none 11. januar 2013 Prijavi Deli 11. januar 2013 Zanimivo...Veliko lepša pa bi bila še realizacija kaj podobnega...Ali pa morda že kaj takšnega obstaja...Nekateri govorijo o takoimenovani vzporedni civilizaciji na zemlji, no nevem...Vse je mogoče. Ampak so še tu veliko pomembnejša vprašanja kot tehnologija. Npt. ta slika je precej zanimiva, naj bi prikazovala bazo na luni.http://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2013/01/ScreenHunter_1105-Jan.-09-12.04.jpg NLP - tehnologija in njeno pogonsko gorivo neznanega izvora. Do sedaj odkrita pogonska goriva temeljijo na sami eksploziji plinastih zmesi raznih goriv.Sam potisk ustvari nasprotnost odriva predmeta,kateri sprošča to eksplozivno dejavnost,predmet se začne premikati v nasprotno smer od izpusta te eksplozije. Smo v dobi,ki nam to pokanje,eksplozije in trošenje goriv pomeni ,da smo dosegli vse,kar se tiče samega pogonskega motorja,kar pa je za moje pojme le izraz naše miselnosti in nevednosti v tej dobi razvitosti. Videnje NLP-jev ,ki nam jih sporočajo vidci so; da ima predmet svetleče ploskve oziroma luči,da potujejo in se premikajo brezšumno in to z veliko hitrostjo,da ugrabljajo ljudi in živali ter jih z nekim svetlobnim snopom potegnejo v to NLP vozilo i.t.d.Ne vidim smisla,da bi neznana plovila,katera pridejo iz temnega vesolja imela neke luči za orientacijo. Njihovo pogonsko gorivo je v bistvu svetloba,toda ne kot merilo zahitrost,temveč kot pogon,kajti njihova osvojena tehnologija sloni na dobrem izkoristku energije,ne pa na veliki potrati le te,kar pa prinese tudi veliko onesnaženost.Zemljan z tako tehnologijo ne more priti globoko v vesolje,ker bi prvo moral na vseh bližnjih planetih postaviti črpalke za gorivo,kot to počne,na sami zemlji zaradi zgrešenega pogonskega motorja,ki sloni samo na kapitalu za trošenje goriva. Zakaj namreč gre ;Kot ima magnet dva pola ,plus in minus,dva istoimenska se odrivata,dva različna pa se spojita; če pa nista z neko silo usmerjena se vedno spojita z privlačnostjo samega magnetizma,kjer se eden od njiju v delčku sekunde zavrti.Prav to se pa tudi dogaja z materijo in antimaterijo,kjer se obe zaradi privlačne sile silnic v momentu spojita in pride do eksplozije. Z pravilnim usmerjenjem materije z antimaterijo lahko sam stik oz. eks. preprečimo, z usmerjanjem silnic pa naredimo stik ,ki ni totalno ničen oziroma eksploziven,s tem pa se tudi vmes ustvari neke vrste dvostranska odrivna plazma,vse skupaj pa se zaradi potiska v obe strani ustvarja energija medle svetlobe isto kot,da bi bila aktivacija zamrznjena tik pred eksplozijo. Ves ta proces teh silnic zasveti,sprosti se velika energija,zaradi vmesne plazme ničnosti pa se ne more aktivirati do same eksplozije.Je na meji neke zamrznjenosti oziroma meji ničnosti eksplozije,same silnice pa z usmerjanjem ter sproščanjem usmerjajo po željeni poti. Izven Zem. civilizacija ima z tako tehnologijo cel arsenal gonilnih svetlob od ploščatih ,okroglih ali snopastih in kdor pride v stik z to svetlobo občuti breztežnostno stanje. Tak motor ima moč da zaradi dvosmernosti(gor in dol)na njega ne vpliva nobena težnost oziroma gravitacija, ter dobesedno lebdi kjer koli je,v samem vakumu ali atmosferi.Samo vozilo pa ima izredno lahke materijale,kateri so izdelani iz izredno lahke kovine mešane z materiali biološkega izvora.Poškodovani materiali se v sklopu celostnega vozila obnovijo ali povrnejo v obliko svojega namena, kar med samim poletom. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 25. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2013 Resničnost skozi sanje ; Pravijo,da,ko se bližaš smrti,oziroma svojimi zadnjimi urami, sanjaš film,utrinke svojega življenja. Konstantni čas,rojstva vsakega človeka oziroma telesa,se lahko zgodi,da se po smrti,ko se znajdeš v onostranstvu,kjer čas ne obstaja, zaradi same ponovljivosti,reinkarniraš oziroma povrneš v čas svojega prvega rojstva. Torej, doživiš neko vzporednost samega sebe. Skozi sanje pa spoznavaš dogodke,ki si jih ne znaš razložiti in so se morda zgodili za čas prvega življenja; se pa prepletajo z dogodki tega,življenja,ki ga živiš. Ti, nerazložljivi dogodki se bodo z manjšimi odstopanji verjetno zgodili tudi v tem drugem lahko rečem programiranem, vzporednem življenju. Približuje se nam neizogibno ; Tisto,kar nam je v bistvu življenje pospešilo skozi razvoj,nam bo tudi življenje vzelo.Pregovor,ki pravi ;kdor se z mečem igra,bo od njega pokončan. Toda ta meč ni meč,temveč je nafta; Veliko sem že pisal o nafti in njenim pojavom,kjer pač je,ter z kakšnim razlogom je tam, kjer je. Višji sloji nafte,katere neusmiljeno črpamo so neke vrste tanponi oziroma tesnilo za premikanje zemeljskih tehtonskih plošč,ki drsijo med morjem in vročo zemeljsko sredico,ter z njeno pomočjo zemlja ohranja obliko,ki jo ima. Opisal sem tudi,da se Zemlja pregreva,magma pa dobesedno dolbe skorjo iz znotraj na ven pritisk pa se sprosti preko vulkanov. Prihaja čas,ki bo to votlenje notranjosti prišlo v stik z nafto,ki se nahaja v nižjih slojih,do katerih mi z črpanjem ne moremo priti zaradi globine; to se pravi,da se nam bliža stik nafte z vročo sredico,kar pomeni konec igranja z mečem. Vroča magma stopljenega kamenja,ki bruha iz vulkana ni tako zastrašujoče; malo dvignjenega prahu,lava,ki se ohladi in posuši;to ni nič z primerjavo tega,kar nam preti ,ko se bo zgodil stik z globinsko nafto in vročo lavo. Bližnje srečanje z resnico - resničnost skozi sanje. Januar,leto 2025; Zaradi povečanega pritiska v samem Zemelj.jedru se bodo odprli vsi, že tudi pozabljeni vulkani. Skozi njih bo z močnim pritiskom gorela uplinjena nafta,črn dim pa bo ovil vse kotičke Zemlje.Fenomen,ki bo v teh pogojih nastal je,da se bo ta črni zelo gosti dim premikal približno pol metra nad površino Zemlje. Sprva bodo vsi goreči vulkani bruhali ogenj,katerega ne bo moč pogasiti in ko bo porabljen ves Zemljin kisikov plašč bo gorenje počasi prenehalo.Ostalo izvrženo nafto bo posesal vesoljski vakum. Od daleč bo naš planet videti,kot planet,ki je v samem nastajanju ne pa,da pravkar umira. Zdrobljena Zemljina masa,bo zdaj samo skupek več asteroidov in meteoritov,kateri bodo morda nekoč krasili nek drugi planet,kot pravkar padli meteorit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 27. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2013 Spoved duše ;Vrnitev iz preteklosti v konstantni čas.Seme drevesa je začelo poganjati korenino.To je njegov konstantni čas in tudi prostor,katerega v času življenja ne more zasesti nobeno živo bitje več.Od tu naprej se začne njegovo staranje.Ko drevo umre je še vedno ujet v svojem konst. času,kot tudi prostoru.Vse kar je ta drevo doživelo je bilo staranje,oziroma neke vrste potovanje skozi čas prihodnosti.Isto se dogaja z človeškim bitjem,ko se rodi ostane ujet v svojem konstantnem času skupaj z svojo dušo,edini,ki pa potuje skozi čas, pa je um.Ko človek umre je še vedno ujet v svojem k.