na nek način preteklost obstaja v sedanjosti, kot bo pa drugi stani prihodnost refleksija sedanjosti. Ljudje hodijo v službo, da bodo v prihodnosti dobili plačo, in plačo dobijo, ker so delali v preteklosti, ki je ni več. Kaj bi rekel o delodajalci, kjer bi delal, ko bi pa prišel plačilni dan, bi ti pa delodajalec dejal, da preteklosti, v kateri si delal, ni več, in zakaj bi ti dal plačo, za nekaj, kar ne ostaja več Verjeto bi mu reku, prav imaš, saj preteklosti res ni več, brez veze, da mi daš plačo Vedno so dejanja in posledice vprašanje je samo za kaj živiš sam ali delaš samo za plačilo ali tudi za opravljeno delo, ki lahko prinese zadovoljstvo v sedanjem trenutku. Tako kot če posadiš vrt ali živiš samo za trenutek ko bo kaj zraslo ali uživaš tudi ko vrt urejaš. Kje si sam z zavestjo, to je tisto najbolj pomembno, če si pri pričakovanjih je to dost slabo za kogarkoli in ne vodi v srečo. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Če si že od pričakovanja, da bo kosilo sit, ti sploh več jesti ni treba :-)To ne, ampak lažje je počakat, če veš, da bo kosilo prišlo, kot pa bit lačen, pri tem pa sloh ne vedet, ali boš dobil kaj za jesti Vedno so dejanja in posledice vprašanje je samo za kaj živiš sam ali delaš samo za plačilo ali tudi za opravljeno delo, ki lahko prinese zadovoljstvo v sedanjem trenutku. Tako kot če posadiš vrt ali živiš samo za trenutek ko bo kaj zraslo ali uživaš tudi ko vrt urejaš. Kje si sam z zavestjo, to je tisto najbolj pomembno, če si pri pričakovanjih je to dost slabo za kogarkoli in ne vodi v srečo.Ma ja, gradbinim delavcem je plačilo že, ko vidijo, kaj so s svojim trudom naredili, in so zato zadovoljni, saj ne rabjo pol še denarja za to Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 se strinjam ampak strah ne širijo tisti ki govorijo o teoriji zarote ampak vsi ostali, ja v ameriki ja vse temelji na strahu tko kot tudi pri nas če ne bodš del tega, če ne boš hodil v šolo itd.in ravno to je point.teorije zarote, čeprav meni niso te besede všeč, ker to niso teorije ampak imajo veliko dokazov zato ne more biti samo teorija.ne mene ni strah ker vem kaj se dogaja, tisti ki ne ve tistega je lahko ustrahovati in ja z takim razmišljanjek ki ga imaš ti ja se ne da nič narediti ignorirajmo pol k se pa kaj zgodi se pa čudite joj kako pa je prišlo do tega ali slepo sledite svojim nadrejenim. jaz se raje zavedam jaz živim svoje življenje kot ga jaz hočem ker vem da se ga da živeti tudi drugače in ne kot ga drugi zahtevajo.in glej meni ni vseeno kaj se posvetu dogaja pač ne morem tega ignorirati.ignoriranje je najslabše kar lahko človek naredi samemu sebi.zakaj je hitler lahko prepričal ljudi ker je sam napadel parlament pa rekel da so ga drugi. če bi bili ljudje takrat samo malo bolj zavedni se tega ne bi zgodilo. ker pa so ignorilrali kot ti praviš vse kar se okoli njih dogaja ja jih pa ni bilo težko prepričati da gredo umret za en bull shitt. tko k američani zdaj.to se ne dogaja zaradi teorij zarote ampak zaradi ignorance.teorije zarote ne povzročajo strahu ampak odpirajo oči.ko ima človek odšprte oči a je pol bolj samozavesten ali ga je bolj strah? Če bi vsi, ali vsaj večina Nemcev ignorirala Hitlerja, ne bi imel nikakršne, ampak res nikakršne moči! Še upreti se jim ne bi bilo treba, ignoriranje bi popolnoma zadostovalo. To je dejstvo. Ampak mislim, da ne razumeš dobro, kaj sem mislila s svojim pisanjem. Beri Gandhija. Njegova moč je bila ignoranca. Ko so Indijci začeli sistematično ignorirati Britance in mirno in samozavestno zastavili stvari po svoje, so Britanci tako izgubili moč, da so se pobrali iz kolonije, ki so jo celo imenovali Dragulj v kroni. In to brez vojne in nasilja. A veš, da je tudi Hitler ljudem prodal