Skoči na vsebino

Duša - človeška energija - arhivni čas - reinkarnacija

rudi.rudi.

Recommended Posts

Blodnje človeštva.

Veliko sem pisal na tej temi o posmrtnem življenju oziroma lebdenju;

Razne teorije,da obstaja možnost življenja nekje v vesolju je resnična,toda zaradi prevelike oddaljenosti med nami in njimi je stvar zelo zapletena.

Človek razglablja,kako bi se teleportiral po neki črvini v njihovo bližino; toda to je neizvedljivo,ker človek v tej fazi obdobja,kjer smo zdaj, oziroma anatomiji svojega telesa te zapletenosti ne bi preživel.

Zakaj lebdenje;
Pisal sem o arhivnem času, času,ki je samo nasprotje časa fizičnega življenja oziroma časovna niša,kjer se čas ustavi in ne obstaja.

Poskušal bom razložiti čim bolj preprosto ;
kako poteka življenje ali delno vmesno lebdenje po smrti človeka ;

Vrvica ali nit življenja;
Imamo nit,ki je neskončna. Na njej si zamislimo vozle na vsakih 25 let. Človek rojen pri vozlu, ki predstavlja letnico njegovega rojstva, recimo leta 1960 naslednji vozel je 25 let kasneje, živi v naslednjem obdobju približno še dva vozla, ter umre oziroma zapusti fizično telo.

Ko njegova energija zapusti mrtvo telo se znajde v neki svetlobi ,ki ni samo svetloba je tudi zelo glasen šum ali, jaz bom rekel, svetloba,ki jo spremlja šumni pok.

Ta svetloba se imenuje arhivna niša in obstane v času,kjer je vstopila duša ali energija tega človeka.
Nit,na kateri so vozli vsakih 25 let so usmerjeni in potujejo v bodočnost, za sabo pa vlečejo vse vozle ali nit,se pravi vlečejo vso preteklost za sabo.
Preteklost ne zaostaja se premika za nami ,še vedno stvari vidimo ali občutimo.

Arhivna niša pa se, čeprav je ujeta v časovno zanko pomika ob tej niti življenja, katera hiti naprej, nazaj v preteklost in, ko čaka in pride štiri vozle nazaj se lahko ta človeška energija reinkarnira v istem obdobju, ki je živela že prejšnem življenju.

Stvar je v tem,da se ob genskih evolucijskih spremebah ,ki se spreminjajo v človeškem telesu vsake naslednje nove generacije duše ne morejo reikarnirati ali sprijeti z telesom , lahko se samo v času pri njegovem rojstnem vozlu oziroma njegovem konstantnem času,kjer se je začelo njegovo prvo rojstvo rasti skupaj z fizičnem telesom.

V tem času so bila telesa evolucijsko zelo podobna njegovemu.
Učenje znanja posameznikov tu nima nobenega pomena,znanje je zelo zavajujoče,telo pa v evolucijski fazi,ki je sprejemljiva samo za tisti čas.

Razna teleportiranja teles in predmetov iz bodočnosti je povezana tudi z tako imenovanimi nezemljani in večnim vprašanji ali obstajajo ali ne.

Ugrabitve z strani nezemljanov so povezane z našo nevednostjo,povezane so z človeško spalno paralizo in se lahko vprašamo, koliko je vozlov že pred nani ,to se pravi v naši prihodnosti in če se mi ,ko umremo oddaljimo od dneva naše smrti nazaj v preteklost in z tem nazaj od prihodnosti kjer nastane 160 let razlike, in se nekateri ponovno reinkarniramo.

Nadaljevanje sledi;

Deli na socialnih omrežjih

• 5 months later...

Amerika,novi svet in njihovi prebivalci.Njihov način življenja je vedno bolj agresiven,to se vidi skozi samo obnašanje ljudi predvsem pa se vidi v njihovih filmih,kjer je prikazano samo nasilje.To nasilje je že v samih ljudeh,se pravi v njihovih genih,vemo pa tudi,katera rasa prevladuje in od kot izvirajo.

Prav oni se imajo za prave poznavalce vse naše zemljine zgodovine in,če ima tak človek že v genih to zasvojenost oziroma pogojenost nasilja ni čudno,da potem piše tudi zgodovino in jo zagovarja,kot eno samo neizbežno nasilje.

Kaj pa,če tega nasilja skozi zgodovino ni bilo in, če bi izumrli neandertalci res izumrli, bi zgodovino pisali normalni ljudje.