času in to z svojo dušo.Duša v svojem zapuščanju mrtvega telesa postane zelo ranljiva in se poskuša čim prej,po zelo kratki poti vrniti v neko novo telo.Živel sem z svojim telesom vse tja do leta 2025 in v tem obdobju umrl,pred tem pa doživel konec nečesa, oziroma hudo katastrofo.Pojavil sem se v konstantnem času tega svojega umrlega telesa in se takoj z lahkoto reinkarniral v telo nekega dečka starega deset let.Prebudil pa sem se, kot prestrašen otrok, z strahom, kaj se je zgodilo,ker mi je v spanju nekaj zelo svetlega in z nekim čudnim pokom priletelo v možgane.Kasneje,tistega časa,me je vedno bilo strah zaspati,ker so me v spanju nenehno obiskovale množične duše ; verjetno je eni le uspelo;vse pa so bile verjetno iz istega obdobja rojstva oziroma konstantnega časa bližnjega leta.Morda so doživele isto katastrofo, kot moje prejšnje telo.Za vsa ta spoznanja odkrivanja porabiš skoraj celo življenje,si pa nekako z analizo svojih spominskih odtisov izluščiš tisto, kar ni povezano z tem življenjem temveč z nekim prejšnjim.Zato lahko rečem ,da moj um potuje že dobrih 150 let skupaj z dušo ,katera pa ima,kot vsaka samo funkcijo,da v telesu za čas fizičnega življenja vzpostavi zavest.Kdor je za čas življenja preživel recimo neko vojno,jo bo doživel tudi v naslednjem življenju,ker ta krog oziroma kolo ponovljivosti vedno teče po ustaljeni poti časa,ki potuje.Vse to pa ustvarja posebne neumrljive duše,katere jaz imenujem, oplemenitene duše.Ta začaran krog pa duša lahko spremeni le,če doseže popolnost,katera sloni na večkratnih reinkarniranjih ; doseže pa to,da se skozi nišo reinkarnira v obdobjih na Zemlji v časih,kjer še ni občutiti ali videti nobene sledi,da bo neka vojna ali celo ,da bi Zemlja izginila iz obličja vesolja. rudi.rudi. Izvedenechttp://www.misteriji.net/phpbb3//star.gif Prispevkov: 247 Pridružen: 14 nov 2011, 19:22 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 5. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2013 Dojeti ali razumeti nekaj težko dojemljivega ; Seme, ki je leta 1920 padlo na tla , je začelo kaliti in iz njega je zraslo drevo.Vsa semena iz tega drevesa so padla v bližnjo okolico tega drevesa in padala bodo vse do takrat,ko bo drevo živelo.Vez tega drevesa in semenj je genetsko povezana ,vsako leto pa se rodijo nova semena in padajo na tla ; zadnja se bodo rodila leta ,( recimo ) 2020. Človek rojen leta 1920 je živel do leta ,recimo ,2000.Njegova duša se je postarala skupaj z telesom.,nakar ga je po smrti telesa zapustila. Ona je telo zapustila v letu 2000,ker se pa duša pri izhodu iz telesa pojavi v duhovnem svetu,kjer čas ne obstaja se znajde v letu 1920. V času parih let ali takoj najde novo rojenega otroka in se vanj reinkarnira. Torej ,moja teorija je,da se človekova duša vrača iz prihodnosti v čas, kjer se je prvič ali drugič reinkarnirala. Človek se tega ne zaveda in se tudi ne more,ker z reinkarnacijo zamenja možgane ; razen morda nekaj ljudi,ki skozi te spominske odtise dobivajo informacije,katere so vezane na preživeto življenje.