zaroto - ljudi je prepričal o judovski zaroti in jih tako dobil za svoje ideje. Vztrajam in trdim, da so vse zarote v bistvu igra moči in manipulacija in jih je treba ignorirat, če nočeš biti del njih! Jaz svoje moči in samozavesti ne črpam iz zarot in njihovega poznavanja, ampak direkt iz življenja, iz narave, iz hribov ... Če si pomirjen sam s sabo in nisi prestrašen, itak sam hitro vidiš, kaj podpira življenje in kaj je destruktivno in vidiš tudi, kaj lahko narediš v realnem življenju dobrega. Ne rabiš nikogar, da bi ti pripovedoval o nekih zarotah in kepah zlata pod enimi stolpnicami ... 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Ma ja, gradbinim delavcem je plačilo že, ko vidijo, kaj so s svojim trudom naredili, in so zato zadovoljni, saj ne rabjo pol še denarja za to Ne obračaj besed ni bila poanta v tem da kdo ne dobi plačila za opravljeno delo, zakaj se vrtiš samo okoli tega. Ali potem verniki molite samo zato da si "rezervirate" boljši prostor v nebesih. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Točneje, zaradi ljubezni Stvarnika, in iz ljubezni Stvarnika smo ustvarjeni. Ljubezen je namen in sredstvo našega stvarjenja. Ja, saj to sem hotel napisati, ampak ne takoj razkriti, ampak mal kasneje . Itak jim še to ni bilo jasno , kaj šele Globje Zadeve Hvala za popravek, brat Lp + # To ne, ampak lažje je počakat, če veš, da bo kosilo prišlo, kot pa bit lačen, pri tem pa sloh ne vedet, ali boš dobil kaj za jesti Ma ja, gradbinim delavcem je plačilo že, ko vidijo, kaj so s svojim trudom naredili, in so zato zadovoljni, saj ne rabjo pol še denarja za to xDDx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Igmúwathogla 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 To ne, ampak lažje je počakat, če veš, da bo kosilo prišlo, kot pa bit lačen, pri tem pa sloh ne vedet, ali boš dobil kaj za jesti Še lažje si ga je pa sam skuhati in jesti. 1 Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Ne obračaj besed ni bila poanta v tem da kdo ne dobi plačila za opravljeno delo, zakaj se vrtiš samo okoli tega. Ali potem verniki molite samo zato da si "rezervirate" boljši prostor v nebesih. Ponavadi verniki molimo za tiste, ki tega ne zmorejo , torej ki moliti ne zmorejo , da imajo potem boljši ju3-prihodnost . Ali pa tudi ne, ... tudi zase je treba kdaj kaj poskrbet, a ne Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 ... kdor pa nima (nič svojega), se mu bo vzelo tudi to, kar ima. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Še lažje si ga je pa sam skuhati in jesti. Ja, jaaaa, saj smo si kuhali, ... in kuhali , ... sedaj bomo pa pojedli "skuhano onesnaženje Planeta" in "skuhano najhujšo Krizo Človeštva ki se je počasi Že Začela" . Heh, ti pa si en "kuhar" Dober tek Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Igmúwathogla 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 n ta svet je svet, kjer nebesa in pekel bivata pod isto streho en ob drugemu, je vse, kar si naštel, ne moreš reči eno ali drugo, ampak je oboje hkrati. Drži, zato je bolje že kar tu in zdaj živeti v nebesih, pa ni potrebno čakati na kake akcije tvojega stvarnika. 1 Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Če bi vsi, ali vsaj večina Nemcev ignorirala Hitlerja, ne bi imel nikakršne, ampak res nikakršne moči! Še upreti se jim ne bi bilo treba, ignoriranje bi popolnoma zadostovalo. To je dejstvo. Ampak mislim, da ne razumeš dobro, kaj sem mislila s svojim pisanjem. Beri Gandhija. Njegova moč je bila ignoranca. Ko so Indijci začeli sistematično ignorirati Britance in mirno in samozavestno zastavili stvari po svoje, so Britanci tako izgubili moč, da so se pobrali iz kolonije, ki so jo celo imenovali Dragulj v kroni. In to brez vojne