rudi.rudi. 13. september 2012 Avtor Prijavi Deli 13. september 2012 Zdaj ste pa tako zašli,da sploh nimam več volje za pisanje; ali naj nadaljujem, ali pa ne ? -to je zdaj vprašanje ? Na tej temi sta mogoče dva ali trije,s katerima bi se dalo kaj filozofirat ,ostali pa zaradi nevednosti raznih spoznanj , tej te'mi ne morejo slediti in kar hitro zaidejo v vse drugo ,kot to,kar bi bilo zaželjeno, oziroma moralo pisati. Pričakujem tudi kakšno vprašanje v vezi z dušnimi energijskimi zavestmi in vse, kar pač nekoga zanima v vezi z tem . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 13. september 2012 Avtor Prijavi Deli 13. september 2012 Ko hodiš po stopnicah,najprej z pogledom odmeriš stopnico in začneš hoditi;če pa med hojo ne opaziš stopnico, ki je drugačne višine ali širine se boš verjetno spotaknil in padel.Vsako nadaljevalni korak isto izmeriš z pogledom in podzavestno se ti hoja prilagaja videnemu. Isto je z pogledom,daš komando, kaj boš pogledal, s tem aktiviraš možganski sprejemni čut in stvar je zaključena,če si pa z mislimi kje drugje pa ne vidiš gledanega,ker ima možg.center razmišljanja, vedno prednost. Kadar pa spiš, posebno v rem fazi, pa je telo prepuščeno samim možganom.Možgani so tempirani tudi za čas spanja oziroma nezavedanja in nekontrole, aktivirane so le varnostne samodejne funkcije,kot naprimer zastoj krvi v predele, kjer ne sme biti zastoja več kot je usodno.(ko ti zaspi roka zaradi nepravilne lege se boš vedno zbudil tik pred nevarnostjo.) Ta faza globokega spanja v večina primerih sprosti vez duše z telesom in zgodi se ,da se na tanki liniji med življenjem in smrtjo dogaja, da duša za kratek čas zapusti telo in se malo oddalji od telesa,toda ne daleč,vmes pa ima vzpostavljeno vez za takojšnje vračanje.(vsakemu se je že zgodilo ,da se je prebudil v nekem hitrem šoku podobnemu, poku ali šumu,takrat je bila duša ali energija na potepu.Duša take potepe izvaja samo ,kadar je telo v položaju stoprocentne preživetvene pozicije. Možgani v budnem stanju, delujejo po procesu razmišljanja in to po takem redu ,kot ga tvoj um pripravi in vzpostavi ,kadar pa spiš se pa v možganih aktivirajo vsi procesi zaradi nekontrole samega reda,s tem pa se poveča aktivnost. Vklopljeno je vse,razen stikalo za zavedanje.Tako se nam sanja vse doživeto z primesjo nekontrolirane fantazije,del sanj je povezano z stvarmi iz budnega stanja,recimo sanjamo svojo mamo le, da ne vidimo pravilnega obraza ali pa je ta obraz drugačen toda, ko se zbudimo vemo in trdimo ,da smo sanjali svojo mamo. Duša na potepu vidi, nekaj časa samo refleksno, in to z telepatsko povezavo z samim centrom možgan,(lahko vidi svoje telo,ki leži,če pa se preveč oddalji pa ne vidi drugega kot prepletanje energij in antienergij, tako, da tisto, kar vidi ona na oddaljenem potepu oziroma zazna, vaši možgani ne zaznavajo več,zaznajo le, ko se vtihotapi nazaj v telo,toda vsaka vrnitev povzroči takojšnje bujenje,z tem pa se začne novo poglavje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 14. september 2012 Prijavi Deli 14. september 2012 Zdaj ste pa tako zašli,da sploh nimam več volje za pisanje; ali naj nadaljujem, ali pa ne ? -to je zdaj vprašanje ? Na tej temi sta mogoče dva ali trije,s katerima bi se dalo kaj filozofirat ,ostali pa zaradi nevednosti raznih spoznanj , tej te'mi ne morejo slediti in kar hitro zaidejo v vse drugo ,kot to,kar bi bilo zaželjeno, oziroma moralo pisati. Pričakujem tudi kakšno vprašanje v vezi z dušnimi energijskimi zavestmi in vse, kar pač nekoga zanima v vezi z tem . Rudi, ... a si ti filozof ? Glej, z filozofiranjem in raznimi filozofi neboš daleč prišel v življenju , kajti osnova je žal - zgrešena . Me pa zanima, če kaj veš okrog : Dušinega Duhovnega Srca , in njegovega delovanja . Hvala . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 14. september 2012 Avtor Prijavi Deli 14. september 2012 Bojante; pišeMe pa zanima, če kaj veš okrog : Dušinega Duhovnega Srca , in njegovega delovanja . odg; Duša nima srca,še posebno ne takega,kot si ga ti zamišljaš.Srce je le črpalka,katera poganja kri po telesu in uravnava njeno hitrost,glede na človekovo razpoloženje.