(spominski odtisi --- zbledeli spominski spomini ,isto, kot pogledaš sonce in odmakneš pogled, ter zamižiš ,ob tem pa vidiš še nekaj časa obliko sonca.) Vsaka duša ima svoje obdobje,kjer se vrti v krogu večnosti, živi kratko ali dolgo ali pa enostavno zbledi in se ne pojavi nikoli več.Zato je važno ,da živiš dolgo,ker bi recimo umrli star 2 ali 5 let to doživljal z neko napako, kot pokvarjena gramofonska plošča. Spremeniti čas in dogodke ob vrnitvi preživetega življenja na sam začetek,pa je skoraj nemogoče,ker se staranje časa in dogodki spreminjajo z malimi odstopanji,kjer se morda po kratkem času spet prelije v čas,ki mu rečemo usoda in se ga ne da spremeniti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radoveden4 9. februar 2013 Prijavi Deli 9. februar 2013 Zanimivo razmišljanje. Torej, če prav razumem, obstaja čas in v določenem času je nastalo naše telo, v naše telo pa se je inkarnirala duša. In potem smo s to dušo dobili zmožnost in možnost, da se zavedamo okolice oz. sveta in seveda tudi sami sebe. In če te prav razumem, ko umremo, tisto naše preteklo življenje še kar obstaja. Torej je možno, da bi se inkarnirali ponovno v isto telo in preživeli enake oz. iste izkušnje. ... Zanimivo se mi zdi to razmišljanje. Meni se zdi, kakor da je duša tisto nekaj, kar nam omogoča razmišljanje in doživljanje sveta. Je pa nekaj za razmislit: ali si po smrti sami izberemo telo v katerega se bomo inkarnirali? Jaz mislim, da ne. Da nas v neko inkarnacijo prisilijo drugi. In tako, hočeš nočeš moramo ponovno preživeti in odživeti ter posledično pretrpeti (ali pa uživati) to novo življenje. Se sploh lahko rešimo iz tega? To so stvari malo za razmislit.Mogoče so naše duše samo neka orodja s pomočjo katerega doživljamo svet. In da tja, kamor nas inkarniramo, tisto pa doživljamo. Mogoče celotna shema sveta že vnaprej obstaja, mi se pa samo inkarniramo in doživljamo pač tisto, kar nas obdaja. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 11. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2013 radoveden4 Prva faza; je ,da se rodiš in to svojo prirojeno dušo kališ skozi življenje. Če imaš možnost,da v življenju svojo dušo krojiš tako ,da poleg preprostega izživetega življenja dušo skozi neko metodo streniraš,da razmišlja po logiki nasprotij spoznaš svojo resnico. S tem jo narediš tako' da stremi po večnosti in možnosti ponovnega življenja.Ko pa umreš je tvoja duša oziroma ves sklop vseh dušnih celic, ki so skupaj kot jata ptic ali kot neka duhovna celota.V njej pa še vedno odtisnena volja,da bo to celoto ohranila.Druga faza ;Ko se duša znajde v konstantnem času oziroma začetku rojstva prejšnjega telesa se enostavno vtihotapi v neko telo in že sam stik z telesom ji pove ,da ne bo izgnana.Ponavadi izbira mlada telesa,kjer se v njih prirojena duša ne more ali ne zna odbraniti,ker so telo in možgani še nebogljeni oziroma še niso spoznali svojega jazza.Reinkarnira se lahko najkasneje v dobi 25 let,toda to je zanjo lahko usodno, ker je napadena z raznimi podobnimi dušami,katere so izgubile določen del svojih celot in jih skušajo odtrgati in prisvojiti od neke ohranjene duše.Lahko pa se reinkarnirajo v otroke svojih otrok,in s tem postanejo vnuki samega sebe.Veliko ljudi veruje v posmrtno življenje,toda do tja je zelo daleč ,lahko samo živiš, umreš tvoja duša se pa razblini že v samem izstopu iz telesa.Tretja faza ;Če doživiš, oziroma čutiš,da si že nekoč že živel,imaš srečo, ker si skozi življenje razumel svoja občutenja in analiziral svoje sanje do potankosti,katere si našel v svojih spominskih odtisih.