in nasilja. A veš, da je tudi Hitler ljudem prodal zaroto - ljudi je prepričal o judovski zaroti in jih tako dobil za svoje ideje. Vztrajam in trdim, da so vse zarote v bistvu igra moči in manipulacija in jih je treba ignorirat, če nočeš biti del njih! Jaz svoje moči in samozavesti ne črpam iz zarot in njihovega poznavanja, ampak direkt iz življenja, iz narave, iz hribov ... Če si pomirjen sam s sabo in nisi prestrašen, itak sam hitro vidiš, kaj podpira življenje in kaj je destruktivno in vidiš tudi, kaj lahko narediš v realnem življenju dobrega. Ne rabiš nikogar, da bi ti pripovedoval o nekih zarotah in kepah zlata pod enimi stolpnicami ... sej se strinjam s tabo, jaz pravim kar jaz govorim niso zarote ampak pač del resnice, naše vlade nam lažejo in s tem delajo zaroto. jazsem za to da ljudje spregledajo in ga zaraditega ne primejo za orožje in ne zaradi ignorance, slej al prej te pol mahne poglavi ta ignoranca. sem prebrala gandija, mi je ne vem, kaj naj rečem.... meni je OSHO kot duhovni vodja boljši. Ni vse samo ljubezen in mir. zdaj mi pa povej koliko ljudi s tem načinom življenja ki ga živimo tukaj in zdaj, je v duši pomirjenih, to ti kažže da je nekaj hudo narobe..... a vam povem kakšen je duh naše zemlje, samomorilski zdaj v tem trenutku. in to je izraz vseh duš na naši zemlji. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Drži, zato je bolje že kar tu in zdaj živeti v nebesih, pa ni potrebno čakati na kake akcije tvojega stvarnika. No, če imaš okrog sebe polno lopovov, prevarantov, lažnivcev, morilcev, posiljevalcev, kradljivcev, tajkunov, in podobne golazni, potem ni govora o kakih nebesih. Zato menim, da si Emanuela žal napačno razumel . Ali pa je Emanuel to drugače mislil. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Igmúwathogla 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 No, če imaš okrog sebe polno lopovov, prevarantov, lažnivcev, morilcev, posiljevalcev, kradljivcev, tajkunov, in podobne golazni, potem ni govora o kakih nebesih. Lp + # Moj svet je poln prijaznih sosedov, ljubečih sorodnikov, zanimivih neznancev, čaroben in poln lepote. Če je tvoj poln lopovov, prevarantov, lažnivcev, morilcev, posiljevalcev, kradljivcev, tajkunov, in podobne golazni je to seveda zate hudo, ampak očitno živiva v različnih svetovih. Mimogrede, če bi meni kak stvarnik ustvaril tak svet kot ga ti opisuješ, potem pa še pravil, da bo še huje, preden bo to porihtal v "naslednjih" 18 letih, bi ga dal na čevelj in nemudoma zaposlil drugega. 1 Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Moj svet je poln prijaznih sosedov, ljubečih sorodnikov, zanimivih neznancev, čaroben in poln lepote. Če je tvoj poln lopovov, prevarantov, lažnivcev, morilcev, posiljevalcev, kradljivcev, tajkunov, in podobne golazni je to seveda zate hudo, ampak očitno živiva v različnih svetovih. Mimogrede, če bi meni kak stvarnik ustvaril tak svet kot ga ti opisuješ, potem pa še pravil, da bo še huje, preden bo to porihtal v "naslednjih" 18 letih, bi ga dal na čevelj in nemudoma zaposlil drugega. Heh, no, če žal ne vidiš okrog tebe kaj vse se dogaja, potem žal živiš slep kot krt , kajti na Istem Planetu sva, katerega Je Ustvaril Isti Stvarnik, le mi ljudje smo ga žal pokvarili. Spreglej to čim prej, kajti lahko da ti bo prepozno . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Vero sem mislila bolj kot vero v dobro. Da človek verjame v dobro. Da verjame, da lahko to prevlada.Za to lahko deluje čist skromno tiho in mirno.Se mi zdi, da je to tudi ena odskočna deska proti boljšem svetu. Tudi sem namenoma napisala vero, ker sem te že večkrat prebrala, da kje je ta Bog in kako lahko dovoli, da se dogaja, kar se dogaja. Seveda je narobe. Tako ali drugače to občutimo vsi.Ti med drugim (vsaj meni se tako bere, ker poznam te ne) kažeš to občutljivost, da potem s tremi vprašaji napišeš 'kje je bog'.Tudi mene je zadnjič prav stisnilo, ko sem prebrala kaj se je zgodilo domorodcem. Solzne oči sem dobila. Ampak nisem pa bentila na te ilegalne rudarje in na boga, ki to vse dopusti. To ne bi pomagalo nikomur. Sem pa v mislih pomislila na vse te duše in prosila zanje. Če je zdaj duh samomorilski smo si krivi sami. Vsi skupaj in prav vsak posameznik.In ni vse samo ljubezen in mir... za kar smo odgovorni mi sami. Kaj boš ti naredila v vsem tem? poglej če se pogovarjam z bojantejem ja ga vprašam tudi po petkrat.pomagalo bi da ljudje spregledajo da jih ne bo bog rešil ampak da si morajo sami pomagat.da ne ignorirajo znake da se bo nekaj zgodilo ampak da posredujejo vmes in to preprečijo predno se zgodi.a veš da verjetno 80 %ljudi sploh ne ve kaj se po svetu dogaja, kako naj pol pomagajo.ne vem zakaj so bili krivi indijanci da se jim je to zgodilo.težko je kaj narediti ker so oblasti ignorantske ker ford je recimo odgovoren za veliko taki morij ampak to je mafija in ljudje ki bi lahko kaj pomagali pač raje dajo vse na ignor in živijo na videz mirno življenje.govorijo o svobodi a indijancem ne postiju svobode odločanja kako bodo živeli.jaz bom še naprej odpirala oči tistim pač ki to hočejo....in se še naprej borila za pravico vseh živečih in ne samo tistih ki so visoko izobraženi.... vsak dan ko grem spat grem spat pomirjena ker vem da se danes pomagala eni osebi in ta oseba bo to delila naprej... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Drži, zato je bolje že kar tu in zdaj živeti v nebesih, pa ni potrebno čakati na kake akcije tvojega stvarnika.Lepo, če ti to rata Men deluje to bolj kot fraza iz kakšnega priočnika pozitivnega razmišljanja, kjer ljudi učijo, da sami sebi lažejo, kako je vse lepo, in pol clo verjamejo svojim namišljenim iluzijam . Pa tud če ti vidiš svet sam poln "prijaznih sosedov, ljubečih sorodnikov, zanimivih neznancev, čaroben in poln lepote", ne vidiš pa druge plati sveta, pol moraš mižat vsaj na eno oko. Pa tud če je teb lepo, ti mora verjetno mal dol viset za stiske drugih ljudi, katerih življenje je bolj bedno in ne tako idilično, kot je tvoje . Kdor pa gleda objektivno, vidi tudi drugo plat, svet poln "lopovov, prevarantov, lažnivcev, morilcev, posiljevalcev, kradljivcev, tajkunov, in podobne golazn", ki povsem brezčutno povzročajo stisko in bedo pri soljudeh, da zadovoljujejo svoj pohlep, oblastiželnost, bolane ambicije in svojo slo. Mimgrde, verjetno še nisi slišal za naprimer vojno v Bosni, ki je divjala pred dobrimi desetimi leti Če je svoboda, mora žal biti na obe strani, tako za gor, kot tudi za dol. 1 Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 pomagalo bi da ljudje spregledajo da jih ne bo bog rešil ampak da si morajo sami pomagat.da ne ignorirajo znake da se bo nekaj zgodilo ampak da posredujejo vmes in to preprečijo predno se zgodi.Glej, stvari so že zdavnaj šle predaleč Pa pri tem ne želim reči, da od nas ni nič več odvisno. Tako, kot je sedaj, ne bo šlo več naprej, od nas pa je odvisno, kako hude posledice bodo, in kje bodo posledice hujše. Tam, kjer bodo ljudje boljši,tudi posledice ne bodo tako hude. Bodo pa najbolj na udaru velika mesta, kjer je življenje najbolj nenaravno. Tvoje namigovanje, da je problem v tem, da nekateri verjamejo, da bo Bog vse rešil, je pa zavajajoče. Problem je tem, da smo ljudje preveč materialistični, zato se izsekavajo gozdovi in kuri vse več fosilnih goriv. Kam bo pa to pripeljalo, je pa jasno . Itak pa, preden Stvarnik spet pride na ta svet, se mora svet prečistit, in prihajajoče katastrofe bodo tudi veliko čiščenje. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 Lepo, če ti to rata Men deluje to bolj kot fraza iz kakšnega priočnika pozitivnega razmišljanja, kjer ljudi učijo, da sami sebi lažejo, kako je vse lepo, in pol clo verjamejo svojim namišljenim iluzijam . Pa tud če ti vidiš svet sam poln "prijaznih sosedov, ljubečih sorodnikov, zanimivih neznancev, čaroben in poln lepote", ne vidiš pa druge plati sveta, pol moraš mižat vsaj na eno oko. Pa tud če je teb lepo, ti mora verjetno mal dol viset za stiske drugih ljudi, katerih življenje je bolj bedno in ne tako idilično, kot je tvoje . Kdor pa gleda objektivno, vidi tudi drugo plat, svet poln "lopovov, prevarantov, lažnivcev, morilcev, posiljevalcev, kradljivcev, tajkunov, in podobne golazn", ki povsem brezčutno povzročajo stisko in bedo pri soljudeh, da zadovoljujejo svoj pohlep, oblastiželnost, bolane ambicije in svojo slo. Mimgrde, verjetno še nisi slišal za naprimer vojno v Bosni, ki je divjala pred dobrimi desetimi leti Če je svoboda, mora žal biti na obe strani, tako za gor, kot tudi za dol. Dobro Povedano http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Podpis In, ja, kot si rekel ; "Stvari so že zdaaaaaaavnaj še predaleč . "http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Žal Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 Glej, stvari so že zdavnaj šle predaleč Pa pri tem ne želim reči, da od nas ni nič več odvisno. Tako, kot je sedaj, ne bo šlo več naprej, od nas pa je odvisno, kako hude posledice bodo, in kje bodo posledice hujše. Tam, kjer bodo ljudje boljši,tudi posledice ne bodo tako hude. Bodo pa najbolj na udaru velika mesta, kjer je življenje najbolj nenaravno. Tvoje namigovanje, da je problem v tem, da nekateri verjamejo, da bo Bog vse rešil, je pa zavajajoče. Problem je tem, da smo ljudje preveč materialistični, zato se izsekavajo gozdovi in kuri vse več fosilnih goriv. Kam bo pa to pripeljalo, je pa jasno . Itak pa, preden Stvarnik spet pride na ta svet, se mora svet prečistit, in prihajajoče katastrofe bodo tudi veliko čiščenje. se ne strinjam s tabo boljši in slabši ne gre tako ampak zavedni in ne zavedni.zavedni bodo preživeli nezavedni pa ne. med zavedne spadajo pa tudi slabi in ne samo dobri.poglej bojante pravi da bo bog rešil tiste ki verjamejo v njega in ni edini, tako da, jaz tukaj pač povzemam kar breberem in slišim.zakaj smo ljudje preveč materialsistični????as e sploh vprašate ali sam govorite. šola, izobrazba nas dela materialistične, mi nismo taki po naravi ne. v vrtcu nas že začnejo učiti o materializmu.ljudje bi morali reči pravo kot prvo izobrazbi NE kaj vse grozote se začnejo z izobrazbo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 ...zakaj smo ljudje preveč materialsistični????as e sploh vprašate ali sam govorite. šola, izobrazba nas dela materialistične, mi nismo taki po naravi ne. v vrtcu nas že začnejo učiti o materializmu.ljudje bi morali reči pravo kot prvo izobrazbi NE kaj vse grozote se začnejo z izobrazbo. Tukaj si pa malo falila mimo...izobrazba kot taka je nevtralna...vsak človek ima določena notranja nagnjenja, kako se bo pa to začelo izražati navzven je pa odvisno od vzgoje- starši, rođaki, družba, šola... Če primerjam z metaforo- nož...Nož se lahko uporabi za rezanje kruha, operacije, lahko pa se z njim tudi koga ubije...A je potem nož krivec? Nož je samo sredstvo za dosego nekega cilja, prav tako je pa z izobrazbo. Kako naj pa človek bere kakšne pametne knjige, če je nepismen. Srednji vek, nerazumevanje in še marsikaj drugega so dober pokazatelj kam lahko vodi neizobraženost... 