Človek se narobe izraža,ker pravi ,ali maš srce,da pustiš to ali ono.Srce nima nobene veze z naravo človeka in njegovim obnašanjem.,bolje bi bilo ,da bi človeku rekli ali imaš kaj prostora za sočutje v teh tvojih možganih, i.t.d. Nadaljevanje; Kot sem omenil duša nima srca,ima pa center za vodenje dušnih celičnih energij,katere so povezane z tem centrom preko telepatske povezave in to vseh celic z istim poreklom in izvorom svojega konstantnega časa. Duh ali duša govorim o oplemeniteni ,katera zapusti človeško telo ,ni kar nekaj,kar bi lahko živi človek videl in občutil ali celo otipal.Vsaka duša je za živega človeka nevidna,ker človek ne zaznava teh energij in obratno. Ko se pa človek preko meditacije začne ukvarjati z temi dušami in jih hoče priklicati, sprosti energetski miselni impulzni val ,katerega dušna energija zazna, ker je slučajno v bližini, ali kakor koli pač zazna, se duša poveže telepatsko z našimi možgani in nam preko naših možgan omogoči,da jo vidimo z očmi ,kot meglico v obliki telesa,ali samo, kot okroglo jajcu podobno obličje. Vse, kar sprašujemo to dušo je povezano telepatsko,tudi vsak človek ne more vzpostaviti te telepatske povezave z dušino energijo,za take ljudi je najbolje, da se primejo za roke klicatelja in sklenejo krog,ter povežejo možganski center(preko dotika.) Dušo pa zaznavajo naši hišni ljubljenčki(živali), ker imajo živali razen čutil,katere so v primerjavi z človeškimi daljši razpon in med drugim tudi občutijo prisotnost povečane koncentracije neke energije,ki se pojavi iznenada.Človek pa tega čuta nima,ker mu je zakrnel,ker si je zaradi civiliziranosti takoj ustvari nadomestek,kot so svetloba,luč,vonj, i.t.d. Človek, kateri ima samo prirojeno dušo ali zavest ne more vzpostaviti kontakta z kakršno koli dušno energijo.Duša,katera je ohranila svojo celoto in je z svojo ponovljivostjo postala oplemenitena je z tem postala skoraj neuničljiva in edino ona lahko vzpostavlja kontakte z dušnimi energijami tu, kot tudi v onostranstvu. Kakšno energijo pa ima vsak posameznik, pa to tudi sam lahko ugotovi; ali verjame ali pa tudi ne, v svet posmrtnega življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 14. september 2012 Prijavi Deli 14. september 2012 Pa še to lahko dodam - mene nobeno mnenje ne moti. Nimam problemov s tem, če nekdo misli, da se je treba boriti za karkoli, saj s svojimi prepričanji vpljiva na svoje življenje (in ne na mojega - na mojega lahko vpljivam le sam, n.pr., če bi se zaradi tega ker ima nekdo drugačno mnenje od mojega jezil). Življenje je pač takšno kakršnega si vsak sam predstavlja. Če nekdo misli, da se mora boriti se bo moral pač boriti. Če kdo misli, da je življenje krivično, je pač zanj krivično, če kdo misli, da je prekrasno itd. Glede borb in agresij se meni pač zdi dosti bolj smiselno, če bi začeli razmišljati v kategoriji:Kaj pa bi bilo, če bi nekdo napovedal vojno, pa se je nihče ne bi udeležil? Ja, ravno to je fajn primer in dokaz moči ignoriranja, ki sem jo opisala par postov nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 15. september 2012 Prijavi Deli 15. september 2012 Bojante; pišeMe pa zanima, če kaj veš okrog : Dušinega Duhovnega Srca , in njegovega delovanja . odg; Duša nima srca,še posebno ne takega,kot si ga ti zamišljaš.Srce je le črpalka,katera poganja kri po telesu in uravnava njeno hitrost,glede na človekovo razpoloženje.Človek se narobe izraža,ker pravi ,ali maš srce,da pustiš to ali ono.Srce nima nobene veze z naravo človeka in njegovim obnašanjem.,bolje bi bilo ,da bi človeku rekli ali imaš kaj prostora za sočutje v teh tvojih možganih, i.t.d. Glej, Rudi, nisi me razumel, ali pa si slabo prebral . Vprašal sem te za Dušino Duhovno Srce, in Ne za Dušino Materialno srce ki je navadna črpalka . Zanima me, če veš kaj o Tem Dušinem Energijskem Organu ? Hvala . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 16. september 2012 Avtor Prijavi Deli 16. september 2012 Bojante;pišeGlej, Rudi, nisi me razumel, ali pa si slabo prebral. Vprašal sem te za Dušino Duhovno Srce, in Ne za Dušino Materialno srce ki je navadna črpalka . Zanima me, če veš kaj o Tem Dušinem Energijskem Organu ? odg; Dušino duhovno srce ? ali si mislil mogoče- srčna duhovna duša ? -ta je v srcu,toda povezana z vsemi telesnimi celičnimi dušami v samem centru možgan; vse misli so narejene v možganih ,ko ostaneš brez telesa pa so ostanki srčnih dušinih malih duhcov v tej meglici oziroma v obrisu duha in to v točno določenem položaju tam, kjer je nekoč bilo srce in kjer so nekoč delovale in upravljale svojo funkcijo delovanja in obnavljanja telesa kot celote. 