rudi.rudi. 20. september 2012 Avtor Prijavi Deli 20. september 2012 Bojante ; piše Da : Bistvo Je očem skrito . Utelešenj pa na tem Planetu žal Nimamo veliko . Še najboljše Duše so bile inkarnirane največ 3 x , ... morda 4 X . <br Smo pa bili že na drugih planetih v širnih prostranstvih Stvarstva že velikokrat inkarnirani Razen tistih mladih duš, ki so šele zdaj prišle inkarnirane + sestavljene iz živalskega kraljestva ki so zdaj prvič tu . odg;Pa kje si ti slišal za tako bedarijo,katero pišeš ; to kar pišeš je dobesedno pravljica za otroke ,ali slab scenarij za film ;ali pa si res toliko naiven,posebno ta tvoj vzornik,ki te je zastrupil z tako bedarijo. Drugih planetih -stvarstva !!!!!!!!!! Res je , življenje izvira iz prostranega vesolja in vsako življenje rabi vodilno prirojeno dušo,tudi to je res,toda ne kot praviš ti ,duše ne potujejo iz planeta na planet.Duše so samo privesek telesa,za vodenje le tega.Začetki življenja so prišli na Zemljo,z vsakodnevnim bombandiranjem meteoritov, na katerih so bili elementi za ustvarjanje življenjske oblike,ali celo živo seme samega začetka,katero je v varnem zavetju kot v inkubatorju v notranjosti meteorita,padlo na Zemljo je in takoj vzkelilo nakar se je začela evolucija doba. Tam, kjer so pogoji za življenje ,tam se vzporedno z telesom ustvarja oziroma kali duša.Lahko je do konca življenja telesa prirojena, lahko pa jo posesa neodvisna oplemenitena,katera ima moč preživeti, tisoče in tisoče let.Blodnja je to ,da pa nekateri mislijo,da ko se duša poveliča in zapusti to našo zemljo in dimenzijo in potem potuje po vesolju iskat drugo dimenzijo, - halo !!!!!!Ali so potem te duše nekje na x planetu z neko astralno funkcijsko nalogo narediti nekaj; toda kaj in kako, te vprašam. ??? Da ponovim; Telo in duša živita samo v območju ,kjer se da živeti ,se pravi v območju atmosfere in nikjer drugje.Človek lahko potuje z skafandrom po vesolju ,toda njegovo gibanje je zelo kratkega značaja,ker je današnja tehnika še v razvoju in ne zna še ustvariti vse pogoje,da bi v samem vesolju človek lahko živel neomejeno.Duša je energijskega izvora in zelo,zelo vpliva na njo vse to žarčenje ,katero prihaja direktno iz sonca in samega vesolja.Tako, da tam ne preživi brez zaščite.Njena oblika je navadna lebdeča energija ujeta v ščitu oziroma jo ohranja in jo povezuje telepatijska povezava med seboj .Nikakor pa ne prebije tratosfere in potuje. Vsa ta nevednost ustvarja fantazijo in najlažje je reči,ko nič ne veš in ne razumeš in ti ni znano, oddaljuješ od sebe,čim dlje v samo obsežno vesolje,ustvarjaš neke razpredelnice in lestvice same inteligence,katera bo enkrat na takem nivoju ,da se bo kmalu razpočila in najbolje je da se razpoči nekje v galaksiji. Vse kar je tu je tu in razumeti ,kako poteka,govorim o posmrtnosti in naših dušah,se dogaja tu okoli nas ,v neposredni bližini in prišel bo tudi čas,ko bomo z evolucijo pridobili nazaj izgubljeni čut,in spoznali kaj se dogaja z nami samimi.Živali tega čuta niso izgubile,in so samo v blokirani evolucijski dobi pred samim izumrtjem. Nadaljevanje sledi; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 21. september 2012 Prijavi Deli 21. september 2012 heh, Rudi, Rudi, Rudi, ... kok si ti omejen , ... Glej : Jaz Zase Z A N E S L J I V O - V E M da sem v Prejšnjem Življenju bil Inkarniran ne nekem drugem lepem Svetlem Planetu nekje v drugem delu Stvarstva . Ti pa si izgleda da "iz opice nastal" . No, nič čudnega , kajti ... Kajti , če meniš, da se Energija Duše neda prestaviti drugam, in da je materija atmosfere omejitev za Energije ( dušine) , potem si precej podoben jehovcem, ki tudi podobno narobe razmišljajo, da duša obstaja dokler "diha" , potem pa nič več . Glej, Rudolf, ... žal boš moral