Četrta faza ;Iz tega lepega začaranega kroga, ki se mu reče ponavljanje življenj izstopiš le, če skozi več reinkarniranj dosežeš to, da si spomine ohraniš iz vseh teh možgan ter na koncu svojo dušo narediš skoraj neuničljivo, takrat si lahko privoščiš reinkarniranje v čisto drugem obdobju od tega v katerem si imel svoje prvo človeško telo,zato pa obstajajo prehodi,ki se imenujejo arhivne niše so kot svetloba na koncu tunela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radoveden4 12. februar 2013 Prijavi Deli 12. februar 2013 ne obstaja ne čas in ne telo ... telo, človeško ali živalsko ali kako drugačno, je program ... virtual ... maya .. duša uporablja tak program za učenje ... in veliko duš lahko hkrati uporablja enak program za učenje ... tako kot lahko enake windowse in office uporablja veliko "ljudi" hkrati ... vsak na svoji mašini ... ali kot uporabnik supermašine To je zelo dobro povedano, ja. V nekih obrisih poznam to teorijo o Mayi, torej navideznem svetu. No meni zelo zanimiva ta teorija o nekakšnem prividu. Jaz bi rekel celo, da smo kot v nekakšni matrici. Ampak, od kje potem izvira to počelo s katerim razmišljamo, mislimo, se zavedamo sami sebe. Smo torej v nekem svetu, inkarnirani, tukaj v materialnosti, toda v bistvu je naše notranje bistvo iz nečesa drugega. Vedno me je zanimal izvor tega. No, saj zdaj lahko marsikdo reče: izviramo iz boga, iz Absolutnega. Ampak meni se zdi to preveč enostavno. Za vsem tem navideznim svetom mora biti neka posebna, globlja poanta, nek drug svet, ki je nam zakrit. Mi pa zaznavamo zgolj ta privid. rudi.rudi. - najlepša hvala za pojasnila in obrazložitev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Igmúwathogla 13. februar 2013 Prijavi Deli 13. februar 2013 čas je nesmisel in zato ne obstaja v nečem kar je resnično ... in resnično je, kar ni materialno ... to je zavest ...zavest je po principu neskončna ... neskončnost pa nikjer ne prične in nikjer ne konča ... čas ki ga dojemamo ali bolje rečeno, čas ki smo si ga izmislili je :na neki točki iluzije je človek za svoje potrebe opazoval kroženje ciklov pomlad-poletje-jesen-zima in en cikel imenoval 1 leto ... 1 leto je potem razdrobil še na mesece, tedne, dneve, ure ... etcampak to ni čas ... to je nek "kvazi" ...mene bi pa zanimalo kaj je praktični pomen takih razprav.če se z macolo lopneš po golenici in si jo zdrobiš, ali je kakega praktičnega pomena, če "veš" da je pravzaprav macola iluzija, prav tako golen ki si ga virtualno raztresnil, da so bolečine ki jih čutiš samo virtualne, da je tista ura, ko te boli, preden te iluzija rešilca odpelje v virtualno bolnico, ki je oddaljena neobstoječih 20 km, kjer ti dajo iluzijo protibolečinskega sredstva in ti iluzijo kosti spet porihtajo, pravzaprav samo nekaj kar smo si izmislili? če misliš je edini problem, da je naš fizični svet iluzija in da se je treba rešiti navezanosti na našo fizično iluzijo da se vrnemo vt kar "v resnnici smo", je ta problem zelo enostavno rešljiv. enostavno nehaš dihati iluzijo zraka v svoja virtualna pljuča in si nehaš polniti iluzijo svojega želodčka z neresničnimi krompirčki in obljubim - kar hitro se boš znebil iluzije fizične realnosti... in ko te bo dušilo ali boš lačen - ej, pa saj je samo iluzija.... Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Igmúwathogla 13. februar 2013 Prijavi Deli 13. februar 2013 mogoče podcenjuješ virtualni program ...nihče ne govori ... da iluzija ne boli ...iluzijo bolečine ni nujno, da ti porihtajo drugi ... tudi sam jo lahkovelja za poškodbe in bolezni ...bistvo je drugje ... bolečine in težave se vrnejo, če ne porihtaš še ostalega, kar spada zraven k izkušnji ... razloge ... vzroke ...in vsaj majhen delček težav ti vedno ostane ...veliko ljudi želi potem vse zelo hitro pozabit ... in v tem je težava ...ko nekaj pozabiš ... se moraš učit od začetka ...zato ... ničesar ne smeš pozabit ... le toliko odložiš, da te ne ovira ... v tem je smisel izkušnje nečesa, kar pač izkušaš ...vic je v tem, da je popolnoma vseeno ali nekaj imenuješ "iluzija" ali "realnost" - ne preostane ti nič drugega da opravljaš s tem kjer si. in bluzenje o tem kaj je res res in kaj ni res res je pač samo bluzenje.če sediš v sahari brez vode ti nič ne pomaga, če veš, da bi bilo v ljubljani treba samo pipo odpreti, da se odžejaš. Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Igmúwathogla 13. februar 2013 Prijavi Deli 13. februar 2013 prav ... ne bom ti vsiljeval nečesar, kar še nočeš ......ali pa me že dolgo "ne zanima več"http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png potem se lahko prav tako vprašaš : zakaj si se sploh rodil ... zakaj si sploh hodil v osnovno šolo ... zakaj si sploh tukaj ... zakaj se nisi takoj rodil direktno v penzijo in uživaš ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png ????????????????????"rojstvo in smrt" zame nista nobeni kategoriji - ozirom bom rekel tako: to da imamo mi ljudje predstavo da se rodimo in čez čas umremo me ne motihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png in ne vem zakaj bi se moral "roditi direktno v penzijo" da bi užival, to lahko že zdaj....vsi sistemčki in teorije so meni "potrebne" natanko toliko, kolikor mi lahko pomagajo, da se imam lepo in mi kar ratuje...ali je "ta prava realnost" matrica, determinanta ali hologram, pa na to ali se imam zdaj lepo bolj malo vpljiva. Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radoveden4 13. februar 2013 Prijavi Deli 13. februar 2013 Meni se zdi namreč zanimivo to, da obstajajo številni fenomeni v tem svetu, in sicer: telepatija, prenos energije, astralno potovanje, vplivanje na astralno substanco preko miselnih form in s tem kreiranje okoliščin oz. usode it. itd. Skratka, zanimivi se mi zdijo vsi ti okultistični fenomeni. Kar je najbolj zanimivo je pa to, da vsi ti pojavi potekajo na umski osnovi, torej kot posledica našega umeskega delovanja. In ravno zato sklepam, da je ta svet dejansko neka energijska tvorba, hologram ali matrica. Ravno zaradi tega, ker se ti pojavi dogajajo na principu delovanja uma. Torej je cilj: osvoboditi se iz tega sveta z razvojem oz. nadgradnjo oz. izpopolnjenjem zavesti. Nekaj v tem smislu je bilo omenjeno zgoraj. Ko to dosežemo je najverjetneje konec bivanja za nas (igra se preneha, program se konča). In začne se mogoče večna svoboda in plavanje nekje v nekem kozmičnem prostoru. Na nek tak način si to jaz predstavljam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 matrica je taktični peskovnik in neke vrste bojno polje ...zato je krišna bil/je svetovalec in prijatelj, pa tudi hujskač vojskovodje arđune ...ljudje ga imajo za boga, v bustvu pa je del taktike kake naslednje ali vzporedne dimenzije ...njegov princip nas taktično sicer pelje naprej, vendar ga na neki točki prerastemo ... Vsevišnji Gospod Šri Krišna je Ardžuno ljubeče vzpodbujal naj opusti vso sebičnost in deluje v dobro vseh. Šri Krišna je večen dobronamernik vseh. Tist, ki