3 2 1 - 1 2 3 Dušino duhovno srce ;kako ima lahko srce duhovno mislečo dušo ? se pa ta stavek sliši samo, zelo lepo ,nima pa nobene funkcionalne vrednosti,je le odsev za nekoga, ki se ne spozna na te stvari. Tak energijski organ ne obstaja. Nadaljevanje; Znanstveniki, oziroma pionirji odkrivanja potovanja v preteklost ali prihodnost dajejo velik pomen vesolnim črnim luknjam.Njih povezujejo v možnost potovanj v ta fenomen potovanja.Ta njihova zadnja odkritja so pač samo preblisk ki je samo na osnovi človeške podzavesti in v kateri se včasih dogaja, da nekateri ljudje dobijo namig iz posmrtnega življenja. Ja, obstajajo luknje toda ne črne in tudi ne nekje globoko v vesolju ; so mavričnih zelo svetlih barv in ta luknja ni nič drugega kot arhivna niša,(o teh nišah sem v preteklih postih že pisal)skozi katero dušo umrlega posesa v, lahko rečem v neko brezno, kjer ne obstaja čas, kot ga poznamo, so le arhivna konstantna obdobja in narobe je to,da se zaradi navajenosti teh duš skoraj vedno odločijo za znano nišo,kar se zgodi ,da se lahko reinkarnira v človeka istega leta,kot v prejšnjem življenju. Taka reinkarnacija je potem v bistvu preživljanje v telesu v istem obdobju kot prejšnja preživeta,s tem,da telo lahko ni isto,kot prejšnjem.Ponavadi so taki ljudje skozi življenje neke vrste preroki,vidci v preteklost . Lahko se pojaviš v kameni dobi in ta tvoja duša je neke vrste ujetnica v času ,ker je takratno človeško telo bilo malo bolj razvito od živalskih, možgani pa še vedno premalo razviti ,da bi ta duša lahko sploh to ugotavljala ,da je njena evolucijska moč razvitejša in to za par tisoč let. Torej potovanja v preteklost in bodočnost je le možno, za mrtva telesa in živeče duše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Bojante;pišeGlej, Rudi, nisi me razumel, ali pa si slabo prebral. Vprašal sem te za Dušino Duhovno Srce, in Ne za Dušino Materialno srce ki je navadna črpalka . Zanima me, če veš kaj o Tem Dušinem Energijskem Organu ? odg; Dušino duhovno srce ? ali si mislil mogoče- srčna duhovna duša ? -ta je v srcu,toda povezana z vsemi telesnimi celičnimi dušami v samem centru možgan; vse misli so narejene v možganih ,ko ostaneš brez telesa pa so ostanki srčnih dušinih malih duhcov v tej meglici oziroma v obrisu duha in to v točno določenem položaju tam, kjer je nekoč bilo srce in kjer so nekoč delovale in upravljale svojo funkcijo delovanja in obnavljanja telesa kot celote. 3 2 1 - 1 2 3 Dušino duhovno srce ;kako ima lahko srce duhovno mislečo dušo ? se pa ta stavek sliši samo, zelo lepo ,nima pa nobene funkcionalne vrednosti,je le odsev za nekoga, ki se ne spozna na te stvari. Tak energijski organ ne obstaja. Ne, Rudi, Nisem mislil "srčna duhovna duša" , Temveč kot sem napisal : Dušino Duhovno Srce. Ampak ti teh in podobnih Dušinih Energijskih-Duhovnih Organov verjetno ne poznaš , in zato nezmoreš podati odgovora o tem . Ko pa kakih podatkov nimaš, pa potem zate sploh ne obstajajo , kot da jih ni Bi te pa Vprašal, če si že kdaj slišal za "Dušin Želodec" in kje naj bi se nahajal ? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Ravno berem knjigo Potovanje duš..njen avtor Michael Duff Newton ima doktorat psihološkega svetovanja, je diplomirani hipnoterapevt, itd..Med razvojem lastne regresijske metode je dr. Newton odkril, da je z njo preiskovance mogoče privesti prek doživetij iz preteklih življenj ter jim tako omogočiti odkritje smiselno pomembnejšega obstoja duše med življenji...Po njegovih ugotovitvah večina ljudi v globoki hipnozi zmore videti onstran zemeljske trirazsežnostne stvarnosti v alternative resničnosti brezčasja. V podzavestnem stanju njegovi preiskovanci doživijo potek časa v preteklih in sedanjem življenju podobno, kot ga doživljamo zavestno. Ko pa jih preusmeri v superzavestno stanje in duhovni svet, se zgodi sprememba. Tukaj vidijo časovni zdaj kot eno homogeno enoto preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Sekunde v duhovnem svetu povsem sodeč pomenijo leta na Zemlji. Ko se seanse končajo, njegovi klienti pogosto izrazijo presenečenje nad enostjo časa v duhovnem svetu...itd..itd..Duhovno poznavanje samega sebe pomeni, da razumemo zakaj smo se v življenju pridružili dušam staršev, sorojencev, zakoncev..Ljudje v transu včasih težko ločijo med identiteo svoje duše in svojim človeškim jazom. Kaže, da je naša stalna duša -jaz vodilni dejavnik človeškega temperamenta, vendar se lahko z vsakim telesom izražamo drugače.. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Ravno berem knjigo Potovanje duš..njen avtor Michael Duff Newton ima doktorat psihološkega svetovanja, je diplomirani hipnoterapevt, itd..Med razvojem lastne regresijske metode je dr. Newton odkril, da je z njo preiskovance mogoče privesti prek doživetij iz preteklih življenj ter jim tako omogočiti odkritje smiselno pomembnejšega obstoja duše med življenji...Po njegovih ugotovitvah večina ljudi v globoki hipnozi zmore videti onstran zemeljske trirazsežnostne stvarnosti v alternative resničnosti brezčasja. V podzavestnem stanju njegovi preiskovanci doživijo potek časa v preteklih in sedanjem življenju podobno, kot ga doživljamo zavestno. Ko pa jih preusmeri v superzavestno stanje in duhovni svet, se zgodi sprememba. Tukaj vidijo časovni zdaj kot eno homogeno enoto preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Sekunde v duhovnem svetu povsem sodeč pomenijo leta na Zemlji. Ko se seanse končajo, njegovi klienti pogosto izrazijo presenečenje nad enostjo časa v duhovnem svetu...itd..itd..Duhovno poznavanje samega sebe pomeni, da razumemo zakaj smo se v življenju pridružili dušam staršev, sorojencev, zakoncev..Ljudje v transu včasih težko ločijo med identiteo svoje duše in svojim človeškim jazom. Kaže, da je naša stalna duša -jaz vodilni dejavnik človeškega temperamenta, vendar se lahko z vsakim telesom izražamo drugače.. Dobro povedano, Viyolko Pohvalnospodbudno No, vsaj nekaj "Duhovno Naprednega" + Koristnega http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif - Po Dooooolgem času raznih bluzerskih for Namreč, Ja, Take Informacije so lahko Prave, če je vir preverjen , in Če Hipnoterapevt ne sili dušo, Temveč jo pusti da sama govori , Kajti kaj hitro ji lahko nesrečno škoduje .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Mislim pa, da naš Rudi žal ne izhaja iz teh podatkov, in zato ima tako omejene razlage na materialnost . No, napiši še kaj , prosim,ker vidim, da nisi kar tako . Itak to že vse vem + sem že veliiiiiko let nazaj preveril, ampak zaradi Drugih duš tukaj, da se bodo zmogle pravilneje podučiti . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Hvala ti Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 To kar mi smatramo pod individualna duša nima nobenih organov...duhovno srce (zaenkrat nimamo boljšega izraza) s katerim je povezana duša se nahaja na desni strani prsnega koša na področju srca...duhovno srce pa je v povezavi z energijskimi centri v glavi...obstajajo tri življenske nitke...nekaj o tem sem že omenil pri šamanih...Torej ima Rudi v nekem smislu prav...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif To kar mi smatramo kot kolektivna oz. večja duša, bi pa lahko imelo kakšne organe (metaforično povedano), ki so lahko v povezavi s kakšnimi deli planeta ali osončja...ampak to še ne pomeni, da ima organe, pomeni samo, da so na tistem predelu, področju bolj izražene take energije in funkcije kot so značilne za posamezne organe v fizičnem telesu, v katerem se kao nahaja individualna duša...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Ahhh, Bojante..nikjer v tej knjigi ne piše o dušinem želodcu, pa ostalih organih..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif ..ki jih omenjata..Ponovno rojstvo:Ponovno rojstvo je globoka izkušnja. Duše. ki se pripravljajo na vkrcanje na Zemljo, so kot v boju utrjeni veterani, ki se pripravljajo na ponoven spopad..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif ..Zdaj je zanje zadnja priložnost, da se prepustijo vsevednosti poznavanja tega, kdo v resnici so, preden se bodo morali prilagoditi novemu telesu.Ljudi, ki bi želeli verjeti v nekaj višjega, pogosto muči vprašanje, zakaj je potem na svetu toliko slabega in negativnega. Glavni zgled, ki ga navajajo, je zlo. Njegovi klienti pravijo, da se rodimo iz stvarnika, ki popolno spokojnost namenoma umakne iz dosega naših rok, da bi si bolj prizadevali. Učimo se na napakah. Tisto, kar ni dobro, nas preizkuša, sicer nebi imeli motiva, da prek sebe izboljšamo svet-in tudi nebi imeli merila svojega napredka. ..