iti nekoliko Globlje, če hočeš imeti kaj Duhovnega Napredka . Drugače se ti bo žal Slabo Pisalo , in boš morda moral oditi dol z Planeta , kajti Prihaja Čas, ko bodo na Zemlji ostali Edinole še Tisti Ljudje, katerih Osrednja Tematika Njihovih Pogovorov Je Stvarnik-Bog . Vsi ostali bodo žal morali zapustiti ta Planet po Prerokbi . No, nekaj jih bo ostalo tudi slabih , ... ampak ne želim ti da si ti med njimi . Nočem te strašiti, ampak samo Opomniti , da se oprimeš boljših Poti (razmišljanj), kajti te tvoje zdajšnje te vodijo v pogubo - pa se tega žal sploh niti ne zavedaš. Rudi piše : "Ali so potem te duše nekje na x planetu z neko astralno funkcijsko nalogo narediti nekaj; toda kaj in kako, te vprašam. ??? " Da, Rudi, Točno To ; tudi tam imamo duše Poslanstvo in Naloge, Vseskupaj pa je Vodeno za KončnoNeskončen - Vzvišen Namen . No, lepo razmišljanje ti želim . B + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 21. september 2012 Avtor Prijavi Deli 21. september 2012 Bojante; Lahko samo poveš svoje mnenje ,ali pa tudi ne, toda ne poskušaj " žaliti ",kajti moje osnovno področje,katero dobro obvladam temelji na črni magiji in ne bi rad ,da te prisiljeno pomirim. To ni grožnja,to je samo namig,da ni forum zato,da se nekdo,v tem primeru ti, poskušaš delati norca iz nekoga drugega. Viyola; rudi. rudi...men se pa zdajle filozofira..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif berem tvoj zadnji odstavek o prenapolnjenosti možganov..da se jih ne da resitirat..vidiš..duše ne boš našel v glavi..noo..sem že zgoraj napisala modrost starih egipčanov..pa mislim, da še danes drži..Če želite razumeti dušo, prisluhnite srcu."..poleg pa utišaš svoj um.. odg;Da imaš dušo najprej zaznaš preko vida, to je prvi čut,preko katerega zaznaš svoje okolje in stanje.Zato ima človek občutek,da je njegova duša v predelu možgan tik za očmi.Vsa ostala čutila so pa so samo čutila za povezovanje, ter občutenje trenutnega stanja v katerem je dušino telo. To, prisluhniti srcu,če želite razumeti dušo je bolj poezija in nima z naravo duše nobene povezave. Nobena duša ni pokvarjena,so samo prilagodljive v svetu in času,kjer delujejo.Kadar se znajdejo v brezizhodnem stanju postanejo pokvarjene,tam kjer je pa recimo "raj"pa ne najdemo te pokvarjenosti,tam se pokvarjenost izkorenini. Modrost mladih filozofov pa je ; če želite voditi svojo dušo, verjemite svojim očem .<br class="Apple-interchange-newline"> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 22. september 2012 Avtor Prijavi Deli 22. september 2012 Lili Mai; Stari egipčani so se delili ,na mlade in stare filozofe.Ko sem omenil mladi filozofi nisem mislil na smrkavce temveč na novodobne (mlade) filozofe,kateri so najbolj aktivni in produktivni v poznejših starejših leti.Mlad filozof je pač samo usmerjen,da se bo za čas življenja ukvarjal z določeno filozofijo. Glavno vodilo utelešene duše je vid.Ko pa je zunaj telesa pa ima za vodilo antimaterijo in materijo in njeno reakcijsko delovanje,ko do njega pride. Prisluhniti srcu kot srcu, je meni slišati isto, kot prisluhniti jetram ali nosu.Omemba srca je le človeška govorno leporečna besedna oblika za nekaj, kar bi bil moralal biti vsak posameznik odgovoren in to preko srca,kot da je ta naša duša v srcu.Verjetno si tisti stari egipčani bili prepričani, da je prav v srcu človekova duša in to se je ohranilo vse do današnjih dni. Postaviti stvari na pravo mesto je tudi vodilo za možgane,katere ne morejo spremeniti nič od tistega, kar misli tisti, ki jih nosi.Kot tudi ljubezen ne prihaja iz srca temveč iz kemije in kemija je tista, ki zbliža dva ,ki sta za skupaj, če pa prisluhneš samo srcu je to ogromna napaka, ker za napačno zbližanje ni so krivi možgani kot tudi ne duša ampak