Zgodovina ni eno samo nasilje,orožje je bilo namenjeno samo za lov živali ,za samo preživetje ,kasneje pa se je to spremenilo tudi za obrambo pred to gensko okvarjeno raso,katera se je osovražena od vseh ras zatekla živet v novi svet oziroma dokaj prazen kontinent z imenom amerika.

Neandertalec, kot rasa ni izuml še vedno je prisoten,se pa je lepo pomešal z drugimi rasami in danes ta rasa ni tako izrazita,je pa ohranil svojo agresivnost v genih in delno telesno razpoznavnost(večja velikost telesa,plešavost ter dlakavost po prsih)

Zgodovino za časa faraonov,ki jo zagovarjajo ti gensko agresivni ljudje je zgrešena.

Vladarji faraonov so imeli problem v tem, da so se razmnoževali predvsem med sabo med sestrami in brati,ker niso odobravali oziroma dopustili ,da bi se mešali z nobeno zunanjo krvjo,ker so se smatrali za same bogove.

To se jim je kasneje maščevalo.Zaradi tega so imeli okvarjeno gensko osnovo in se jim je razvila anomalija oziroma neke vrste rak,kjer jim je začel najprej razpadati obraz do nerazpoznavnosti ,toda vseeno niso zaradi tega takoj umrli,lahko so doživeli dokaj dolgo starost.

Po smrti pa so dobili zlato masko,da so zapustili svet v najlepši luči in za večno,ker so izumrli,kot bogovi.

Ostali so samo agresivni ljudje,ki se imajo za bogove in pišejo zgodovino !

nadaljevanje sledi :

• 4 weeks later...

Rudi,

kaj pa če bi enostavno pustili zgodovino pri miru in se osredotočili na trenutek! Zgodovina je koristna oz. bi naj bila koristni del

naše celote v smislu, da nas varuje pred slabo prakso...Se pa vprašajmo, a nas res? NE! Človeštvo vedno in vedno znova zahaja v pretekle blodnje

in zaradi tega vedno znova trpi!

Amerika,novi svet in njihovi prebivalci.Njihov način življenja je vedno bolj agresiven,to se vidi skozi samo obnašanje ljudi predvsem pa se vidi v njihovih filmih,kjer je prikazano samo nasilje.To nasilje je že v samih ljudeh,se pravi v njihovih genih,vemo pa tudi,katera rasa prevladuje in od kot izvirajo.

Prav oni se imajo za prave poznavalce vse naše zemljine zgodovine in,če ima tak človek že v genih to zasvojenost oziroma pogojenost nasilja ni čudno,da potem piše tudi zgodovino in jo zagovarja,kot eno samo neizbežno nasilje.

Kaj pa,če tega nasilja skozi zgodovino ni bilo in, če bi izumrli neandertalci res izumrli, bi zgodovino pisali normalni ljudje.

Zgodovina ni eno samo nasilje,orožje je bilo namenjeno samo za lov živali ,za samo preživetje ,kasneje pa se je to spremenilo tudi za obrambo pred to gensko okvarjeno raso,katera se je osovražena od vseh ras zatekla živet v novi svet oziroma dokaj prazen kontinent z imenom amerika.

Neandertalec, kot rasa ni izuml še vedno je prisoten,se pa je lepo pomešal z drugimi rasami in danes ta rasa ni tako izrazita,je pa ohranil svojo agresivnost v genih in delno telesno razpoznavnost(večja velikost telesa,plešavost ter dlakavost po prsih)

Zgodovino za časa faraonov,ki jo zagovarjajo ti gensko agresivni ljudje je zgrešena.

Vladarji faraonov so imeli problem v tem, da so se razmnoževali predvsem med sabo med sestrami in brati,ker niso odobravali oziroma dopustili ,da bi se mešali z nobeno zunanjo krvjo,ker so se smatrali za same bogove.

To se jim je kasneje maščevalo.Zaradi tega so imeli okvarjeno gensko osnovo in se jim je razvila anomalija oziroma neke vrste rak,kjer jim je začel najprej razpadati obraz do nerazpoznavnosti ,toda vseeno niso zaradi tega takoj umrli,lahko so doživeli dokaj dolgo starost.

Po smrti pa so dobili zlato masko,da so zapustili svet v najlepši luči in za večno,ker so izumrli,kot bogovi.

Ostali so samo agresivni ljudje,ki se imajo za bogove in pišejo zgodovino !

nadaljevanje sledi :

dReAM

• 1 month later...