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 se ne strinjam s tabo boljši in slabši ne gre tako ampak zavedni in ne zavedni.zavedni bodo preživeli nezavedni pa ne. med zavedne spadajo pa tudi slabi in ne samo dobri.poglej bojante pravi da bo bog rešil tiste ki verjamejo v njega in ni edini, tako da, jaz tukaj pač povzemam kar breberem in slišim.zakaj smo ljudje preveč materialsistični????as e sploh vprašate ali sam govorite. šola, izobrazba nas dela materialistične, mi nismo taki po naravi ne. v vrtcu nas že začnejo učiti o materializmu.ljudje bi morali reči pravo kot prvo izobrazbi NE kaj vse grozote se začnejo z izobrazbo. Zemlja kliče po spremembah..najbolj primerno jo opisujejo indijanci..je kot človeško telo, reke so žile..pragozdovi so njena pljuča. Ljudje smo izgubili stik sami s seboj..ta pristen stik so obdržali le nekateri indijanci in aborogini..od njih se bomo zopet lahko naučili vzopstaviti stik s svojim srcem. . Kdo bo preživel ..kaj prihaja..itak, ker smo v temi duša..duša je neumrljiva..in sem smo se prišli učit težje lekcije.Pozabljamo, da smo duhovna bitja..poskušamo in hočemo se dvigniti nad vse.To je izziv ..bojevati se proti vojnam, protestirati proti nečem "slabem" je nesmiselno..strinjam se z Iknee..ignoranca je ena izmed možnih rešitev, da se ne gremo umazanih manipuliranih igric..še bolj smiselno pa je fokusirati pozornost, energijo v ..mir, sožitje, vse, kar je v nasprotju s tem, kar v nas vzbuja strah... Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 Tukaj si pa malo falila mimo...izobrazba kot taka je nevtralna...vsak človek ima določena notranja nagnjenja, kako se bo pa to začelo izražati navzven je pa odvisno od vzgoje- starši, rođaki, družba, šola... Če primerjam z metaforo- nož...Nož se lahko uporabi za rezanje kruha, operacije, lahko pa se z njim tudi koga ubije...A je potem nož krivec? Nož je samo sredstvo za dosego nekega cilja, prav tako je pa z izobrazbo. Kako naj pa človek bere kakšne pametne knjige, če je nepismen. Srednji vek, nerazumevanje in še marsikaj drugega so dober pokazatelj kam lahko vodi neizobraženost... Ne ti , in ne ona , ampak Oba Imata delno Prav . Na Obeh Napakah smo padli ob "Izpitu Človeštva" , žal In res, da je izobrazba kakršna je danes naredila preveč Škode, in četudi smo po naravi pač Boljši, pa je vseeno sedanje-realno stanje žal porazno-slabo. In to , TO Bomo pač Morali Popraviti, Ali pa oditi dol z Planeta . Nebo več "neodločeno" stanje , kajti Treba se Bo Prebuditi in Odločiti . Žal . Žal se nebo več dalo sedeti na "dveh stolčkih", ... Ali "zavihati rokave", ali pa umreti" Free choice after all Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 Zemlja kliče po spremembah..najbolj primerno jo opisujejo indijanci..je kot človeško telo, reke so žile..pragozdovi so njena pljuča. Ljudje smo izgubili stik sami s seboj..ta pristen stik so obdržali le nekateri indijanci in aborogini..od njih se bomo zopet lahko naučili vzopstaviti stik s svojim srcem. . Kdo bo preživel ..kaj prihaja..itak, ker smo v temi duša..duša je neumrljiva..in sem smo se prišli učit težje lekcije.Pozabljamo, da smo duhovna bitja..poskušamo in hočemo se dvigniti nad vse.To je izziv ..bojevati se proti vojnam, protestirati proti nečem "slabem" je nesmiselno..strinjam se z Iknee..ignoranca je ena izmed možnih rešitev, da se ne gremo umazanih manipuliranih igric..