Če npr. enačimo zlo s pravico, in usmiljenje z dobroto, pa bi nam bog dovolil samo usmiljenje , ne bi bilo pravičnosti..Tako..in nikjer ne piše o peklu..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ..vsak odgovarja sebi in zase..ponavlja vajo,dokler je ne osvoji.... 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 Ahhh, Bojante..nikjer v tej knjigi ne piše o dušinem želodcu, pa ostalih organih..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif ..ki jih omenjata..Ponovno rojstvo:Ponovno rojstvo je globoka izkušnja. Duše. ki se pripravljajo na vkrcanje na Zemljo, so kot v boju utrjeni veterani, ki se pripravljajo na ponoven spopad..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif ..Zdaj je zanje zadnja priložnost, da se prepustijo vsevednosti poznavanja tega, kdo v resnici so, preden se bodo morali prilagoditi novemu telesu.Ljudi, ki bi želeli verjeti v nekaj višjega, pogosto muči vprašanje, zakaj je potem na svetu toliko slabega in negativnega. Glavni zgled, ki ga navajajo, je zlo. Njegovi klienti pravijo, da se rodimo iz stvarnika, ki popolno spokojnost namenoma umakne iz dosega naših rok, da bi si bolj prizadevali. Učimo se na napakah. Tisto, kar ni dobro, nas preizkuša, sicer nebi imeli motiva, da prek sebe izboljšamo svet-in tudi nebi imeli merila svojega napredka. ..Če npr. enačimo zlo s pravico, in usmiljenje z dobroto, pa bi nam bog dovolil samo usmiljenje , ne bi bilo pravičnosti..Tako..in nikjer ne piše o peklu..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ..vsak odgovarja sebi in zase..ponavlja vajo,dokler je ne osvoji.... Seveda tega ne piše, Kajti to ni toliko pomembno kot pa tole kar si navedel http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif In navedel Si točno pravilno, razen nekaterih Višjih Podatkov ki tudi onim še manjkajo . Glede Dušinega Želodca pa vidim, da tudi Brezotu še ni jasno kaj + kje bi to lahko bilo . Za začetek pa lahko namignem, da je Dušin Želodec v glavi, in sicer v možganih , ki so na zunaj Zato take oblike kot črevo, ker v njih duša prebavlja-presnavlja svoje informacije ki jih je sprejela prek vtisov v svoj spomin . Seveda zato vse informacije potrebujejo čas, da se napravijo za Duši popolnoma lastne, in zato pravijo ljudje, da moraš Znanje "prespati" . Takrat duša procesira , obdeluje in pospravlja informacije ki jih je sprejela . Vseskupaj pa Duša nato vodi do Dušinega Srca, kjer pa vseskupaj vzdržuje Duh Stvarnika, ki oživlja Dušo prek njenega Dušinega Srca ki se nahaja točno tam, kjer je mehanskomaterijalna "pumpa" znana kot srčna črpalka . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 17. september 2012 Avtor Prijavi Deli 17. september 2012 Bojante; Lepo te prosim,malo izkoriščaš moje misli ,potem pa nazadnje iz vsega narediš mešano solato,brez olja in kisa.Tisto,kar si preveril nekaj let nazaj je že,kot stara novica,katera je že zastarela in že takrat nepreverjena, katera danes ne velja več, potem pa ni čudno, da delaš te tvoje solate.Oprosti ampak mislim da mešaš stvari ,katere niso pojnt za te zadeve.Tudi ta tvoj stvarnik je le neka omejena filozofija,katera ne more nikoli napredovat ,ker se nič ne dograjuje oziroma nadgrajuje v vseh teh 2000 letih,s tem pa ovirajo te nove teorije, o vsem tem.Prosim te, manj naivnosti ,preberi ta moj post do konca,ker tudi zate velja,kar sem napisal pod številko 1. in 2. viyola, 1. Brati knjigo in biti sam filozof, je ogromna razlika.Bereš,kar je nekdo napisal v neki knjigi in to imaš potem za dokončno resnico in to potem pišeš na forumu.Še zdaleč od tega,ni vsaka knjiga za preverjeno totalno,resnično.Ti pa svojo sposobnost uporabi skozi filozofijo,katera temelji na nasprotjih od originala in šele potem piši,pa tudi če misliš,da bi se z tem osmešil.Skozi zgodovino je bilo značilno to,da so bili razni vidci in preroki za tiste svoje čase deležni posmeha in terorja. 2. To temo sem odprl zato, da bi ljudje pisali svoja spoznanja in ne pa že napisane teorije od raznih pionirjev filozofov in meditatorjov. 