Resničnostne sanje ?

Sanje v spanju doživljamo in sprejemamo ,kot del življenja. Stvari oziroma dogodke sanj si ne znamo razložiti ,kaj vse naj bi pomenile.Vsi ti delujoči utrinki možgan v rem stanju nekaj pomenijo.Jaz moram te sanje po novem deliti na dve zvrsti.

Sanjaš lahko tako, da možgani sanjajo le neko delovanje preživelih let oziroma utrinkov skozi življenje ,včasih tudi nerazumne smisle ,ki nimajo in ne bodo imeli nobenih povezav z življenjem.

Drug zvrst pa je, da gre telesna duša oziroma energija v času rem spanja za momente iz telesa, nakar se ponavadi spet vrne nazaj in v tem momentu se vedno prebudimo.

Nedavno se mi je zgodilo,da sem zalotil svojo energijo,ko se je vrnila in vstopila nazaj v moje negibno telo. Pred tem sem sanjal ,da hodim po temni sobi in zaradi teme žačel prižigat zidno stikalo,toda luč se ni prižgala,klik stikala pa sem dobro slišal in se čudil zakaj luč ne sveti.

Drugi primer je bil,da sem na vsak način moral nekoga poklicati na mobitel,toda nisem in nisem mogel utipkati številke, sem pa vstrajal.
Začel sem analizirati take sanje ,ki so neke vrste dosledne to v tem smislu,da, ko nekaj v sanjah delaš in se dogaja vse lepo po vrsti, tako ,da ni nekega prepletanja zdaj sanjaš to zdaj ono,ampak ima nek smisel. posebno pozornost pa moraš posvetiti tišini,ki se dogaja okoli tebe,vsak šum spremeni zgodbo.

Kako gre energija med spanjem iz telesa:

Duša gre iz telesa zrcalno,to pomeni da jo opaziš,kot odsev na vodni gladini, najprej bi videl stopala potem kolena,trebuh in zadnji stik ,ki gre iz telesa je čelo v višini nad očmi. Vrne se poisti poti,najprej čelo in na koncu stopala.
Ker je prvi stik čelo je takojšna povezava z možgani in se vklopi center za vid.

Toda ta dogodek oziroma izhod ne vidiš, ker spiš,občutki ki jih začneš razkrivati se dogajajo,ko se premikaš brez fizičnega telesa.
V moji praksi sanj se vedno ,ko začutim, da nekaj ni uredu vedno vržem v zrak , "kar bo pa bo " toda ta skok je v resnici skok v fizično telo.

Resnično doživetje :

Skočil sem kot vedno ,zaradi čelnega stika pa sem imel srečo ,da sem videl mojo energijo, kako se je zlila z mojim telesom,tik pred tem videnjem sem čutil, da je telo brez teže potem pa ta občutek, ko se je energija utopila v telo spet dobil celoto.

Ta dogodek me ni preveč ganil, sem samo vesel,da z neko logiko razvozljam oziroma odkrijem celotno sliko enega življenja.

• 5 weeks later...

Nadaljevanje: resnične sanje(en post nazaj)

Menda človeški možgani delujejo tako, da leva stran možganj usmerja desno stran telesa,desna pa levo,kar je kar smiselno glede na stik človeške energije,kadar zapušča telo oziroma se vrača.

To pomeni,da leva možganska stran energije pride v stik oziroma se poveže z desno možgansko stranjo živega telesa in z njimi upravlja,desna pa z levo stranjo.

Od tod vprašanje zakaj možgani delujejo navskrižno.

Da še enkrat ponovim

Ko se pogledaš v ogledalo in zamižiš na desno oko, vidiš sebe v ogledalu kot,da mižiš z levim očesom.

To zapuščanje je ,kot bi se človek iz vodne gladine dvignil v zrak in gledal svoj odsev na gladini vode, ki izginja.

Človeška energija telo zapusti zelo premišleno ,kadar se ima namen vrniti nazaj se izlušči tako,da se najprej z nogami in telesom dvigne in zadnji stik je na čelu v predelu oči.

Vračanje je v obratni smeri,najprej predel med očmi in na koncu stopala.

nadaljevanje sledi:

• 2 months later...

Ljudje zmotno mislijo,da se duhovi ,katere nekdo vidi ,sprehajajo v raznih oblačilih ,kot so neke bele halje ,rjuhe in celo v oblekah iz prejšnjega stoletja.Tudi filmi v katerih prikazujejo ujete duhove v prostoru in njihovo osvobajanje ,da odidejo v nebesa ali kamor koli že je samo verska blaznost,do nadnaravnega v okviru cerkve.