napačno razmišljanje preko osmiljenega srca. Nadaljevanje sledi; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 22. september 2012 Prijavi Deli 22. september 2012 rudi.rudi Nekje nazaj si Bojanteju omenil, da obvladaš črno magijo..mislim, da sem razumela prav. Če se zavestno igraš s takimi "zadevicami" potem je tvoja duša v nevarnosti, da nabašeprecej slabe karme in jo spakira za v naslednja življenja.. Če je ljubezen stvar kemije, mi prosim napiši formulo zanjo..upam, da ti ne bo odveč. Praviš, da je glavno vodilo utelešen duše vid..kaj to pomeni za ljudi, ki so ali se rodijo slepi? hvala za odgovor Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 Zal je Rudolfu crna magija ze prevec zatemnila njegovo ubogo bolno duso , in zato tud moje opomine vzame takoj za negativno provociranje , medtem ko ne ve, da sem precej resen . To pa zato, ker je tudi sam v njegovi dusi postal ze prevec negativen . In ta crna magija mu nebo skodovala le v tem zivljenju, temvec predvsem v Kasnejsem Zivljenju . Amapk on se tag zal niti ne zaveda . Upam, da mu nebo prehudo , ko se bo . Lep pozdrav iz Sanjskega Otoka, z nekoliko slabo internetno povezavo , caw . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 zemlja je edini planet, kjer lahko hkrati izkušaš "princip pekla in princip nebes"mi smo tisti, ki izberemo kaj želimo videt ... Nooo, To je pa Popolnoma Res ! Lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 bojante ... zelo se motiš ...rojevamo se, rojevamo ... dosti pogosteje kot si misliš ....planet zemlja je dosti bolj univerzalen kot si predstavljaš ... je izdelek visokonaprednih duš ...in omogoča inkarniranje začetnih duš in duš "bogov"poljubno pogosto ...planet zemlja je ekstremna izkušnja duš vseh vrst .... Rojevali smo se Nestetokrat, najprej v mineralnem kraljestvu, potem v rastlinskem, potem v zivalskem, in nazadnje smo tu, kjer pa vec kot 3X redko kdo doseze to milost Reinkarnacije na tem Planetu . Jaz sem pred tem bil nekje daaaaalec na enem Svetlem Planetu. Tukaj mi brat pravi, da sem verjetno zgresil planet, ker sem raketo prekmalu ustavil , heh ;-) Ce pa bi bolj odprl svoje oci, bi videl, da to ni nikakrsen planet "bogov" , temvec planet bedakov z nizkonaprednimi-omejenimi sposobnostmi . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 Ja, trenutno dopustujem na sanjskem otoku :-) Drugace pa je vse relativno, zato si ti v duhovnem pogledu se dlje . Bistva pa so ocem skrita :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 bojante ...mogoče se naslednjiš tukaj rodiš kot kura, svinja, krava ... ali kaj sorodnega ... in te trpinčijo, ubijejo, požrejo ...pa vseeno ...vseeno se vrneš .... heeeeeeeker je tudi lepo tukaj ... Nevem kako da si tako slep, da ti je trpincenje, ubijanje in zretje tako lepo ??? No, verjetno zato, ker si duhovno prevec slepa dusa , skoraj tako kot rudolf . Jaz se nebom Nikoli vec vrnil na ta planet , ko bom enkrat odsel iz negove duhovne atmosfere kot poduhovljena dusa . Nimam razloga vracati se na pokopalisce negativnosti . Ga ti imas ? Morda ga imas zato, ker po Zakonu privlacnosti - ljubezni , in sicer ker te privabljajo negativni kraji (planeti) zaradi negativnosti v tvoji dusi ? Si se ze vprasal kdaj tako globoko ? Greettings from dream island :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 23. september 2012 Avtor Prijavi Deli 23. september 2012 Bojante; Ti verjetno samo misliš, da se ne boš več vrnil na Zemljo,ko boš enkrat odšel na te tvoje planete,ne zavedaš pa se tega,da še sploh nisi tu,ker z tako filozofijo ,kot jo obvladaš še nisi osvojil svoje zavesti in svojega jaza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 Heh, Rudolf, glej, Nic ne "mislim", tako kot to delas ti , Temvec : V E M , da me nebo nazaj - Vecno Nikoli Vec . Nimam za kaj hodit' nazaj, kajti imam vec kot dovolj dela sirom po vseh VseVesoljih Stvarstva, kjer me tudi potrebujejo duse ki mi stojijo ob strani , me podpirajo in molijo zame, da uspesno prestanem Poslanstvo Zdajsnje Inkarnacije, in jim prinesem nazaj Novico o Stvarniku , Kajti Ta Planet je Edini v Celotmen Stvarstvu neprestevnih Galaksij, Osoncij in Planetov, kjer se je Sam Stvarnik Inkarniral . No, mogoce se vidimo cez dobrih 700-1000 let, v Tisocletnem Kraljestvu Bozjem na tem Planetku . Drugace pa se to ne . Imam dovolj te kepe blatne brozge . Amen . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 kak že pravijo ???sanjaj prašiček o koruzi ... še se boš mantral tukaj ... še in še ... Heh, nisem jaz kot mlinski kamen, ki se mora vecno vedno znova skoz in skoz vrteti na istem mestu , potunkajoc se v vodo . Take ujetosti-omejenosti lahko le sebi pripises . Mene ne ganejozanimajo - vec . Lp iz sanjskega otoka . B + better Brotherz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 23. september 2012 Avtor Prijavi Deli 23. september 2012 viyola ;piše <br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; ">Nekje nazaj si Bojanteju omenil, da obvladaš črno magijo..mislim, da sem razumela prav. <br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; ">Če se zavestno igraš s takimi "zadevicami" potem je tvoja duša v nevarnosti, da nabaše<br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; ">precej slabe karme in jo spakira za v naslednja življenja..<br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; "><br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; ">Če je ljubezen stvar kemije, mi prosim napiši formulo zanjo..upam, da ti ne bo odveč.<br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; "><br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; ">Praviš, da je glavno vodilo utelešen duše vid..kaj to pomeni za ljudi, ki so ali se rodijo slepi?<br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; "><br style="font-size: 12.727272033691406px; color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; line-height: 19.09090805053711px; ">hvala za odgovor odg;Nič ne skrbi za mojo črno magijo.Zapomni si ,da brez obstoja črne magije bela ne bi obstajala ali obratno .Če bi padla, kar naenkrat na Zemljo in ne bi nič vedela kaj se dogaja ,kaj je dobro in kaj ne, bi šele po napadu nečesa negativnega spoznala ,da je nasprotje pa čisto drugačno bolj prijetno.Včasih je kratkotrajna bolečina le povod v prijetnost , ali pa, prijetnost se ponavadi konča z bolečino.Črna magija je le nasprotni breg od bele,in poznati obstoj črne magije, ti da maneverski prostor za pravilno potezo,kajti poznati sovražnika je tvoja prednost,veš kako se ga lotiti. Slaba karma ni nič drugega,kot obramba za preživetje.Mene zelo moti,ko ljudje mislijo ,da so duhovi ,kateri omogočijo,da jih vidiš vedno izvirajo iz zla. Ko z tako videno silo ne znaš komunicirati in je ne razumeš ,takoj to povežeš z zlonamernim objektom.Resnica je čisto drugačna.Kot tudi ljudje ne vedo, kaj sploh vidijo se dogaja isto z dušami in njenimi neprijetnimi kontakti z to konstantno spreminjajočimi energijami v obliki telesa v kateremu vidijo povrhu še svojo tekmico utelešeno dušo.Verjetno se tudi duša spopada z to negotovostjo v kaj se spušča,ker v onostranstvu obstajajo čisto drugačna čutila.Ko si lebdeča duša ti je vseeno za zakone, kateri vladajo v fizičnem življenju ,ker si samo prefinjena oplemenitena energija, katera ima tudi svoj center za brezpogojno ohranjanje tega najvišjega neke vrste živečega ustvarjenja.V telesu se nam ustvarja tisoče kemijskih reakcij in vse je to povezano z telesnimi funkcijami ,tudi občutek zaljubljenosti. Ko se