3. V globoki hipnozi ni čudežev,zaradi različnosti so ljudje z svojimi možgani v hipnozi, isto kot v budnem stanju,nekateri so filozofi, nekateri pa nejeverni Tomaži, tako, da iz teh slednjih možgan ne pride nič pametnega ven, kar bi bilo usopljivo skrivnostnega, pa čeprav so pod vplivom hipnoze ,ker možgani dajo ven samo tisto, kar je v njenih omejenih podzavestnih predalčkih.Zato bi ta tvoj Newton med svojimi testi vmes dal tudi dva šinpanza, pa bi še vedno zagovarjal svoje ugotovitve.Taki testi so apsolutno brcanje v meglo in prav tako testiranje je "tabu". nadaljevanje sledi ; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 bojante ... bodi resen no ... vsaj malo bolj nooo ker v naslednji fazi nam boš najbrž razložil kam gre duša na wc Kaj, a tebi tudi ni jasno to kar sem razložil ? Glej, Duša ima skoraj vse Energijske Organe tako kot materijalno telo, edino razporedba je nekje drugačna . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 Rudi, a veš, da mi še na kraj pameti ne pade, da bi izkoriščal tvoje misli, kajti žal , Žal so Preveč zmotne, da bi jih sploh uporabil . Ker pa nezmoreš verjeti kar sem ti napisal kot Večno Resnico, pa samo potrjuje, da si precej bližje nejevernemu Tomažu kot pa jaz . Z tvojimi filozofskimi teorijami pa kažeš, da imaš še dooooolgo pot pred seboj . Kajti skoraj vsa tvoja spoznanja/dognanja so zmotna, tako kot so tudi moja. Vidiš, zato se jaz Vedno Izogibam Človeškim Spoznajnjem/dognanjem , in Sprejemam-Verjamem Božji Besedi . Vidim pa, da si eden tistih duš, ki se Resnice kaj kmalu naveličajo, in potem zaradi pomanjkanja notranjega miru iščejo neke druge "resnice" , ALI NEKE "nadomestke" resnice . Vidiš, Rudi, to Žal Ni prava Pot , in te bo privedla v Težave, če neboš Spregledal Pravočasno . Lep + Spregledan Večer ti želim brat Bošty Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 Kaj, a tebi tudi ni jasno to kar sem razložil ? Glej, Duša ima skoraj vse Energijske Organe tako kot materijalno telo, edino razporedba je nekje drugačna . Lp + # Če duša prdne se pokadi v glavi, ker je tam črevesje, možgani pa so nekje v ... riti. A pol rit razmišlja možgani pa serjejo. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 17. september 2012 Prijavi Deli 17. september 2012 Bojante; Lepo te prosim,malo izkoriščaš moje misli ,potem pa nazadnje iz vsega narediš mešano solato,brez olja in kisa.Tisto,kar si preveril nekaj let nazaj je že,kot stara novica,katera je že zastarela in že takrat nepreverjena, katera danes ne velja več, potem pa ni čudno, da delaš te tvoje solate.Oprosti ampak mislim da mešaš stvari ,katere niso pojnt za te zadeve.Tudi ta tvoj stvarnik je le neka omejena filozofija,katera ne more nikoli napredovat ,ker se nič ne dograjuje oziroma nadgrajuje v vseh teh 2000 letih,s tem pa ovirajo te nove teorije, o vsem tem.Prosim te, manj naivnosti ,preberi ta moj post do konca,ker tudi zate velja,kar sem napisal pod številko 1. in 2. viyola, 1. Brati knjigo in biti sam filozof, je ogromna razlika.Bereš,kar je nekdo napisal v neki knjigi in to imaš potem za dokončno resnico in to potem pišeš na forumu.Še zdaleč od tega,ni vsaka knjiga za preverjeno totalno,resnično.Ti pa svojo sposobnost uporabi skozi filozofijo,katera temelji na nasprotjih od originala in šele potem piši,pa tudi če misliš,da bi se z tem osmešil.Skozi zgodovino je bilo značilno to,da so bili razni vidci in preroki za tiste svoje čase deležni posmeha in terorja 2. To temo sem odprl zato, da bi ljudje pisali svoja spoznanja in ne pa že napisane teorije od raznih pionirjev filozofov in meditatorjov. 3. V globoki hipnozi ni čudežev,zaradi različnosti so ljudje z svojimi možgani v hipnozi, isto kot v budnem stanju,nekateri so filozofi, nekateri pa nejeverni Tomaži, tako, da iz teh slednjih možgan ne pride nič pametnega ven, kar bi bilo usopljivo skrivnostnega, pa čeprav so pod vplivom hipnoze ,ker možgani dajo ven samo tisto, kar je v njenih omejenih podzavestnih predalčkih.Zato bi ta tvoj Newton med svojimi testi vmes dal tudi dva šinpanza, pa bi še vedno zagovarjal svoje ugotovitve.Taki testi so apsolutno brcanje v meglo in prav tako testiranje je "tabu". nadaljevanje sledi ;1. Kako veljavna in zanesljiva je hipnoza za odkrivanje resnice? Hipnotizirani niti ne sanjajo, niti ne halucinirajo. Človek v sanjah ne sledi časovnemu zaporedju in tudi ne halucinira v stanju vodenega transa. Ko se posameznik potopi v trans, se možganski valovi upočasnijo od budnega valovanja beta skozi meditativne valove alfa do različnih ravni v območju theta. Theta je hipnoza, ne spanje. Če zaspimo, zdrsnemo do dokončnega stanja delta, kjer možganska sporočila ostanejo v podzavesti in se odražajo v sanjah. V stanju theta pa zavedni duh ni nezaveden, zato lahko sporočila sprejemamo in oddajamo , ob čemer so vsi spominski kanali odprti. V hipnozi odgovor na vprašanje človek ne more lagati, lahko pa napačno razlaga tisto, kar vidi v nezavednem. V hipnozi ljudje ne sprejemajo tistega, česar v resnici ne verjamejo. ...In zato se meni to ne zdi ravno brcanje v meglo. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 18. september 2012 Avtor Prijavi Deli 18. september 2012 viyola; Kar si napisal delno drži,ne bom nič kritiziral. Vsak človek je unikat in kar se ljudje skozi šole naučijo je neke vrste šablonsko učenje.Kasneje pa gre vsak posameznik skozi šolo, katero imenujemo življenje in ta šola je najtežja, kar jih obstaja. Vsak namerni zamik razuma ali znanja oziroma spoznanje svoje osebne filozofije nam kasneje dela preglavice,ker pač opazimo,da pa le ni vse tako, kot so nas v šoli učili.Živeti celo življenje do smrti po normah,katere so ustvarjene skoraj umetno,znanje pa zastarelo,pomeni ,da si celo življenje do smrti bil kot neki robotiziran človek in največja škoda, da si nisi skozi filozofijo ustvaril povsem svojo dušo,katera bi po smrti lahko imela možnost,da postane oplemenitena duša in bi postala, večna duša. Vsa pamet,katero ima vsak posameznik v svojih možganskih predalčkih je verjetno unikatna,razen tista,katero smo vsi pridobili skozi šablonsko učenje v šolah.Res je v hipnozi človek ne more lagati,v hipnozi pa tudi ne sprejemajo tistega, česar ne verjamejo "praviš " ali misliš,da bi Albert A.v hipnozi odgovarjal isto kot en preprosti človek ? Verjetno ne ! in kako lahko v nekih testiranjih ugotovijo, kaj je sredina vseh ugotovitev, ki odgovarjajo. Na tak način ne dobimo pravilnih rezultatov,ker vse, razen, kar ni naučeno in kar imamo v v svojih genskih zapisih zapisano,kot človeško bitje vsi , so vsi podzavestni odgovori posameznikov unikatni. Kaj šele ,da bi testirali recimo eno indijansko pleme ali recimo kitajce ,kateri imajo povsem svojo filozofijo. Ali je ta tvoj znanstvenik ,testiral vse te razpoložljive zemeljske rase.Verjetno ne,testiral je morda vse iz enega samega mesta nekje v neki državi. Vidiš,filozofija raziskav je verjetno samo neke vrste diplomske raziskave nekega" lari fari" znanstvenika, ali kakor pač že in je taka raziskava eno navadno brcanje megle. To kar je bilo do sedaj napisanega, kot neka zapletena raziskovanja,kar se seveda sliši zelo učeno,je v bistvu čisto preprosto, kot samo odkritje pred kratkim, recimo,da sanjamo v eni noči samo par sekund in to povsem unikatne sanje,isto kot pravijo,da od vseh snežink nima niti ena svojega dvojnika. Problem je tudi z možgani vsakega posameznika,kateri ima v svojih možganih veliko nepotrebnega zastarelega znanja - kako lahko ta posameznik to svoje negativno znanje resetira, tako, kot lahko resetiraš prenapolnjen računalnik ? - ne more - zasedeno mesto pa ne moreš zapolniti ,ker je pač zasedeno,čeprav je neuporabno. ? Kapaciteta možganj ima svoj prostor za znanje; verjetno zato človek ne more sprejeti neko novo spoznanje,ker se možgani brez tvoje zavesti samozaščitijo; v zgodovini pa poznamo nekaj primerov znanstvenikov, ki jim ti možgani niso naredili samo zaščite in so bili znani, kot znanstvenik, ki se mu je zmešalo. nadaljevanje sledi; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. september 2012 Prijavi Deli 18. september 2012 Če duša prdne se pokadi v glavi, ker je tam črevesje, možgani pa so nekje v ... riti. A pol rit razmišlja možgani pa serjejo. Sem ti že sinoči hotel reči, ..... da tvoja rit serje, ko ti možgani razmišljajo , pa sem si potem premislil . Brezveze Itaq zato ti tega rajši sploh nebom povedal Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 19. september 2012 Prijavi Deli 19. september 2012 Duše ne moremo opredeliti na fizični način, saj bi s tem določili meje nečemu, kar nima meja.Vsaka duša je edinstvena. Če bi želeli energijo duše popolnoma razumeti, bi morali poznati vsevidike njenega nastanka in njen vir. Stari Egipčani so dejali "Če želiterazumeti dušo, prisluhnite srcu."Amnezijske blokade so bila v človeška bitja postavljene, da