misli da ga lahko kdaj preraste je pod vplivom maye, iluzije. neskončni princip razvoja vira skozi nas je, da prej ali slej vse prerastemo ... tudi principe vseh bogov ...ker smo tudi vsi mi bog ... skupaj pa vir ...to je princip rušenja omejitev .... princip neskončnosti ... Noben od nas ni Bog, vsi smo delčki Božje mejne energije in kot taki Njegovi večni sluge, pa če se tega zavedamo ali ne. Pozabl smo zato, ker nismo hotl služit Boga, kar je bla naša izvorna napaka. Jo pa lahko vedno popravmo, tako da se kot Ardžuna predamo Šri Krišni in delujemo pod Njegovim vodstvom. Tko lahko dosežemo najvišji cilj. Drgač bomo ostajal v problemih in nezadovoljstvu. V tej dobi lahko razvijemo ljubezen do Šri Krišne z izgovarjanjem Mahamantre Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare. Ko to dosežemo je najverjetneje konec bivanja za nas (igra se preneha, program se konča). In začne se mogoče večna svoboda in plavanje nekje v nekem kozmičnem prostoru. Na nek tak način si to jaz predstavljam. Človek lahko preide začasno zaznavanje, le če se preda Šri Krišni. Takrat spozna kdo večno je in kaj je njegova dolžnost. S tem naredi sebi in vsem drugim najvišje dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. februar 2013 Prijavi Deli 18. februar 2013 Vsevišnji Gospod Šri Krišna je Ardžuno ljubeče vzpodbujal naj opusti vso sebičnost in deluje v dobro vseh. Šri Krišna je večen dobronamernik vseh. Tist, ki misli da ga lahko kdaj preraste je pod vplivom maye, iluzije. Noben od nas ni Bog, vsi smo delčki Božje mejne energije in kot taki Njegovi večni sluge, pa če se tega zavedamo ali ne. Pozabl smo zato, ker nismo hotl služit Boga, kar je bla naša izvorna napaka. Jo pa lahko vedno popravmo, tako da se kot Ardžuna predamo Šri Krišni in delujemo pod Njegovim vodstvom. Tko lahko dosežemo najvišji cilj. Drgač bomo ostajal v problemih in nezadovoljstvu. V tej dobi lahko razvijemo ljubezen do Šri Krišne z izgovarjanjem Mahamantre Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare. Človek lahko preide začasno zaznavanje, le če se preda Šri Krišni. Takrat spozna kdo večno je in kaj je njegova dolžnost. S tem naredi sebi in vsem drugim najvišje dobro. Super si Razložil , brat , ... le ono "mantranje" mi pa nikakor ne gre "v promet" , ... Čuj, kwa že pomeni hare krišna rama ? Hvala za pojasnitev. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 18. februar 2013 Prijavi Deli 18. februar 2013 Super si Razložil , brat , ... le ono "mantranje" mi pa nikakor ne gre "v promet" , ... Čuj, kwa že pomeni hare krišna rama ? Hvala za pojasnitev. Lp + # To Mahamantro (veliko mantro) je dal sam Bog, za obujanje večne ljubezni do Njega. Hara je Božja energija zadovoljstva. V zvalniku je Hare. Pomaga nam prit do Boga.Krišna je ime Boga in pomeni, da je vseprivlačen in da zadovolji vse.Rama je tudi ime Boga in pomeni, da je najvišje večno zadovoljstvo. Če jo poješ iz dna srca, brez kakršnikoli želja, le v zadovoljstvo Boga, ga lahko vidiš s svojimi duhovnimi očmi. Tako kot on : Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 bogovi so bitja kot ti in jaz ...skozi zgodovino prihajajo sem na zemljo kot bitja z več znanja, ne pa nujno z več zavesti ...in dejstvo je, skozi vso zgodovino nekateri od njih zlorabljajo ljudi za svoje potrebe ... trudijo se držat ljudi v nevednosti in neznanju ...zato bogovi prinašajo na zemljo tako napredek, kot tudi veliko