še bolj smiselno pa je fokusirati pozornost, energijo v ..mir, sožitje, vse, kar je v nasprotju s tem, kar v nas vzbuja strah... Glej, to , kar so "indijanci" popačeno poizkušali opisovati , je dejansko tudi v Resnici Tako, ampak - Še Huje, ne samo Dobesedno . Namreč, to, kar so nas učili, da je naš Planet le ena žareča kugla, nekoliko ohlajena na površini , drugače pa sama lava - To na Srečo Ne drži http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Zemlja ima Dejansko "Žile" , ki so med drugim podzemni izviri , potem ima N O T R A N J A - P L J U Č A , potem ima vranico, prebavila, usta na Severnem Polu, izpustno-zadnjično odprtino na Južnem, itd, itd, Skratka ; je Bitje kot jaz ali Ti . Težko za verjeti, pa Vendar Boš to spoznala slej ko prej, kajti tudi v Šolah bomo to začeli učiti ko bo kriza mimo . Brez heca http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 4. september 2012 Avtor Prijavi Deli 4. september 2012 Morda je delfin zemenjal kopno z morjem v tistem času, ko je človek bil še hitro hodeči močerad ali mogoče malo pozneje.Njegova odločilna sprememba življenskega prostora bi bila morda drugačna, če bi ostal na kopnem.Ta pradelfin bi se skozi evolucijo lahko spreminjal v vejo po, kateri se bi pozneje razvil človek in ta bi morda izgledal bolj prefinjeno.Verjetno je to spremembo okolja storil zato, da prevzame vodenje življenja v morju, kot je človek dobil mesto na kopnem za vodenje kopnega.Svet pa vodi tisti, ki je sposoben razvijati možganski fenomen in to je pamet, človek pa ima nestabilno pamet,katera vodi v prehitro uničenje planeta in poslednično tudi njegovo samo izumrtje.V morju obstaja inteligenca in ta evolucija, ki se razvija v morju je počasnejša in tam obstaja možnost, da se ta inteligenca razvije v nekaj kar bi recimo čez milijardi mil. let bilo bistvo in smisel razvite civilizacije.Je pa morje prostor, kjer bitja čakajo, kot ena rezerva, da pridejo na vrsto za evolucijsko preobrazbo v neke druge veje živih bitjev, ki bi se preselile na kopno.Tako že v današnjem času opazimo vrsto rib, ki se ponoči sprehajajo po obali.Ni to samo taka vrsta rib,kot pravimo mi ampak je to pionirstvo neke evolucijske veje nekih bitji, katera išče primernejši prostor za to vrsto, ker ima že v zapisih genov,da se bo in mora razviti do popolnosti,kar pa ji uspe narediti le na kopnem,kjer prevladuje kisik.Vse se vrti v krogu in tisti, ki izumre ga nadomesti nova evolucijska veja bitji tako, da delfin ni samo ene vrste krave za dajanje mleka, prej vse, kaj drugega.Tudi hitrohodeči močerad ni bil prej v morju ena navadna ribica, ampak v osnovah podoben delfinu ali mogoče hobotnici, katera spadata v razred najinteligentnejših živih bitji v rezervatu evolucijske shrambe.Lahko,da se neka bitja vračajo v morje zato,ker se morajo dodatno ispopolnjevati,ali se zaradi boljšega in lažjega prehranjevanja podalšujejo evolucijsko dobo,tako sta storila kit in delfin in še par drugih, za katere pa niti ne vemo,da obstajajo jih pa bomo odkrili v bodočnosti.V nadaljevanju ,kako je z dušami drugih živih bitjev in rastlinja,katere imajo tudi zavedno dušno energijo obstoja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Heej, Rudiii, ... a si pol ti iz opice nastal ? ? Al kako ? Namreč, jaz sebe nimam za "pametnega opičnjaka" , kajti današnje Človeštvo (na Srečo) Nima Nič sorodnega z "PredAdamiti" , Kajti Mi Smo Ločena , Popolnoma Nova Rasa od Prejšnje rase ki pa je šla skozi Nadzorovano "evolucijo" .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Zdaj pa: Če ti to Še ni jasno, potem si Žal še Zelooooo, Zelooo daleč, dragi moj Rudi . Pa ne da si ti tud' nasedel šolarjem, ki so nas futrali z napačno razumljeno "evolucijo" ? A si se pa kdaj vprašal, Zakaj še danades arheologi iščejo tisti " manjkajoči-povezujoči delček-dokaz" da smo v žlahti z PredAdamiti ? ? Pa ti lahko tuid Zanesljivo Razložim, da ga Na Srečo tudi Nikoli Nebodo našli, pa če se še tako trudijo , kajti Česar Ni, nemore nihče najti Še bo treba študirat', šeee, še, še, ... še mal' , da neboš enkrat nekoč res v kaki "žlahti" z opicami Lep pozdrav do tedaj, ajd', čaw . P.s.: pa tile so tud mal' zgrešil : http://www.youtube.c...h?v=Gr06xrpWd6o Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.