bi preprečile vnaprej pogojene vplive na določene karmične lekcije. Duhovno zaznavanje mora biti osebno, drugače nima smisla. Močan vpliv ima na nas naša lastna neposredna resničnost. Celo koraki v napačno smer nam razkrijejo številne poti,, ki so bile oblikovane za našo rast. Za uskladitev dušinega Jaza s fizičnim okoljem nam je dana svoboda izbire, da uporabimo svobodno voljo pri iskanju razlogov, zakaj smo tu. Edine omejitve osebnega vpogleda si postavljamo sami. V življenju ni naključij, a vendar ljudi zmede to, za kar menijo,da je naključje. Prav ta filozofija deluje v nasprotju z idejami duhovnega reda, pripelje nas do prepričanja, da v našem življenju nimamo nikakršnega nadzora in da je iskanje samih sebe nesmiselno.. Naša večna identiteta nas nikoli ne zapusti, ne glede na telo, ki ga izberemo.Zelo ne verjamem, da najdeš odgovore o sebi, o namenu svojega obstoja v svoji glavi, v svojih možganih. Vse, kar jaz verjamem, je zame moja resničnost. Filozof Kant je zapisal, da so človeški možgani le funkcija zavesti, ne vir resničnega znanja. 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 19. september 2012 Prijavi Deli 19. september 2012 Mali princ je dejal..Bistvo je očem nevidno..Zato..utelešenje na Zemlji je vedno znova krasna priložnost naučiti se vseh pozitivnih čustev..sočutja, ljubezni, razumevanja..v bistvu neskončen izbor poti. Navadno v najbolj navidezno ubogih ljudeh živijo najkrasnejše duše. Učiteljice. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 19. september 2012 Prijavi Deli 19. september 2012 rudi. rudi...men se pa zdajle filozofira..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif berem tvoj zadnji odstavek o prenapolnjenosti možganov..da se jih ne da resitirat..vidiš..duše ne boš našel v glavi..noo..sem že zgoraj napisala modrost starih egipčanov..pa mislim, da še danes drži.. "Če želite razumeti dušo, prisluhnite srcu."..poleg pa utišaš svoj um.. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 20. september 2012 Prijavi Deli 20. september 2012 Duše ne moremo opredeliti na fizični način, saj bi s tem določili meje nečemu, kar nima meja.Vsaka duša je edinstvena. Če bi želeli energijo duše popolnoma razumeti, bi morali poznati vsevidike njenega nastanka in njen vir. Stari Egipčani so dejali "Če želiterazumeti dušo, prisluhnite srcu."Amnezijske blokade so bila v človeška bitja postavljene, da bi preprečile vnaprej pogojene vplive na določene karmične lekcije. Duhovno zaznavanje mora biti osebno, drugače nima smisla. Močan vpliv ima na nas naša lastna neposredna resničnost. Celo koraki v napačno smer nam razkrijejo številne poti,, ki so bile oblikovane za našo rast. Za uskladitev dušinega Jaza s fizičnim okoljem nam je dana svoboda izbire, da uporabimo svobodno voljo pri iskanju razlogov, zakaj smo tu. Edine omejitve osebnega vpogleda si postavljamo sami. V življenju ni naključij, a vendar ljudi zmede to, za kar menijo,da je naključje. Prav ta filozofija deluje v nasprotju z idejami duhovnega reda, pripelje nas do prepričanja, da v našem življenju nimamo nikakršnega nadzora in da je iskanje samih sebe nesmiselno.. Naša večna identiteta nas nikoli ne zapusti, ne glede na telo, ki ga izberemo.Zelo ne verjamem, da najdeš odgovore o sebi, o namenu svojega obstoja v svoji glavi, v svojih možganih. Vse, kar jaz verjamem, je zame moja resničnost. Filozof Kant je zapisal, da so človeški možgani le funkcija zavesti, ne vir resničnega znanja. Duša Je Omejena, Kajti Samo Duh je Neomejen . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 20. september 2012 Prijavi Deli 20. september 2012 Mali princ je dejal..Bistvo je očem nevidno..Zato..utelešenje na Zemlji je vedno znova krasna priložnost naučiti se vseh pozitivnih čustev..sočutja, ljubezni, razumevanja..v bistvu neskončen izbor poti. Navadno v najbolj navidezno ubogih ljudeh živijo najkrasnejše duše. Učiteljice. Da : Bistvo Je očem skrito . Utelešenj pa na tem Planetu žal Nimamo veliko . Še najboljše Duše so bile inkarnirane največ 3 x , ... morda 4 X . Smo pa bili že na drugih planetih v širnih prostranstvih Stvarstva že velikokrat inkarnirani . Razen tistih mladih duš, ki so šele zdaj prišle inkarnirane + sestavljene iz živalskega kraljestva ki so zdaj prvič tu . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.