Izven telesna aktivnost duše ali človeške energije je samo izkušnja ,katera se nekaterim dogaja.

Ljudje vidijo samo tisto v kar trdno verjamejo.Človek ,ki ne verjame v duhove jih ne bo nikoli videl.

Človeška energija v zraku je podobna (moj opis videnega),kot bi imel človek na telesu velikanski roj čebel ,ne ena na drugi temveč ena zraven druge,brez kakršno koli oblačil ali rjuh,vse skupaj pa migita in se premika,kot čebele,toda še vedno v obliki telesa.Njeno premikanje je zelo hitro.

Temna zgoščena oblika,ki tvori obliko človeškega telesa pri vstopu v telo je iste velikosti ,kot samo telo.

Ni vse res,kar si ljudje domišljajo za čas po smrti,razne svetlobe in lagodje v onostranstvu.

Edina svetloba se prikaže takrat,ko se te polasti neznana energija oziroma te hoče posesati in tisti pok svetlobe,ki dobesedno poči v tvojo centralno zavedanje.

Vse se zgodi v par minutah;zapustiš telo ;je popolna tišina ,nobenega šumenja,slišiš samo premike,kateri proizvajajo zvok;ne vidiš z očmi toda točno veš ,kje si in to z nekim drugim čutom ,katerega ne morem razjasniti, toda tisto ,kar te preseneti je neznanega porekla,jaz predvidevam,da je neka vzporedna ali ista energija ,kot jo je imel nekdaj živeči človek, in pred katero sem se že neštetokrat rešil z skokom nazaj v svoje telo.

Ko ni več telesa ostaneš v tej tišini.

Nadaljevanje sledi:

Človeška energija ali duša ali duh se vse dogaja v drugačni dimenziji,katero tudi ti nisi in ne boš nikoli razumel.

Verjetno mi boš ti razložil ta moja izven telesna doživetja oziroma tvoja prepričanja kaj je to duh ali človeška oblika energije.

Verjetno tudi ti kaj doživljaš ali vsaj misliš da boš nekoč doživel.

No pa da vidimo

Rudi na čem temeljijo tvoja izven telesna doživetja in izkušnje?

Ali si sam želiš videvat duhove ipd .... ali se ti dogaja neodvisno od tvoje želje ?

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

Kaj ali preučuješ moj psihološki profil,ali sprašuješ iz radovednosti.Če bi brala vse moje pisanje in videnja bi morala postaviti drugačna vprašanja in si na tem forumu samo zato,ker ti je dolgčas in ne veš kaj početi.

Vprašala sem iz zanimanja.

Sem in tja pač odvisno od dneva pokukakm na kakšno debato ...ponavadi sem na drugih temah (izgleda, da pa tebe ni tam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png )...kar pa ne pomeni, da si ne zastavim sproti kakšno vprašanje,.če preberem nek post kjerkoli (in tega je na forumu ohaj...in vsemu pač ne moreš celovito sledit od začetka )

Ni bilo mišljeno kot provokacija .

Pač glede na zadnji post, ki si ga napisal se mi je porajalo vprašanje glede tvoje izkušnje....

Možno pa da si to že napisal ...in kot dojamem moram it brat od začetka...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/blush.png

Kdaj drugič potem mejbi...

LP:

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

Shaman-ali za rar koli se imaš ?

Kot prvo sem ateist,ne obiskujem cerkve razen, kar je potrebno.(pogrebi i.t.d.)

Material in gostote frekvence- ali je to sploh potrebno! Tam občutiš frekvenco ,ki jo meni verjemi ignoriraš,

tukaj in zdaj si delimo z različnimi zadevami ... ? Ko ti je nekaj tuje si potem na forumu in raziskuješ frekvence ,ki te bodo pripeljale v odkritje ,kjer boš popolnoma nemočen - lepo te prosim !

Seveda ,sosednja soba ali sosednja Galaksija - stvari ,ki jim nisi dorasel daš enostavno oziroma grupiraš v sosednjo sobo - lepo te prosim !

Vse kar pišem je resnično in to so izkušnje skoraj več kot pol stoletja ,da ne govorim v vsej skupni dobi preživeti v fizičnih telesih.