sranja, takrat ko zajebejo situacijoseveda tudi vsak človek rabi fazo tega spoznanja in v tem obdobju časti in služi nekoga, ki se ima za njegovega lastnika ...in potem enkrat nastopi prebuditev iz suženstva ... potem ne rabiš več bogov ...bogovi postanejo nepotrebni ...svojo pot nadaljuješ svobodno ...vsi mi smo "bogovi", podaljšek svobodne volje in odločitev, ekspanzija Vira ... Jaz zgoraj nisem mislil takih bogov kot jih tukaj opisuješ, ampak Boga samega. Izvor vsega. Vsemogočen. Absolutna oseba. Šri Krišna. Po Njegovi milosti lahko spoznamo kdo smo, zakaj in kako inkarnacija in reinkarnacija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 saj ... bolj govorim o tem, da je naše poznavanje precej omejeno in zmanipulirano ...in ne trdim, da taktrat ko govoriš o bogu, nimaš v mislih VIR ...žal smo ves čas močno manipulirani ...ampak, prebujamo se .. To je res, sam da smo zmanipulirani je le posledica zlorabe naše svobodne volje, ko nismo hoteli služit Boga. Če se mu predamo, lahko ponovno zaživimo svobodno in srečno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 to je ena možnost ...druga pa ...če se mu še naprej predajamo brez premisleka, smo lahko še naprej manipulirani ... recimo ... vsak sam izbere kaj rabi ... kaj ga pelje naprej ...in nihče od nas še ni tako pri koncu, da nima možnosti česa več ... Premišljevanje pred Bogom te veže, manipulira. Boljš je izbrat služenje Njemu in bit svoboden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 še noben služabnik ni nikoli bil svoden ... Razen Božji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 Razen Božji. Še razlaga. Če nočeš služit Boga, se moraš inkarnirat in reinkarnirat kar pa pomeni, da moraš služit svoje materialno telo in um in od drugih materialno telo in um. Končni rezultat je vznemirjenje in frustracija. Če se zliješ v neosebni vir, nimaš možnosti svoje naravne aktivnosti, služenja Boga, ki je vir neosebnega vira in tvoj večni Gospodar. In če ne sprejmeš, da je Bog vir neosebnega vira in tvoj večni Gospodar, pol iz zlitja v neosebni vir padeš dol v inkarnacijo in reinkarnacijo. Končni rezultat je omejena svoboda. Samo Božji sluga je zares svoboden, ker je v svoji naravni poziciji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 vir mi daje možnost, da sem njegova svobodna ekspanzija ...in zato sem točno tak ... vsaj kolk se da ... Ja in poleg te navidezne, ti daje možnost tudi prave svobode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 bojante in mgd iz česa je pa bog nastal oziroma kdo je boga naredu?iz nič ni mogel nastati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 bojante in mgd iz česa je pa bog nastal oziroma kdo je boga naredu?iz nič ni mogel nastati? Bog že od skos je, noben ga ni naredu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 Bog že od skos je, noben ga ni naredu. a se je sam naredu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 a se je sam naredu? Že od skos je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 20. februar 2013 Prijavi Deli 20. februar 2013 a se je sam naredu? Ne, tud sam se ni naredu. Ker nekaj kar je narejenega prej ni obstajalo pol pa obstaja. Npr. iz gline lahko narediš lonec. Lonec prej ni obstajal, pol pa obstaja. Zato sem reku, da Bog že od skos obstaja, noben ga ni naredu, niti se ni sam naredu, niti ni nastal iz nečesa ali iz iz nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.