zaljubimo v nepravega je samo reakcija te kemije,katero smo sami sprožili v glavi z svojimi mislimi in to z nepomembnimi čustvenimi podatki ,za katere se pozneje izkaže,da so zavajajoči. Itak se pa ljubezen dela in dogaja sproti ,ko pa se dogaja je njeno glavno vodilo je toleriranje in oproščanje,ter popuščanje.Je pa problem, in to zelo velik v tej dobi v kateri živimo, izgubljamo vonj svojih feromonov kateri se sproščajo v prostor,ker nas zasipajo z raznimi negovalnimi dišečimi spreji in namazi,tako da se zdaj ljudje zaljubljajo le preko oči,govora in oblačenja in katastrofa je pred vrati. Teh problemov živali nimajo,recimo race,ko izberejo svojega partnerja za razplod ga imajo vse do njegovega pogina.Slepi človek,ali ki je postal slep začne pridobivat dodatne čutila,katera mu olajšajo življenje,predvsem se mu poveča sluh , njegova duša pa pač nima izbire ,kajti če je slep tako in tako ni povsem sam ,vedno mu nekdo skoči v pomoč.Rojen slep, se ponavadi zanaša na svojo prirojeno dušo in si ustvarja svoje čutila preko dotika ,sluha in vonja,tako da je njegovo življenje tako živeti velika preizkušnja.Verjetno pa nikoli ne pridobi oplemenitene duše,čeprav bi si jo najbolje zaslužil. Nadaljevanje sledi; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 23. september 2012 Avtor Prijavi Deli 23. september 2012 Bojante z zadnjim tvojim postom, mi je pa vse jasno ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 Mora pa ti tudi biti J a s n o , da bomo Kmalu ukinili Tako crno kot tudi belo magijo . Namrec, mi , pravi-resnicni Bratje , delujemo z Stvarnikom, ki nas tudi uspesno resuje pred vsemi takimi crnimi negativnostmi . Pa naj se ti se tudi o tem zjasni . Lp iz Sanjskega Otoka ob obali morja do Torka . Bosstjan M. + Better Brotherz + Good Spirits + better Spirits + Sun Positivings + ...*... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. september 2012 Prijavi Deli 24. september 2012 Prisli smo se ucit, poucevat + vodit clovestvo v teh tezkih casih ki bodo sele prisli na ta nicvredni temni mali zblojeni zahojenozavozeni planet z napacnim imenom "zemlja" . Pomoc pa imamo Ze Naroceno, in tudi ze Prihaja , ampak vseeno pa je dobrodosla pomoc tudi vsake druge boljse-prebujene duse , zato da Resimo se vec preostalih dus . Lep pozdraw iz sanjskega otoka, caw :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. september 2012 Prijavi Deli 24. september 2012 ... prihaja torej kraljestvo Jehove .... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.giftrese se zemlja ... rodila se bo suha sliva ... ... Prihaja Novi Jeruzalem , to je Sedez Bozjega Prebivalisca ki bo na tem planetu ... Goooood luck untill than :-) jaaa .... New World Order ....novo suženstvo Hja, kar povej, ali imas rajsi staro potrosnisko suzenjstvo, ali Novo Svobodenjstvo v Luci Ljubezni ? Izbira ti je svobodna ;-) lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. september 2012 Prijavi Deli 24. september 2012 gospodar sužnjev ni pomemben ... suženjstvo je vedno suženjstvo A potem ti je isto tiranski gospodar suznjev kot Ljubeznivi Gospodar suznjev ????? Glej, ce sedaj zal se ne prepoznas Te Pomembne-Odlocilne Razlike, jo bos pa zal moral kmalu obcutiti . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 24. september 2012 Avtor Prijavi Deli 24. september 2012 Verjetno je na tem sanjskem otoku mrzlo morje in ozračje,ker se mu že vse j... ,ali pa je od tam že bližje planetom, kadar plava, ko je plima,ker take bluzi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Morje hladnejse, ozracje toplejse, zato imamo pa ogrevan zunanji bazen. In tudi sexa (j...) se mi nic, kot to spet zmotno domnevas v svojih zmotah . Danes je let z mojo raketo nazaj proti Sloveniji . Lep pozdrav iz sanjskega otoka, cawww :-) B. + better brotherz + God's Brotherz + Goood Spirits + Angel spirits + Above + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 močno se mi zdi :vaša firma Kraljestvo d.o.o bo imela sedež v norišnici ljubljana polje in hčerinsko podružnico v hrastovcu No, vidis, to se ti zdi ravno narobenasprotno , kajti obratno bo, in sicer bodo zaradi prenatrpanosti v umobolnicah ljudje iskali drugacne resitve (kot stekli psi) , in potem kasneje bodo tudi obratovanje umobolnic ustavili ter vse te reveze spustili na prostost zaradi vsesplosne krize. Posledica bo se vecji kaos kot bo ze itak . No, kako se ti pa zdaj zdi ta Prerokba ? Bos videl, da bo se "zanimivo" , ko nebos imel nic za v usta dati , kajti lakota bo Dalec Najhujsa v vsej Zgodovini Clovestva . Ti pa povem , da bo se "zanimivo" ;-) Lep pozdraw do tedaj, cawww :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Vse To se Bo Neizpodbitno Izpolnilo, C E se ljudje nebodo poboljsali . No, verjetno se nebodo kaj dosti, kajti predolgo so ze prepokvarjeni, ampak nebo pa povsod enako hudo . Namrec, nic nebo po nepotrebnem pozgano, poplavljeno ali kako drugace uniceno , kajti nad vsa ta dogajanja-ciscenja vodi Stvarnik-Bog, ki je Dovolj Moder da ve , kako in kaj Resiti z komerkoli, kajti Edino On Je : "Mojster Resitev" :-) Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Igmúwathogla 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Namrec, nic nebo po nepotrebnem pozgano, poplavljeno ali kako drugace uniceno , kajti nad vsa ta dogajanja-ciscenja vodi Stvarnik-Bog, ki je Dovolj Moder da ve , kako in kaj Resiti z komerkoli, kajti Edino On Je : "Mojster Resitev" :-) Lp + # Če mora svoje stvarstvo popravljati s požiganjem, poplavljanjem in uničevanjem, je verjetno ob stvarjenju komaj vadil...sploh pa če ta prihajajoča čistka ni prva in je bilo že več poskusov...precejšen diletantizem za nekoga ki je vsemogočen, vseveden in oh in sploh...razen seveda če je predvideval in se že veseli na jok in stok in škripanje z zobmi... Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. september 2012 Prijavi Deli 26. september 2012 Če mora svoje stvarstvo popravljati s požiganjem, poplavljanjem in uničevanjem, je verjetno ob stvarjenju komaj vadil...sploh pa če ta prihajajoča čistka ni prva in je bilo že več poskusov...precejšen diletantizem za nekoga ki je vsemogočen, vseveden in oh in sploh...razen seveda če je predvideval in se že veseli na jok in stok in škripanje z zobmi... Ne, neee, ne spet tako negativno razmišljati , kajti , kot vemo, je Stvarnik Dober , in tako ni mogel ustvariti nič slabega, Temveč absolutno Dobro . Torej smo mi sami bili tisti , ki smo se pokvarili, in vseskupaj zavozili. Glej/poslušaj Skrivnost zdaj : Mi, duše od Zgoraj , torej inkarnirane od Drugih Planetov , ki smo se v Preteklosti Zgodovine Človeštva inkarnirali na tem Planetu , smo bili poklicani , da vodimo Človeštvo po poti Življenja k Stvarniku - Bogu , k Poboljšanju, k Duhovnemu Napredku . In vendar smo se zaradi Svobodne Volje ki nam jo je Stvarnik-Bog podelil žal takoooooooooo pokvarili, da smo bili kmalu slabši kot ti "od spodaj" in naredili veliko zla-škode. No, zato je Stvarnik-Bog končno rekel - Dovolj. Sedaj zopet prihajamo , poslani v večjem številu, da popravimo nastalo škodo, kar se sploh popraviti še da. Problem pa je, da se propada tega Človeškega sistema žal neda več zaustaviti , kajti predaleč smo ga zavozili. Zato bodo potrebni Nujni Skrajni Ukrepi z strani Stvarnika-Boga, ki je itak "Mojster Rešitev" in bo tudi rešil kar se sploh še rešiti da. Rezultat pa bo tak , da se jih bo rešilo manj kot Polovica. Žal . Grem na šiht zdaj . Ajd', čaw . MzV. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.