• 5 weeks later...
Da ne bo pomote:

Reinkarnacija se zgodi na dva milijona ljudi samo enemu.Ponovno živeti ,kot ista oseba ,toda v drugem telesu je možno,kajti reinkarnacija se zgodi ,ko umreš se znajdeš v času ,ko si se rodil prvič,torej ne v času ,ko umreš,ker to ni možno.

Ko živiš in se staraš dosežeš nivo recimo neko višino(nivo je čas,ki se dviga oziroma razvija) ,ko pa umreš se ta nivo spusti tja ,oziroma pade v meje časa, ko si se rodil.

To ,da si izbranec občutiš že kot otrok.

Nadaljevanje sledi:

Zanimivo, jaz pa mislim, da reinkarnacija velja za vse in da se nivo (spoznanje, izkušnje, zavedanje) z vsakim življenjem viša, dokler ne pripelje do razsvetljenja.To se pravi, da z vsakim novim življenjem prineseš s seboj vse izkušnje in vse znanje prejšnjih življenj, v katero smer pa te bo novo življenje zaneslo, je odvisno od okolja, izobrazbe in družbe, v katero si bil s tem novim življenjem postavljen.

Ja, vidiš,zmotno mišljenje.To, kar si naštel velja za čas fizičnega življenja in uživaj,dokler si tu.Vse te vrednote ti pridejo prav tu in zdaj.

Ko si tam v onostranstvu ti nobena izkušnja ne pride prav se jih ne zavedaš,ker če je to tisto ,kar jaz doživljam ob izhodu iz telesa in to samo za par sekund ,je to,da se stalno izogibaš nečemu,stalno bežiš in imaš srečo ,da skočiš nazaj v telo,ob enem pa se to bežanje zavedaš,toda ne veš, kaj je to,ali je močnejše od tebe ali si sam močnejši,veš samo to, da si skočil nazaj v telo in si ,ko ugotoviš,da si še vedno ista oseba v svojem telesu si varen.

Reinkarnacija je ,kot neka zgrešena misel,nekaj, kar bo vsak doživel,resnica je ,da se na dva ali še več milijonov ljudi najde eden,ki je zmožen skakati iz telesa v onostranstvo in nazaj in preživi.

Reinkarnacija je skok v tuje telo in prevzeti njegovo voljo skupaj z prirojeno dušo.(vse ostalo lahko prebereš v mojih prejšnjih postih.)

Večina ljudi skoči iz telesa za vedno,ker umrejo.

Veliko je tudi takih,ki tudi skočijo iz telesa toda mislijo oziroma ne morejo analizirat in so prepričani ,da so samo sanjali.

Zanimivo, ja. Ampak, naše življenje ima nek globlji smisel in po moje je najbolj zgrešena misel:uživati zdaj in tukaj, za vsako ceno, ker drugega ni. Lahko si privoščimo kake užitke, nikakor na škodo drugih živih bitij, ampak poslani na ta svet za uživanje pa nismo.

Zanimivo je, če na ta svet ne prinesemo izkustev iz prejšnjih življenj, od kod potem inserti spominov na nekaj od prej, od kod občutki že videnega in doživetega in od kod v določenih primerih zaveden občutek, da nečesa ne smemo storiti, da se nečemu moremo za vsako ceno izogniti, ne da bi vnaprej vedeli zakaj, le to vemo, da bomo v nasprotnem primeru doživeli nesrečo. Izkustva prejšnjih življenj? Take občutke je sicer težko opisat, so pa tako intenzivni, tako globoki, da ne more iti zgolj za domišljijo. In taka,recimo podzavestna svarila in občutke, je vsekakor treba upoštevati, ker so vedno pravilni.

Točno to, kar si rekel.Izkušnje iz prejšnjih življenj oziroma inserti spominov se ti dogajajo le v toliki meri ,kolikor imaš v svojem telesu odprte možgane za analizo le teh.

Vse, kar počneš se ti lahko zgodi nesreča ,kako pa te stvari spelješ pa je odvisno po svojem razmišljanju in je stvar logike,katero si

sposoben razkriti.

Zobnik življenja,kjer preskakuješ zob ali dva ,da si varen in na pravi poti.

Moraš samo ugotoviti ali imaš kake povezave z prejšnjimi življenji ......?

Preskakovanje zob je samo previdnost,ki se z njo izogneš stvarem,ki bi te peljale po drugačni življenjski poti in niso izkušnje iz prejšnjih življenj.

Po moje imamo vsi povezavo s prejšnjimi življenji, nekateri zavedno, nekateri nezavedno, nekateri o tem ne razmišljajo, nekateri v to ne verjamejo. Vse, kar se nam dogaja v tem življenju, je posledica prejšnjih življenj in vse kar naredimo v tem življenju, bo vplivalo na naslednje življenje. Saj to je dokaj znana trditev in bolj ko o njej razmišljam, bolj se mi zdi logična.

Ja, vidiš,zmotno mišljenje.To, kar si naštel velja za čas fizičnega življenja in uživaj,dokler si tu.Vse te vrednote ti pridejo prav tu in zdaj.

Ko si tam v onostranstvu ti nobena izkušnja ne pride prav se jih ne zavedaš,ker če je to tisto ,kar jaz doživljam ob izhodu iz telesa in to samo za par sekund ,je to,da se stalno izogibaš nečemu,stalno bežiš in imaš srečo ,da skočiš nazaj v telo,ob enem pa se to bežanje zavedaš,toda ne veš, kaj je to,ali je močnejše od tebe ali si sam močnejši,veš samo to, da si skočil nazaj v telo in si ,ko ugotoviš,da si še vedno ista oseba v svojem telesu si varen.

Reinkarnacija je ,kot neka zgrešena misel,nekaj, kar bo vsak doživel,resnica je ,da se na dva ali še več milijonov ljudi najde eden,ki je zmožen skakati iz telesa v onostranstvo in nazaj in preživi.

Reinkarnacija je skok v tuje telo in prevzeti njegovo voljo skupaj z prirojeno dušo.(vse ostalo lahko prebereš v mojih prejšnjih postih.)

Večina ljudi skoči iz telesa za vedno,ker umrejo.

Veliko je tudi takih,ki tudi skočijo iz telesa toda mislijo oziroma ne morejo analizirat in so prepričani ,da so samo sanjali.

Obćutek imam, da si ti pomešal pojem zavesti s pojmom duše. Ko človek doživlja izvetelesne izkušnje jih doživlja s svojo zavestjo. Duša je pa v bistvu matrica - vse in individum hkrati.

Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg

Zanimivo, jaz pa mislim, da reinkarnacija velja za vse in da se nivo (spoznanje, izkušnje, zavedanje) z vsakim življenjem viša, dokler ne pripelje do razsvetljenja.To se pravi, da z vsakim novim življenjem prineseš s seboj vse izkušnje in vse znanje prejšnjih življenj, v katero smer pa te bo novo življenje zaneslo, je odvisno od okolja, izobrazbe in družbe, v katero si bil s tem novim življenjem postavljen.

Preveč razmišljaš, to pa lahko škodi možgančkom...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Vse lepo in prav, samo besedica "vse" ne štima v tem kontekstu...zato pa ezoterika govori o aktivni in pasivni (speča) karmi...

Po moje imamo vsi povezavo s prejšnjimi življenji, nekateri zavedno, nekateri nezavedno, nekateri o tem ne razmišljajo, nekateri v to ne verjamejo. Vse, kar se nam dogaja v tem življenju, je posledica prejšnjih življenj in vse kar naredimo v tem življenju, bo vplivalo na naslednje življenje. Saj to je dokaj znana trditev in bolj ko o njej razmišljam, bolj se mi zdi logična.

Ni vse kar se dogaja sedaj posledica prejšnjih lifeov...ampak določen delež, ki je odvisen od tega kar je bilo omenjeno zgoraj...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Take izjave so zelo posplošene...ampak tako kot ponavadi, cake so v tehničnih detajlih...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Sem malo tole o dušah brala in sem v skrbeh, da sem po tej razlagi jaz tudi bolj za šrevilo tukaj.

Rudi mi lahko poveš zakaj? A zato, da se en Slovenček lahko reinkarnira?

Zelo potratno.

Če smo vsi ostali tako nekultivirane duše nas ta izbrana sploh ne more obvladovati, usmerjati....

Ta izbrana duša ve, da je izbrana, pa recimo, da so tri...Slovenci nismo kar tako...kaj pomenimo mi neizbrani zanjo?

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

Obćutek imam, da si ti pomešal pojem zavesti s pojmom duše. Ko človek doživlja izvetelesne izkušnje jih doživlja s svojo zavestjo. Duša je pa v bistvu matrica - vse in individum hkrati.

Ja v filmih je tako,razne matrice i.t.d .Ti kar sanjaj.Tja kamor grem jaz (izven telesno)je resnično,tam nima živeto življenje nobene veze z silami ,ki so prisotne in vladajo tam.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...